Zamek Sohail z widokiem na morze i wydarzeniami
Długa promenada z restauracjami i plażami
Akwarium Bioparc z egzotycznymi zwierzętami
Plaże z wypożyczalniami sprzętu wodnego
Pobyt bardzo udany, otoczenie i bliskość plaży na 6. Pokoje duże wygodne i bardzo czyste, codzienne sprzątane. Widok boczny na morze i basen, duży plus za parking przy hotelu tylko dla gości.
Duży przestronny, czysty, sporo miejsca przy recepcji.
Nie zauważyłam żadnych wad.
Hotel Monarque Fuengirola Park spełnił moje oczekiwania, polecam wszystkim.
Położenie hotelu blisko plaży, promenady, basen zewnętrzny i ogrzewany, dużo leżaków i zieleni wkół.
Nie ma wad.
Bardzo pozytywnie go oceniam. Czysto, fachową kulturalna obsługa od recepcji, po pokojówki i bary.
Poczucie bezpieczeństwa, bliskość plaży, zadbane i czyste baseny, dobra jakość jedzenia i napojów.
Jeżeli ktoś oczekuje imprezy dzień i noc, to lepiej, żeby tam nie jechał. Program rozrywkowy jest adresowany głównie do dzieci.
W hotelu było prze cudownie obsługa bardzo miła bardzo pomocna pokój w hotelu bardzo ładny Z widokiem na góry
Najbardziej podobała mi się miła obsługa i pyszne jedzenie
Nie ma wad
Bardzo ładny hotel, dobre położenie bo blisko plazy
Położenie hotelu, personel
Winy mogłyby szybciej działać
Wspaniałe wakacje, hotel ma wszystko co potrzeba, basen, bilard, wieczory z muzyką, przepyszne i urozmaicone jedzenie, wybór mega duży. Obsługa przemiła.
Jedzenie
Miła obsługa. Hotel czysty, zapewnia środki czystości żel, szampon, szczoteczkę do zębów ,pastę. Pogoda super, plaża blisko. Woda w basenie zewnętrznym trochę zimna ale kryty basen cieplutki tam organizowano zajęcia (mogło by ich być więcej ).
Blisko plaży.
Bardzo miło wspominam pobyt w hotelu Monarque Fuengirola Park. Dość duży hotel dostosowany raczej dla osób dorosłych. Znajduje się w drugiej linii brzegowej, niedaleko od pięknej, szerokiej piaszczystej plaży plaży. Chętnie wrócę tam ponownie. Personel bardzo pomocny, uprzejmy i kompetentny.
Miałam pokój na 7 piętrze z widokiem na morze i górę, na której posadowiona została rzeźba byka symbolizującego Fuengirolę. Posiłki smaczne, duża ilość pysznych owoców. Wykupiłam opcję HB. Zaletą było to, że mogłam wybrać danego dnia śniadanie i lunch w porze obiadowej lub śniadanie i kolację. Dla mnie ta opcja była super , zwłaszcza wtedy gdy wybierałam się na długie wycieczki. Dodam jeszcze, że hotel znajduje się w miejscowości dobrze skomunikowanej. Kolejką do Malagi można dotrzeć w pół godz
Dla mnie bez wad.
Pobyt w hotelu jak na 3 gwiazdki oceniam bardzo dobrze.
miła obsługa,dobre jedzenie dobre położenie
Nie ma do czego się przyczepić
Bardzo podobał mi się hotel, położenie blisko centrum, pokoje zadbane,codziennie sprzątane i codziennie wymiana ręczników.Bardzo sympatyczny,pomocny personel.
Posiadanie basenu,bliskie dojście do plaży, położony blisko centrum.
Polecam, blisko plaży .Plaża piaszczysta czysta .
czysto, pokoje dość duże,sprzątane codziennie , zaskoczenie plus to lodówka w pokoju, klima super, balkon duży -ogólnie fajnie
rażących wad nie było.
Polecam. Dobry hotel. Swietny basen in door - z trzema rodzajami masażu oraz jaccuzi. Ładny ogród.
Czyste, przestronne pokoje, tv z mnóstwem kanałów, świetne wi fi w pokoju, restauracji i w ogrodzie. Blisko plaża, deptak. Tani sklep hotelowy z pamiątkami. Fajne wieczorki taneczne - Hiszpanie tańczą do przyjemnej muzyki. Cztery windy w tym dwie panoramiczne. Dobre jedzenie
Akustycznie jest, ale to nie przeszkadza.
Hotel z lat siedemdziesiątych, zimny basen.Pokoje bardzo akustyczne w łazience słychać nawet jak po drugiej stronie ktoś myje zęby. Okna z jednego pawilonu wychodzą na śmietniki . Bardzo małe poduszki raczej wałki. Jedzenie monotonne kuchnia wykorzystuje niezjedzone produkty zalewa majonezem robi sałatki.Niesmaczne wędliny raczej marnej jakości, głównie mortadele z papryką lub oliwkami szynka konserwowa.Zdarzyło nam się spotkać nieświeże desery, głównie jabłka pieczone lub gruszki w syropie.Zgadzam się z innymi opiniami raczej stołówkowe.Obsług miła, codziennie zmieniane ręczniki co kilka dni pościel Recepcja pokojowe reagują szybko na zgłaszane problemy.Miejscowość piękna cudownie położona.Hotel oceniam na 3 gwiazdki
blisko od morza, deptaka oraz stacji kolejowej
bardzo akustyczne łazienki i pokoje
Hotel umiejscowiony pomiędzy dwoma ulicami, w tym czteropasmówką stąd w pokojach głośno i przeważa zapach spalin samochodowych. W pokojach brak poduszek, są dość twarde wałki pod głowę. Materace zabezpieczone ceratami. W łazience brak ręcznika pod wanną/prysznicem, torebek higienicznych, wacików/chusteczek, dla mnie hotek tak na 2*. Jedzenie jak w stołówce pracowniczej, to co pozostało z poprzedniego dnia lub posiłku utopione w majonezie i jeszcze raz podane. Personel bez znajomości języków obcych, jedynie recepacja i 3 kelnerów znało angielski. Nie polecam. Wyjazd z TopPodróże.
Hotel wybudowany na początku lat 70, na parę lat zamknięty - raczej marnawy i zdekapitalizowany.Straszliwie akustyczny. Bardzo kiepsko sprzątany i pokoje i części ogólnoedostępne. Internet Wi-fi działa albo nie, jak przyjdzie informatyk i naprawi. Jedzenie marne: dwa tygodnie na mielonce, od święta szynka konserwowa lub najtańsze salami,na śniadanie żadnych warzyw tylko gotowane pomidory. Taras słoneczny w stosunku do ilości pokoi za mały, ogród nie wiele większy. Kryty basen który był w ofercie w cenie w drugim dniu pobytu pan kierownik recepcji mocą swojej nieodwołalnej decyzji uczynił płatnym. Do plaży ok.10 minut,do kolejki do Malagi 5.Hotel bardzo zdecydowanie odradzam.Z całą pewnością nie 4 gwiazdki, może dała bym 2i pół
adekwatny hotel do swojej klasy. Polecam