Piękne jeziora i góry, idealne do trekkingu
Malownicze trasy turystyczne wśród pięknej przyrody
Wyśmienita kuchnia z lokalnymi specjałami
Hotel jest piękny, obsługa miła i bardzo pomocna, jedzenie w hotelu smaczne i świeże. Widok z okna był na samo morze i można było słyszeć w pokoju uderzanie fal o brzeg. Pokój duży, czysty. Jedyny problem był z przyjazdem. Przyjechaliśmy po 3 w nocy 17.10.2024, a doba rozpoczynała się o 14 i musielibyśmy czekać do godziny rozpoczęcia doby po długiej podróży i przesiadkach, więc musieliśmy dopłacić sami żeby wcześniej móc skorzystać z pokoju.
Dużą zaletą hotelu jest plaża, zadbana, obsługa na plaży bardzo miła. W październiku praktycznie sami byliśmy na plaży. Wystrój hotelu i sam hotel robi duże wrażenie. Obsługa hotelu aż biegnie do pomocy dosłownie, widok na morze podczas spożywania śniadania bezcenny.
Jedyną wadą był problem z zameldowaniem się do pokoju od razu po przyjeździe. Doby hotelowe zaczynają się od 14 i nas wcześniej nie chcieli wpuścić do pokoju po męczącej podróży, a po 3 w nocy już nie mieliśmy siły nigdzie chodzić tylko pójść się odświeży i iść spać. Przez co musieliśmy dopłacić do hotelu.
Hotel przecudowny,kolonialny z historią.Prowadzony z najwyższą klasą,dbający o spuściznę.Obsluga,pracownicy profesjonalni,bardzo pomocni i życzliwi.Jedzemie bardzo bogate i różnorodne zachowujące tradycje lokalną a dodatkowo codziennie dodatki z różnych krajów.rematyczne np.dzien włoski,hiszpański,chiński,lankijski itd.Bardzo polecam
Spokój,brak hałaśliwych animacji,kultura i cisza. Wygoda,położenie nad samym oceanem
Wszechobecna wilgoć,ale taki to klimat:)