Nefertity Beach

Słaby

Nie polecam nikomu! Hotel brudny, rozsypujący się. Na ścianach grzyb i odpadający tynk, łazienka w fatalnym stanie. Często brakowało wody i prądu. Woda w basenie nie wymieniana od paru miesięcy! Jedzenie monotonne. Ciągły brak napoi, tak więc na prawdziwy All Inclusive nie ma co liczyć. Jedynym pozytywem jest położenie - plaża i rafa piękne.

W pokoju popękane ściany oraz odpadający tynk ze ścian. W identycznym stanie ściany na klatce schodowej. Bardzo często brakowało wody oraz prądu. Sprzątanie pokoju polega wyłącznie na pościeleniu łóżka i opróżnieniu kosza na śmieci. Łazienka wogóle nie jest sprzątana, a na dodatek jest w tragicznym stanie. Ręczniki nie są wymieniane. Jeśli chodzi o teren hotelu jest on w bardzo złym stanie. Po wyjściu z pokoju czuć bardzo nieprzyjemny zapach, który występuje na całym obiekcie. Woda w basenie nie jest wymieniana. Była tak brudna, że nie dało się do niej wejść. W barach hotelowych występuje częsty brak napoi oraz szklanek. Nie polecam tego hotelu chociaż jest planowany 2 tygodniowy remont. Tego w 2 tygodnie naprawić się nie da.

Syf na kółkach! Na szczęscie byłyśmy tam tylko parę godzin - zabrano nas tam, bo przesunęły się godz. wylotu. Nigdy więcej!!!! Że też ktoś śmie oferować turystom coś takiego! Sanepid powinien to natychmiast zamknąć. Brud, grzyb, robaki. Generalnie obrzydliwe miejsce

hotel słaby byłem kilka lat temu ale polecam go wszystkim miłośnikom długiego snurkowania. Leży na pn od Hurghady w El Gouna włąściewie ale za te pieniądze dostajecie rafę jak na Rajskich wyspach tylko z plaży hotelowej. przy brzegu rafa obumarła a woda jest za ciepła ale dalej po przepłynieciu 100-150 m dopływa sie do wasciej rafy oddzieljące zatokę od pełengo morza. tu już jest pieknie. -zwłaszcza od strony otwartego morza tu przypływają łodzie na nurkowania ze sprzętem.... Jak komuś nie pasuje ten hotel ze względu na standart to obok jest dobry Sultana Beach czy coś takiego tylko dużo droższy a rafka ta sama :))).

Nie zostawiać w pokoju (nawet w sejfie ) pieniędzy i dokumentów.Trzeba mieć przy sobie,-również na plażę zabierać.KRADNĄ.Znajomi przed rejsem po Nilu wyszli z pokoju na 10 min.Ukradziono im 670 dolarów.Koleżance 100 dolarów.Ogólnie brudno i grzyb na ścianach!!!!! Nie polecam !

Nazwa  Nefertity Beach
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, nurkowanie

10 km od centrum Hurghady El Dahar i 7 km od lotniska

200 metrów od piaszczystej plaży z rafą koralową

Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami

Safari na quadach po pustyni z wizytą w wiosce Beduinów

Słaby

4.3
4.2

Wyświetlono 29 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.8

5.2

Pobyt - Grudzień 2010

Rafa

Pobyt - Sierpień 2010

porazka, syf, kila i mogila! Zorro

mescalina

Pobyt - Lipiec 2010

Jeden wielki koszmar!!!Jedenie paskudne. Wersja All nie isstnieje! W pokojach jak i na całym terenie hotelu brud, smród i ubóstwo. Braki w dostawach prądu i ciepłej wody. Nieprofesjonalna obsługa. Częste kradzieże. Hotel na końcu świata.........to nawet nie była już Hurghada!!!

turysta

Pobyt - Lipiec 2010

Hotel jak to 3* w egipcie, szału nie ma. Jedzenie okropne, przez cały tydzień jadłem makaron z sosem bo jedynie to było zjadliwe. Basen był cały czas niedostępny, zaatakowały go glony i zamiast zmienić wodę i go wyczyścić to całe 7 dni wlewali różne srodki które nic nie pomagały... Obsługa miła, okolica cicha choć za terenem hotelu totalny syf! Ale jest kawałek rafy przy którym miło sie pływa podziwiając jej piękno.

4.8
justka

Pobyt - Czerwiec 2010

ogólnie nie ciekawe miejsce. polozenie moze nie najgorsze, ale poza prywatną plażą brud, smrud kiła i mogiła. rodzinom nie polecam tego hotelu w szczególności z maluchami, nie profesjonalna obsługa ratownicza!!! brak rozrywek. co do kuchni to bardzo fatalna. wkółko to samo i niestety, ale nie smaczne. pokoje nie najgorsze. jednak nie polecam tego hotelu.

majka

Pobyt - Czerwiec 2010

Hotel położony w odosobnionej okolicy, co wpływało na spokój i kameralny charakter, coś jak małe prywatne osiedle. Plaża prywatna, z darmowymi parasolkami i ręcznikami. Jedzenie pyszne, choć Polacy narzekali, no ale jak sie chce zjesc schabowego to lepiej zostac w Polsce. Z alkoholem nie było problemów. Basen rewelacja. Animacje od rana do wieczora. Pokoje czyste, duze z tv, lodówka, telefonem. łazienka bez zarzutów. Klimatyzacja indywidualnie sterowana. W pokojach na piętrze balkon a na dole taras. Nie miałam w pokoju żadnego robactwa, ani grzyba. Jak na cene jaka zaplacilam nie mozna miec zadnych zarzutów, poza wiecznie narzekajacymi Polakami. Więcej mogę napisać na maila.

Aniuś07

Pobyt - Czerwiec 2010

Hotel miał leżeć na obrzeżach miasta w rzeczywistości leży poza. Skutków remontu widać nie było. Grzyb na ścianach!. Jedzenie mało urozmaicone, teoretycznie. Przekąsek pomiędzy posiłkami nie ma! O napoje trzeba prosić, oprócz tego bary są czynne na zmianę lub do wyczerpania napoi. Bywało że żaden z barów nie był czynny. Kilka razy dziennie przerwy w dostawie prądu, czasami też wody(bardzo często także brak ciepłej wody). Łazienka w stanie tragicznym! Sprzątanie: zabranie śmieci, pościelenie łóżka i czasem wymiana ręczników. Woda w basenie nie jest wymieniana ani nawet filtrowana! Plusem jest ładna plaża ale wejście do morza odstrasza, rafa obumarła a w wodzie pływają śmieci. NIE POLECAM!!

Eurek

Pobyt - Maj 2010

Hotel za Hurghada, pokoje ok, lodowka-tv-klima, sprzatane codziennie... Plaza prywana, piszczysta, parasoli i lezakow starczy dla wszystkich... basen ok, chlorowany codziennie na noc... jedzenie naprawde smaczne, duza ilosc ciast...na terenie osrodka i sklep i apteka, net ale drogo wiec lepiej smigac do Sakkali gdzie wszystko taniocha a taxi za 5-8 funtow egipiskich... gorzej z powrotem bo z reguly czepiaja sie ze tak daleko wiec te 10 funciakoww trzeba wydac... ogolnie polecam dla spokojnych i chcacych odpoczac.

3.8
Doris32

Pobyt - Maj 2010

Nie polecam nikomu, coś co miało być skromnym hotelikiem okazało się brudnym i obskurnym miejscem. Spadający sufit w nocy, całe szcęście, że nie na twarz, śmiersząca łazienka (szkoda gadać), o jedzeniu to nie wspomnę. Mieliśmy niby all, ale w rzeczywistości to nie istnieje, nic oprócz napojów i drinków nie było (żadnych owoców i przekąsek między posiłkami, jeżeli się już coś pojawiło to za kasę) Jednym słowem syf, kiła i mogiła. Powinni to zamknąć!!!!!!

4.8
Alex

Pobyt - Czerwiec 2009

NIE POLECAM TEGO HOTELU POD ŻADNYM WZGLĘDEM , GDYBY NIE WYCIECZKI FAKULTATYWNE MOŻNA SIĘ ZANUDZIĆ.BRAK PRĄDU,CIEPŁEJ WODY(W OGÓLE WODY),KLIMATYZACJA CELOWO BYŁA WYŁĄCZANA W CELU WYŁUDZENIA DODATKOWYCH OPŁAT.OBSŁUGA SPOUFALAŁA SIĘ Z GOŚĆMI HOTELOWYMI,NA PLAŻY NIE MOŻNA BYŁO SPOKOJNIE ZAŻYWAĆ KĄPIELI SŁONECZNYCH PONIEWAŻ LUDZIE Z ZEWNĄTRZ BYLI DO BÓLU NAMOLNI.

paulina

Pobyt - Wrzesień 2008

hotel Nefertity jest idalnym miescem dla ludzi ktorzy chca odpoczac od miejskiego zgielku,za niewielka cene taxsowka dojedzie sie do centrum gdzie mozna poszalec natomiast w hotelu sie od tego odpoczywa,pewnie ze hotel ma swoje wady i niedogodnosci ale jak ktos szuka luksusu to pojedzie do hotelu 5* i wyda jeszcze raz tyle kasy co za hotel neferity,poprostu cena adekwatna do warunkow,dla niewymagajacych mlodych ludzi dla ktorych hotel bedzie baza pobytowa jak najbardziej polecam hotel

Aga

Pobyt - Wrzesień 2008

OKROPNY!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zobaczcie prawdziwe zdjęcia hotelu.Nie ma żadnych zalet.Najgorszy hotel!!!!!!

milena

Pobyt - Wrzesień 2008

jak najbardziej warto jechać do tego hotelu i wypocząć... cisza spokoj i morze blisko! Szkoda ze wycofaliscie oferty do tego hotelu, bo z checia bym tam wrociła

kasia

Pobyt - Wrzesień 2008

jak za cenę jaką tam pojechałam to jak najbardziej poleciłabym ten hotel:) Ludzie ceniący sobie spokój i intymność powinni być zadowoleni... ja odpoczełam od zgiełku ulic i hałasu!

Mario

Pobyt - Wrzesień 2008

Jakość = 100 % ceny . Prawdziwe Egipskie 3 gwiazdki .Tani Hotel dla - ludzi którzy chca spedzić czas na plazy w wodzie . Odleglosc od Centrum - super - brak natrectwa sprzedawców a za 15- 20 funtów taxi dowiezie Cie gdzie chcesz . Jeśli szukasz wspaniałego Hotelu lsniacej łazienki i wyszukanych dań - zbieraj jeszcze pieniądze bo tam ich nie ma . Bardzo blisko rafa do nurkowania , bliskość plazy sprawia ze letni skwar - jest do wytrzymania i nie trzeba siedzieć w klimatyzowanym pokoju , fakt - mozna byłoby lepiej sprawniej i czysciej ... ale da sie zyc - ja na wczasch w FWP .

3.2
Aga

Pobyt - Wrzesień 2008

Hotel okropny.Nikomu nie polecam!!!! Oto lista, która przedstawia rzeczywisty obraz hotelu Nefertity Beach: -grzyb na œcianach oraz pomiędzy płytkami w fudze -odpada tynk -syf i brud -nie sprzštajš -widoki z okna okropne -w ogóle nie ma pakietu all inclusive(brakowała nawet czystej wody, a o reszcie już nie wspomne) -mrówki i inne karaluchy oraz myszy, które gryzš ubrania -częsty brak wody i pršdu -brak animacji -hotel różni się od informacji podanych na stronie biura -szef hotelu oszust(zależy mu tylko na pienišdzach) -klimatyzacja nie działała we wszystkich pokojach -miała być TV-SAT, działał „ledwo co” jeden polski program -hotel położony na odludziu(dalej niż 2 km do centrum) -w „łazience” brak zasłony prysznicowej -przez tydzień w ogóle nie zmieniali ręczników -karnisz, który nie wiadomo w w którym momencie spadnie -kamień i rdza w wannie -woda wylewa się spod wanny -kurz i brud -brudna woda w basenie - przez 7 dni pobytu nie można było wejœć, -brak restauracji włoskiej,rybnej oraz baru na plaży -jedzenie niesmaczne,codziennie to samo

Nefertity Beach