Zamek Alanya z widokiem na miasto i morze
Plaża Kleopatry z krystaliczną wodą
Jaskinia Damlataş z naturalnym mikroklimatem
Kolejka linowa na wzgórze zamkowe
Hotel delikatnie zaniedbany, jeżenie powtarzalne, obdługa miła ( mająca na wszystko czas). (...) Czystość pozostawia do życzenia Ogólnie średnio polecam ten hotel na pobyt w Turcji zwłaszcza jeśli ktoś wybiera się pierwszy raz może się zniechęcić
blisko do plaży
brud mała rotacja posiłkami
Hotel ogólnie okej na budżetowy wypoczynek, ale bywaliśmy w lepszych miejscach. Pokoje bardzo ładne. Jednak czystość w łazience zostawiała trochę do życzenia. Często brakowało ręczników w łazience. Zabierali mokre a nie dawali czystych. Jedzenie ogólnie okej. Śniadania duży wybór. Ja nie jem mięsa więc z obiadami było już często gorzej dla mnie, ale reszta rodziny sobie pojadala. Jedynie problem był z deserami/ciastami. Były w bardzo małej ilości, jeśli się nie wzięło na samym początku posiłku to później już nie było szans żeby coś zjeść. Smakowo też przeciętnie. Baseny okej, ogólnie o każdej porze dnia były dostępne leżaki. Plaża piaszczysta tylko w opisie. Piasek znajdował się jedynie w miejscu leżaków. Cała reszta plaży i wejście do morza kamienisto-zwirkowe. W dwa ostatnie dni zaczęło brakować piwa w barach.
Zawsze wolne leżaki Bar na plaży
Słaba czystość w łazienkach Częste braki ręczników Plaża zwirkowa a nie piaszczysta Bardzo daleki transfer - 3h