Szeroka plaża z atrakcjami wodnymi i barami
Zatoka Anthony Quinn z krystaliczną wodą
Aquapark idealny dla rodzin z dziećmi
Tętniące życiem nocne z klubami i restauracjami
Właśnie wróciliśmy z olympii. Już drugi raz w tym samym hoteliku z tego samego biura easy travel. Cisza, trochę odludzie, do plaży z 500 m, do faliraki 20 minut. babcia Despina , wlaścicielka dalej w formie ;-). polecam dla kogoś kto chce ciszy i spokoju. basen jest przy hotelu obok , tam można wykupić jedzenie all inklusiwe i jest juz ok.
Olympia nie jest dobrym wyborem na miłe wakacje. Jest tam nadal bardzo głośno wieczorami, w ciągu 2 tygodni przez 6 wieczorów nie dało się zasnąc przed pierwszą w nocy z powodu hałasu. Faliraki to dziura z pozamykanymi na amen około 40% knajp, zapomiana wioska z kilkoma plażowiczami. Obsługa i serwis hotelowy w Opympia Apartamenty/Studio są fatalne: brudno, stare sprzęty i żle utrzymane pokoje, sprzątaczka wchodzi i myje podłogę nie zwracając uwagi na jedzących przy stole, właścicele nieuprzejmi, włascicelka chyba ma wczasowiczów w głebokim poważaniu chodząc w brudnej koszuli, demonstrując 70-letni biust bez stanika. Pozytywne opinie o tym hotelu również jak o Opympia Sun sa nieprawdziwe. Niestety sprawdzone na własnym doświadczeniu.