Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami
Safari na quadach po pustyni z wizytą w wiosce Beduinów
Zakupy i lokalny klimat w bazarze El Dahar
Tętniące życiem nocne kluby i bary w Hurghada Marina
Personel hotelu bez zarzutu. Realizowali wszystkie prośby i reklamacje, jeżeli była taka potrzeba.
Dużo atrakcji, baseny, aqua park, boiska, zajęcia na basenie. Podgrzewany basen. Możliwość korzystania z bezpłatnych kapoków do pływania w morzu. Blisko do lotniska.
Rafa koralowa jest bardzo mała i w porównaniu do innych miejsc nie robi takiego wrażenia.
Bardzo dobry hotel. Bezpiecznie, milo i pięknie. Polecam
Otoczenie hotelu przyjemne, w styczniu leżaków dla wszystkich wystarcza bez względu na godzinę. Posiłki codziennie to samo, monotonne. Najlepsza jedynie restauracja Culina. Woda w basenach 30 st jednak chłodna ale to subiektywne odczucie. Pokój mieliśmy przestronny bardzo duży dla 2+2. Warto wyjść na spacer poza hotel pomimo zaczepek o taxi warto spacerować bo jest bezpiecznie. Rezydent miły prawidłowo wykonał swoją pracę. Przekazał wszelkie informacje. Join up oferuje 1 bezpłatna wycieczkę bez konieczności wykupienia wycieczki płatnej. Lunch boxy zawsze były gotowe na czas. Po przylocie w nocy zaproponowano posiłek. Można korzystać z basenów w hotelu obok. Rafa z pomostu atownik wydaje bezplatnie kamizelki, choć zimne morze tw nie próbowaliśmy. Co prawda nie wrócimy do tego hotelu bo nigdy nie jeździmy w te same miejsca ponownie ale jak na jeden raz bylo ok. Obsługa miła i uprzejmą.
Bardzo duża ilość restauracji.
Monotonne posiłki
Hotel bardzo ładny, z ślicznym wnętrzem i barami. Baseny, plaża - rewelacja, natomiast jak na 5* i opinie - bardzo rozczarowaliśmy sie jedzeniem. Byłam 8x w Egipcie, tutaj niestety jedzenie najgorsze. Typowo średnio egipskie. Animacje w zasadzie żadne, animatorzy jakby za kare. Zatem pytanie skąd te pozytywne opinie?? ano stad, że 99,9% gości hotelu to seniorzy z Niemiec... ;(
ładne wnętrze, baseny , plaża
animacje, animatorzy, jedzenie, goście hotelowi - sami seniorzyyyyyy
Piękny i luksusowy hotel, czysty,obsługa rewelacyjna, baseny dla małych i dużych perfekcyjne,restauracje eleganckie.super jedzenie dla dzieci. Jeżeli jechać do Hurghady to tylko do Picalabatros Palace Resort!
Czystość,luksus,baseny,plaża,restauracja, widok, obsługa
Brak wad
Hotel bez zarzutu każdy znajdzie coś dla siebie. Jedzenie nie było monotonne. Smaczne. Basen trochę za ciepły ;) morze za gorące. Ale to jednak lipiec :) jedyny problem był z rezydentem który się do nas nie odezwał po przyjeździe na whats up. I nie było informacji o godzinie i wyjeździe z hotelu na tablicy informacyjnej. Pozatym bez zarzutu. Polecamy wszystkim. Sprzedawcy w hotelu zbyt nachalni (....) ale to Egipcjanie więc rozumiemy. Ale to drażni :)
Jedzenie, basen, wifi, rozmiar hotelu , bary, pokoj chłodny przez cały pobyt, duży pokój przestrzenny z klimatyzacją, który trzymał chłodna temperature przez cały czas nawet nią karta była wyciągnięta, barmani i kelnerzy z uśmiechem na twarzy , czyste morze, na plaży leżaki i parasole, czysta plaża
Za ciepły basen (mógłby być chłodniejszy ale na to nie mają wpływu) Morze za ciepłe (mogło być chłodniejsze ale nie ma na to wpływu) Słaba rafa koralowa