Plaża z widokiem na góry i turkusowe morze
Zamek Marmaris i stare miasto z bazarem
Rejsy po zatoce i okolicznych wyspach
Promenada z restauracjami i klubami nadmorskimi
Hotel wspaniały, pokój z widokiem na morze i góry, duże wygodne łóżko, duża łazienka, duży balkon, szafa na ubrania. Codziennie sprzątane pokoje. Personel bardzo miły, pomocny i uśmiechnięty. Basen duży, czyściutki, leżaki dostępne. Jedzenie przepyszne, różnorodne. Naprawdę było z czego wybierać. W ciągu tygodnia nie zdążyłam spróbować wielu potraw. Blisko do plaży i do sklepów.
Bardzo czysto. Cały czas na bieżąco sprzątane. Ładny pokój, piękny widok na morze i góry, miły i pomocny personel, różnorodność jedzenia, duży basen, dużo leżaków. Bliskość do plaży i sklepów.
Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie o hotelu i obsłudze. Bardzo smaczna kuchnia, czysto, chociaż nie jest to najnowszy hotel. Lokalizacja to bardzo duży plus.
W sumie polecam ten hotel. Byliśmy z dzieckiem 3 lata, wszystkiego wystarczyło,dobrze że jest plac zabaw chociaż i nie duży ale mu wystarczyło spędził tam dużo czasu. We wrześniu woda w basenie już trochę zimna . Do morza było 3-5 min. Pokoje czyste ,sprzątanie co 2 dni ,wymiana ręczników. Jedzenie pyszne dużo wszystkiego. Jak na te koszty hotel bardzo dobry . Polecam
Pobyt w hotelu oceniam na plus. Wykupiłem standard a otrzymałem apartament z dwoma balkonami I widokiem na morze.
Bardzo miła, uprzejma i pomocna obsługa w recepcji hotelowej. Rozmawiają po angielsku i rosyjsku. Po przybyciu Pani z recepcji od razu założyła nam opaski żebyśmy mogli coś zjeść, ponieważ było krotko przed dziesiątą a formalności załatwiliśmy później. Przed 12-tą otrzymaliśmy już kartę do drzwi. Bardzo dobre, smaczne jedzenie. Bardzo dobra lokalizacja hotelu blisko plaży. Do centrum można spacerkiem promenadą lub busem za 55 LT 10 min. Ogólnie wszędzie blisko.
Wad jak dla mnie brak.
Hotel czysty, zadbany blisko plaży i głównej drogi. Jedzenie bardzo dobre i zróżnicowane, każdy nawet wybredny znajdzie coś dla siebie.
Lokalizacja hotelu, z dala od centrum ok 2,6km. Przepiękne widoki, można poeiedzieć, że jesteśmy w górach nad morzem.
Menadżer, trochę opryskliwy facet.
Prestige Hotel to świetny wybór na wakacje. Hotel nie jest duzy i to jest jego ogromna zalet. jest spokojny i kameralny . Nie ma w nim animacji wiec bardzo mi to odpowoadało bo na prawde można odpocząc. obsługa hotelu bardzo miła. Duze przestronne pokoje czysto. piekne widoki na morze. Jedzenie wspaniałe . byłam w wielu hotelach i uwazam ze tam jedzenie jest najsmaczniejsze. Hotel raczej dla dorosłych ewentualnie rodzin z malutkimi dziećmi. suoer miejsce na wypoczynek. polecam. na pewno tam wrócę
Spokój, kameralne miejsce, wygodne duże pokoje. Wyśmienite jedzenie ..obsługa bardzo miła . Blisko centrum..
Nie ma jak dla mnie
Pobyt w hotelu bardzo nam się podobał i jest zdecydowanie godny polecenia. Dużym plusem hotelu jest lokalizacja - bardzo dobrze skomunikowana, blisko plaża oraz sklepy. Pokoje czyste, klimatyzowane, a w nich lodówka, suszarka do włosów, czajnik. Jedzenie w hotelu pyszne, co najważniejsze różnorodne, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Nie brakuje również słodkości. Obsługa świetna! Miła, pomocna i bardzo pracowita - pilnowanie czystości przez całe dnie, również przy basenach. Baseny super, a zjeżdżalnie są dużą atrakcją i dla dzieci i dla dorosłych. Cała atmosfera hotelu była przyjemna. Z czystym sumieniem mogę polecić hotel, spędziliśmy tutaj naprawdę fajny urlop. 😊
Hotel bardzo ładny, pokoje cudowne, 1 apartament 2 balkony, jedyny minus to bardzo krótkie łóżka. Jedzenie przepyszne.
Położenie, jedzenie,
Pani na recepcji, która uparcie odpowiadała w języku rosyjskim, nie sprzątanie pokoi, panie sprzątająca miały problem, żeby wymienić ręcznik oraz w ogóle nie myły podłóg.
Spędziliśmy w hotelu pobyt w 4 osoby i jesteśmy bardzo zadowoleni. Hotel jest bardzo czysty i zadbany, a do plaży jest naprawdę blisko. Jedzenie było bardzo smaczne, dobrze doprawione, a wybór w zupełności wystarczający, każdy z nas zawsze znalazł coś dla siebie. Basen czysty, a dużym plusem była dostępność leżaków, nie było problemu z ich znalezieniem.. Ogólnie świetne miejsce na wypoczynek – czysto, smacznie, blisko plaży i w przyjemnej atmosferze. Cała nasza czwórka wyjechała zadowolona ❤️ Zdecydowanie polecamy! 🇹🇷
- blisko plaży - czyste pokoje i łazienki - czysty basen - dostępne leżaki
Pobyt w hotelu Prestige był strzałem w 10. Mieliśmy pokój rodzinny - 2 pokoje klimatyzowane. W pokojach czyściutko, sprzatane codziennie + wymiana ręczników, aż można powiedzieć za często. Obsługa restauracji i okolic basenów super - panowie, uprzejmi, wszędzie ich pełno tzn. pracowici, zaangażowani w utrzymanie porządku, a ponadto bardzo życzliwi i uśmiechnięci. Jedzenie wydawane punktualnie, bardzo smaczne i świeże, a przy tym bardzo różnorodne. Baseny sprzątane codziennie i co ważne .... wielki pozytyw - nie było ,,porannych wojen'' o leżaki, pełna kultura gości, a z leżaka można było skorzystać o każdej porze. Komunikacja na terenie hotelu odbywa się w j. angielskim i rosyjskim. Z czystym sumieniem polecam Państwu ten hotel, który gwarantuje pełną regenerację i beztroski wypoczynek.
Hotel w porządku. Pozytywne zaskoczenie. Pokoje bardzo przyzwoite - mieszkaliśmy w familijnym w aneksie. Spory pokój, dodatkowa sypialnia z balkonem i duza łazienka z prysznicem. Czysto. Jedyna uwaga - w pokoju jest ciemno- jest tylko kinkiet. Nie można np poczytać w nocy. Lokalizacja hotelu idealna- blisko do atrakcji miasta, do plaży, przystanek obok. Basen nie za duży ale wystarczający. Dwie zjezdzalnie i brodzik. Wojen o leżaki nie było. Jedzenie rewelacja - śniadania takie same ale każdy cos mial swojego. Natomiast obiady i kolacje genialne. Codziennie mięska z grilla, ryby, mięska duszone, pizza, warzywa i owoce. Jedyne co, to żenada ze strony wczasowiczów- walka o frytki < dokładali ale byli tacy co frytek w domu nie mają i rzucali się biorąc kopce > . Bar na wysokim poziomie. Podają w szklankach, sprzątają na bieżąco. Obsługa 10/10. (...). To nasz trzeci pobyt w Turcji ale na pewno nie ostatni. A! Polecamy kebab u pana naprzeciwko hotelu < boczna uliczka naprzeciwko hotelu > - genialny! Warto spróbować oryginalnego kebaba by Turcja. Koniecznie trzeba też przejść się uliczkami starego miasta przy marinie.
Lokalizacja,czystość, jedzenie,obsługa
W sumie to nie bardzo można znaleźć wady. Recepcja mówi po rosyjsku, angielski słabo ale od czego są translatory < wifi w hotelu hula>.
Hotel i pokoje bardzo czyste, przestronne i wygodne. Jedzenie urozmaicone a personel bardzo miły i we wszystkim bardzo pomocny. Jedzenia mnóstwo, bardzo urozmaicone, drinki porządne według upodobań i potrzeb.
jeden tylko wieczór muzyczny i brak innych owoców niż śliwka i jabłko a arbuz tylko na kolację
Pobyt bardzo udany, hotel bardzo fajny, doskonała lokalizacja, pyszne jedzenie, pokoje czyste sprzątane codziennie , obsługa miła, pomocna i bezproblemowa. A Marmaris to wyjątkowo piękne i urokliwe miejsce. POLECAM
Jak wyzej
Hotel kameralny, pokoj 4 osoby przestronny, czysto. Obsługa hotelowa mówiąca po rosyjsku i angielsku. Obsługa w restauracji i barze bardzo miła i zawsze pomocna. Kuchnia ,niedoopisania - obłędna. Wszystko świeże,smaczne i rozpływające się w ustach. Polecam mimo iż hotel nie ma swojej plaży
Kuchnia, przyjazna obsługa
Brak dostępu do plaży
Pobyt w hotelu oceniam jako udany. Pokój duży, z szafą na ubrania (jednak tylko do powieszenia, brak półek), tv, lodówķą, łazienka czysta, przestronna z wanną ze szklaną szybką, w łazience suszarka do włosów. Sprzątanie pokoi i wymiana ręczników co dwa dni. Baramani i obsługa hotelu ok. Osoby na recepcji znają język angielski. Do centrum miasta ok.40 min spacerem przez promenadę z liczbymi barami i restauracjami lub miastem z licznymi sklepami.
Czystość w pokojach, napoje w szklanych kubkach, blisko marketu Migros i sklepu Forum, w którym móżna kupić pamiątki, ubrania w dobrych cenach. Blisko do promenady i do morza. Bardzo dobre desery i oryginalne napoje typu Cola, Fanta, Sprite. (...)
Rezerwacje leżaków od rana ręcznikami plażowymi, gdzie ktoś przychodził na basen dopiero późnym poludniem lub wcale. Monotonne śniadania, brak owocow (tylko jablka i pomarancze), brak lodow.
Polecam hotel z czystym sumieniem. Obsługa, czystość i jedzenie na najwyższym poziomie. Obiekt nie jest duży ale niczego mu nie brakuje. Wybór jedzenia jest duży, trafiliśmy nawet na gołąbki co było miłym zaskoczeniem 😁 Codziennie są również dania z grilla, każdy znajdzie coś dla siebie. Napoje podawane w szklankach (cola, sprite, fanta itp oryginalne) . Hotel nie posiada ręczników plażowych ale nie jest to minus bo można wypożyczyć za kaucją ewentualnie wziąć swoje czy kupić na miejscu w sklepach ( za ok. 30 zł ) . Do plaży dosłownie rzut beretem (5 min), długa nadmorska promenada z wieloma restauracjami . Hotel nie posiada prywatnej plaży ale na każdym kroku są restauracje przy plaży gdzie wystarczy kupić napój a do tego mamy leżaki i parasole w cenie . Ogólnie pobyt oceniam bardzo dobrze nie ma się do czego przyczepić wręcz przeciwnie. Kameralny hotel do którego wróciła bym z przyjemnością .
Czystość, dobre jedzenie, obsługa
Nie zauważyłam
Hotel czysty i zadbany. Pokoje spore odświeżone z nową łazienka i klimatyzacją. Obsługa miła i pomocna ale nie nachalna. Jedzenie smaczne i dość urozmaicone. Jedynie śniadania to w kółko to samo ale każdy znajdzie coś dla siebie. Dobra lokalizacja, wszędzie blisko. Ogólnie biorąc pod uwagę stosunek jakości do ceny to polecam ten hotel. Byliśmy w droższych 5 gwiadkowych w których był gorszy standard niż tu.
Czystość, jedzenie, obsługa, spokój, bliskość do plaży, nowa klima.
Brak terenu zielonego i hotelowej plaży ale jest o tym info w ofercie więc każdy wybiera to swiadomie. Słabe przekąski między posiłkami.
„Czysto, miło i w świetnej lokalizacji”Bardzo udany pobyt. Hotel trzyma wysoki standard – pokój był czysty, a obsługa niezwykle profesjonalna i miła. Śniadania, lancz i kolacja smaczne i urozmaicone. Świetny stosunek jakości do ceny. Z czystym sumieniem daję 5 gwiazdek i polecam każdemu!
Hotel mały ale w pełni zasługuje na dobrą ocenę. Od samego wejścia widać dbałość o detale, czystość oraz komfort gości. Cały personel jest niezwykle profesjonalny, życzliwy i zawsze chętny do pomocy. Hotel dobrze zlokalizowany wszędzie blisko.👍👍👍👍👍
Zbyt dużo gości z Rosji i Anglii ale idzie się przyzwyczajać do ich dziwnego zachowania.
Hotel kameralny, spokojny, czysty, jedzenie dobre, obsługa pomocna
Hotel kameralny, jedzenie dobre, miejsce dobre
Polecam z całego serca ten hotel jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu jedzenie bardzo dobre codziennie coś innego jedyny minus to mała ilość owoców. Co ważne hotel nie ma swojej plaży ale wystarczy kupić cokolwiek w restauracji i ma się leżak cały dzień, sama plaża niestety słaba kamienista szybko robi się głęboko ale widoki na góry niezastąpione. Z chęcia kiedyś tam wrócimy.
Jedzenie Dobra lokalizacja Komfortowe pokoje