Pride Inn Flamingo

Hotel sam w sobie pięknie położony, teren mega zadbany, pokój odrobinę nadszarpnięty zębem czasu, super obsługa jeśli chodzi o sprzątanie pokoju, codziennie świeże ręczniki, plaża naturalna, co dla mnie miało swój urok, jedzenie bardzo dobre, obsługa kelnerska bardzo dobra, ludzie mili i zawsze uśmiechnięci, dużo miejsca do wypoczywania

Hotel bardzo bezpieczny, bardzo miła i pomocna obsługa. Zadbany i sprzatany codziennie ogród, czyszczona plaża, leżaki przy basenie i sam basen. Na zakończenie pobytu kilkuosobowa grupa zaśpiewała nam lokalną piosenkę i wręczyła tort z adnotacja " dziękujemy, że nas wybraliście". Było to miłe zaskoczenie i niespodzianka

Moja ocena 6. Bajkowe miejsce, godne polecenia, pięknie położony z uroczą obsługą

Jestem pod wrażeniem hotelu. Obiekt usytuowany blisko oceanu, piękny, duży basen ze strefą komfortowych leżaków. Obsługa bardzo miła, przyjazna. Jedzenie smaczne i urozmaicone. Pokoje duże, przestronne a obsługa dba o czystość, wymianę pościeli i ręczników.

Hotel o wysokim standardzie, bardzo ładnie położony w otoczeniu wiele palm, bujna roślinność, nad samym oceanem. Na terenie hotelu przebywają oswojone małpki ;) bardzo dobre drineczki, jedzenie różnorodne, wspaniała obsługa

Nazwa  Pride Inn Flamingo
Miejsce  Kenia / Wybrzeże Mombasy / Mombasa
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness

Fort Jesus z widokiem na ocean i historią kolonialną

Plaże Diani i Nyali z białym piaskiem i palmami

Targowiska z lokalnym rzemiosłem i przyprawami

Rejsy dhow i nurkowanie przy rafach koralowych

Wyświetlono 8 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Listopad 2025

Zalety

mili ludzie

Wady

chaos przy wydawaniu pokoi, budowa obok hotelu generowała trochę hałasu

Monika i Darek

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Dla mnie osobiście zaletą hotelu jest piękne otoczenie, dużo zieleni, palmy kokosowe, kwitnące hibiskusu i widok z tarasu na ocean..... bezcenne Jedzenie różnorodne, duży wybór owoców i duży wybór różnorodnych słodkości. Nie sposób pokosztować wszystkich lokalnych przysmaków Do hotelu również należy restauracja ISTANBUL w ktorej mozna spróbować kuchni tureckiej za dodatkową opłatą. W odróżnieniu do wakacji all w Turcji, nie serwują rozcieńczonych drinków.

Jerzy

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Hotel przy plaży Bardzo miła obsługa Położenie pośród palm Pokoje czyste z urokliwym klimatem

Wady

Nic nie mogę zgłosić

Anita

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Obiekt duży i przestronny. Piękny basen ze strefą leżaków. Zdecydowanie zaletą jest bliskość oceanu i przepiękny widok.

MP

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Bliskość oceanu, wszystko pod ręką, niedaleko z lotniska, dobre jedzenie, bardzo miła obsługa

Wady

Szkoda że plaża przy hotelu w całości nie należy do hotelu, gdy wyjdziemy poza teren hotelu bardzo dużo naciągaczy, sprzedawców

Krzysiek

Pobyt - Styczeń 2025

Hotel bardzo ładny otoczenie wokół hotelu piękne . Spełnił nasze oczekiwania ,obsługa bardzo miła.

Kamila

Pobyt - Grudzień 2024

Przepiękny hotel, można się zrelaksować i wypocząć. Jedzenie również oceniam na plus, alkohol dobry, oryginalny, nie podrabiany. Jak dla mnie największy plus to pracujący tam ludzie. Wszyscy są tak pomocni, otwarci, uśmiechnięci. Spędziliśmy dwa tygodnie w tym hotelu. Blisko do oceanu, na plaży trochę naciągaczy, ale można się do nich przyzwyczaić. Pokoje bardzo ładne, codziennie sprzątane. Małpki biegają po obiekcie, dużo zieleni, klimatyzacja działa. Jedyny minus, ale to niezwiązany z hotelem, jest taki że poza hotelem nie ma co zobaczyć. Byliśmy na wycieczce Safari i zwiedziliśmy Mombasę. Resztę czasu spędziliśmy w hotelu, mało atrakcji poza hotelem, brak sportów wodnych, ale chyba taki urok Kenii . Cisza, spokój, pole -pole . Polecam wszystkim ten hotel!

Zalety

Wszystko super!

Paulina

Pobyt - Listopad 2024

Hotel niesamowity ! Już na wejściu przywitali nas tańczący akrobaci i uśmiechnięta Pani z Kokosem i wilgotnym ręczniczkiem pachnącym eukaliptusem :)cały obiekt jest naprawdę rajski. Widok z okna na ocean, basen i palmy robi wrażenie (wszystkie pokoje są od strony basenów) obsługa jest niezwykle miła i dba o każdy szczegół - stolik podczas posiłku czy to aby było co pić będąc nawet w basenie :) nie ma tłoku , leżaki są zawsze dostępne . Alkohol w barze naprawdę dobry a pokój czyściutki. Wspominam pobyt we Flamingo jako wakacje w raju

Zalety

Infrastruktura hotelowa super rozmieszczona wśród palm przez co będąc w każdym miejscu człowiek czuje się jak w raju .

Wady

Odległość od lotniska to tylko 24km ale to aż 2 godziny drogi choć jak na Kenie to i tak krótko

Pride Inn Flamingo