Bajeczne rafy koralowe idealne do nurkowania z kolorowymi rybami
Spotkania z żółwiami morskimi i delfinami w naturalnym środowisku
Pustynne safari z noclegiem pod gwiazdami w beduińskich namiotach
Piękny hotel z bardzo ładnymi i dużymi pokojami,nowoczesny...bardzo dobre jedzenie,czysto,piękna rafa oraz molo przynależące do hotelu.Rewelacja!
Duża,piękna rafa do której jest dostęp z mola,bardzo dobre jedzenie,super pokoje,dobra siłownia,jakuzzi które pozwala w pełni się relaksować,obsługa bardzo miła i co ważne nie natrętna.
Przydałoby się kilka zjeżdżalni dla dorosłych.
Hotel wspaniały, wszystko nowe. Pokój był bardzo duży i czysty, a serwis sprzątający codziennie dbał o to, by niczego nam nie brakowało. Korzystaliśmy z basenów, z których każdy miał swojego opiekuna pilnującego, aby cień parasoli był odpowiednio dostosowany do potrzeb użytkowników. Jedzenie było bardzo smaczne, choć mogłoby być bardziej różnorodne. Jedyne, co można by poprawić, to szybkość internetu, choć przecież były to wakacje. Hotel jest w trakcie rozbudowy, choć na co dzień tego nie widać i nie sprawia to żadnych niedogodności. Widać, że leżaki i parasole są cały czas dokładane, by zaspokoić wszystkie potrzeby gości. Myślę, że w 2025 roku, gdy hotel zostanie w pełni ukończony, będzie to fantastyczna okazja na świetne wakacje. Polecamy
Przestronne i czyste pokoje, Pyszne jedzenie Bardzo miła obsługa Dużo basenów Wszędzie pomocna obsługa
Daleko od lotniska
Bardzo Dobry hotel. Nowy, obsługa na wysokim poziomie, restauracje ok. serwis plażowy ok.
Po hotelu można się przemieszczać na żądanie melexem co bardzo ułatwia przemieszczanie się osobą z niesprawnością. Czystość i obsługa hotelowa. Piękna rafa i dostęp do niej z pomostu. Restauracja Italiana z powiewem wiatru od morza. Pokoje codziennie sprzątane. Leżaki na plaży w dobrej odległości od siebie co powoduje że można spokojnie odpocząć nie słuchając rozmów sąsiadów.
Odległość od lotniska ok 1,2 h jazdy
Hotel z ogromnym potencjałem na przyszłość w pokojach dużo miejsca na własne rzeczy
Jak będzie wybudowany w 100 procentach to na pewno będzie supar na razie jeszcze trochę brakuje zwłaszcza rozrywki wieczornej. Hotel nowy czysty z dużymi udogodnienia mi
Brak zieleni która dopiero jest sadzonka brak lobby zbyt mało materacy na plaży
Spędziliśmy w tym hotelu nasz dwutygodniowy urlop. Pobyt naprawdę niezwykle udany! Hotel w doskonałej lokalizacji, o przepięknej, szerokiej plaży z piękną rafą koralową ! Plaża czysta z dużą ilością leżaków i parasolek. Nigdy nie brakowało miejsca do plażowania Wiele można mówić o zaletach tego hotelu. Przede wszystkim hotel jest zupełnie nowy, czysty, a otoczenie bardzo zadbane ! Baseny o rewelacyjnej czystości, choć może przydałby się jeden ze słoną wodą morską. Leżaki przy basenach również na bieżąco dostępne. Hotel położony lekko kaskadowo , pokoje duże , przestronne, czyste, z dużą łazienką , codziennie profesjonalnie sprzątane. Przemiła i pomocna obsługa tak w recepcji jak w restauracjach i barach! Dość powiedzieć że jedzenie przepyszne, urozmaicone. Potrawy ciepłe wystawione w zamykanych brytwannach, zawsze świeże i na bieżąco uzupełniane . Ciasta wszelkiego rodzaju i owoce - BAJKA!!! Byliśmy już nie raz w Egipcie w hotelach 5*, ale takiego wyboru potraw nie widzieliśmy nigdzie! Piątka z plusem ! Dodam ,że stoliki zawsze idealnie czyste, pięknie nakryte świeżym zawsze obrusem ! Napoje do posiłków donoszone przez sympatycznych i uśmiechniętych kelnerów! Naprawdę pełen profesjonalizm! Myślę, że w niedalekiej przyszłości będziemy chcieli znów tam wrócić! Hotel zasługuje nie na 5 ale na 6 gwiazdek!
Czystość, spokój, miła obsługa, przepyszne jedzenie, położenie przy plaży, rafa.
Nie ma wad !