Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Wyjątkowe położenie w miejscu gdzie łączą się Morze Adriatyckie i Morze Jońskie.
W pobliżu centrum uroczego miasteczka Wlora.
Bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży.
Basen oraz kawiarnia na dachu hotelu.
Ludzie nie wybierajcie tego hotelu! To najgorszy hotel !!! Jedzenie obrzydliwe, chodzimy głodne. Szkoda czasu i pieniędzy. NIE MARNUJCIE SWOJEGO URLOPU!!! Staramy się o zmianę hotelu na jakikolwiek inny. TRAGEDIA!!!
BRAK
Obrzydliwe jedzenie w niewielkich ilościach, niemiła obsługa, brudna plaża, okolica słabo rozwinięta, początki turystyki,
Hotel bardzo ładny, mieliśmy akurat widok na góry od których nie mogłam oderwać oczu. Zawsze rano można było podziwiać owieczki :). Najlepszym atutem hotelu jest basen na dachu. Widok cudny. Był dla nas zawsze dobrą alternatywą, gdy mocno wiało i była brudna plaża od wodorostów. Obsługa bardzo miła, panie sprzątaczki zawsze nas witały uśmiechnięte :). Słabo mówią po angielsku, ale można się dogadać. Co do jedzenia to co kto lubi, był np. makaron z krewetkami, czy kurczak w sosie pomidorowym. Jestem niejadkiem, ale zawsze coś dla siebie dobrego znalazłam. Wieczorem można było się pobawić w barach przy plaży :).
basen, miła obsługa, ładne widoki
Super nowy hotel w ladnym miejscu przez ulice na plaze. Lezaki nieodplatne duzy plus woda czysciutka. Wady to blisko ulica zwiazany z tym halas brudne plaze. Ogolnie cena wynagradza wszystko. Hotel za ta cene rewelacyjny. Polecam
Nowy, czysty, ladne wnetrza blisko plazy
Hotel Regina City Vlora Albania, wrzesien. Hotel: super (nowość, obsługa, położenie, wyposażenie duże balkony, HB typu bufet. Male minusy do poprawy to: wyraźnie oszczędnościowe jakościowo ze strony hotelu obiadokolacje i plaża sprawiająca wrażenie niezadbanej ale mozna bylo bez problemu dostać się na inne plaże Zdjecia hotelu moga byc mylące bo hotel nie posiada frontowego widoku na morze mimo ze jest rzeczywiscie b. blisko morza. Plaza niezadbana. ok 250 m od hotelu do morza wpada cuchnacy strumyk. Widok z okien albo na ulicę z bocznym na morze albo ciekawy na wysoką górę za hotelem. Opisywany w opiniach problem: ciepla woda - rzeczywiscie coś nie tak z instalacją . W moim pokoju byla ciepla woda w umywalce a w prysznicu leciala b. słabo, Na sniadania nie narzekam bo to ulubiony temat do narzekań - owszem stale to samo ale bez ograniczen 3 rodzaje jajek, 3 rodzaje wedlin, jam, jogurt , sery zółty i twardy biały typu bałkanskiego - niezbyt smaczne, pomidory ogorki, owoce, gorace napoje, 2 soki. Co chciec wiecej ? Przydalby sie tylko toster :) Natomiast kolacje 6 razy stale prawie to samo tj marnej jakości oszczędnościowe mięso typu żeberka, skrzydełka w dużej ilosci oliwy itp. Stale ta sama marna rybka (ani razu cos z owoców morza). Zawsze jednak byly 2 rodzaje owoców, pomidory, szatkowana kapusta , ryz, papryka faszerowana, makaron.Wszystko na zasadzie bufetu tak ze głodni nie chodziliśmy. Krotko mówiac szef oszczedzal na mięsie i rybach bo to tylko jedzenie dla grup. a slyszalem ze restauracja tego samego hotelu na 8-mym pietrze serwowala b. dobre jedzenie.
położenie blisko plaży dobra i tania komunikacja spod hotelu miła obsługa, jeszcze nie zepsuta :)
mało zadbana plaża przy hotelu Wi Fi w pokojach działa raczej słabo Jedzenie dla grupy słabe jakościowo
POLECAM Z CAŁEGO SERCA. Albania jest pięknym krajem, który każdy powinien zobaczyć. Hotel na poziomie 4 gwiazdki, wszystko zgodnie z opisem, w pobliżu wiele restauracji. Najlepsze wakacje w moim życiu!
Piękne i czyste pokoje, przemiła obsługa, położenie nad samą plaża, prywatna plaża
Codziennie te same śniadania, ale jest spory wybór więc można sobie urozmaicać.
Położenie hotelu super ,blisko plaża ,piękna promenada.Codziennie zmieniane ręczniki i sprzątane pokoje.Ogólnie polecałbym ten hotel.
Położenie hotelu ,blisko plaża.
Jedna winda to za mało na taki obiekt.Jedzenie ,zwłaszcza śniadanie co dziennie to samo,mało urozmaicone.
Hotel blisko plaży, bardzo miła obsługa, komfortowe pokoje.
Bliskość plaży, komfortowe pokoje, bardzo miły personel, bardzo dobre jedzenie, dobry internet w pokoju.
Pobyt od 03.09 do 10.09 br. Hotel robi pozytywne wrażenie, jest czysto, schludnie, sprzątanie co dwa dni, wymiana ręczników codziennie. Na uwagę zasługuje jedzenie! śniadania- chyba wszystko co można sobie wymyślić na śniadanie. Obiado-kolacje, starano się żeby codziennie było coś innego. Wielki plus za jedzenie, bo było baardzo dobre ;) Lokalizacja hotelu- plus za to, że zaraz po drugiej stronie ulicy jest plaża może nie najpiękniejsza ale jest i do tego leżaki, z których mogliśmy skorzystać jako goście hotelowi . Wzdłuż ulicy mnóstwo knajpek gdzie można coś zjeść i pójść na drinka. Pokoje bardzo ładne, tak samo jak łazienki. Jedyny minus jaki zauważyłam to fakt, że jest tylko jedna winda... długo się na nią czeka przy dość dużej ilości pokoi i \"kursujących\" gości :). Ogólnie super, bardzo polecam :)
Basen, restauracja na ostatnim piętrze, czysto, codzienne wymiany ręczników, miła i pomocna obsługa, możliwość wymiany pieniędzy na recepcji, pyszne jedzenie oraz różnorodność posiłków
Tylko jedna winda na cały hotel
Polecam dla dorosłych lubiących dobre warunki w hotelu, gwar kurortu wypoczynkowego, bywanie w restauracjach. Niestety posiłki hotelowe raczej barowe, nie adekwatne do czterech gwiazdek hotelowych. ale tanio i smacznie można zjeść wszędzie wokół hotelu. Generalnie wakacje bardzo udane .
Piękne pokoje z widokiem na morze, super basen na dachu, dobra restauracja przy basenie, bardzo blisko morza
Niezbyt czysty basen
Hotel wygodny,prywatne łazienki,pokoje czyste i klimatyzowane.Obsługa miła i pomocna.Basen z barem na dachu.50m od morza,prywatna plaża z darmowymi leżakami.Polecam wycieczkę za przełęcz Llogara,tam doświadczycie krystalicznie czystej wody,super doświadczenie.
Położenie,obsługa,pokoje
Brak różnorodności posiłków
Zalety i wady opisane. Pobyt super. Hotel zasługuje na te gwiazdki (no może wolna winda, ale gdzie tu się spieszyć a wakacjach?). Hotel chyba jednak nie koniecznie dla rodzin z małymi dziećmi - brak animacji, mały basen na dachu, ruchliwa ulica do przejście na plażę (moja opinia). Wokół pełno knajpek. Pyszne niedrogie jedzenie. Życie nocne do wyboru do koloru. Uśmiechnięci ludzie.
Hotel położony w super miejscu. Czysto i nowocześnie. Wszędzie blisko. Obsługa super. Zawsze są leżaki na plaży bez rezerwowania wczesną porą jak to gdzie indziej bywało. Pyszna kawa. Obiadokolacje późno i do późna - urozmaicone.
Przejście na plażę przez ruchomą ulicę - trzeba uważać, Plaża brudna, mało piasku. Śniadania nudne przez cały tydzień to samo ale myślę że się jeszcze nauczą.
Dużo lokali wokół i akceptowalne dość niskie ceny( chodz nie strasznie niskie). Jedzenie dość monotonne i raczej bez rewelacji smakowych mieszanka grecko włoska , piękny widoki , morze i góry. Plaża piaszysta ale niezbyt czysta. Polecam pobyt parom 7-10 dni . 14 to trochę nudnawy
Pokoje nowe, dobrze wyposażone, czyste
Basen na dachu troszkę rozczarowuje, mało miejsca wokół. Namolni kelnerzy, dla par jak najbardziej , dla rodzin z dziećmi srednio
Byliśmy w tym hotelu na początku sierpnia. Hotel taki jak na zdjęciach, nowy, czyściutki. Okolicy także nie ma czego zarzucić, morze, góry, przy morzu ciągnie się długa promenada z palmami. Woda w morzu czysta, jednak piach na plaży można by bardziej porównać do ziemi niż do piachu. Polecamy wycieczkę statkiem na półwysep Karaburun. Znajduje się tam piękna kamienna plaża z krystalicznie czystą wodą, można także znaleźć ciekawe muszle. Śniadania faktycznie, tak jak już w innych komentarzach pisano codziennie takie same, jednak dla nas nie stanowiło to problemu.Było wystarczająco dużo jedzenia, żeby codziennie zjeść coś innego. Bardzo dobre dania na obiado-kolacji. Jedyne do czego można się przyczepić to czas. Mogłaby się zaczynać trochę wcześniej niż o 19:00. Na ostatnim, ósmym piętrze hotelu jest bar oraz restauracja nad basenem. (Polecamy drink Jamaica). Jak już wcześniej zaznaczyłam basen jest dosyć mały i z jednej stony bardzo płytki, ciężko się w nim pływa. Fajnym pomysłem było zrobienie przeszklonej ściany, żeby mieć z basenu widok na morze oraz góry. Trzeba przyznać, że Regina City to bardzo ładny hotel, usytuowany w dobrym miejscu. Widać, że miasto cały czas się rozwija, między innymi budowane są nowe ścieżki, sadzone nowe drzewa. Podsumowując wycieczka bardzo udana. Nam się podobało. Każdemu bardzo gorąco polecamy Albanię oraz hotel Regina City :)
+pokoje codziennie sprzątane +wygodne, duże łóżka +w okolicy wiele różnego rodzaju barów oraz restauracji +przyjemna, pomocna obsługa +blisko plaży +blisko przystanku autobusowego
-płytki basen -brzydki piasek na plaży
Jestem zadowolony :) Poziom hotelu jest bardzo wysoki, bardzo miła i pomocna obsluga, pokoje czyste i zadbane.
W hotelu jest bardzo czysto Bardzo miła obsługa Hotel blisko głównej drogi i bardzo blisko morza Basen na dachu hotelu z pięknym widokiem na morze W pokojach klimatyzacja, lodówka i Tv
Jedzenie w restauracji mało zróżnicowane Zakaz wnoszenia napojów do hotelu
Wszytko tak jak w ofercie. Hotel bardzo fajny, pokoje czyste, sprzątane codziennie. Jedzenie ok., choć śniadania mało urozmaicone, codziennie to samo. Obiado - kolacje jak najbardziej ok, różne mięsa, owoce morza, ciasta, owoce itp. Każdy znajdzie coś dla siebie. Nie chodzi się głodnym. Długi czas wydawania posiłków: śniadania 7-10, obiado - kolacje: 19-22. Jedynym minusem jest plaża. Niestety brak na niej piasku (w ofercie: (\"szeroka, piaszczysta plaża\"), ale da się przeżyć :)
- plaża
bardzo fajny hotelik, dla mnie na plus był brak wyścigów za stolikiem przy posiłkach
położenie, czyste pokoje, restauracja na dachu