Szeroka plaża z licznymi barami i leżakami
Tętniące życie nocne z klubami i dyskotekami
Aquaparki i atrakcje rodzinne w okolicy
Deptak z restauracjami i sklepami z pamiątkami
Apartamenty nie sprzatane, brak wymiany ręczników, w wersji all inclusive śniadanie to talerz z 2 plastra sera i szynki. Posiłki zimne i bardzo ale to bardzo mały wybór. Obsługa zajęta telefonami. Brak drinków najgorszy hotel w okolicy. Klejąca podłoga w stołówce. Wszystko brudne łazienka w opłakanym stanie. Ręczniki. dziurawe i po przejściach nie polecam tego hotel za żadna cenę p
Brak zalet
Ten hotel to jest jedna wielka wada
Przez tydzien nikt nie przyszedł nam posprzątać, na klatce szczury , w pokojach robaki, drzwi od prysznica brak, kołdra żółta od zacieków (pościeli nie było), jedzenie zimne - zaczynajac od jajecznicy do kurczaka, kolejki po jedzenie do 40minut, wszystko podawane w plastikowych kubeczkach (100ml) - nawet piwo.
Dobrze ze żyjemy
Włamania do pokoi gości i kradzieże
Byliśmy w hotelu z narzeczonym w lipcu na tydzień w opcji All inclusive, zapłaciliśmy 1350 od osoby ? więc dosc tanio. Nie spodziewaliśmy się tez luksusów za taką cene. Moja opinia jest taka ? cena adekwatna do jakości. Hotel ma kilka niedociągnięć ? np. pokoje pod koniec wyjazdu były rzadziej sprzątane i bardzo ciężko było się nam dogadac z obsluga ? a paniami sprzedającymi. Nie potrafiły mówic po angielsku niestety. Jedzenie jak na te warunki było dobre tylko trochę monotonne. Minusem było to ze bar dla ludzi z All inclusive był czynny dopieromod 10 rano. Ale za taką cenę spokojnie może tam urlopować.
dobry stosunek jakości do ceny
obsługa nie mówiąca po angielsku