SUPER!!! Wszystko na bardzo wysokim poziomie. Piękne widoki, cudowne morze, smaczne jedzenie, miła obsługa. Minusów brak :) Polecam hotel z pełnym przekonaniem.
Wspaniały :) Duże pokoje, każdy z pięknym widokiem. Polecam zamówić pokój na wyższym piętrze. Smaczne jedzenie podawane w eleganckich restauracjach. Profesjonalna obsługa. Fajne show wieczorem. Czyściutkie duże baseny :)
BRAK
Ekstrawagancki hotel, robi wrażenie, kilka restauracji, kilka barów, basen zewnętrzny jeden duży wraz z barem, brodzikiem i jacuzzi, na 4 piętrze Infiniti pool też z barem, basen kryty też 4 piętro. Plaża cudowna, piasek biały, miękki jak mąka, woda przejrzysta lazurowa i ciepła oraz bar na plaży z przekąskami, napojami coca cola, sprite, fanta, tonic, schweppes, piwo Heineken i Stella to wszystko w puszkach i woda w kartonikach, alkohole markowe w szkle, chivas regal, jack daniells, jägermeister, aperol, szampany, wina, jedzenie różnorodne i smaczne, ogólnie wszystko ok
Wygląd zewnętrzny i styl wewnątrz, plaża, woda, obsługa
Duże obłożenie tubylców po kilku dniach pobytu utrudniało trochę funkcjonowanie w hotelu
Bardzo dobry hotel, szczególnie zachwyca plaża i turkusowe morze (zdjęcia nie oddają efektu)
plaża i turkusowe morze, dobra obsługa, czystość, dość różnorodne jedzenie, choc bez szału
jeśli ktoś lubi wina to z tym jest nie najlepiej
Bardzo dobry hotel. Super jedzenie. Dużo barów. Piekna plaża. Przestronne i ładne pokoje z pięknym widokiem.
Nowoczesny, plaża, baseny
Głośna klimatyzacja w pokojach, brak infrastruktury piza hotelem.
Hotel wspaniały , wszystko na wysokim poziomie , polecam w 100%
Wszystko 10/10
Jedyna wada zbyt głośna muzyka na basenach przez cały dzień