Rosella

Jak czytam opinie tego hotelu to nie wierze że to na temat tego hotelu jedzenia prawie wcale mięso raz na tydzień i to jedno skrzydełko i to było tylko raz przez mój pobyt na 10 dni a tak same jarzyny makarony i ryż .Miałem all barman jak miał coś nalać piwo albo drinka to był chory wszędzie chodził byle nie lać ciągle go nie było przy barze .Moje zdanie jak tam pojedziecie to będziecie żałować . Żywiłem się na mieście bo bym chyba umarł z głodu,,, nie jestem królikiem . Nie jestem wymagający i byłem 4 razy w Turcji ale ten Hotel to porażka. Piszę jak było jak pojedziecie to sami się przekonacie ,.A jeszcze jedno brak papieru toaletowego musiałem wynosić chusteczki z stołówki ,brak ciepłej wody

Wróciliśmy z Turcji pełni wrażeń i słońca. Bardzo nam się podobało. Jedzenie głównie bazowało na warzywach i owocach, co nam bardzo odpowiadało. Grillowane bakłażany , cukinie, pyszne papryczki, fasolka po bretońsku, pomidory w różnych postaciach itd. Jedynie śniadania mało urozmaicone, ale gdyby był żółty ser i świeże masło to nie byłoby powodu do narzekania. Obsługa bardzo miła, zawsze pomocna, uśmiechnięta. Na plażę można iść w stroju kąpielowym, jest tak blisko, a wieczorem na spacer do centrum, portu gdzie zawsze się coś dzieje. Turyści to głównie kobiety z Rosji, wesołe, rozmowne, kilku Niemców, Czechów i 6 osób z Polski (licząc naszą rodzinę). Jest to hotel dla normalnych ludzi, nie roszczeniowych i \" nie szukających dziury w całym\". Właśnie takiego hotelu szukałam. Mogę doradzić zabranie butów do pływania. Mogą się przydać przy wchodzeniu do morza.

NIe polecam warto dodać 300zł i cieszyć się komfortem

ogolne wrazenie złe jedzenie cały czas to samo bez smaku, cieszyłem się gdy raz na 7 dni była baranina, a tak wszytsko monotonia.

Jedyny plus tego hotelu to lokalizacja - wszędzie blisko. Obsługa nie miła przynajmniej dla Polaków. Pokoje nie dokładnie sprzątane. Mieliśmy pokój z widokiem na śmietnik z tyłu. Jedzenie podejrzane, połowa hotelu miała zatrucie pokarmowe. Ogólnie padaka, wybierając 3 gwiazdki w Turcji należy pamietać że to nie te same standardy co w Europie.

Kod hotelu HOT20319
Nazwa  Rosella
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Alanya
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty

Zamek Alanya z widokiem na miasto i morze

Plaża Kleopatry z krystaliczną wodą

Jaskinia Damlataş z naturalnym mikroklimatem

Kolejka linowa na wzgórze zamkowe

4.9

Wyświetlono 8 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.4
krzysztof

Pobyt - Październik 2016

Zalety

tylko to że jest wszędzie blisko

Wady

wszystko

Basia

Pobyt - Wrzesień 2016

Zalety

Położenie - bliskość plaży i centrum; miła obsługa; bezpieczeństwo

Wady

Mało urozmaicone śniadania

2.2

Pobyt - Lipiec 2015

NIe polecam warto dodać 300zł i cieszyć się komfortem

Zalety

blisko morze

Wady

fatalna plaża przy hotelu\\ maly basen posiłki fatalne

Adrian

Pobyt - Lipiec 2015

Zalety

Bliskość do brzydkiej plazy

Wady

najładniejsza plaza cleopatra około 3km dalej brak tv i wifi w pokoju stary standart

5.2
Mathev

Pobyt - Wrzesień 2014

Zalety

Blisko plaży, bar na plaży, blisko centrum

Wady

Brudne pokoje, obsługa niemiła - drinki w barze w opcji All nalewane z pogardą, zimny basen, monotnne jedzenie - z tego co zostało zrobią coś na następny dzień

romex

Pobyt - Lipiec 2010

Byliśmy w tym hotelu 25.08-08.09.2010r.Ogólne wrażenie z pobytu całkiem dobre.Obsługa w tym HOTELU rewelacyjna (MEGA WESELI I ZABAWNI KELNERZY ).Jedzenie na śniadanie powtórzyło się 14 razy-ale jest to standartem w hotelu trzy gwiazdkowym,kolacja zawsze inna ale typowa kuchnia turecka-trzeba to lubić i spróbować dań innych nacji,kuchnia nie nadająca się dla małych dzieci.Basenik malutki odpowiadający wielkości hotelu.Pokoje zawsze sprzątane bardzo starannie-brak lodówki,klima działa bez zarzutu.Bliskość plaży jest wielką zaletą położenia hotelu.Ogólnie polecamy ten hotelik.

evi

Pobyt - Lipiec 2010

Wakacje 2010 mogę zaliczyć do bardzo udanych, jestem bardzo zadowolona z 7-dniowego pobytu w tym hotelu. Przemiła obsługa, zawsze pomocna bez problemu można się porozumieć w języku angielskim, niemieckim. Pokoje przytulne, codziennie sprzątane, klimatyzacja sprawna ustawiana wg własnych potrzeb. Jeśli chodzi o wyżywienie mogę powiedzieć że przy opcji HB bardzo dobre jedzenie, śniadania trochę monotonne ale dużo świeżych warzyw i owoców. Bliskość plaży to największy plus, wychodzisz przed hotel i w 30 sekund jesteś na plaży :D Pierwszy raz byłam na wakacjach z biura Jet tousistic i jestem bardzo zadowolona, bardzo mili i pomocni rezydenci, organizowane wycieczki tez bardzo fajne (wieczór turecki i rafting szczególnie polecam :)

Przemek

Pobyt - Czerwiec 2010

Hotel dla niewymagajacych, pokoje czyste zadbane, klimatyzacja caly pobyt za free, jedynym minusem brak telewizora w pokojach i lodowki, co do jedzenia sniadania monotonne zreszta jak w wiekszosci hotelach *** w opcji hb, obiadokolacje takze dla malo wymagajacych, sklepy oraz restauracje niedaleko, wiekszosc osob w turcji rozmawia po angielsku, jezeli ktos wybiera sie na wypoczynek na plazy i spedzanie czasu poza hotelem jaknajbardziej POLECAM !!!

Rosella