Sea Gull Beach Resort (Hurghada)

4.3

Hotel w centrum miasta, przy żwirkowych plażach. Odnowiony, pokoje przestronne, czesc z balkonami część z dużymi otwieranymi oknami. Widok z okien na baseny i druga część hotelu ( te niestety z mało atrakcyjnym widokiem). Posiłki na plaży i w głównych restauracjach avtakze w czterech restauracjach ala carte. Pobyt oceniam jako bardzo dobry. Przystępna cena za dobrą usługę.

Hotel bardzo ładny ,zadbany ,czyściutki pokoje codziennie sprzątane.Mialysmy pokój w starej części i uważam że lepszy i większy niż w nowej części.Zpobytu jesteśmy bardzo zadowolone.

Pokoje czyste , pościel w dobrym stanie i czysta , Sprzątanie codziennie z wymianą ręczników , duża butelka wody dla każdej osoby codziennie , lodówka . Posiłki smaczne , duży wybór cisy , słodyczy , owoców. Ogólnie -polecam ten hotel

byłem zaskoczony że jest tak dobry mimo że ma 4 gwiazdki dałbym mu ich więcej -ocena w sumie na 10

(...) wszędzie blisko ,nas morze blisko do baru;-) blisko. Wychodzisz przed hotel i jesteś 10 minut pieszo od mariny i centrum. Była jedna niedogodność ale przez małą szkodliwość społeczną nie będę tego przytaczał. Jak pojadę kiedyś do Al-Ghardaka to na pewno wybiorę ten hotel.

Nazwa  Sea Gull Beach Resort (Hurghada)
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, rozrywka i życie nocne

Piękna, piaszczysta plaża bezpośrednio przy hotelu.

Park wodny z kilkunastoma zjeżdżalniami oraz wodospadem.

Kilka restauracji oraz barów, w tym jeden na wieży ze wspaniałym widokiem na Hurghadę.

Z myślą o najmłodszych gościach hotelu: plac zabaw, brodzik, miniklub.

4.3

Wyświetlono 1114 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Luty 2026

Zalety

W centrum i z prywatną plażą.

Wady

Część balkonów z mało atrakcyjnym widokiem.

Magdalena

Pobyt - Luty 2026

Zalety

Ściśle centrum

Malgorzata

Pobyt - Luty 2026

Zalety

Bardzo czysto , miła obsługa , plaża piaszczysta , bardzo ładny i zadbany ogród na terenie hotelu, ręczniki plażowe i leżaki w dobrym stanie . Usytuowanie przy ulicy ze sklepami , blisko do Mariny.

Wady

Bardzo głośne urządzenia -klimatyzatory , wywietrzniki - od strony balkonu , całkowicie pozbawiały otwieranie i przebywanie na balkonie. Brak śniadania lub prowiantu na podróż dla gości wyjeżdżających wcześnie rano/ mój wyjazd o 6,00 Animacje - mało

ZYGMUNT

Pobyt - Styczeń 2026

Zalety

bardzo miła obsługa , duża ilość barów z piciem i jedzeniem , alkoholu do drinków nalewali ile chciałeś , brak rezerwacji leżaków , myślę że i w lecie by ich nie brakowało wolnych na dwóch plażach , serwis z ręcznikami w 2 miejscach , blisko rafa bardzo ładna zresztą , podgrzewane baseny cieplutkie , ładne zielone otoczenie , no i centrum miasta wszędzie blisko

Wady

w nocy w moim skrzydle hotelu było trochę słychać zewnętrzną wentylację , w dzień coś jeszcze robią w starym skrzydle , ale słychać tylko w pokoju a w pokoju w dzień się nie przebywa

MIROSŁAW

Pobyt - Styczeń 2026

Zdecydowaliśmy się na ten hotel na podstawie przeczytanych opinii. Byliśmy tam tydzień. Rodzina 2+2. Hotel spełnił nasze oczekiwania w 100%. Pokoje czyste i zadbane, sprzątane codziennie. Baseny utrzymane w bardzo dobrym stanie i w okresie zimowym kilka podgrzewanych (temperatura wody miała 29 stopni). Przy każdym basenie oraz na zjeżdżalniach zaangażowani ratownicy. Obsługa przemiła, uczynna i zawsze uśmiechnięta. Teren zielony zadbany niesamowicie. Od rana do wieczora ogrodnicy pielęgnują rośliny. Wszędzie czysto i w razie potrzeby na bieżąco sprzątane. Jedzenie- uważam że każdy coś dla siebie znajdzie. Bardzo polecamy i na pewno tam wrócimy!

Pobyt - Styczeń 2026

Hotel w centrum, dla osób które lubią wychodzić na miasto dobra lokalizacja.

Zalety

Spodobał mi się pokój z widokiem na morze. Jedzenie dość dobre, choć śniadania jak to w Egipcie, ciężko coś wybrać poza jajkami lub omletem. Miła obsługa w restauracji i na recepcji, ładnie posprzątane. Winda to wygoda, gdy wjeżdżasz z walizkami na trzecie piętro. Na miejscu centrum nurkowe warto zanurkować do wraku. Dość szybka reakcja w moim przypadku na awarię w pokoju (nie działała karta, spaliła się suszarka). Plaża czysta, w barze na plaży dobre jedzenie.

Wady

śniadanie - prawie w ogóle warzyw na śniadanie nie było, czy soków ze świeżych owoców choćby płatnych. Psujący się sprzęt w pokojach. Raz tylko były owocę morza. Rano zawsze brakowało kubków do kawy.

Michał

Pobyt - Styczeń 2026

Będąc szczerym, tragedii nie ma ale więcej tam nie wrócimy. Jedzenie bardzo słabe , a to nie pierwszy mój hotel odwiedzony w Egipcie. Pierwszego dnia awantura z obsługą ponieważ dali nam pokoje w których spać się nie dało ze względu na hałas od wentylatorów oraz pomp które znajdowały się w technicznej części hotelu. Pokoje zmienione ale za dopłata ! Czystość średnia ogólnie jakiejś wielkiej tragedii nie było ale 4 gwiazdki w Egipcie też mi dały do myślenia aczkolwiek Pani w biurze nas namówiła że była i jest super… no może dla niej było. Jak Egipt to tylko 5 obowiązkowo.

Zalety

Baseny 4 podgrzewane

Wady

Jedzenie , czystość , obsługa

Mariusz

Pobyt - Styczeń 2026

Pobyt super trzeci raz w tym hotelu . Pokoj bardzo ładny.

Zalety

Ładne otoczenie hotelu.

Agata

Pobyt - Styczeń 2026

Hotel w centrum Hurgady, polecam nową część hotelu. Jeden podgrzewany basen, bez problemu dostęp do leżaków, bezpłatne ręczniki, plaża z dużą ilością leżaków. Pokoje sprzątane codziennie, obsługa profesjonalna i bardzo miła. Jedzenie różnorodne, zawsze można wybrać to co się lubi.

Zalety

Hotel w centrum miasta

Urszula

Pobyt - Styczeń 2026

Bardzo dobrze. Hotel ma pokoje nowsze i starsze. Basen podgrzewany. Możliwość różnych aktywności, nie ma nudy.

Zalety

Pyszne jedzenie, miła obsługa, animacje dla dorosłych i dzieci, możliwość obserwowania prawdziwego życia miasta z uwagi na położenie hotelu w samym centrum.

Wady

Wady - głośna klimatyzacja, która uniemożliwia zasypianie w niektórych pokojach (ja dostałam zamianę).

Patrycja

Pobyt - Grudzień 2025

Wraz z mężem pokochaliśmy te miejsce ! Będąc pierwszy raz w życiu za granicą na tak wspaniałych wakacjach nie sądziłam że będą niezapomnianą przygodą do końca życia ! Cudowni ludzie , super wycieczki , przepyszne jedzonko , drineczki , obsługa na medal 💛✌️ miejsce pełne urokliwych widoków jak i atrakcji ! Sztos ! Rewelacja ! Tęsknimy już za tym miejscem i wiemy że niebawem wrócimy ! Pozdrawiam Patrycja

Zalety

Klimat , ludzie , wszystko na plus

Wady

Brak wad

Ma

Pobyt - Grudzień 2025

Duzy hotel, z kilkoma basenami i aquaparkiem oraz własnym kawałkiem morza.3 restauracje - jedna w starej części hotelu, druga w nowej , a trzecia - przy leżakach przy plaży.Takze każdy znajdzie coś dla siebie , nawet dzieci niejadki- znajdą coś dla siebie.

Zalety

Duzy i przestrzenny.Pokoje rodzinne duże i ładne.W środku miasta.

Wady

Dosyć natarczywe nagabywanie ludzi oferujących wycieczki , masaże, zdjęcia itp itd... na terenie całego obiektu.

3.8
Iwona

Pobyt - Grudzień 2025

Pokoje stare,brudne,głośne ,jedzenie dobre ale codziennie to samo, serwisowane plażowy bardzo dobry,mila obsluga

Zalety

Położenie hotelu

Wady

Pokoje, ogólnie hotel wymagający remontu,stare stoły w restauracji,stare leżaki na plaży

Paweł

Pobyt - Grudzień 2025

Miejsce super, hotel w porządku , obsługa pomocna pobyt udany

Zalety

W samym centrum podgrzewany basen i zjezdzalnie dla dzieci

Wady

Pokój w którym bylem byl za głośny balkon obok wentylacji nawiewu i bylo wszystko w nocy słychac

Lukas

Pobyt - Grudzień 2025

Hotel bardzo nam się podobał. Pokój duży codziennie sprzątany. Dwie plaże na terenie hotelu , przy każdej bar. Baseny super i także przy każdym jest bar. Teren hotelu bardzo duży i bardzo zadbany. Dużo zieleni i kwiatów. Na terenie hotelu jest przystań gdzie można wykupić wycieczkę na rafy, snurkowanie itp.(polecam) Jedzenie ogólnie dobre i duży wybór. Hotel w centrum Hurgady. Do Mariny spacerkiem 15 min. Pobyt super napewno wrócimy latem.

Zalety

Mila rodzinna atmosfera.

Wady

Brak muzyki w barach przy basenach.

ALEKSANDRA

Pobyt - Grudzień 2025

Położenie w centrum, blisko do Mariny, sklepików, aptek. Baseny i ogród bardzo zadbane. Pokój jaki dostaliśmy niby czysty, posprzątany ale "po wierzchu". Firanki chyba od nowosci nie widziały pralki, suszarka w łazience oklejona trzeba było powycierać aby używać, to samo w temacie spłuczki toaletowej. Jedzenie bardzo monotonne smakowo. Niby dużo wszytskiego a jednak wszystko takie samo w smaku. Animacje dla dzieci - nie było ich widać.

Zalety

Bardzo zadbany ogród i część basenowa. Ciepła woda w basenach. Położenie.

Wady

Czystośc pokoi, jedzenie.

Pobyt - Grudzień 2025

Wszystko dobrze nie można znaleźć nic do czego by się doczepić hotel miejski z dostępem do plazy basenów wszystkie rozrywki na miejscu. Jedzenie dobre urozmaicone.

Zalety

Super położenie hotelu wszedzie blisko do centrum do portu.Na hotelu wiele rozrywek mila obsluga.

Wady

Jedynie co to kolorowe plastikowe kubki na napoje na barach

Viktoriia

Pobyt - Grudzień 2025

Hotel fajniejszy. Baseny czysty i ciepły. Jedzenie smaczne różne. Lokalizacja w samej centrum . Pokoju w porządku. Sprzątanie codziennie.

Zalety

Ciepły baseny. Kuchnia chińska, indyjska oprócz ogólnej.

Wady

Jedyn moment przy rezerwacji kolacji dary morza. Zupa, ryba , ryż, sałata wchodzi do All inclusive. Pan który pisze rezerwację polecałem krewetki za 7$ dodatkowo. , po kolacji powiedział 17 $ , mówi że źle zrozumieliśmy. 3 stolika byli w szoku. Chodzi nie o pieniądzach a o odczucia.

Marzena

Pobyt - Grudzień 2025

Hotel oferuje bardzo dobry standard w stosunku do niskiej ceny. Nasz pokój był duży, czysty i świeżo wyremontowany. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić w kwestii komfortu wewnątrz. Otoczenie hotelu jest piękne – dużo zadbanej zieleni i fajne baseny. Jedzenie jest bardzo dobre. Czytałem opinie, że jest monotonne, ale szczerze mówiąc – nie wiem, co ci ludzie jedzą w domu, skoro tutaj narzekają! Wybór jest duży i smaczny. Do tego obsługa jest rewelacyjna – zawsze uśmiechnięci, pomocni i mili ludzie. Jeśli chodzi o alkohole, to wiadomo – to Egipt, więc nie jest to europejska marka premium, ale w drinkach smakują całkiem w porządku i da się je pić ze smakiem. ​Lokalizacja: Genialna! Z jednej strony wychodzisz prosto na plażę i morze, a z drugiej strony bramy jesteś w samym centrum Hurghady (sklepy, restauracje, życie nocne).Polecam

Zalety

​Cena: Bardzo przystępna, zdecydowanie warto! ​Standard: Pokoje po remoncie, czyste i przestronne. ​Otoczenie: Mnóstwo zieleni, zadbane baseny. ​Położenie: Idealne – bezpośrednio przy morzu i jednocześnie w samym sercu Hurghady.

Wady

Niestety jest jeden duży minus: radzę uważać na pokoje położone z boku hotelu. Ich widok wychodzi na zaplecze gospodarcze, gdzie znajdują się ogromne wentylatory. Wyją one przez całą noc, co bardzo utrudnia sen przy otwartym oknie lub osobom z wrażliwym słuchem. Jeśli dostaniecie taki pokój, warto od razu prosić o zamianę.

Sea Gull Beach Resort (Hurghada)