Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi
Hotel oceniamy bardzo pozytywnie. Jedzenie bardzo dobre. Wczoraj były moje urodziny przygotowane przez hotel. Wszystko było bardzo pięknie przygotowane. Bardzo miłe zaskoczenie. Obsługa bardzo pomocna. Pokoje malutkie ale bardzo ładne. Polecam na pewno wrócimy
Pobyt w hotelu uważam za udany. Sam obiekt ładny, spójny i utrzymany w ciekawym stylu. Bardzo duży wybór jedzenia, wszystko pyszne. Pokoje schludne czyszczone codziennie. Lodówka zapełniana codziennie
Właśnie wróciliśmy i jesteśmy pozytywnie zaskoczeni. Opinie rzeczywiście sa różne ale wybierając ten hotel widzimy jego położenie i pomimo po wyjściu z hotelu mozliwe spacery tylko i wyłącznie na bazary to nasz wypad uwazam za super. Hotel maly ale ma wszystko to czego potrzebujemy no i jest przy samym morzu ;) ja zachwycona. Jedzenie dobre, różnorodne i fajne wieczory tematyczne w tym min. Wieczór Turecki super :) dla osob lubiących badz poszukujących odpoczynku to zdecydowanie polecamy. No i obuga bardzo miła. Pozdrawiamy Justyna Marek :)
Wlasna plaza Hotel przy plazy Każdego dnia wieczory tematyczne
Na pewno jakies sa ale wiecej jest za jak przeciw..
Hotel świetny piękny dziedziniec, jedzienie rozmaite i bardzo dobre. Bardzo miły, uprzejmy i pomocny personel. Duży zadbany basen, blisko do morza choć zejście nieco kamieniste i strome. Drinki w lobby obłędne. Pokoje w porządku, na początku śmierdzaiło z kanalizacji, przyszedł ktoś i to ogarnął ale po paru dniach capiło dalej. Brak możliwości sterowania wysokością nawiewu w przypadku klimatyzacji kanałowej w pokoju, skierowana na łóżko. My niestety zasłanialiśmy nawiew koszulką ale i tak wróciliśmy z anginą. Sprzątane codziennie. Generalnie bardzo czysto. Nasz pokój nieco różnił się od tych na zdjęciach promo room without balcony jest mały ale jesli ktoś nie planuje w nim spędzać całego wyajzdu to jest wystarczający. Raczej polecam brać trochę wiekszy pokój niż ten podstawowy. My trafiliśmy akurat średnio.
Jedzenie Driniki Obsługa Krajobraz Czystość Klimat bardzo na plus!
Lokalizacja między Side a Alanya (sładby i długi dojazd do większego miasta)
Z czystym sumieniem mogę polecić hotel Selectum Colours Side każdemu, kto szuka idealnego miejsca na relaks i wypoczynek. Nasz pobyt był absolutnie fantastyczny pod każdym względem, a sam obiekt przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania! Wyjątkowa obsługa Największym atutem tego hotelu jest personel. Pracownicy są niezwykle uśmiechnięci, pomocni i dbają o to, aby gościom niczego nie brakowało. Od sympatycznej obsługi na recepcji, przez uwijających się kelnerów, aż po pełen energii zespół animatorów – wszyscy zasługują na ogromne brawa i sprawiają, że człowiek czuje się tam naprawdę wyjątkowo. Pyszne i różnorodne jedzenie Restauracja to prawdziwy raj dla podniebienia. Ogromny wybór: Codziennie serwowano mnóstwo różnorodnych potraw, od tradycyjnych tureckich smaków po dania kuchni międzynarodowej. Jakość i świeżość: Wszystko było pyszne, świeże i bardzo estetycznie podane. Napoje i przekąski: Świetnie zaopatrzone bary, pyszne przekąski w ciągu dnia i barmani robiący rewelacyjne koktajle. Pokoje i czystość na najwyższym poziomie Pokoje są przestronne, nowocześnie urządzone i wyposażone w bardzo wygodne łóżka. Czystość w całym obiekcie (zarówno w pokojach, jak i częściach wspólnych) jest wręcz nienaganna. Pokoje były sprzątane każdego dnia z dużą dbałością o detale, a minibarek regularnie uzupełniany.
Wakacje bardzo udane, dobra jakość i różnorodność jedzenia, miła obsługa - świetna relacja jakości do ceny :) podziękowania dla Guest Relations za uprzejmość i pomoc!
Hotel max na 3 gwiazdki. Śmierdzi Kanalizą w pokojach, Grzyb w pokoju, Blisko autostrada hałas przez 24h, mrówki chodzące po pokoju. Obługa w 95% nie mówi po angielsku lub udaje, że nie rozumie. Pokoje małe, do remontu. Obskurnie wyremontowane,
Blisko morza, dużo jedzenia jednak typu fast food taniego. Mało mięsa do wyboru lub produktów wyższej jakości.
Śmierdzi kanalizacją w pokojach tak że zrywa na wymioty. Szum ulicy, blisko droga szybkiego ruchu, brak chęci pomocy obsługi nawet w prostych slrawach.
Bardzo podoba nam się hotel i obsługa, ponieważ personel jest bardzo miły i uśmiechnięty. Jedzenie jest przepyszne, a teren wokół hotelu jest naprawdę piękny. Niestety pokoje wymagają już trochę odnowienia. Musieliśmy nawet poprosić o zmianę pokoju, ponieważ pierwszy pokój był w słabym stanie. Pokoje zdecydowanie potrzebują remontu, ale mimo wszystko jesteśmy bardzo zadowoleni z całego pobytu. Obsługa hotelu jest naprawdę bardzo dobra i wszystko działa coraz lepiej. (...) z działu Guest Relations bardzo nam pomógł i zawsze był bardzo pomocny. (...) jest najlepszy! (...) jest naprawdę świetny! ❤️
Super pobyt dobre jedzenie super obsługa dobre drinki spokój super basen
Super obsługa dobre drinki jedzenia pod dostatkiem
Czystość na podstawowym poziomie jeżeli chodzi o pokój reszta ok
Od samego początku hotel wywołał w nas pozytywne wrażenia. Przyjechaliśmy na miejsce około godziny 21:00, powitał nas przemiły Pan z recepcji i opisał zasady działania hotelu. Następnie udaliśmy się do pokoi i tu mogę znaleźć tak naprawdę jedyny minus. Pokoje są małe, ale wystarczające. Nie jest to jednak standard 5 gwiazdkowy, ściany jak i meble są mocno zużyte, ale to nie ujmuje tym pokojom czystości, która była zachowana na wysokim poziomie. Tak samo części wspólne- baseny, plaża, bary- były na bieżąco sprzątane i pracownicy hotelu dbali o najmniejsze szczegóły. Na największy plus zasługuje jedzenie oraz szeroki wybór napojów bezalkoholowych oraz alkoholowych. Barmani posiadają karty menu (Pinacolada, Mohito itp), ale potrafią zrobić dosłownie wszystko, o co ich się poprosi. Drinki naprawdę na najwyższym poziomie. Główna restauracja to kosmos, pierwszy raz spotkaliśmy się z tym, że jedzenie nie tylko dobrze wygląda, ale również świetnie smakuje. Widac, że robią tylko te posiłki, które naprawdę im wychodzą. Każdy znajdzie coś dla siebie i my osobiście uważamy, że poziom dań był porównywalny z poziomem restauracyjnym. Live cooking codziennie, przy każdej porze dnia. Nielimitowane przekąski, lody, kawiarnia i przepyszna kawa mrożona z syropami jak z prawdziwej kawiarni. Hotel jest idealny dla osób, które chcą wypocząć w dobrym stylu. Obsługa hotelowa dokłada największych starań do tego, abyście mogli poczuć się wyjątkowo. Na początku we wrzesnia animacje były różnorodne, wieczorami zawsze można było pójść i obejrzeć jakieś show, jednak nie były one na najwyższym poziomie i mi osobiście brakowało trochę więcej aktywności sportowych w wodzie i nie tylko. Duży plus za restauracje działającą 24/h (wybór dań mały, ale zawsze można coś zjeść, np przed porannym wylotem). Restauracja a la carte bije wszystko na głowę. Posiłki wybitne, dopracowanie wystroju przewyższało najśmielsze oczekiwania. Osobiście nie korzystaliśmy dużo z plaży, ale była ona szeroka i czysta (zalecam buty do wody!). Baseny przestronne i fajne zjeżdżalnie. Z tego co widziałam, basen główny nie ma godzin otwarcia, są tylko momenty, gdy nie ma ratownika i wtedy kąpiecie się na własną odpowiedzialność, co jest również ogromnym plusem, bo o godzinie 19:00 dalej można było wypoczywać na leżaku i się kąpać. Podsumowując moją wypowiedź, jestem pewna, że razem z chłopakiem wrócimy do Selectum nie raz.. cudowny pobyt, w którym wypoczęliśmy i przytyliśmy po 3 kilo i jesteśmy z tego bardzo zadowoleni.
Jedzenie na najwyższym poziomie Najlepsze drinki i napoje bezalkoholowe Pyszna kawa mrożona Świetna obsługa Duża plaża Piękne, czyste strefy wspólne
Jeżeli już się czegoś czepiać… Troszkę stare pokoje Za mało animacji w okresie, w którym byliśmy CO NIE ZMIENIA FAKTU, ŻE HOTEL POLECAM!
Przyjechaliśmy z Polski z moją rodziną, jedzenie bardzo nam się podobało, podobała nam się obsługa, zieleń i piękni pracownicy w hotelu są bardzo mili i uprzejmi, nie mogę się doczekać, aby tu wrócić, jestem bardzo zadowolony
Dobry serwis, zabawna obsługa, wszyscy pomocni. Barmani robią dobre drinki. Jest czysto.
Super jedzenie, dobre drinki.
Hotel, super. Jedzenie, basen, obsługa hotelu na najwyższym poziomie. Polecam.
Hotel potrzebuje remontu. Widac ze jest starszy zarówno po pokojach jak i lobby i całym terenie. Jedzenie jest naprawdę bardzo dobre, desery i lody średnie ale takie normalne posiłki były smaczne. Dużo się dzieje, live music i jakieś show dla dzieci. Jest ogólnie dosyć głośno, jeśli jest się w pokoju przy drodze słychać drogę a jeśli w pokoju przy basenie słychać głośną muzykę z basenu i wieczorem z atrakcji. Obsługa jest bardzo bardzo miła i za moją prośbą bez dodatkowych opłat zmienili mi pokój i ogólnie byli uprzejmi i uśmiechnięci. Za tą cenę to jest dobry hotel, bardzo ratuje go jedzenie, ale nie wróciłabym tu. (...)
- dobre jedzenie - miła obsługa - okej cena
- głośny hotel - wymaga remontu - wokół nic za bardzo nie ma -(..)
Pobyt w hotelu uważamy za bardzo udany. Największym plusem było pyszne i bardzo różnorodne jedzenie – każdy mógł znaleźć coś dla siebie, a wybór był naprawdę duży. Dużym atutem jest plaża bezpośrednio przy hotelu. Jest szeroka, a leżaków jest bardzo dużo, więc nie było problemu ze znalezieniem miejsca. Na ogromny plus zasługują również baseny i zjeżdżalnie, z których korzystaliśmy z przyjemnością. Wieczorami hotel zapewniał super show i atrakcje, dzięki czemu nie można było się nudzić. Mieliśmy pokój w budynku głównym – pokój był wygodny i spełnił nasze oczekiwania. Ogólnie hotel oceniamy bardzo pozytywnie. Polecam!
Pyszne i bardzo różnorodne jedzenie, plaża bezpośrednio przy hotelu.
Ćwiczenia w basenie były organizowane po południu – wolelibyśmy, gdyby odbywały się również rano.
Hotel bardzo polecam. Jedzenie przepyszne. Sushi, owoce morza, owoce, desery, ryby. Baseny czyste. Ratownicy bardzo fajni. Minusem jest obsługa sprzątająca pokoje. Byliśmy 9 dni, i przez te dni ani razu stoliki nie wytarte z plam szklanek oraz w łazience toaleta i umywalka nie posprzątana. Pościel zmieniana co 2 dni. Ręczniki wymieniane co dziennie. Plusem pełna lodówka w pokoju napoi co dzień.
Jedzenie przepyszne. Bardzo fajne rozwiązanie komunikacji między gościem a obsługą. Poprzez Watchap co dzień pisali jaki program dnia. Można było w swoim języku ojczystym napisać jaki ma się problem, załatwic sprawę. Nie trzeba było chodzić do recepcji. Odpisywali w twoim języku. Bardzo mili kelnerzy, barmani.
Obsługa pokoi nie wycierała kurzy w trakcie pobytu oraz nie myła łazienki.
Mieliśmy wspaniały pobyt w hotelu Selectum Colours Side! Hotel jest piękny, czysty i bardzo zadbany. Jedzenie było pyszne, a wybór dań naprawdę duży, więc każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Obsługa hotelu była fantastyczna – wszyscy byli bardzo mili, pomocni i zawsze uśmiechnięci. Szczególne podziękowania dla zespołu animatorów za świetne atrakcje i rozrywkę zarówno w ciągu dnia, jak i wieczorami. Baseny, plaża oraz wszystkie udogodnienia hotelu były na bardzo wysokim poziomie. Cała atmosfera była niezwykle przyjemna i sprzyjała wypoczynkowi. Spędziliśmy tutaj naprawdę cudowne wakacje i z czystym sumieniem możemy polecić Selectum Colours Side rodzinom oraz parom szukającym świetnego hotelu all inclusive. Dziękujemy całemu zespołowi hotelu za wspaniały pobyt. Z przyjemnością wrócimy ponownie! ❤️
Piękne miejsce jak i hotel, cudowna atmosfera która sprawiała że każdy dzień był jak z bajki. Każdy z pracowników bardzo miły i pomocny. Hotel, pokoje jak i cały obiekt bardzo zadbane. Codziennie sprzątane pokoje i uzupełniany mini bar. Nie ma się do czego przyczepić. Codziennie inne atrakcje wieczorne. Animatorzy na najwyższym poziomie, za dnia atrakcje dla dorosłych jak i starszych. Polecam z całego serca, myślę że napewno wrócę ❤️
wszystko na najwyższym poziomie
Tragedia! Nie polecam! Brudne,zniszczone pokoje, łazienki z grzybem,smród z kanalizacji. Pokój w 2 dobie wymieniony na inny niestety taki sam. Nic innego nie mieli do zaoferowania. Klatki schodowe chyba nigdy nie sprzątane. Warunki higieniczne najgorsze jakie w życiu spotkałam. Reklamacja złożona.
Lokalizacja blisko plaża.
Brud,grzyb,zero higieny
Bardzo podobała mi się obsługa hotelu Hotel również bardzo ciekawy Przeżyliśmy ze znajomymi niesamowitą przygodę DZIEKUJE
Obsluga