Ruiny teatru rzymskiego i świątyni Apolla nad morzem
Stare Miasto z bazarami i brukowanymi uliczkami
Plaże z łagodnym zejściem i licznymi leżakami
Muzeum w dawnych łaźniach z antycznymi eksponatami
Hotel mały, standard dla nie wymagających. Dobra lokalizacja.
Standard
Hotel jak na trzy gwiazdki w porządku. około 90% Niemców. NATOMIAST NIE POLECAM NIKOMU BIURA \\\\\\\"SUN&fUN\\\\\\\" - MAJĄ KLIENTA ZA NIC!!! Oto przykłady oszustwa: 1. Zmiana godz. wylotu z Katowic z 5:00 na 10:10 2. Zmiana godz. wylotu z Antalii z godz. 17:15 na godz 7:00 -czyli 10 godzin krócej!!!!! 3. Nikt z biura nawet nie zadzwonił w sprawie skrócenia pobytu tylko w recepcji hotelowej położona była kartka o zmianie wylotu z 17:15 na 7:00 rano!!!!- jeżeli akurat ktoś w tym czasie był poza hotelem to zostawał na lodzie..... W SUMIE BIURO OSZUKAŁO NAS DWUKLROTNIE I STRACILIŚMY 15 GODZIN ZAPŁACONYCH WCZASÓW!!! NIE POLECAM NIKOMU KORZYSTANIA Z USŁUG BIURA SUN&FUN!!!!!!!!
Wspaniała obsluga, swietne jedzenie, mila atmosfera. bardzo mily pobyt.
W hotelu byłyśmy w terminie 29.06.-13.07.nastawiając się głównie na wycieczki fakultatywne i zwiedzanie okolicy. Hotel bardzo ładny, skromny, na uboczu, ok 2 km do antycznego centrum Side, w pobliżu super knjapka z tańczącymi chłopcami Hawaii. Basen czysty, ładny i niezbyt duży, dla córki 9-letniej wystarczał. Na plażę jeździł bus hotelowy, zawsze przeładowany. Posiłki smaczne, urozmaicone, czysta stołówka i naczynia.Brakowało dobrej dyskoteki w pobliżu i większej ilości sklepów, ale wszystko bardzo nam się podobało. Ogólnie hotel sprzątany, ręczniki białe wymieniane codziennie, drinki polewane przez Emre wyskokowe....pozdrawiamy całą obsługę i polecamy hotel.