Ruiny teatru rzymskiego i świątyni Apolla nad morzem
Stare Miasto z bazarami i brukowanymi uliczkami
Plaże z łagodnym zejściem i licznymi leżakami
Muzeum w dawnych łaźniach z antycznymi eksponatami
Byliśmy w hotelu Sentido Serra Resort całą rodziną i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Hotel jest nowo otwarty, nowoczesny i naprawdę robi bardzo dobre wrażenie. Wszystko jest świeże, zadbane i urządzone na wysokim poziomie. Duży plus za bardzo miłą, pomocną i uśmiechniętą obsługę. Od początku pobytu czuliśmy się dobrze zaopiekowani, a personel był zawsze chętny do pomocy. Jeśli chodzi o jedzenie, to tutaj naprawdę nie ma powodów do narzekania. Wybór jest bardzo duży i każdy znajdzie coś dla siebie – zarówno dorośli, jak i dzieci. Dużo różnorodnych dań, przekąsek, owoców i deserów. Moim zdaniem osoby, które narzekają na jedzenie w tym hotelu, mają po prostu bardzo wygórowane wymagania. Bardzo podobało nam się również to, że hotel jest nowy i wszystko wygląda świeżo. Widać, że zadbano o komfort gości i szczegóły. Cała rodzina spędziła tutaj bardzo fajny czas i nie mieliśmy większych powodów do narzekania. Podsumowując – świetny, nowoczesny i nowo otwarty hotel, bardzo dobra obsługa, ogromny wybór jedzenia i naprawdę wysoki standard. Z czystym sumieniem możemy polecić ten hotel rodzinom i z przyjemnością wrócilibyśmy tutaj ponownie.
Obsługa, czystość, wystrój, jedzenie, położenie
Nie odpowiada mi blokowanie leżaków przy basenie od samego rana. Ale to już wina ludzi.
Fantastyczny,nowo otwarty Hotel. Pyszne jedzenie, wspaniały, pomocny personel. Czystość i porządek wielkim atutem. Jedzenie było obfite, pyszne i różnorodne. Plaża była oddalona o 5 minut od hotelu. Gorąco polecam ten Hotel.
Czystość, położenie, Hotel był wspaniały, jedzenie było obfite, pyszne i różnorodne.