Seven Seas Life (ex Otium Life)

Wyjątkowy

Najlepszy hotel w jakim dotychczas byliśmy! Pokoje bardzo ładne, dobrze wyposażone, ogromny taras(mogliśmy nawet sami wybrać pokój), cicha klimatyzacja, uzupełniana codziennie napojami lodówka, świeże ręczniki itd. Cały teren bardzo zadbany i sprzątany na bieżąco. Śmietniki przy każdym stoliku, leżaku zawsze opróżnione, specjalne stołki na kubki po kawie/drinkach na całym terenie, więc nie trzeba odnosić za każdym razem do baru, lodówki z wodą również na plaży. Zgadzam się absolutnie z poprzednią opinią, że "podadzą Ci chusteczkę zanim zdążysz kichnąć" :) Obsługa bardzo sympatyczna, uśmiechnięta i pomocna. Dzięki personelowi atmosfera jest bardzo przyjazna i rodzinna. Jedzenie..świeże, różnorodne, każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. To idealny hotel dla rodzin z dziećmi, bo jest sporo basenów, brodzików, nawet sala zabaw! Osobna restauracja w strefie dla dzieci, osłonięte od słońca place zabaw i wieczorne animacje, które sprawiają, że cały dzień coś się dzieje i nie trzeba opuszczać hotelu. Plaża również fajna, szeroka, piaszczysto żwirowa, dzięki czemu woda jest bardzo czysta. To hotel do którego chce sie wracać, bo daje poczucie komfortu i prawdziwego wypoczynku.

Hotel warty polecenia. Udany wypoczynek.

pokoje przestronne i czyste. Duża kabina prysznicowa. widok z okna na piękny ogród.

Hotel w otoczeniu wielu drzew. Pokój przestronny i bardzo dobrze wyposażony.

Naprawdę godny polecenia hotel, piękny ogród w którym mieliśmy bungalow przecudny. Wszędzie kwiaty, zadbane trawniki i przede wszystkim czysto, czysto czysto. Pokoje sprzątane są codziennie, dzięki czemu po powrocie z plaży można mieć świeże ręczniki i pachnaca pościel żeby odpocząć. Jedzenie przepyszne, duży wybór. Nie jem mięsa ale nie ma problemu bo jest tutaj spory wybór no i moje kochane owoce morza. Wieczorem przyjemnie było w barze przy basenie bo tam drinki były najlepsze a kelnerki co chwilkę same podchodziły i pytały czy coś przynieść. Ogólnie kelnerzy i obsługa naprawdę na medal bo cały czas coś przynoszą, sprzątają i pomagają. Jedyny minus to ... Rosjanie. 98 % gości to Rosjanie więc cała obsługa mówi głównie po rosyjsku, angielski kaleczy ale da się dogadać. Tyle że każda rozmowa zaczyna się po rosyjsku bo z góry jesteś tak traktowany, animacje też pod Rosjan niestety, nie zawsze ale koncerty przeważnie z połowa repertuaru rosyjskiego. Oprócz tego zero negatywów. Plaza też fajna, zadbana, tylko do wody trzeba wejść w butach ale to nie przeszkadzało żeby się pobawić w wodzie. Ogólnie pobyt był super i gorąco polecam. Dla par i rodzin jest co robić, a przepiękny ogród pełen palm, drzew i kwiatów czyni teren naprawdę wyjątkowy nie tylko w Kemer ale na całym wybrzeżu. Hotel ma swój klimat i napewno nie jest dla kogoś kto preferuje marmurowe konie w hotelu. Miejsce dla chcących odpaczac od miasta ale w takim pełnym atrakcji klimacie. Gorąco polecam bo byłam już na pobycie w Side i Antalii i to miejsce jest najlepsze.

Nazwa  Seven Seas Life (ex Otium Life)
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Goynuk
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, rozrywka i życie nocne

Atrakcje dla najmłodszych: 2 brodziki, 3 zjeżdżalnie wodne (dla dzieci od 7 lat), kryty plac zabaw, Kids World.

Bezpośrednio przy hotelu prywatna, piaszczysto-żwirkowa plaża z pomostem, wyróżniona certyfikatem Blue Flag.

Dla amatorów aktywnego wypoczynku: siłownia, sauna, łaźnia turecka, 2 korty tenisowe, siatkówka plażowa, koszykówka, aerobik.

Kanion Göynük z trasami trekkingowymi i wodospadami

Wyjątkowy

Wyświetlono 33 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Patrycja

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Obsługa i czystość

Wady

Jeśli mielibyśmy się już do czegoś przyczepić to jedynie kwestia wieczornych koncertów, które trwały codziennie do 23:30, więc odpadało leżenie i słuchanie w ciszy szumu fal wieczorami ;) ale nawet gdyby ten kończył wcześniej to i tak słychać muzykę z hoteli obok. Taki urok większych hoteli.

Edyta

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel warty polecenia. Udany wypoczynek.

Zalety

Czystość w pokoju, regularne sprzątanie Klimatyzacja w pokoju Duży wybór smacznych potraw Leżaki dostępne na plaży i przy basenie Bardzo dobrze utrzymany teren hotelu (dużo zieleni, czystość) Życzliwa, uprzejma obsługa

magda

Pobyt - Czerwiec 2025

Zalety

blisko plaży, z dala od zgiełku. Piękne położenie

Wady

brak.

Roman

Pobyt - Czerwiec 2025

Hotel w otoczeniu wielu drzew. Pokój przestronny i bardzo dobrze wyposażony.

Zalety

Bardzo smaczne jedzenie. Miła obsługa a szczególnie, w recepcji Pani Mila, w pool barze Pani Behiye. Bardzo kreatywny i zaangażowany zespół animatorów a szczególnie Pani Lisa. Kelnerzy w restauracji bardzo mili i pomocni. Obsługa gości w całym hotelu na 5+.

Wady

Zabudowany amfiteatr, podczas występów bardzo duszno, byliśmy na spektaklu w amfiteatrze tylko raz i nie do końca przedstawienia.

Elwira

Pobyt - Czerwiec 2025

Zalety

Ogród, jedzenie, plaża, czystość

Wady

Ogromne obłożenie Rosjan co za tym idzie programy pro kulturowe

Danka

Pobyt - Czerwiec 2025

Wspaniały hotel, pięknie położony , w otoczeniu zachwycającej zieleni- jak w RAJU. Obsługa - kelnerzy, kelnerki i barmani bardzo mili .starający się spełniać wszystkie oczekiwania.. Serdeczni i przyjaźni.😍 BRAWO.🩵 Pozostały personel również bardzo profesjonalny. Wszędzie czyściutko. Jedzenie pyszne i urozmaicone. Dużo owoców. Animatorzy proponują wiele fajnych aktywności . Muzyka na żywo i do posłuchania i potańczenia. WSZYSTKO SUPER. Polecam

Zalety

Wszystko Super.

Adelina

Pobyt - Maj 2025

Mam radę! - najgorsze jedzenie co kiedy kolwiek było w moim doświadczeniu ( a latam do Turcji 2 razy do roku)

Zalety

Hotel ok, czyste pokoje, mega zadbany ogród ( wspaniały!), jest(...) , jest miejsce dla każdego , dobry DJ - nie ma (...) muzyki , super czyste baseny, plaża też jest ok. Dużo leżaków .

Wady

A tu niestety uważam że powinnam zrobić opis , bo jestem w szoku od recenzji gdzie piszą że jedzenie super … Bzdura totalna - jestem tu 3 dni i jest porażka ! To najgorsze jedzenie co kiedykolwiek jadłam w Turcji! A jestem tu na wakacjach 2 razy do roku od 18 lat i mam z czym porównywać. Więc tak : trzy dni nic się nie zmieniło w menu- słony ryż trzeci dzień, wczoraj tak samo słony pstrąg, suchy kurczak z grila, przegotowane warzywa , pokromsane sałaty , na pół zepsute truskawki

Paulina

Pobyt - Maj 2025

Hotel wspaniały. Jedzenie, alkohol, położenie, obsługa wszystko na plus.

Zalety

Położenie, czystość, obsługa, jedzenie.

Wady

Mogę się tylko przyczepić do za bardzo twardych materacy w łóżku sypialnym

Mirosław

Pobyt - Maj 2025

Hotel super. Wszystko dograne, obsługa uśmiechnięta i pomocna, jedzenie smaczne, drinki wyśmienite, codzienne animacje i imprezy. Naprawdę hotel na bardzo wysokim poziomie. Duże Brawa.

Zalety

Bliskość morza, super barmani, zieleń, kwiaty jedzenie.

Wady

Nie mam żadnych zastrzeżeń.

Andrei K

Pobyt - Maj 2025

Jakość/cena jest super,polecam,hotel jest zadbany,pasuje dla dorosłych i dzieci ,może za rzadko dyskoteki,raz na kilka dni

Zalety

Piękny teren,bliskość gór,miła obsługa,sporty wodne,spa i masaż,dobre jedzenie,czyste pokoje i teren,mini bar,duża plaża

Wady

Palenie na plaży gdzie to zabronione,brak reakcji personelu na palenie,czasami pływają śmieci w morzu,niektóre stare desery są ponownie wykorzystywane tylko z ozdobami

Pobyt - Maj 2025

Bardzo dobry hotel super obsługa, animatorzy, kelnerzy, barmani i bardzo pomocna recepcja ( panie w recepcji jak ktoś słabo z językami to pomogą nawet w języku polskim) panie pokojówki 👌

Zalety

Czysto, bardzo zielono, ładnie zadbany ogród, blisko plaża (10m) fajne baseny, super restauracja główna, urozmaicone jedzenie bardzo dobre bary zewnetrzne z napojami alko jak i bezalkoholowe.

Wady

Jedyną wadą to w restauracji Kebap House w ciągu dnia mogły by być wydawane ciepłe frytki i hamburgery ( restauracja do dopracowania)

Iwona

Hotel godny polecenia. Kameralny, na terenie hotelu dużo zieleni, drzewa wokół basenu, widoki na góry i morze, molo przy dużej plaży. Pokoje są przestronne, czyste, klimatyzacja sterowana ręcznie, co jest bardzo dużym udogodnieniem, dobrze wyposażony barek w pokoju. Świetnie działające w-fi na terenie całego hotelu i na plaży. Jedzenie bardzo różnorodne i smaczne. Dobre drinki, dużo owoców, przekąsek, lody dostępne w kilku barach przy plaży. Serwis sprzątający na bieżąco dba o czystość plaży i terenu hotelu. Dużo leżaków na plaży i przy basenach, nie ma problemu ze znalezieniem wolnego miejsca. Obsługa hotelu rewelacyjna. Kelnerzy błyskawicznie sprzątają brudne naczynia, Bardzo udany urlop.

Zalety

lokalizacja, czystość, bardzo dobre jedzenie, bezpośredni dostęp do morza, obsługa

Wady

żadnych

Angelika

Hotel spełnił nasze oczekiwania, jest pięknie położony, wśród drzew, przy samej plaży. Wieczory z muzyką na żywo były niesamowite, szczególnie zespół grający muzykę rockową. Jedzenie bardzo dobre, świeże. Obsługa hotelu miła i uczynna. Do pobliskiego miasteczka można dojść piechotą w 10 minut, do Kemer taksówką lub autobusem w 15 minut. Można wybrać się do kanionu oddalonego o 4km od hotelu - piękne widoki i fajnie spędzony czas

Zalety

- ogród - bliskość plaży - świeże jedzenie - miła obsługa - lokalizacja - wieczory z muzyką na żywo

Wady

- kolejka do omletów podczas śniadania - za małe stanowisko do ilości ludzi w hotelu - zajmowanie leżaków od rana na basenie, jednak spokojnie można znaleźć wolny leżak na plaży

5.7
Adrian

Przeciętny hotel, na pewno nie zasługuje na 5 gwiazdek. Grecja wypada o wiele lepiej.

Zalety

Baseny, teren, bliskość plaży, plac zabaw i baseny dla dzieci.

Wady

Głośna muzyka do północy (nieszczelne drzwi od pokoju), olewający kelnerzy, bardzo przeciętne jedzenie (fatalne pieczywo, monotonne posiłki), hotel nastawiony na Rosjan, którzy często nie potrafią się zachować.

Pobyt oceniam bardzo dobrze. A jestem osobą bardzo wymagającą Hotel czysty zadbany dużo roślinności i kwiatów. Codziennie jest sprzątanie , wymiana ręczników oraz uzupełnianie minibarków w pokoju. Jedzenie i słodycze obłędne o każdej porze dnia. Drinki z alkoholi importowanych . Duże restauracje bez kolejek do stolika. Na plaży też dużo leżaków zawsze się znajdzie wolny. Chętnie bym tam wróciła i spędziła całe wakacje.

Zalety

Czystość, miła i pomocna obsługa, można się dogadać w języku rosyjskim.

Wady

Najgorzej oceniam kolację z jedzeniem tureckim Ala carte. Jedzenie ciężkie mi zupełnie nie przypadło do gustu i do żołądka.

Aleksandra

Hotel bardzo dobry ze wszystkimi możliwymi udogodnieniami. Piękne otoczenie hotelu, zadbane ogrody, gdzie można odpoczywać, długa prywatna plaża, bardzo dużo leżaków, nie trzeba ich wcześniej rezerwować, o każdej porze dnia są wolne. W hotelu międzynarodowe towarzystwo. Jedzenie bardzo dobre, aż za dobre. Napoje i koktajle w barach też w porządku. Jeden z basenów ogrzewany, woda w morzu krystalicznie czysta. Obsługa bardzo miła, warto dać napiwek. Pani Mila w recepcji super osoba na swoim miejscu, przemiła i kompetentna. Dodam, ze hotel dał nam upgrade pokoju na taki z widokiem na morze, za co bardzo dziękujemy. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Udało nam się osiągnąć wakacyjny spokój pomimo innych turystów. Widok z pomostu na hotel, ogrody i w tle góry cudowny.

Zalety

Otoczenie, ogrody, jedzenie, plaża, baseny.

Wady

Nie zauważyliśmy żadnych.

Adam

Pobyt - Kwiecień 2024

Pobyt oceniam pozytywnie hotel spełnił moje oczekiwania w tym pokój czyściutki dobre łóżko, oświetlenie, lodówka, dobry balkon,serwis pokoju bardzo dobry, pokój cichy polecam sam chętnie jeszcze razprzyjadę

Zalety

Położenie na uboczu ale nie daleko centrum handlowego, blisko plaży czyściutkie baseny dobre jedzenie napoje Zadbane otoczenie super serwis.

Wady

Wszystko było ok

Marek

Pobyt - Październik 2023

Hotel wspaniały, pokoje czyste , obsługa bez zarzutu.

Zalety

Przestronne resteuracje które powodują że nie ma wrażenia tłoku, pokoje dobrze wyposażone, uzupełniany co dziennie darmowy mini bar.

Wady

Nie mam nic do krytyki.

Marian

Hotel super,5 plus,czysto,spokojnie, dużo zieleni,bardzo miła obsługa,jedzenie urozmaicone,polecam szczerze,chętnie tam wrócę

Zalety

Spokojnie i czysto,pokoje ok,sprzątane codziennie,plaża bardzo blisko,dużo barów

Wady

Nie widziałem żadnych wad

Przemek

Zaczynając od zameldowania bardzo miła obsługa, bardzo pomocna dbająca o każdy szczegół aby wakacje dla urlopowicza były przyjemnością :) Pokoje czyste klimatyzowane, teren wokół hotelu jak i domków BAJKA. Dużo zieleni o którą bardzo dbają, blisko do plaży. Place zabaw dla dzieci, zjeżdżalnie, każdy znajdzie coś dla siebie.

Zalety

Jedzenie bardzo dobre i naprawdę duży wybór, 3 restauracje typu al'a karte. Hotel idealny dla dzieci dużo animacji, byliśmy z 4 dzieci w wieku 14, 12, 8, 4 i naprawdę żadna kategoria wiekowa się nie nudziła.

Wady

BRAK

Seven Seas Life (ex Otium Life)