Udogodnienia dla dzieci: brodzik, animacje, zajęcia w miniklubie (4-12 lat), plac zabaw.
4 zjeżdżalnie wodne, w tym 2 dla dzieci (otwarte w wyznaczonych godzinach.
Atrakcyjne położenie: w pobliżu pięknej, piaszczystej plaży, blisko Side.
Rozbudowana infrastruktura: 4 restauracje a la carte, 5 barów, pralnia, minimarket.
Wszystko super pokój z widokiem na basen. Codziennie sprzątany. W całym hotelu czyściutko. Jedzenie przepyszne i różnorodne. Restauracja turecka też super. Basen czysty, do plazy 5 minut. Leżaki na plaży zawsze dostępne, na basenie rezerwowane ale zawsze da sie coś znaleźć. Wieczorne animacje. Drinki wszelakie dostępne na plaży, przy basenie i w lobby. Dość długo czeka sie na windy i brak animacji w j. Polskim chociaż Polaków bardzo dużo ale to jedyne mankamenty. Poza tym wszystko na najwyższym poziomie. Gorąco polecam 😁
Bardzo dobre jedzenie, blisko do bazarów i plaży, obok hotelu zajezdnia dolmuszy skąd mozna wszędzie dojechać. Obsługa hotelu bardzo dobra.
Brak animacji w j. polskim, długie oczekiwanie na windy
Hotel ładny, jedzenie pyszne, obsługa trochę mówi po polsku idzie się dogadać! Dużo Polaków
Byłem w Turcji 14 raz Najgorszy pobyt nie polecam Byłem pierwszy raz w tym hotelu i na pewno tutaj nigdy nie przyjadę
Miła obsługa średnie jedzenie
Smród na plaży hotelowej.Wyciekający strumień śmierdzącej wody z piasku na plaży hotelowej wpadający do morza.Brak klimatyzacji w windach i na piętrach hotelowych
pokój czysty obsługa super czuliśmy się świetnie ,
basen super , plaża zadbana i czysta hotel spełniał wszystkie wymogi nasze z jedzeniem , czystością , bary 24 h jedzenie również
widać że trochę jest po remoncie panela wytarte ale to szczegół można pominąć przy takiej obsłudze
Pobyt w tym hotelu był bardzo udany wszystko na wysokim poziomie biorąc pod uwagę przedział cenowy.Szczerze polecam .Jedyne małe minusiki to brak klimy w korytarzach hotelowych i windzie .Reszta super .
Hotel super. Czysty zadbany. Pokoje ładne. Obsługa miła,sympatyczna. Barmani uśmiechnięci. Jedzenie pyszne. Polecam hotel
Lokalizacja. Jedzenie,wygląd
Polecam było super bdb ładny.basen obsługa miła dla mnie bosko
Wszystko ok
Niea
Hotel spory, godny polecenia! Odległość ok.1h od lotniska, blisko promenada z barami, sklepami, duży basen na terenie hotelu (wszędzie głębokość 1.4m ), brodzik dla dzieci, zjeżdżalnie, pool bar, budki z przekąskami, wystarczająca liczba leżaków, plaża piaszczysta, łagodne zejście do morza, do plaży ok.2 min spacerkiem od hotelu, pokoje czyste, sprzątane codziennie z wymianą ręczników, wygodne łóżka, klima sprawna, łazienka ze sporą kabiną prysznicową, jedzenie smaczne, urozmaicone, ciekawe wieczorne animacje, miły i pomocny personel, na terenie hotelu: SPA, siłownia, dyskoteka, basen wewnętrzny (latem nieczynny), restauracje tematyczne a'la carte, pokój zabaw dla dzieci
Cudowny hotel o wysokim standardzie. Bardzo czysto, elegancko. Hotel w pełni zasługuje na 5* jedzenie bardzo dobre, duży wybór zarówno w restauracji jak i przy basenie oraz na plaży. Dużo leżaków, nie trzeba było rezerwować wcześnie rano. Byliśmy z dwójką dzieci 4 i 6 lat - dzieci zadowolone. Polecamy z całego serca
Super lokalizacja, jest gdzie wyjść. Bardzo dużo atrakcji dla dzieci, świetne animacje wieczorne. Wszyscy mili, nie nachalni, bardzo dużo obsługi. Darmowa sauna oraz masaż powitalny. Przestronne pokoje i duże balkony.
Raczej brak. Jedynym minusem w naszym apartamencie była dość mała łazienka ale za to duży prysznic.
Hotel fajny. Duży bardzo dużo dobrego jedzenia basen 1 duży i mały dla dzieci ze zjeżdżalniami na golnie dla mnie brak animacji były ale słabe plaża Oddalona od hotelu ale nie daleko spacerkiem 5 min blisko do miasta ogólnie wrócę a o spa extra
10/10 Pokój bardzo ładny wiele razy byłam w Turcji ale pierwszy raz się spotkałam by dania były napisane w języku polskim. Obsługa zero nachalności. Hotel piekny. Wszędzie czysto. Jedzenie wystarczająco i smacznie alkohole drinki bardzo dobre.
Lokalizacja wszędzie blisko lotnisko, wychodząc z hotelu można zostawić majątek. Piękna promenada. Super kawa turecka w lobby.
Nie znalazłam wad.
Wakacje cudowne, hotel wspaniały, obsługa jak marzenie, plaża extra, sauna w cenie. Nie ma się do czego przyczepić. Gorąco polecam.
Tak bardzo .Dobre jedzenie ,animacje, sport , spa.
palża
wszystko ok
Hotel ma bardzo dobre położenie. Atutem jest różnorodne jedzenie, obecnosc cukierni, lodziarni i kawiarni oraz barów. Na plażę spacerkiem dość blisko. Plaża piaszczysta, nie ma potrzeby zakładania butów do wody. Na plaży bardzo dużo leżaków- wystarczy dla każdego. Łagodne zejściem do wody i oczywiście bar na plaży, gdzie można zjeść normalny obiad, dostać lody oraz napoje. Polecam.
Jedzenie, plaza, pokoje
Top hotel, cziste pokojne, smaczne jedzenie, blízko plaza
Program
Pokój ładny, chociaż wkrótce mógłby być trochę odnowiony. Ale ogólnie OK
Dobre jedzenie, dużo animacji ( tańce nad basenem i na plaży), blisko bardzo ładna plaża, bardzo sympatyczna obsługa. Dlatego byłem tam kolejny raz i zamierzam jeszcze wrócić
Pobyt oceniany bardzo dobrze, pokoje codziennie sprzątane, jedzenie bardzo różnorodne, blisko do plaży. Codziennie wieczorami odbywały się animacje.
Beach bar, Animacje, Bliskość plaży, Bawialnia dla dzieci
Basen mógł być podgrzewany- byliśmy w maju i woda była za zimna szczególnie dla dziecka.
To był naprawdę świetny pobyt! Obsługa niezwykle uprzejma i pomocna! Co sprawia że czujesz się bardzo dobrze. Pokój był czysty, przestronny i urządzony ze smakiem, z dbałością o detale, co zdecydowanie podnosi komfort pobytu. Zdecydowanie polecam ten hotel. Byliśmy już drugi raz i było super 😀
Świetna obsługa hotelu
Nie znalazłam
Hotel ok,byliśmy tam drugi raz w ciągu 5 miesięcy,wiele się zmieniło,napewno mniej jedzenia niż w grudniu,niekoniecznie tak dobre jak w grudniu,zmienili się kucharze ( chyba że tych nie zapamiętałem) zmienili się kelnerzy/barmani,odeszli jak dla nas najlepsi😒.. Trzeci raz tam nie pojadę 😁 oceniam na 4*
Fajny hotel,blisko dolmuszow, morza,bazarków.
Miałem narożny pokój rodzinny,fajny,duży lecz słabo wyciszony od okien itd ,modlitwy z meczetu budzily wszystkich ,ale potem to już kwestia przyzwyczajenia.
Wszystko na wysokim standardzie, super obsługa, pyszne jedzenie i atrakcje🙂gorąco polecam 🙂👍
Pyszne jedzenie, obsługa ze znajomością języka polskiego, bardzo miła obsługa
Wszystko było ok