Silver Beach

6.5

Szału nie ma pokoje są ok aczkolwiek łazienka bardzo mała w pokoju nieprzyjemny zapach i mrówki. Jedzenie mały wybór. Jedynie lokalizacja super bo przy morzu i miasteczku. Polecam dla osób które potrzebują hotelu tylko do spania.

Właśnie wróciłam z wakacji w tym hotelu - było wspaniale! Czysciutki kameralny hotel, fantastyczna, przesympatyczna obsługa ! Fantastyczny pokoik z widokiem na morze 🥰

Było Super, blisko plaży. Wszędzie blisko, woda w morzu cieplutka i bardzo przejrzysta.. Drinki super zwłaszcza niespodzianki.. Obsługa bardzo miła. Jedzenie dobre (...) Wrażenia istny szał Polecam

Powiem tak, te opinie nie biorą się znikąd. Zacznę od plusów: drinki w dużym wyborze - smaczne i różnorodne nawet jak na opcję all. Czystość ok, pani codziennie sprzątała i wymieniała pościele. Sama obsługa raczej miła, choć czasami było odczuwalne delikatne zażenowanie. Z plusów mogę dodać jeszcze lokalizację. To tyle z plusów. R

To były super wakacje . Hotel piękni położony można powiedzieć że przy samej plaży😍skromny ale czysty ☺️. Jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie,no ale jeśli się ktoś nastawia że sobie kulinaria dogodzi to umówmy się że nie szuka się wakacji w takiej cenie.

od2 632 zł za osobę

Nazwa  Silver Beach
Miejsce  Grecja / Kos / Kardamena
Udogodnienia  dostęp do internetu, darmowe wifi, bez paszportu

Krystalicznie czyste wody Morza Egejskiego otoczone piaszczystymi plażami

Starożytne ruiny Asklepionu z zapierającymi dech widokami

Urokliwe wioski z tradycyjnymi białymi domkami i lokalnym rzemiosłem

Dogodne trasy rowerowe prowadzące przez miasto i wybrzeże

4.8

Wyświetlono 10 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Angelika

Pobyt - Czerwiec 2026

Aleksandra

Pobyt - Czerwiec 2026

Zalety

Hotel znajduje się tuż przy plaży, co jest jego ogromnym atutem. Czysto, spokojnie, widok na morze, klimatyczna restauracja tuż przy plaży - idealne miejsce by podziwiać zachody słońca przy smacznym jedzeniu 🥰 mimo diety vege - duży wybór różnorodnych posiłków, wszystko świeże i smaczne :) basen w bliźniaczym hotelu - idealny na upały. Obsługa fantastyczna, sympatyczna, dbająca o komfort gości. Jestem pod ogromnym wrażeniem!

Michał

Pobyt - Wrzesień 2025

4.9
Laura

Pobyt - Lipiec 2025

Zalety

lokalizacja, czystość, drinki w dużym wyborze (nieodpłatne w wersji all).

Wady

No i teraz przede wszystkim minusy. Z basenu o równej 18.00 wyproszono córkę z mężem w średnio uprzejmy sposób. Dodatkowo, jedzenie jest monotonne, mało smaczne i wyszło tak, że większość posiłków jedliśmy poza hotelem. Dosłownie to najsłabsze jedzenie na all na jakim byłam, a latam kilka razy w roku w różne lokalizacje. Wybór dań znikomy, max 5 ciepłych bemarów, 2 desery oblane cukrem i reszta to dodatki. Śniadania tragiczne, non stop to samo i naprawdę nie chciało się tego jeść przez 6 dni.

Pobyt - Czerwiec 2025

Wady

Mikroskopijna łazienka

Skromny ale wszystko co potrzebne jest na miejscu

Zalety

Mały i kameralny hotel

Wady

Mała łazienka

Irena

Super miejsce dla osób ceniących sobie spokój, kameralność, miłą i przyjazną atmosferę. Bardzo dobrze skomunikowane miejsce, praktycznie wszędzie blisko. Czyściutko, obsługa bardzo życzliwa i pomocna. Jedynie łazienki bardzo małe i ta nieszczęsna cerata pod prysznicem zamiast drzwi. Reszta bez zarzutu.

Zalety

Cisza, spokój, kameralność, czystość i przemiła obsługa.

Wady

Jedynie cerata w łazience pod prysznicem zamiast drzwi.

Kameralna atmosfera dla tych co nie lubią gwaru i tłumów. Pokoje czyściutkie, łazienki jedynie małe - problem z otwieraniem drzwi do wewnątrz. Jedzenie bardzo dobre, świeżo przygotowywane - w kawiarence przy plaży.

Zalety

Blisko plaży, kameralna atmosfera, hotel czyściutki.

Wady

Łazienki - drzwi się otwierają do wewnątrz - mało miejsca.

2.1
Marlena

Pobyt - Czerwiec 2023

Zalety: położenie blisko plaży Wady: 1. Goście Silver Beach to "drugi sort" względem Cabana Blu. Na dzień dobry tekst pani na recepcji przy zameldowaniu - "chcieliście lepszy pokój to trzeba było wybrać Cabana Blu, a nie Silver Beach". 2. Posiłki to jakaś kpina. Niby w restauracji przy plaży. Brzmi dobrze, ale na tym koniec. Monotonne, biedne. Po 15-30 min od rozpoczęcia brakuje jedzenia. Jeśli ktoś chce zjeść kolację to musi być o 19ej, bo po chwili brakuje jedzenia, które nie jest dokładane. Dopiero po kilku dniach jak obsługa zobaczyła jak ludzie zaczynają nagrywać bufet, niekiedy coś dołożono. Dzień w dzień niemalże to samo. 3 dni ten sam gulasz na lunch i kolację. Kiełbaski ze śniadania przez kolejne dni w makaronie na lunch i kolację. Ani razu nie było tradycyjnych dodatków jak feta czy tzatziki. Oliwki pojawiły się po akcji z nagrywaniem bufetu. Masło bywało z zmianę z margaryną. Snacki (godz. 15-17) to owoce i ciasto ze śniadania oraz lunchu + kawa i herbata. 3. Posiłki vol. 2 - posiłki serwowane w restaruracji, ale nie można usiąść gdzie się chce, tylko goście z Silver są upychani po jednej stronie restauracji - dosłownie jak sardynki, a druga połowa restauracji jest pusta (wiele wolnych stolików). Śniadania w pełnym słońcu, bo w cieniu jest zakaz siadania przez gości Silver. Stoliki 4 osobowe (lub 2 złączone) i obsługa upycha ludzi, znajomi nie mogą siedzieć razem pomimo wolnej polowy stolików. 4. Pokoje - dostaliśmy pokój (klitkę może 2x2 m) bezpośrenio przy ulicy, bez balkonu/tarasu - chociaż tak było w ofercie. Dopiero po naszej interwencji przeniesiono nas do innego pokoju. Wyposażenie stare (taki PRL), stare skrzypiące drewniane łóżka - dwa, a nie "małżeńskie". Telewizor owszem jest w pokoju, ale nie działa i nikt tego nie naprawia. Na recjpcji mówią, że nie ma sygnału i koniec tematu. Brak suszarki do włosów w pokoju - trzeba iść na recepcję i ją wypożyczyć - ale uwaga - oddać tego samego dnia. Czyli trzeba dokładnie zaplanować suszenie włosów. Stare szafy, armatura chyba z lat 80. Prysznic brudny i miniaturowy - najmnieszy jaki widziałam. Wszystko stare, zardzewiałe, z poprzedniej epoki. 5. Leżaki na plaży - dostępne tylko po min. zamówieniu za 10 euro (wszystko przeznaczone dla Cabany). Bardziej opłacało się korzystać z leżaków z knajpy obok (za darmo lub przy zakupie czegokolwiek nawet za 1 euro). 6. Ewidentnie widać, że obsługa nastawiona na hotel Cabana. Goście z Silver są traktowani jak zło konieczne, którym nic sie nie należy.

Zalety

Jedynie położenie (oraz obsługa - ale tylko w restauracji - nie z hotelu Cabana)

Wady

1. Traktowanie jak drugi sort 2. Nie można usiąść gdzie się chce w restauracji tylko w wydzielonej części restauracji - chociaż pozostałe stoliki puste 3. Niesmacze jedzenie, mały wybór, po 15 min od rozpoczęcia brakuje jedzenia 4. Niedziałający tv - i obsługa nic nie robi, nie ma sygnału i już. Stare, skrzypiące łózka, syf w łazience, stara armatura Podsumowując- nigdy na żadnych wakacjach nie czułam się jak "wrzut na ....". Traktowanie gości poniżej wszelkich norm. Czuć to na każdym kroku.

1.9
Artur

Pobyt - Czerwiec 2023

TRAGEDIA! To nie jest hotel - wygląda jak internat. Wg opisu mieliśmy mieć pokój z widokiem na ogród z balkonem. Dostaliśmy mikro ruderę z widokiem na ulicę, na wysokości jezdni do tego z oknem 40cm na 60cm. łazienka była tak mała, że nie dało się obrócić (z rękami wzdłuż tułowia) w miejscu nie hacząc o nic - nie żartuję! Jedzenie "all inclusive" (celowo w cudzysłowie) w knajpie "Elia" to jakaś kpina. Takiej lipy nie widziałem jeszcze nigdy - nawet na wyjeździe na Cypr za 1100PLN!!!!!!! Zdjęcia oraz filmy wrzucę na opinie Google więc sami ocenicie. Na śniadanie (między 7.30 a 10.00) jajecznica, której o godzinie 8.00 już nie ma, do tego fasola, kiełbasa i parówki, a z warzyw pomidor i cebula. Obiad - resztki ziemniaków, mięso (którego nie ma w połowie czasu obiadowego) oraz fasola ze śniadania wymieszana nie wiadomo z czym, z warzyw pomidor cebula i papryka. Na deser 1 kawałek tortu - tyle się ostało 30 min po rozpoczęciu obiadu. Na kolację makaron z pokrojonymi parówkami ze śniadania, ryba (której nie ma po 30 min od rozpoczęcia wydawania kolacji), cukinia i frytki (resztki). Z warzyw to samo co na śniadanie i na obiad. Tzw Snacki miedzy posiłkami to niepokrojone owoce - jedna gruszka, jedna pomarańcza i banan + dwa ciasta. Nie zjecie śniadania w cieniu bo jesteście gorszym sortem i plebsem wiec stoliki w cieniu są tylko dla gości "z ulicy" a wy musicie się gnieździć przy stolikach na słońcu - mimo, że nikogo z ulicy tam nie ma. To oczywiście dotyczy wszystkich posiłków - cała knajpa pusta, ale usiąść można tylko przy tych gorszych stolikach. ZDJĘCIA I FILMY ZNAJDZIECIE NA OPINIACH GOOGLE

Zalety

Wady

Skopiuję to co napisałem w ogólnej opinii: TRAGEDIA! To nie jest hotel - wygląda jak internat. Wg opisu mieliśmy mieć pokój z widokiem na ogród z balkonem. Dostaliśmy mikro ruderę z widokiem na ulicę, na wysokości jezdni do tego z oknem 40cm na 60cm. łazienka była tak mała, że nie dało się obrócić (z rękami wzdłuż tułowia) w miejscu nie hacząc o nic - nie żartuję! Już na recepcji w Cabana powiedzą wam, że nie macie co liczyć na ładny pokój bo wybraliście Silver Beach. O leżakach zapomnijcie!

Silver Beach