St. Anthony

W tym hotelu byłam na przełomie czerwiec/lipiec w tym roku. Wraz z dzieckiem 16 miesięcznym i mężem. Bardzo dobre wrażenia, uwaga zupełnie nie adekwatne do tego co wyczytać można na forach! Jest cicho, czysto, przyjemnie.. Pokoje są sprzątane codziennie, bardzo dokładnie, miła, młoda, sprzątaczka gdy dostanie kilka lewów (2 na łózku dla niej przygotowanych) będzie tak dokładnie sprzatała, że aż powyzej oczekiwań. A przecież to tak niewiele 2lewy! Ręczniki wymieniane co 3 dni, pościel co 7 dni. Obsługa bardzo miła.. Szczególnie dwie barmanki Niki.. i ta druga :P aż za miłe, więc uwaga żony atrakcyjnych Panów:D, ale uśmiechają się do wszystkich sympatycznie. Jedna zasada: każdy gdy witasz uśmiechem odpowie ci tym samym. Prawda? Rezydentka Kasia i Stanka też życzliwe i sympatyczne! Bardzo pomocne! Basen przy hotelu aż tak nie jest oblegany.. Owszem jeśli planujesz dzień na basenie przed śniadaniem zajmij miejsce kładąc swój ręcznik, no ale.. Do plaży blisko, do atrakcji i samego centrum pasażu ciut dalej, ale chyba lepiej do dyskotek i pubów dojść niż nie móc zasnąć mając je pod balkonem :P Jeśli chodzi o jedzenie polecam bar bora bora oraz restaurację przed przejściem dla pieszych, jak idziemy na plażę po lewej. A poza tym wszelkie kebaby i ziemniaczki pieczone! Polecam wycieczkę jeśli macie gratis do Nesseberu oraz aqua park w Nesseberze! Bezpłatny busik odjeżdża spod marketu Zora w pobliżu hotelu, warto! Na plaży leżaki i parasol po 6 lewów przy hotelu Helena resort. Nie polecam plaży niestrzeżonej w lewo od wejścia na plażę, można tam spotkać (uwaga) węże...! Co więcej...no proszę pytać na maila.. Mogę wysłać też zdjęcia pokoju, itd.

Warning!!! The hotel applies overbooking !!! I had a reserved room for a week. The hotel had a month earlier asking if he wanted to resign and one week before his arrival he wrote that unfortunately he must cancel my reservation! I DO NOT RECOMMEND. Uwaga!!! Hotel stosuje overbooking!!! Miałem zarezerowany pokój na tydzień. Hotel miesiąc wcześniej zapytał czy chce zrezygnować a na tydzień przed przyjazdem napisał że niestety musi odwołać moją rezerwacje! NIE POLECAM.

Zdecydowanie nie polecam tego hotelu fatalna obsługa , basen mały na taką ilość gości i do tego o 19 00 ,, zamykany ,, , jedzenie monotonne codziennie to samo i niesmaczne , do plaży daleko,sprzatanie pokoju fatalne po zwróceniu uwagi dostaliśmy na drugi dzień brudne ręczniki noszące już Ślady używania !!!!

Autokar z lotniska nie podjeżdża pod hotel, ponieważ nie ma miejsc, trzeba taszczyć walizki pod górkę. Basen czynny do 19.00-potem automatyczne chlorowanie, cisza nocna od 22.00, kuchnia czynna do 19.00. Niemiła i niesympatyczna właścicielka, basen bardzo mały, wokół widok domków, garaży i dźwigów-ciągłe budowy. Na śniadanie podawana jest woda z sokiem-woda jest z kranu, lodówki w pokojach nie chłodzą, bądź słabo, brak apteczki w hotelu, słaba komunikacja językowa z ich strony, a Panie przy barze uśmiechają się bo nic nie rozumieją (!) i na mężów nie trzeba uważać :), klima w pokojach ok, w niektórych pokojach 2os łóżka ustawione wagonowo-bez możliwości złączenia ich-nie ma na to miejsca, basen niepodświetlony, tv czasami działa, czystość ok, basen miniaturowy.

Byłam w tym hotelu w drugiej połowie lipca z mężem i przyjaciółmi. Było super cisza i spokój, wszędzie blisko, sklepy i bary pod samym nosem.Polecam serdecznie.

Nazwa  St. Anthony
Miejsce  Bułgaria / Słoneczny Brzeg / Słoneczny Brzeg
Wyżywienie  śniadania, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty

Szeroka plaża z licznymi barami i leżakami

Tętniące życie nocne z klubami i dyskotekami

Aquaparki i atrakcje rodzinne w okolicy

Deptak z restauracjami i sklepami z pamiątkami

6.1

Wyświetlono 14 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Garnierra

1.0
Tomasz

Pobyt - Sierpień 2018

Wady

overbooking

3.8

Pobyt - Czerwiec 2008

ania

Aneczka

Pobyt - Maj 2008

Hotelik niewielki,położony w willowej części w odl.ok.500m od plaży,dość przyjemny i czysty,dla średnio wymagających.W hotelu mało atrakcji,jedynie sauna i niewielki basen.Trafił nam się pokój na parterze,dlatego słyszeliśmy wszystkich wracających w nocy(często pijanych i hałaśliwych)sąsiadów.Do tego uciążliwe było ciągłe trzaskanie drzwiami od pokojów(ale to już minus z powodu złego wychowania przebywających wtedy gości,a nie wina samego hotelu)Pokój mały,wąski,dwa łózka ustawione wagonowo.Klima sprawna,prawie nie działająca lodówka i często śnieżąca TV Sat.Niewielki balkonik,czysta łazienka.Śniadania są dość monotonne,ale smaczne i świeże.Basen niewielki,ale czyściutki.

przemek

Pobyt - Maj 2008

hotel dobrze polorzony czysty ale za maly na taka ilosc gosci ,barmanki super mile ,recepcionistka /wlascicielka / tragiczne ,sniadania bardzo slabe ,PRZEGIECIE Z NAPISEM NA SNIDANIU 0 GLODUJACYCH DZIECIACH W ETIOPII ZEBY NIE NAKLADAC ZA DUZO JEDZENIA

Dzidzia

Pobyt - Maj 2008

zgadzam się z opinią Garnierr hotel polecam rodzinom z dziećmi. my mieszkaliśmy w apartamencie, dużo przestrzeni (było nas pięcioro). czajnika brak w pokoju, lodówka za opłatą( my mieliśmy swoją więc problemu nie było). ogólne wrażenie dobre.

wałek

Pobyt - Kwiecień 2008

Właśnie wróciliśmy dzisiaj i co mogę napisać to tylko tle, że było naprawdę super, z zamkniętymi oczami polecam ten hotel rodzicom z dziećmi, my byliśmy z 14 miesięcznym szkrabem i było fantastycznie, jak coś można pisać na maila odpowiem na wszystkie pytania, pozdrawiam i jeszcze raz polecam.

3.4
BULI

Pobyt - Maj 2007

Hotel położony od plaży nie 150 m jak podano w folderze reklamowym a --- 1000 m !!!!!, przejście do plaży wąskim przejściem obok wielu hoteli po drodze. Na terenie hotelu żadnych atrakcji , zwłaszcza dla dzieci / żadnych animacji jak w to jest przyjęte w innych hotelach /, basen za mały w stosunku do ilości wczasowiczów .Sniadania monotonne , przez 2 tygodnie pobytu codziennie to samo, na stole królują parówki przysmażane , najtańszy kozi ser , pieczywo nieświeże , z poprzednich dni , lemoniada to sama chemia o metalicznym smaku . Obsługa chamska , nie znająca języków obych , kultura osobista zarówno właścicielki hotelu jak i personelu fatalna Jeżdżąc wiele po świecie po raz pierwszy trafiliśmy na taki personel . Właścicielka hotelu opryskliwa , obraża Polaków twierdząc cytuję -- ,, każdy Polak je za dziesięciu -- ,, mimo że śniadania są w formie ,, szwedzkiego stołu ,, Właścicielka dopisuje do rachunku za napoje donoszone do pokoi, większą ilość niż faktycznie była przyniesiona .Pomimo , że do hotelu przyjeżdżają sami Polacy / umowa właścicielki z polskim biurem Alfa Star / w TV nie ma żadnych polskich programów nawet Polonii , tylko same programy w jęz. niemieckim i bułgarskim. Instrukcja hotelowa tylko w jęz, niemieckim i bułgarskim. mimo że w hotelu przebywają tylko Polacy. W tym hotelu Polacy są traktowani jako turyści DRUGIEJ kategorii .Nikomu z naszych znajomych nie polecimy pobytu w hotelu St. Anthony w Słonecznym Brzegu .

mar

Pobyt - Maj 2007

polecam bardzo miła atmosfera czysto i przytulnie

Pobyt - Lipiec 2006

BULI co ty wypisujesz?! To ty chyba byłes w innym hotelu! Jakie 1000m ?Człowieku ty wiesz ile to jest 1000m ?! Do plaży co prawda nie jest 150m, ale nie 1000! Max 300m, owszem wąskim przejściem między hotelami, ale co z tego?Spedzasz w tym przejściu cały dzień? Bo ja spędzałem zaledwie kilkanaście sekund, a dzięki niemu poznałem miły bar przy hotelu Bora Bora z bardzo dobrym jedzeniem i miła obsługą. No i chyba nie wiesz co piszesz - bo hotel nie ma właścicielki tylko właściciela, więc skąd ty wytrzasnąłeś właścicielkę ? hahaha! Masakra, twój komentarz jest typowy dla rodzaju "polskiego", który na wakacje jedzie chyba siedzieć w hotelu i narzekać, zamiast cieszyć się pogodą i wakacjami... Współczuję trybu życia...
Ja z hotelu jestem zadowolony bo wiem za co płacilem, małe pieniadze - 1100zł za tydzien. Nie spodziewałem sę Hiltona 5*, ale jak widać niektórzy myślą inaczej...

Pobyt - Lipiec 2006

hotel bardzo przyjemny, dojsce do plazy malym przejsciem pomiedzy hotelami ale mi to nie przeszkadzalo. mozna wypoczac.

Typ

Pobyt - Maj 2006

Hotel polozony w spokojnej czesci slonecznego brzegu.Do centrum dostac sie mozna autobusem (przystanek blisko hotelu ,ale jezdza jak chca) badz taxi ok 15zl, na piechote ok 35 min. Do plazy jakies 1000m ale tam juz boisko,prysznice i obok sklepy. Plaza naprawde fajna.Sniadania srednie, jedyne urozmaicenie to parowki 2 razy w ciagu 2 tyg a tak to ciagle to samo.Basen malutki. Hotel jest nowy, czysty, taki maly pensjonat ale klimatyczny.Obok maly Supermarket.Polecam dla rodzin z dziecmi.Po drugiej stronie ulicy(tak jak by sie szlo na plaze) hotele 3* w ktorych mozna tanio i dobrze zjesc.