1907 opinii
Atrakcyjne położenie: ok. 1000 m do centrum, ok. 7 km do rozrywkowego Hersonissos, ok. 20 km do lotniska w Heraklionie.
Tylko 100 m do publicznej, piaszczysto-żwirkowej plaży z łagodnym zejściem do morza.
Z myślą o najmłodszych: miniklub, brodzik, plac zabaw, menu oraz krzesełka w restauracji, opiekunka (na życzenie).
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Hotel przeznaczony szczególnie dla rodzin z dziećmi. Dla polskich gości zakwaterowanie jedynie w nowych budynkach. Dla dzieci mini klub,plac zabaw oraz polskojęzyczne animacje. Piaszczysta plaża blisko hotelu,oddzielona deptakiem. Jedzenie w hotelu bardzo dobre,osoby na specyficznych dietach na pewno nie będą chodzić głodne. Dla niektórych minusem może być położenie w spokojnej okolicy,bez klubów czy pubów. Wi-fi w hotelu płatne.
nowe pokoje dla polskich gości,jedzenie,animacje dla dzieci
spokojna okolica,płatne wifi
W tym hotelu wypoczywałem z biura Grecos od 3-10 października 2018. Urlop oceniam jako wspaniały. Tak wspaniały, że wykonałem, jak nigdy, ponad 1000 zdjęć, po redukcji zostało 400szt. :) Zawsze dokładam staranności w wybraniu hotelu i tym razem też tak było. Zacznę od negatywnej rzeczy. Otóż, restauracja wyglądem absolutnie nie zasługuje ani na 5 ani na 4 gwiazdki. Można jej dać tylko niestety 3 gwiazdki. Chodzi o to że stoły była raczej z epoki Gierka, na stołach (na metalowych nogach) nie było obrusów tylko po 4 gumowe podkładki- to niedopuszczalne dla hotelu 4 gwiazdkowego!!! Powinny być obrusy oraz krzesła też powinny być ubrane w elegancje pokrowce, a nie były. Mnie też trochę brakowało organizowania tańców, choć olaliśmy funkcjonującą tam konwencję i w pubie przy muzyce odstawiliśmy tańce, zaraz przyłączyło się kilka par do nas ;) ;) Natomiast były organizowane fajne taneczne animacje dla dzieci, z ich udziałem. Nie podobały mi się też szafki w pokojach, bo miały metalowy stelaż- to niedopuszczalne dla 4 gwiazdek. To negatywy. Reszta to już same pozytywy. Jest to kompleks hotelowy, w skład którego wchodzi kilka jedno i trzypiętrowych bloków. Posiada 4 lub 5 basenów, z czystą słodką wodą, co raniutko siatką były powierzchnia wody czyszczona a po dnie łaził wodny odkurzacz czyszczący ;) Cały kompleks bardzo czysto wyglądający, chyba najładniejszy w okolicy! Wszystkie miejsca bardzo zadbane, jest tam też nawet mała kaplica, pięknie wymalowana wewnątrz! Pokoje- czyste i schludne, wystarczająco duże, łazienka czysta, żadnych problemów z wodą. Z balkonu pokoju od razu było wejście do dużego basenu, aczkolwiek jak dla mnie za płytkiego, ale dało się pływać. Mieszkałem w pokoju nr 4010. Położenie- świetne, wychodząc tlą bramą po przejściu ulicy jest już morze, plaża. W pobliżu i na przestrzeni ok. 3 km sporo sklepów wszelkiego asortymentu. Oprócz dużych marketów, można się targować ;) Niedaleko jest ładna góra wys. 320 m. Piechotą z hotelu na szczyt ok. 2 godz. Warto się wybrać- polecam. Widok ze szczytu supeeerr! A zdjęcia!!!! Ja na górę wjechałem wynajętym autem. Jest stromo i jazda wywołuje niezłe dreszcze- moja pasażerka nie wytrzymała stresu i w połowie drogi wysiadła ;) Plaża- wąska i niestety przy drodze, ale potem mi to już nie przeszkadzało. Piaszczysta ;) Polecam wynająć auto (ok. 45 euro) w wybrać się na plaże VAI- ok. 130 km. Wynajęcie u rezydenta jest droższe- bo 50 euro, a on ylko jest pośrednikiem miedzy firmą wyjamującą, za co bierze prowizję :). Umowa po angielesku. Na plaży rośnie dużo palm, obok plaży przepiękne niskie skaliste góry, na które można wejść dziką ścieżką- widoki rewelacyjne. Po drugiej stronie jest duża ładna plaża dla nudystów :) Autobusem wybrać się do Heraklium do Muzeum Archeologiczne, a następnie autobusem do Knossos na wykopaliska pałacu króla Minosa. Obydwa punkt REWELACJA !!!!! Cena biletu 2x (2,4 + 1,7) euro. Także warto wybrać się piechotą, ok. 2 godz w jedną stronę, do jaskini Skotina Cave, wskazane mieć latarkę. Cała okolica bardzo ładna. Miasteczko bardzo spokojne, więc komuś kto lubi \"igrzyska\" może być mu za nudno. Obsługa w całym hotelu- bez zastrzeżeń, bardzo miła., pomocna. Sprzątanie- bez zastrzeżeń. Jadłospis- typowy dla tego typu hoteli, wielka ilość różnych dań, ale posiłki wymagają dosolenie i dopieprzenia, zrozumiałe. Zaskoczyło mnie, że lody były dobre, nie wodniste. Ogólnie jestem bardzo zadowolony tego hotelu. Mają wewnątrz też mały basen i siłownię!
Aktualny ogólny wygląd na 10 punktów oceniłby na 9,5 punktu. Hotel odnowiony, ładnie urządzony.
Restauracja hotelu wyglądem absolutnie nie zasługuje na 4 gwiazdki!! Brak wieczorków tanecznych zarówno w hotelu jak i w okolicy.
Polecam to miejsce. Hotel przerosł moje oczekiwania. Od początku do końca wakacji byliśmy zadowoleni z obsługi hotelu, jedzenia oraz z pokoi. Spokojne miejsce, polecam szczególnie rodzinom z dziećmi. Będziemy bardzo miło wspominać ten czas spędzony tam i możliwe że kiedyś tam wrócimy. Warto zaktualizować zdjęcia, ponieważ dużo się zmieniło, oczywiście na plus.
Wygoda, pokoje, obsługa, posiłki
Wczraj wrocilismy z 2 tygodniowego pobytu w hotelu St.Constantin Ogolne wrazenia ok po za mrowkami i zimnymi basena oraz monotonnym Jedzeniem. Polecam rodzinom z dziecmi. Dla Mlodych okolica wydaje sie zbyt nudna poniewaz w okolicy po za malutka plaza i super marketami nie ma nic.
Blisko Plaza Fajne Animacje Fajni rezydenci z biura grecos
W nowej czesci odannej na rok 2018 niezliczona ilosc mrowek!!!! Brak podgrzewanych basenow!!!! Jedzenie jedna wielka Monotonia
My akurat dostalismy pokoj z basenem na balkonie wiec bylismy przeszczesliwi:) Jedzonko pyszne ogrom roznych potraw kazdy moze znalezc cos dla siebie, jedzenia az przesyt:) Panie sprzataly pokoj codziennie wiec rewelacja, reczniki codziennie wymieniane, moje wrazenia sa bardzo pozytywne i chetnie tam wroce, ogolnie druga czesc ta nowa wyglada swietnie, do morza jest od bramy hotelu okolo 20metrow, widac morze z basenu i bylam pod wrazeniem tego widoku, 2 kolacje na pobyt jedna w restauracji na dachu a druga z widokiem na morze. Obsluga bardzo mila, pomocna, szczegolnie osoby z restauracji usmiechniete i przyjazne, obsluga mowiaca w roznych jezykach wiec kazdy sie dogada nie tylko po angielsku. Chetnie wroce do tego hotelu bo sama czytalam opinie przed wyjazdem i mialam wachania ale moge polecic w reka na sercu:)
do morza od bramy hotelu 20metrow! Rewelacja! Odnowiona czesc z basenem od strony morza robi wrazenie Jedzenie roznorodne i bardzo duzo obsluga mowiaca w roznych jezykach
Drinki podawane w malych kubeczkach i przewaznie sam sprite
Hotel zgodny z opisem oraz recenzjami na różnych portalach. Trudno się do czegokolwiek przyczepić. Wszystko od zameldowania po wyjazd udane. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, infrastruktura hotelu znakomita, kilka basenów dla tych którzy chcą wypocząć w ciszy, otoczeniu muzyki czy też rodzinnie z dziećmi. Uśmiechnięta, a wręcz radosna obsługa barów - naprawdę się starają, napoje zwykłe oraz alkoholowe, kto jakie chce i ile chce od 10.30 do 22.45. A jedzenie to osobna książka - po prostu raj dla żarłoków i to nawet tych wybrednych - wszystkiego mnóstwo w dobrej jakości i smaku. Można nie wstawać od stolika godzinami. Wszystko utrzymane w należytym porządku, aż dziwnie się czuliśmy znając inne, greckie \"standardy\". Polecam każdemu. Mamy jedynie żal do biura podróży z którego jechałem trzeci raz na wczasy. Sugeruje się, że w miarę możliwości można otrzymać pokoje z wyjściem prosto do basenu w nowej części hotelu i pewnie można, ale to zwykła loteria. My dostaliśmy w starszej części, a rezydent \"widmo\" zapytany dlaczego tak się stało udawał wielkie zdziwienie i oferował pomoc wszelaką. Oczywiście na niespełnionej obietnicy się skończyło. Rezydent to porażka , a nad wyborem innego biura pewnie warto się zastanowić.. Jeszcze istotna informacja o miejscowości - poza krótką plażą i kilkoma innymi hotelami nie ma nic. Natomiast jeszcze raz podkreślam - wspaniały hotel bez jakichkolwiek wad jak na nasze oczekiwania.
wszystko
nie ma
Mogę z całą pewnością polecić hotel zarówno dla rodzin jak i młodych małżeństw. Miła i sympatyczna obsługa. Bardzo zadbany i czysty hotel. Naprawdę godny polecenia.
Czysty, zadbany oraz z dużą ilością basenów. Dużym atutem jest bliskość do morza oraz wyśmienita osługa hotelowa w barach,
Hotel bardzo fajny, pokoje nowe i komfortowe. Jedzenie bardzo dobre i duży wybór.
Płatne wifi
polecam zarówno parom, jak i rodzinom z dziećmi. było cudownie
wszystko, czystość, polozenie, jedzenie, obsługa
animacja, której praktycznie nie bylo, ale być może wynika to z końca sezony, byliśmy na przełomie wrzesień-padziernik
Polecam serdecznie. Znalazłam tylko 1 wadę- animatorów, którzy nie umieją zachęcić ludzi do zabawy. Ale to nie ma żadnego znaczenia przy wyborze hotelu. Hotel dla naszej rodziny był super pod każdym względem.
Jeśli mam 10 pkt to 9 zalet
1 wada- animatorzy
Hotel w nowej części jest niesamowity, cichutko, spokojnie od całego zgiełku przy barach i disco. Pokoje bardzo nowocześnie urządzone, czyściutkie codziennie sprzątane, każdy pokoik na parterze ma balkon i z tego balkonu jest bezpośrednie wejście do basenu-co więcej trzeba?? leżaczki i parasolki bez bijatyki o miejsce wczesnym rankiem. Hotelik posiada dwie dodatkowe restauracje i i 4 baseny. Wszyscy uśmiechnięci mówiący po angielsku ale i kilka osób rozmawia już po polsku. Polecam dla rodzin z dziećmi :-)
-cisza, spokój, bardzo smaczne jedzenie, piękne pokoje superior w nowo wybudowanej części hotelu
-brak
Hotel całkowicie spełnił nasze oczekiwania, a nawet byliśmy zaskoczeni. Warto odświeżyć zdjęcia ponieważ wiele się zmieniło np. zjeżdżalnie dla dzieci na dużym basenie, poza tym doszły dwa baseny ze słodką wodą (albo znikoma ilość chloru bo oczy wgl nie szczypały). Pokoje nowoczesne i bardzo eleganckie, a w pokoju na dolnym piętrze na prywatnym tarasie drabinka prosto do basenu
Jedzenie Animacje Atmosfera Załoga Pokoje Baseny
To były nasze pierwsze zagraniczne wakacje, dlatego wybierajac hotel poprosiliśmy o radę Pana z biura podróży w naszym mieście. Ofert było mnóstwo ale po decyzji, że to będzie Kreta, polecono nam właśnie St. Constantin. Pomimo tego, że mieliśmy przeznaczone na wakacje mniejszy budżet, to za namową Pana z biura wybraliśmy sprawdzony hotel przez wakacje.pl. I bardzo się cieszymy, że dokonaliśmy takiego wyboru, ponieważ jesteśmy MEGA zadowoleni z czasu jaki spędziliśmy na wyspie w tym hotelu. Wszystko na bardzo wysokim poziomie. Pokoje mieliśmy nowe na piętrze, obsluga codziennie je sprzatała. Hotel posiada kilka basenów i co najważniejsze były zadbane i czyste, większość czasu spędzaliśmy właśnie tutaj. Jedzenie SUPER! Duży wybór i pomimo tylu gości zawsze znalazło się miejsce aby spokojnie zjeść. Pozostały nam piekne wspomnienia i mamy marzenie aby kiedyś ponownie odwiedzić Kretę z rezerwacją w hotelu St. Constantin ? Do biura na pewno wrócimy, na Kretę kto wie może niedługo o ile finanse pozwolą. Dziękujemy za mile spedzone chwile podczas naszych Najlepszych wakacji jak dotąd, na uznanie i szacunek zasługują pracownicy hotelu, którzy pomimo zmęczenia ciągle mają uśmiech na twarzy i z oddaniem wykonują swoje obowiązki. Chylimy czoła i doceniamy ich ciężką pracę. To doswiadczenie nauczyło nas czegoś pozytywnego, ale to już zostaje tajemnicą. Dziękujemy również za świetną obsługę oraz doradztwo w biurze wakacje.pl ?
Kilka basenów na terenie hotelu, z wolnymi leżakami i to w sezonie???? Świetne posiłki Super obsługa
Mały minusik bo plaża przy hotelu bardzo jest wąska i mała
Pobyt w hotelu oceniamy jak najbardziej za udany. Położony blisko morza( wystarczy przejść przez ulicę), na terenie obiektu znajduje się 5 basenów, w tym także dla dzieci. Poza tym mnóstwo atrakcji dla dorosłych jak i ich pociech. Organizowane są każdego wieczoru jakieś zabawy, karaoke itp. Jeśli chodzi o dzieciaki to mają zajęcia z animatorkami w basenie oraz późniejsze tańce. Jedzenie znakomite, pokoje piękne, czyste, codziennie sprzątane. Personel przemiły, nie pozwoli, aby nam czegoś zabrakło. Za takie pieniądze nie spodziewałam się aż takiego cudownego miejsca.
Polecam miła atmosfera. Jestem bardzo zadowolona i napewno tam jeszcze wrócę.
Wszystko ok .Piękne czyste pokoje jedzenie super obsługa również. Polecam na 100 procent. Basen ekstra i bardzo czysty . Nie mam zastrzeżeń.
Nie mam zastrzeżeń.
Ogólnie byliśmy zadowoleni...mieszkaliśmy w nowo oddanym budynku w pokoju z widokiem na morze.
Nowoczesne pokoje i super lokalizacja
Płytki basen
witam ,ogolnie -nasz pobyt byl w miare udany,miasteczko takie jak oczekiwalismy ,male i spokojme,plaza moze niezbyt imponujaca ale nas tez zadowolila.jezeli chodzi o hotel to jezeli reklamuje sie jako 5 gwiazdkowy to powinien bardziej na to zapracowac.moim zdaniem w hotelu 5 gwiazdkowym wi-fi powinno byc darmowe a nie platne 3 euo za dobe ,jakies kpiny,nastepna sprawa to zbyt malo parasoli ludzie wieczorami ukradkiem przestawiali je obok swoich lezakow ktore tez notortcznie byly zajete przez polozenie recznika,a i dodatkowe reczniki platne 2 euro,klimatyzacja w nowej czesci hotelu to porazka,my spalismy przy otwartym balkonie co nic nie dawalo ale bylo lepsze niz niby klimatyzowany pokoj.nastepna sprawa to brak znajomosci podstaw jezyka polskiego na recepcji,majac tylu turystuw z naszego kraju powinni umiec sie z nami porozumiec,draznilo mnie tez to ze w czasie posilkow po jadalni przechadzal sie kierownik hotelu mialam wrazenie ze patrzy kto ile je,zreszta w barze bylo to samo dziwna byla ta jego obecnosc.zato obecnosc i zainteresowanie naszego rezydenta bylo zerowe,ja osobiscie potrzebowalam lekarza,rezydent nie zrobil nic by mi pomoc.a teraz dobre strony jedzenie super ,obsluga usmiechnieta i mila szczegulnie jedna barmanka,pokoje super sprzatane
blisko morza,dobre jedzenie,bardzo mila obsluga
brak darmowego wi-fi,zbyt malo parasoli,slaba klimatyzacja,rezydent widmo
Hotel świetny. Obsługa perfekcyjna bardzo uczynna i uśmiechnięta. Barmani z baru obok recepcji (Harrys, Miros i Hera) i z drugiego (pan w siwych włosach) perfekcyjni. Jedzenie smaczne (każdy znajdzie coś dla siebie). Pokój klimatyzowany (mieliśmy awarię w pierwszą noc, po zgłoszeniu w recepcji naprawiono w 30 min), balkon, prysznic, tv. Blisko plaża, sklep, restauracje, wypożyczalnie. Rewelacyjni animatorzy (Christian, Gabi i Lori) water polo, boule, wieczorne konkursy, Dziecko zachwycone klubem Delfinki (obie Ole super;)
Hotel starszy, ale ma też część nowszych pokoi. Ja akurat byłam w pokoju starszym - nie był wcale zły. Bardzo duży. Dużo animacji w hotelu, trudno się nudzić. Jedzenie średnie. Lokalizacja w małym miasteczku.
Witam, W hotelu St. Constantin byliśmy z mężem na przełomie maja i czerwca tego roku. Muszę przyznać, że byliśmy pod wrażeniem. Hotel jest złożony z dwóch części starej i nowej. My zostaliśmy ulokowani w nowym budynku tuż przy jednym z 4 basenów. Dodatkowo nasz pokój mieścił się na parterze i bezpośrednio z tarasu mieliśmy drabinkę do basenu. Super udogodnienie. Poza tym pokój czysty, codziennie sprzątane ( oprócz niedziel), ręczniki wymieniane co drugi dzień. Jedzenie bardzo dobre i przede wszystkim duży wybór. Każdy znajdzie coś dla siebie. Jeżeli chodzi o bary przekąskowe pomiędzy głównymi posiłkami to były one skromne, ale tez można było coś \"wrzucić na ząb\". Obsługa miła, pomocna. Są osoby mówiące w języku polskim więc można się spokojnie dogadać, jak ktoś nie zna innego języka. Co prawda nie wiemy jak wyglądają pokoje w starszej części hotelu, ale my jesteśmy z hotelu bardzo zadowoleni i możemy go polecić w 100%.
Blisko plaży, dobre jedzenie, miła obsługa, ładne, czyste pokoje