9,5 / 10

Wspaniały
100%
poleca ten hotel
Opinie o hotelu Steigenberger Coraya Beach
Egipt / Marsa El Alam

Steigenberger Coraya Beach: basen, wakacjepl

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 33 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 10
    Hotel

    • 10 Basen
    • 10 Obsługa
    • 9,9 Rozrywka i animacje
    • 10 Sport
    • 10 Udogodnienia dla dzieci
  • 10
    Pokoje

    • 10 Czystość
    • 10 Łazienka
    • 10 Wielkość
    • 10 Wyposażenie
  • 10
    Położenie

    • 10 Atrakcje w okolicy
    • 10 Ciche i kameralne położenie
    • 10 Możliwości komunikacyjne
    • 10 Odległość od plaży
    • 10 Restauracje/bary w okolicy
  • 10
    Posiłki

    • 10 Ilość
    • 10 Jakość i smak
    • 10 Obsługa/serwis
    • 10 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Duży wybór restauracji i barów w okolicy
  • Ładny basen
  • Dużo udogodnień dla dzieci
  • Pomocna obsługa hotelowa
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wylot z Berlina All Inclusive
    1 969 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wylot z Katowic Śniadania i obiadokolacje
    2 379 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez            
 
  • 10 / 10

    Beate
    Para
    Pobyt: Marzec 2020

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety personel jest niesamowity
    • Wady Wifi

    Wszystko bardziej niż idealne, od pokoju po obsługę, czystość, życzliwość i uwaga całego personelu, jedzenie ... nie mogło być lepiej. W tym hotelu nie ma nic, ale naprawdę nie ma na co narzekać.

    Opinia dodana:
  • 10 / 10

    Steph
    Para
    Pobyt: Marzec 2020

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Zespół recepcji bardzo pomocny
    • Wady Wifi

    Od momentu, kiedy przyjechaliśmy, zostaliśmy przywitani pierwszorzędną obsługą przyjaznego personelu, który nie mógł zrobić wystarczająco dużo, aby uczynić Państwa pobyt cudownym.

    Opinia dodana:
  • 10 / 10

    Heck
    Para
    Pobyt: Marzec 2020

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Piękne miejsce
    • Wady Wifi

    Dobrze zarządzany hotel. Czysto, pracownicy bardzo przyjaźni, zawsze pomocni. Wystrój pokoju nieco stary. Dobrej jakości jedzenie i napoje. Średni wiek 60 lat. Leżaki na basenie i na plaży są zarezerwowane z ręcznikami, które nie są używane przez cały dzień

    Opinia dodana:
  • 10 / 10

    Mino
    Para
    Pobyt: Marzec 2020

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety jedzenie jest pyszne
    • Wady Wifi

    Bardzo zadbany ogród. Basen nieco stary, jakość jedzenia była bardzo dobra i smaczna.

    Opinia dodana:
  • 10 / 10

    Henri
    Para
    Pobyt: Marzec 2020

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety masaż spa
    • Wady Wifi

    Bardzo przyjazny personel hotelu. Wspaniały posiłek pod każdym względem. Bardzo ładne miejsce do nurkowania z rurką i akwalungiem.

    Opinia dodana:
  • 10 / 10

    Katy
    Para
    Pobyt: Marzec 2020

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety obiekt hotelowy
    • Wady Przyjazny i troskliwy personel, bardzo dobrze, że oferowano wiele orientalnych potraw, bardzo pięknie urządzone pokoje i już urządzone.

    Przyjazny i troskliwy personel, bardzo dobrze, że oferowano wiele orientalnych potraw, bardzo pięknie urządzone pokoje i już urządzone.

    Opinia dodana:
  • 10 / 10

    Jon
    Para
    Pobyt: Marzec 2020

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety usługa
    • Wady Wifi

    Był wspaniały urlop, personel był bardzo przyjazny i gościnny, jedzenie było również bardzo dobre i urozmaicone Bardzo przyjazny i pomocny Bardzo dobry Bardzo dobry Trochę stary, ale czysty. Bardzo dobrze Wszystko ok Bardzo szczęśliwy Wszystko czyste i dobrze zorganizowane.

    Opinia dodana:
  • 10 / 10

    Dido
    Para
    Pobyt: Marzec 2020

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety jedzenie
    • Wady Wifi

    Doskonały ośrodek 2. raz odwiedziliśmy teraz 2018 + 2019 Boże Narodzenie i nowy rok. doskonały personel i obsługa. również doskonałe nurkowanie u nurków Coraya, które znajdują się zaledwie 15 minut spacerem od plaży lub zabiorą Cię przed hotel.

    Opinia dodana:
  • 10 / 10

    Tina
    Para
    Pobyt: Marzec 2020

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety animační show
    • Wady Wifi

    Ładny hotel, miła obsługa, czysta, ładna rafa. Plaża na relaks. Dobre jedzenie Hotel jest dość duży i można wszędzie chodzić. Personel bardzo przyjazny. Jedzenie bardzo smaczne. Wszystko czyste. Świetny obiekt, ładna plaża. Byliśmy tylko na plaży.

    Opinia dodana:
  • 10 / 10

    Giro
    Para
    Pobyt: Marzec 2020

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Fantastyczna plaża
    • Wady brak polskiej telewizji

    Poręcze w domach byłyby bezpieczne dla bezpieczeństwa - Pokoje są bardzo atrakcyjnie zaprojektowane - Czuliśmy się również bardzo wygodnie na balkonie. doskonały, przyjazny,. nie mogło być lepiej; coś dla każdego. czyste, duże pokoje, bardzo ładny widok. bardzo czysta okolica, świetne zagospodarowanie terenu. podgrzewany basen bardzo płytki, pozostałe zbyt chłodne.

    Opinia dodana:
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi