Sun Maris Beach

Wróciłam z tego hotelu trzy dni temu. Wrażenia ogólne bardzo dobre. Do plaży jest jakieś 50 m. Jednak plaza nie jest super. Ale w Turcji nie ma bardzo pięknych plaż. My jeździliśmy na plaże za miastem. Za 2 liry biało-pomarańczowym busem. Jedzenie.... HMHMHM... ostrzegam- przytyłam 3 kg. Jedzenie jest super. Na obiad i kolacje robiłam dwa podejścia. Polecam zupę pomidorową no i kurczaczki i frytkami:)Pokoje raczej adekwatne jak na 3 gwiazdki. My dostaliśmy z mężem dość fajny pokój, jednak byli ludzie którzy podobno dostali klitki bez balkonu. Wtedy wystarczy dać 10 dolarów i od razu lepiej:) Miasto bardzo rozrywkowe. Wszędzie pełno barów. Ogólnie hotel polecam młodym ludziom.

Położenie hotelu jest znakomite. Do plaży dwa kroki (minusem, że trzeba za nią płacić, ale za kupienie piwa można wypoczywać cały dzień), bardzo dużo dyskotek i barów. Dookoła hotelu mnóstwo sklepów ;-) Jedzenie jest średnie, najgorsze śniadania, a najlepsze kolacje. Czystość w miarę dobra, ale sam hotel nadaję się do remontu, szczególnie stołówka. Basen wystarczający, jest brodzik dla dzieci. Okolica jest bardzo rozrywkowa, dla szukających ciszy i spokoju nie polecam gdyż tam życie zaczyna się w nocy : )

IDEALNE MIEJSCE DLA MLODYCH!!!

Miejscowośc polecam osobom nastawionym na imprezy.Pełno klubów nie wiadomo do ktorego wejśc bo wszędzie naparwde super.Polecam gorąco Andys Sexy Bar(obok hotelu po drugiej stronie ulicy).Naprawdę sympatyczna atmosfera.W hotelu przemiła obsługa,zartują i chętnie uczą się polskich słów:)Spory wybór sałatek, dobre zupy, śniadania raczej skromne ale za to po obiedzie i kolacji trzeba koniecznie saplić kalorie:P Polecam zarówno hotel jak i miejscowośc.

Okolica bardzo rozrywkowa, bardzo duża ilość barów dookoła hotelu. Życie w tym mieście rozpoczyna się o 22, zasnąć można dopiero około 3 nad ranem. Obsługa hotelu bardzo miła, jedzenie urozmaicone i dobre (śniadania raczej słabe, ale pozostałe posiłki bardzo obfite). Co do czystości w hotelu to nic im nie można zarzucić = pokój był sprzątany co dziennie (nic z pokoju nie zginęło), można mieć uwagi do jakości łazienki- ocenie ją jaką średnią. Warto dać 10 euro w paszport przy meldunku, aby otrzymać lepszy pokój z lepszym widokiem. Co do wycieczek fakultatywnych - nie kupujcie tych wycieczek u rezydentów są dwa razy droższe, warto przejście się na miasto lub na plaże i tam kupić (bez obawy nikt was nie oszuka to nie Polska;).

Nazwa  Sun Maris Beach
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Marmaris
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu

Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami

Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu

Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast

Wyświetlono 8 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Mila

Pobyt - Czerwiec 2010

Tjijo

Pobyt - Maj 2010

Kamil

Pobyt - Kwiecień 2010

IDEALNE MIEJSCE DLA MLODYCH!!!

Sasi

Pobyt - Czerwiec 2009

Anka

Pobyt - Czerwiec 2009

piok

Pobyt - Kwiecień 2009

hotel fajny jak za takie pieniądze polecam

Greg

Pobyt - Kwiecień 2009

Hotel w bardzo rozrywkowej okolicy więc raczej nie dla rodzin z małymi dziećmi. Nie liczyłbym na spektakularny widok z balkonu. Jakość obsługi, czystość pokoju i wyżywienie adekwatne do ceny ale w sumie ciężko im cokolwiek zarzucić. Osobiście spodziewałem się czegoś takiego więc nie mogę powiedzieć o hotelu nic złego

Jacek

Pobyt - Sierpień 2008

Generalnie wszystko w porządku. Wszystko czego by się chciało to jest aczkolwiek bez szału. Ja byłem z grupką znajomych na wyjeżdzie typowo rozrywkowym i pod tym względem miejscowość jak i sam hotel odpowiadał nam w każdym calu. Jedzenie nie do końca nam odpowiadało, głownie stołowaliśmy sie na mieście, ale to tez ze wzgledu na mase innych atrakcji. Na śniadania nie chodzilismy bo za wczesnie byly:) po ciezkim wieczorze trudno bylo wstac:) podczas lunchu i obiadu głownie byliśmy na wycieczkach a kolacje łączyliśmy już z imprezą wieczorną. Z baru all inclusive do picia nadawało się tylko wino, które było super. a z niealkoholowych to woda i cola bo reszty nie polecam. Generalnie polecam dla młodych ludzi chcących się bawić

Sun Maris Beach