Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi
Hotel pieknie położony, teren ładnie zagospodarowany , duże baseny, mnóstwo leżaków, wyśmienite jedzenie, czysto, miła obsługa, prywatna plaża. Polecam!!!
Dostaliśmy wypoczynek w prezencie ślubnym, inaczej nie byłoby nas stać na ten hotel i gdybym wiedział, że biorąc ślub po raz kolejny też dostane taki prezent... ;) Jak ktoś ma możliwości na ten hotel - nie ma co się zastanawiać! Polecam szczerze!
Zgubiłam się kilka razy ale dzięki temu udało mi się poznać wszystkie zalety o atrakcje hotelu. Byłam 2 tygodnie z rodziną i szczerze polecam - od dzieciaków miałam spokój i niestety od męża też, nie wiedzialam, ze faceta w tym wieku będą tak fascynowały ... zjeżdżalnie :( Ale, ja za to odpoczęłam, opaliłam się, ponurkowałam, pogłaskałam delfina(!) potańczyłam i ...przytyłam. Tyle jedzenia nawet na weselu nie widziałam. Warto wydać te pieniądze. Szczerze polecam rodzinom z dziećmi ale uwaga na słońce, bo jest strasznie mocne. Pozdrawiam
Fantastycznie!!! Nie spodziewalam sie, poniewaz nie zrobil na mnie od razu takiego wrazenia- do pokoju nie dochodzily zadne odglosy,wiec myslalam,ze jest nudno - dopiero jak weszlam do ogrodu.... kazdy znajdzie cos dla siebie-mozna calymi dniami nic nie robic pijac przy barze i objadajac sie w barach i restauracjach lub korzystac ze wszystkich atrakcji. Jest miejsce na zabawe i na odpoczynek (loze z bialymi kanapami na plazy-bajka!!!) plywajace platformy na wodzie, disco na molo, wariackie zjezdzalnie, delfinarium, nurkowanie, rozne sporty wodne, plaza otwarta i zamknieta, apartamenty z basenami dla vip'ow. Wszystkow jednym. I jeszcze te widoki - z jednej strony gory z drugiej morze, podswietlane w nocy palmy! Niedaleko hotelu bazary! Fajnie, bo all inclusive obejmuje dyskoteki do nocy (jak malo gdzie) poza tym jest bar 24h. Ja tam wracam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
jak dla nas kompleks trochę za duży, można sę pogubic ... no i mały minusik za to że strasznie dużo tam głośnych Rosjan .. ale poz tym hotel jest super i bardzo nam sie tam podobało
piękny kompleks hotelowy, bardzo ładnie położony z widokiem na góry i morze, jedzenie pyszne i urozmaicone, bardzo dobra animacja czasu wolnego, byłem w kwietniu i mimo iż jednego dnia było pochmurno i deszczowo w ogóle się nie nudziłem ... gorąco polecam ... zwłaszcza młodym ludziom
Za tanie pieniadze to psy mięso jedzą, lepiej dopłacic z 15 000 i spędzić pożądnie urlop! Na Majorce za 50 000 są takie wakacje, że sie w głowie nie mieści...
Dla dzieci_ super super.... ogromny!!!! plac zabaw ,wszytsko zapotrzone w zabawki CHICCO-plac ma chyba ok 1000 m..,osobny bar BURGER dla dzieci.POKOJE super ekskluzywne... Aqua park,ogromny..ze ze zjezdzalnia bezposrednio do morza . Jedzenie - I KLASA. HOTEL ogromny!!!!!! aby przejscod jednego konca do drugiego potrzeba z 15 minut ... jedyny minus 90% rosjan.....ale lepiej niz w innych hotelach ktorych bylam bo tu zbiera sie cala smietanka towarzystwa z Moskwy