Plaża: piaszczysto-żwirkowa, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi.
Sport i rozrywka: animacje, sala fitness, aerobik, boccia, siatkówka plażowa.
Dla dzieci: animacje, brodzik, opiekunka (płatna).
Bogata oferta kulinarna: 5 restauracji a la carte (turecka, włoska, chińska, rybna i meksykańska), 6 barów.
Niestety hotel bardzo nas rozczarował. Obiekt jest stary, zaniedbany i zdecydowanie wymaga odświeżenia. Niestety nie przykładano również wystarczającej uwagi do czystości. Baseny nie były odpowiednio zadbane, a ogólne wrażenie było bardzo słabe. Jedzenie było bardzo monotonne – przez 11 dni śniadania praktycznie się nie zmieniały. Większość posiłków była powtarzalna, a wybór jedzenia dla dzieci również niewielki. Opiekacz/grill był wręcz obrzydliwie brudny – mam na to zdjęcia. Co ciekawe, pokoje były chyba najczystszą częścią całego hotelu, co niestety niewiele mówi o pozostałej części obiektu. Rozmawialiśmy również z dwiema polskimi rodzinami, które miały podobne odczucia i również nie były zadowolone z pobytu. Dla dzieci jest bardzo mało atrakcji, dlatego rodzinom z dziećmi szczególnie nie polecam tego miejsca. Najlepsze jedzenie, jakie jedliśmy podczas pobytu, było na plaży. Żałuję, że przed wyborem hotelu nie przeczytałam dokładniej opinii innych gości. Zdecydowanie warto to zrobić przed rezerwacją. Jeśli ktoś nie jest wymagający i nie zwraca większej uwagi na czystość, jakość jedzenia czy komfort, być może będzie zadowolony. Natomiast jeśli ktoś ceni sobie czystość, dobre jedzenie i komfort adekwatny do wydanych pieniędzy – zdecydowanie nie polecam tego hotelu. Hotel niskiej jakości.
Wieczorne atrakcje.
Brudno wszędzie, niska jakość jedzenia, wybór jedzenia, nie czyszczone baseny, brudne lezaki.
Wyjazd na tydzień rodzina 2+2. Hotel dobry dla rodzin z dziećmi. Super baseny i zjeżdżalnie. Jedzenia było dużo i każdy znalazł coś dla siebie. Lunch najlepszy w barze przy morzu. Lepiej dopłacić za pokój z widokiem na morze. Pokoje sporzątane codziennie. Ręczniki za każdym razem gdy zostawiliśmy je na podłodze w łazience były wymieniane.
- basen i zjeżdżalnie - jedzenie - zieleń - dobre drinki - animacje w ciągu dnia - animacje wieczorne
- za mało wind dla gości na wyższych piętrach. Ludzie biorą windę żeby wjechać albo zjechać jedno (broń boże nie użyją schodów) i czasami czeka się na windę wieczność. - mafia taksówkowa. Pan w recepcji zaproponuje ci taksówkę do i z side za 70 euro. Chciliśmy jeszcze podjechać do novamall to chiał 80 euro. Zdecydowaliśmy się zaryzykować i pojechać dolmuszem, którego przystanek jest zaraz przy głównej drodze. Dzieciaki miały super zabawę a my za cały dzień + Manavgat jazdy zapłaciliśmy 1000 lir
Właśnie wróciliśmy z tego hotelu i muszę powiedzieć , że ogólnie jestem bardzo zadowolona z pobytu . Obawiałam się tego hotelu ponieważ opinie są różne od brudu po kiepskie jedzenie…. Ale zastanawiam się czego Ci ludzie oczekują …? My jesteśmy dość wymagający i powiem szczerze że nie ma się do czego doczepić! Polecam z całego serca , tym bardziej że w zeszłym roku byliśmy w hotelu o 3000 zł droższym ale wcale ten nie odbiegał standardem. Polecam jedynie buty do morza i bójkę ponieważ dość szybki spadek do głębi …
Jedzenie, czystość , obsługa
Doświadczyliśmy wspaniałych rodzinnych 10-ciodniowych wakacji w apartamencie rodzinnym z 2. sypialniami z 2. tarasami z widokiem na morze oraz 2. łazienkami, co było miłym zaskoczeniem. Codziennie pokoje były sprzątane, wymieniano ręczniki i pościel oraz uzupełniano 2 barki / lodówki. Ogrom różnorodnego jedzenia w restauracjach: głównej, przy basenie oraz plaży. Nasze dzieci przebywały głównie na basenach i zjeżdżalniach, a my na ładnej szerokiej plaży przy pięknym ciepłym morzu. Hotel zatopiony jest w pięknej egzotycznej zieleni, co cieszy oko i sprawia przyjemność podczas wypoczynku. Codziennie animacje i wieczorne atrakcje – świetna atmosfera! Miejscowość jest mała, ale samowystarczalna, co oznacza, że blisko są bazary i sklepiki. Wypoczynek rodzinny był udany. Polecam.
Duży obiekt świetnie zorganizowany, położony w spokojnej okolicy i blisko plaży.
Zawsze można się do czegoś doczepić, ale zalety przeważają.
Wróciliśmy z hotelu zadowoleni i szczęśliwi, spełnił nasze oczekiwania. Jedzenia bardzo dużo, o każdej porze, posiłki smaczne, drinki pyszne, atrakcje dla dzieci, blisko morza. Hotel czysty i zadbany, obsługa bardzo uprzejma, będziemy miło wspominać pobyt w tym hotelu. Polecam.
Internet na terenie całego obiektu Przemiła obsługa hotelowa Pyszne jedzenie Atrakcje Blisko morza
Bardzo udany pobyt! Spędziliśmy w hotelu 9 dni i wróciliśmy naprawdę zadowoleni. Meldunek przebiegł sprawnie, a otrzymaliśmy dokładnie taki pokój, jaki był zarezerwowany – rodzinny z widokiem na morze. Pokój był codziennie sprzątany, regularnie wymieniano ręczniki i pościel. Jedzenie bardzo dobre i różnorodne – zarówno w restauracji głównej, jak i w snack barach. Każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od upodobań. Drinki również na plus. Baseny były czyste i zadbane, a zjeżdżalnie okazały się strzałem w dziesiątkę – syn był zachwycony. Cały teren hotelu jest pełen pięknej, zadbanej zieleni, dzięki czemu spacerowanie po obiekcie to sama przyjemność. Animacje i wieczorne atrakcje były ciekawe, szczególnie podobało nam się Cappadocia Party z DJ-em przy basenie – świetna atmosfera! Plaża jest szeroka i bardzo ładna, a morze ciepłe i przyjemne. Jedynym minusem było to, że przez dwa dni w wodzie pojawiły się drobne zanieczyszczenia w postaci pływającego mikroplastiku. To raczej problem morza niż samego hotelu, ale warto o tym wspomnieć. (...) Dodatkowym atutem jest bliskość bazaru i apteki – wszystko jest pod ręką. Podsumowując – hotel oferuje bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Miła obsługa, świetna infrastruktura, dużo zieleni, smaczne jedzenie i atrakcje dla dzieci sprawiły, że był to naprawdę udany urlop. Z czystym sumieniem polecam ten hotel rodzinom z dziećmi i osobom szukającym spokojnego wypoczynku. ⭐⭐⭐⭐⭐
Hotel spełnia oczekiwania, rozbodowana infrastruktura z basenami, zjeżdżalniami, prywatną plażą to duży plus. Różnorodne serwowane posiłki zadowolą każdego. Animacje i występu były bardzo atrakcyjne. Personel hotelu uczynny. Generalnie polecam!
infrastruktura, jedzenie, atrakcje
czystość mogłaby być na wyższym poziomie pomimo tego że personel naprawdę starał się sprzątać systematycznie teren hotelu. Niestety goście hotelowi nie szanowali też porządku
Hotel zasługuje na mocne 3+,na pewno nie na 5 lobby hotelu super czysto zadbany, natomiast schody do pokoju bałagan nie sprzątanie(rurki po drinkach,papierki ,szkło)pokoje ładne tylko śmierdzi z odpływu cały czas, Panie z recepcji czasami zachowanie pozostawiało wiele do życzenia (zwłaszcza jedynej)
Blisko plaża,całkiem przyjemna (drobny żwir),baseny czyste,ciepła woda,barmani ,obsługa w barach super, dobre jedzenie,super zjezdzalnie
Niemiłe Panie w recepcji,mało leżaków przy basenie koło zjeżdżalni,brud na schodach prowadzących do pokoju
Pobyt oceniam negatywnie choć opinii pozytywnych tutaj mnóstwo co mnie dziwi.... Przyjechałam tu rodziną. Hotel ogromy, mnóstwo turystów. Do pokoi gości ( ponad 1200 osób) dowożą dwie windy, na które trzeba długo czekać.. jak zrezygnujesz możesz udać się na 6 piętro klatka schodowa, brudną, zakurzoną i obstawiona kubkami, szklankami, kieliszkami pozostawionymi przez gości nocą na schodach. (po 5 dniu pobytu w końcu ktoś te szklanki pozbierał) ....
Dobre jedzenie, plaża, toalety sprzątane na bieżąco, dobre lody
Mnóstwo ludzi, zbyt głośna muzyka i męczący halas podczas ,,relaksu,, na basenach, fotele w lobby przy barze zajęte wieczorami przez krzyczące dzieci, średnie drinki i czas oczekiwania długi, tylko lobby i stołówka główna są czyste, pozostałe bary z brudnymi stolikami (to wynika z ilości ludzi i ilości nakładanego jedzenia), leżaki wieczorem zajmowane na rano... Słabe animacje ...podłoga w pokoju nie umyta przez całe 7 dni. Nie wrócę do tego hotelu. Nie polecam.
Witam Ogólnie hotel super atrakcję baseny pokoje sprzątane,jedzenie pyszne różnorodne. Minus to czystość na stołówce i przy barach lubasenowych. Chodzi o to że ludzie ( mężczyźni) pracujący nie mają ochoty tego robić wszystko jak z łaski ma siłę stoliki nie posprzątane talerze lezalybpol dnia na nich okruchy ogólnie brud. Przy basenach szklanki od drinków stały dwa dni w tym samym miejscu nie sprzątnięte panowie że szczotkami zamiatająca podłogę po zwróceniu uwagi odpowiadali że oni są tylko od zamiatania i nawet nie raczyli zawołać drugiej osoby za to odpowiedzialnej. Sytuacja się zmieniała diametralnie jeżeli do sprzątania przypadała kobieta wszystko było czyste wtedy ale to była rzadkość bo personel większości to mężczyźni. Wrażenia ogólnie ok tylko ten wyżej wymienionych problem
Baseny, animacje j,edzenie ,
Czystość na stołówce i przy basenach i podejście panów sprzątających masakra
Hotel oddalony od lotniska o ok. 2h jazdy. Po wejściu robi wrażenie. Bardzo ładne części ogólnodostępne, czyste i zadbane. Świetne baseny, choć w brodziku woda najzimniejsza. Jeśli chodzi o pokoje - u nas sprzątane kiepsko, balkon ani razu nie był zamieciony. Zdecydowanie odradzam pokoje od lewej strony, czyli od strony restauracji Gardenia i basenu dla dorosłych. Bardzo głośno, zero wygłuszenia, a muzyka bardzo głośna do północy. Łóżka piętrowe niewygodne, poduszki również. Jedzenie bardzo różnorodne, jednak dla dzieci oferta słaba. Ogromna ilość dobrych słodkosci. Fajne wydarzenia w amfiteatrze codziennie (prócz niedzieli) jakies występy. Strefa dla dzieci - płatne malowanie koszulek, itp. Poza dwiema godzinami zamknięte te domki. Bar na plaży najlepszy, bo i pizze pyszne i świeże wszystko bardziej niż w Gardenii. Plaża spoko, dużo leżaków i cienia. Piasek z kamyczkami, wejście do wody szybko spadek. Ogólnie hotel polecamy, mimo pewnych niedogodności.
Baseny - ogólny bardzo duży, animacje wieczorne, bar na plaży.
Słabe wygłuszenie okien, nasz pokój kiepsko sprzątany (nr 1337, 3 piętro).
Standard hotelu oceniam na dobry+. Pokoje ładnie urządzone, klimatyzowane, sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane codziennie, jeśli pościel brudna to tez. Niestety widać sporo uchybień. Znalazłoby się kilka rzeczy do wymiany, typu pordzewiałe uchwyty na papier toaletowy. Pracownicy hotelu czy to w barach czy w restauracjach bardzo mili i pomocni. Jedzenie pyszne i dużo, każdy znajdzie coś dla siebie. Bazarki 15-20 minut spacerem od hotelu, ale za 5 euro pan podwozi taxi.
Sporo atrakcji w ciągu dnia dla dorosłych i dzieci. Baseny dla dorosłych i dzieci, blisko plaża, idąc na plażę mijamy rzekę z żółwiami. Pamiątki można zakupić na miejscu w dobrych cenach.
Muzykę z zewnątrz słychać w pokoju, zamknięty luna park z karuzelami.
Hotel ładny i czysty. Obsługa 3+ głównie rosyjskojęzyczna ,strefa ciszy czyli basen 16+oblężony przez rodziny z małymi dziecmi (brak kontroli). Drinki z oferty w każdym barze jest zupełnie inny ogólnie słabe. Jedzenie różnorodne i dobre .
Duży czysty blisko przystanek i bazar godny polecenia. Fajny spacer na plażę (dużo miejsca i bar ).
To był nasz drugi pobyt w hotelu typu allinclusive. Gdybyśmy za pierwszym razem trafili do tego hotelu, nie wiem czy dali byśmy się przekonać do tej formy wypoczynku na kolejne wakacje. Nie mamy dużych zarzutów co do hotelu. Było po prostu średnio, bez szału.
- wi-fi o dalekim zasięgu, nawet na plaży - aquapark - czystość - brak tłumów w czerwcu (wolne leżaki i stoliki bez problemu)
- palenie dozwolone zupełnie wszędzie na zewnątrz, jedna wielka palarnia śmierdząca dymem papierosowym - za mało pontonów w aquaparku (było dosłownie kilka) - "reglamentacja" papieru toaletowego. Trzeba było chodzić prosić o więcej, bo jedna rolka nie zawsze wystarczała na dobę, a nigdy nie dołożyli więcej na wszelki wypadek. - niesmaczna kawa na stołówce (jedynie mrożona z baru była bardzo dobra) - ultra allinclusive to nazwa trochę na wyrost
Polecam hotel, super jedzonko, blisko do plaży, super wieczorne animacje dla dzieci, przydało by się szkolenie dla barmanów bo drinki co kto umie.
Oceniam hotel na 3*.Po przyjeździe wystąpił problem (Pani w recepcji nie miała odpowiedniego pokroju według rezerwacji).Po wykonaniu kilku telefonów i rozmową udało się coś znaleźć.Sprzątanie "po łebkach",wymiana ręczników i uzupełnienie mini barku po przypomnieniu personelowi sprzątającemu.
Miła obsługa w recepcji.Dobrze funkcjonujące windy.Bliskość do plaży (kamienistej), dużo leżaków.W basenach czysta woda. W restauracji czystość, bardzo miła obsługa.
Niedokładne sprzątanie, często powtarzające się potrawy,brak urozmaicenia.Naczynia w drink bar do wymiany.
Niestety nie polecam tego hotelu pokoje brudne i śmierdzą nie są dokładnie sprzątane w pokoju nie było czajnika mini barek był pusty w pilocje od tewizora nie było baterii .o wszystko czeba było się prosić czajnika nie dostaliśmy do końca pobytu.
Nie ma żadnych zalet
Jak wyżej
Byłam z mężem i przyjaciółmi pod koniec października i wakacje uważam za udane. Pokoje czyste, ręczniki wymieniane codziennie. Jedzonka dużo, myślę że każdy coś wybierze. Bazarki 15 minut pieszo od hotelu. Do Side taxi 30 minut. Transfer z lotniska około 1,5 godzinki. Polecam 😎
Widoki zwłaszcza plaża i po drugiej stronie góry ❤️
Nie ma
Hotel oceniam bardzo dobrze. Pokoje ładne, przestrzenne. Ręczniki wymieniane codziennie , barek również uzupełniany, ale bez „większego”sprzątania. Wokół bardzo dużo zieleni i piękne palmy. Dużo się dzieje w ciągu dnia m.in. Piana party, a wieczorem w amfiteatrze show time. Animacje nie na najwyższym poziomie, ale może ze względu na to, że byliśmy po sezonie. Jedzenie ok, bardzo dobra pizza przy basenie. Niedaleko do sklepików, w których można zrobić zakupy w dobrych cenach. Gdzieniegdzie zauważalny brud, ale obsługa generalnie cały czas chodzi i sprząta. Do plaży trzeba kawałek dojść, ale nam to nie przeszkadzało. To nie był nasz pierwszy pobyt w Turcji, a hotel w porównaniu cena/jakość spełnił nasze oczekiwania. Niezdecydowanym polecam :)
Pobyt był bardzo udany, hotel jest zadbany i ma piękną plaże. W pokojach było czysto i były codziennie sprzątane, minibarek w cenie. Skorzystaliśmy z darmowego pakietu dla nowożeńców i czekała na nas w pokoju niespodzianka. Położenie też jest super i dzięki temu że hotel jest położony na uboczu, jest bardzo spokojnie. Jedne z fajniejszych miejsc w jakich byliśmy :D