Sunny Days Palma De Mirette Resort (ex. Sunny Days Resort Spa & Aqua Park)

4.2

2093 opinie

Hotel mimo że ma 4 gwiazdki, to najlepszy hotel w jakim byliśmy! Lokalizacja hotelu- 5 min od lotniska, zlokalizowany nad prywatnym morzem 🏝️ idealne miejsce dla rodzin z dziećmi. W recepcji dostępny darmowy internet, lecz dla wymagających była opcja wykupienia internetu na terenie całej Hurghady w przystępnej cenie. Pokój hotelowy zadbany, w świetnym stanie, zlokalizowany przy samym basenie i posiadający własny tarasik co przy dzieciach było bardzo na plus. W pokoju sejf, lodówka, czajnik, herbata, kawa, telewizor, mały stolik kawowy i co najważniejsze- codziennie dostarczana woda butelkowana! Dodatkowo w standardzie pokoju znajdowało się 1 duże łóżko małżeńskie i 1 jednooosobowe. Poprosiliśmy o dodatkowe łóżko dla dziecka, co zostało rozwiązane bez problemu na przełomie 10-15 min. Pokój wyposażony w klimatyzację, co było zbawieniem przy wysokich temperaturach. Łazienka wyposażona w prysznic, suszarkę, codziennie wymieniane ręczniki co bardzo poprawiało nasz komfort. Codziennie sprzątany apartament, więc czystość była zachowana na najwyższym poziomie 🥇 otoczenie bardzo przyjazne, dużo zieleni i ciekawych zakątków. Duża dostępność basenów w których można było się schłodzić przy tak wysokich temperaturach. Miejsca wydzielone dla najmłodszych, odgrodzone bojkami od głębokiego, wiele zjeżdżalni dla najmłodszych i dla tych starszych, więc każdy znalazł coś dla siebie. Duża ilość leżaków na basenie i nad morzem (bezpłatne), na życzenie dostępne również ręczniki kąpielowe (bezpłatne). Powierzchnia całego kompleksu była ogromna, nie było czasu na nudę 😅 dla najmłodszych codziennie organizowana mini dyskoteka, dostępny klubik maluch i duży plac zabaw. Bezpośredni dostęp do plaży i morza okazał się ogromną zaletą hotelu. Przy brzegu przepiękna rafa koralowa, gdzie można było ujrzeć piękne rybki i malutkie kraby🐠 🦀 na terenie znajdowało się kilka restauracji- śródziemnomorska, chińska, meksykańska itp. Jedzonko przepyszne, nawet nasze wybredne maluchy nie miały problemu ze znalezieniem dla siebie smakołyków. Dużo owoców, różnego rodzaju ciast, o wyborze dań obiadowych nie wspomnę- ciężko było się zdecydować co zjeść bo wszystko przyciągało wzrok 🥐🥗🍝🍜 w ciągu dnia poza standardowymi godzinami posiłków dostępne przekąski typu- gyros, frytki, pizza, różnego rodzaju napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Dla dzieci (a także dorosłych) dostępny automat z lodami (bezpłatny). Za 1 dolara natomiast można było skusić się na popcorn lub watę cukrową. Podsumowując wyjazd uważamy za baaaardzo udany 💯. Z całego serca polecamy hotel pod każdym względem. Na pewno jeszcze wrócimy, bo mamy mały niedosyt związany z wycieczkami, tyle się działo w hotelu że pobyt 7 dniowy był dla nas za krótki🙈😅

Hotel naprawdę godny polecenia, nie wiem dlaczego tyle negatywnych komentarzy. Nie spotkałam się z czymś takim, że kelner wymusza napiwek, dawaliśmy ale sami od sobie. Obsluga naprawdę super, pilnują dzieci w basenach. Jedzenie dobre, zawsze ciepłe. Jak się da napiwek to barman sam przynosi napoje. Jeśli chodzi o jedzenie to wiadomo, ze jedno i to samo ale to normalne w takich hotelach. Ogólnie po tych komentarzach aż się bałam tam jechać, a się miło zaskoczyłam. Polecam dla nie wymagających bo dla tych co szukają złotych klamek to radzę wydać więcej pieniędzy i inny kraj. Wróciliśmy bardzo zadowoleni, tyle ze nigdy nie jedziemy szukać minusów tylko raczej plusów.

Nie polecam hotel stary , brudny , obsługa beznadziejna stracony czas i pieniądze . Woda w basenach zimna . 90 procent to Rosjanie . O godzinie 8 brak leżaków . W hotelu jest prowadzony remont bardzo głośno w pokojach jak i na basenie .

Pokoje bardzo przestronne, czyste, zadbane, my mieliśmy z bezpośrednim wejściem do pięknego ogrodu.

Hotel bardzo duży jeżeli chodzi o liczbę gości ale powierzchnia hotelu mała, za mało parasoli i leżaków na taką liczbę gości (90 procent to rosjanie), kolejki przed restauracją z braku wolnych miejsc, kelner wyciągał rękę żeby mu dać napiwek, pokój niezgodny z voucherem bo nie mają w tej chwili wolnych z widokiem na morze, piwo i niby driny w kubeczkach 50-60 ml nie wiadomo czy iść na leżak z taką ilością czy wypić na miejscu, w barze pokazywanie kieliszka z napiwkami-porazka, pobyt mimo wszystko udany to juz 10 raz więc znam reali i człowiek sie potrafi dostosować do wszystkiego, rezta minusów to biuro ecco holidey to raczej to biuro najmniej robi dla swoich klientów...ogólnie jak macie wybur to pomijajcie ten hotel i to biuro

Nazwa  Sunny Days Palma De Mirette Resort (ex. Sunny Days Resort Spa & Aqua Park)
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, nurkowanie

Niewielka plaża bezpośrednio przy hotelu

Blisko centrum (ok. 4 km od Hurghady) i 10 km od lotniska

Przestronne pokoje

Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami

4.2

Wyświetlono 467 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Bartłomiej

Pobyt - Maj 2025

Zalety

Bardzo blisko lotniska. Piękne otoczenie. Internet w lobby. Przepyszne jedzonko. Dostęp do prywatnej plaży. Przepiękna rafa koralowa. Przemiła i bezproblemowa obsługa. Czystość w hotelu na wysokim poziomie. Wiele atrakcji dla dzieci.

Wady

Jedyna wada którą dostrzegliśmy to dosyć niewygodne poduszki, ale mieliśmy swoje Jaśki więc problem został bardzo szybko rozwiązany 😅

Karo

Pobyt - Maj 2025

Zalety

Blisko plaży, miła obsługa, fajny pokój z tarasem, widok na basen i morze

Wady

Trzeba rezerwować z rana leżaki bo później już nie ma pod parasolem, bywały braki z piwem

2.7
Sylwia

Pobyt - Kwiecień 2025

Zalety

Wady

Brak internetu w hotelu 22 euro na tydzień a i tak beznadziejnie chodził .

Mariusz

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Pierwsza linia brzegowa, dużo zieleni, baseny. Generalnie jest to kompleks trzech hoteli bezpośrednio z sobą połączonych z których można korzystać w zasadzie bez ograniczeń.

Wady

Troszkę niedociągnięć w łazienkach, szum nocny pomp....

4.9
zygmunt

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

hotel nad samym morzem i to wszytko

Wady

ścisk, kolejki do restauracji, itp

Damian

Pobyt - Luty 2025

Hotel oceniam bardzo dobrze , jedyne co mi się nie podobało to słaby prysznic w łazience . Jedzenie dobre ogromny wybór , tanie wycieczki na snurfing od hotelu , gdzie pokazali nam piękne korale , lepsze niż wycieczka z biura podróży .

Zalety

Codzienne atrakcje , można korzystać z 3 hoteli i 4 restauracji alicante , wycieczki z hotelu , podgrzewany basen .

Wady

Słaby prysznic

5.9
Artur

Pobyt - Styczeń 2025

Hotel nastawiony na turystów z Rosji około 80% byli wszędzie. Jedzenie słabe ale urozmaicone głodni nie chodziliśmy .

Zalety

Położenie fajne z dojściem do morza kilka basenów niektóre z podgrzewaną wodą ,bardzo dużo obsługi, sprzątają dbają o turystów pilnują dzieci na basenach . Super

Wady

Pokój wystrój z lat 70-80 duży minus brodzik w łazience bardzo mały, prysznic na stałe bez możliwości regulacji wysokości ok 160 cm tragedia dla wysokich osób . Ale 1$ robi robotę nawet piwa w szkle się napijesz.

Pobyt - Styczeń 2025

Nie polecam. Pokój okropny wszystko stare i obdarte. Suszarka nie działa, woda leci jakby nie mogła i ta niby wanna/ prysznic, ciężko było się myć. Jedzenie jak w Egipcie bez smaku. Drinki jak się da kelnerowi kilka dolarow to jest ok. Ogólnie bardzo slabo. My na dodatek mieliśmy remont w pokoju wyżej. Od rana do wieczora hałas.

Zalety

Blisko plaza i basen

Grzegorz

Pobyt - Grudzień 2024

Hotel bardzo przyjazdny dla rodzin i dzieci , jak i singli . Obsługa na dobrym poziomie , blisko do centrum i do targu El Dahar . Polecam .

Zalety

połozenie

BOGUMIŁA

Pobyt - Grudzień 2024

Hotel ładny, czysty spokojny, pokoje sprzątane codziennie, jedzenie urozmaicone Super urlop na pewno jeszcze wrócimy

Zalety

cisza spoko piękna plaża , rafy przy hotelu

Wady

chyba większych nie ma

Szymon

Pobyt - Listopad 2024

Hotel w porządku jak na taką cenę i gwiazdki obsługa miła i pomocna jedzenie do zjedzenia bez rewelacji

Zalety

Ładny widok na morze jak się dopłaci

Wady

Kuchnia Asia. Po jednym kawałku mięsa biegłem do toalety zwrócić go

2.9
Marek

Pokój był strasznie zniszczony, łazienka z grzybem i bardzo ciasnym prysznicem. Jedzenie było wręcz obrzydliwe. Na cały pobyt raz serwowane posiłki na zewnątrz przyrządzane przez kucharzy. Porcjowane przez kucharzy jedzenie jeśli się chciało coś więcej nałożyć ( kiedy się trafiło coś lepszego ) Hotel w dużej mierze zajęty przez miejscowych. Woda w basenach zimna zjeżdżalnie dla dzieci poniszczone. Pierwszy pobyt na którym była to bardziej walka o dotrwanie do końca niż wypoczynek. Przepraszam niestety ale taka jest nasza opinia.

Zalety

Jedyną zaletą hotelu jest jego położenie, widok lazurowej pięknej wody i serwis sprzątający - uśmiechnięty zagadujący na tyle ile potrafią ( jak i my, gdyż nasz poziom angielskiego też nie jest na wysokim poziomie ) mimo codziennej bardzo ciężkiej pracy.

Wady

zniszczone pokoje ( mimo chęci zmiany za dopłata powiedzieli że wszystkie takie są ) ciasny prysznic zimna woda w basenach zniszczone zjeżdżalnie dla dzieci niemiła obsługa w restauracjach obrzydliwe jedzenie jeśli coś lepszego to porcjowali że więcej nie nałożą

Tomasz

Dosyć przyjemny hotel z minusem na usługiwanie i robienie wszystkiego pod Rosjan.

Zalety

Blisko morza, ładne pokoje, większość z widokiem na morze. Możliwość skorzystania z sąsiadujących hoteli.

Wady

usługiwanie Rosjanom, traktowanie ich lepiej niż innych gości. Plastikowe małe kubeczki, jedzenie dosyć monotonne. Nudno wieczorem- trzeba chodzić na animacje do sąsiedniego hotelu.

Bożena

Pobyt trwał 8 dni. Pokój sprzątany tylko jeden raz i jeszcze za opłatą. Obiad o 13 a kolacja o 19. W międzyczasie brak przekąsek. All inclusive bardzo ubogie. Za taką cenę hotel nie warty polecenia. Wi-Fi tylko w lobby, ale działa tragicznie. Za lepszy internet życzą sobie dodatkowo 5 dolarów za dzień

Zalety

Hotel ładny w starym stylu

Wady

Jedzenie to jedna wielka tragedia. Na śniadaniu codziennie to samo i nie było za bardziej co zjeść. Jakieś białe wymoczone parówki twardy żółty ser i trochę warzyw. Omlet z jednego jajka i chciało się drugi to już był problem. Na obiad jeśli nie poszło się o czasie to straszne kolejki i brak jedzenia. Codziennie kurczak twarda wołowina ryż frytki i te same surówki. Kolacja tak samo jak śniadanie. Raz w tygodniu była dodatkowo ryba. Z owoców melon i pomaramcze. Że trzy rodzaje ciasta.

3.5
Grzegorz

Szczerze nie polecam. Jeśli macie ochotę spędzić urlop w oparach dymu z papierosów (w lobby , w kawiarni, w restauracji przy stolikach pod gołym niebem, na basenie i na plaży) słuchając języka rosyjskiego to śmiało.

Zalety

W miarę dobre jedzenie, jeśli ktoś nie jest specjalnie wybredny jak ja.

Wady

Goście ze wschodu, obsługa w języku rosyjskim, plaża 2/10, rafa 3/10, zawsze i wszędzie śmierdzący dym z papierosów, mała liczba leżaków. Hitem jest błędna instrukcja do sejfu w pokoju, każdy dzwoni na recepcje po czym przychodzi pan i chce dolara...

Sylwia

Byliśmy w tym hotelu w 3 pary. Dotarliśmy po 23. Pokoje duże z balkonem, klimatyzacja sprawna. Pokoje nie były najnowsze, ale spełniały swoją funkcję bez problemu. W pokoju TV z polskimi programami. Bar był czynny od 11-24 z darmowymi drinkami. Po 24 można było kupic w nim alkohol. Jedzenia było dużo, nikt nie chodził głodny, było dobre. W barach przy plaży były przekąski oraz lody. Obsługa miła i pomocna. Do wody najlepiej wziąć buty do pływania, ponieważ są kamienie, chyba że schodzi się drabinka na głębokie od razu to wtedy nie trzeba. Animacje były w Hotelu na przeciwko do którego był również dostęp. Wokół hotelu mnóstwo tanich sklepów.

Maja

Spędziliśmy w tym hotelu ostatni tydzień sierpnia. To nasza pierwsza podróż do Egiptu, wybraliśmy hotel blisko centrum z nadzieją zwiedzania okolicy lecz ostatecznie było zbyt gorąco na chodzenie. Hotel czysty, miła obsługa, zawsze uśmiechnięci. Pokoje ładne i czyste. Jeśli chodzi o najważniejsze czyli plażing, można korzystać z plaż i basenów hotelu obok, co łącznie daje dużo miejsca do wyboru do położenia się, nigdy nie brakowało leżaków a plaże hotelowe są naprawdę ładne. Dodatkowo obok plaż baseny gdzie głównie bawiły się dzieci. Plus za bar w wodzie, gdzie można było napić się czegoś nie wychodząc z basenu. Dużo zjeżdżalni. Muzyka często gra przy wodzie co umila odpoczynek. Jeśli chodzi o jedzenie to mogłoby być trochę lepiej. Śniadania ok, różnorodne. Przy obiedzie i kolacji było już gorzej, zdarzało się że ustawiała się kolejka do kurczaka bo inne mięsa po prostu smakowały źle. Można korzystać również z restauracji hoteli siostrzanych lecz tam jest podawane to samo. Snacki przy basenie na plus. Smażone lokalne placki+frytki były dobre. Dostępne są 2 darmowe rezerwacje w restauracjach a’la carte, lecz jakość jedzenia w nich jest taka sama jak na stołówce, pozostawia trochę do życzenia. Drinki w barze - tragedia. Mają kartę w której są wypisane drinki które robią, mimo to zamawiając je dostaje się zupełnie coś innego. Zazwyczaj jakaś wódka i trochę sztucznego soku. Z wycieczek fakultatywnych wybraliśmy quady i oglądanie raf ze statku z zejściem do oszklonego pomieszczenia - byliśmy bardzo zadowoleni. Cena niska za wycieczki, jak to w Egipcie jest tam tanio. Wieczorem codziennie są animacje, więc można usiąść na dworze i zapalić shishe, obejrzeć występy. Ogólnie odpoczynek bardzo udany, kilka minusów i dlatego oceniam 8/10. Odejmuję 2 punkty za drinki i za jedzenie.

Zalety

Czyste pokoje, możliwość korzystania z basenów i morza w hotelach siostrzanych obok, klimatyzacja w pokojach, tanie i ciekawe wycieczki fakultatywne, miła i pomocna obsługa, animacje

Wady

Niedobre drinki, mały wybór jedzenia na obiedzie i kolacji, darmowe ale wolne WiFi tylko w lobby

Tomasz

Bardzo poniżej średniej europejskiej. Nie jestem wymagający co do hoteli ale wyrażam swoją opinię i mam nadzieję że pomoże innym w wyborze tego hotelu. Jedynym mankamentem jest obsługa w recepcji a mam na myśli jedną bardzo nie sympatyczna osobę, dzięki której zmarnowaliśmy bardzo dużo czasu i nerwów. Dodatkowo biuro wakacje.pl nie potrafiło udzielić informacji na temat pobytu po zakończeniu doby hotelowej. Niestety jeśli ma się wylot w godzinach wieczornych trzeba wykupić przedłużenie pobytu 40-60$. Szkoda że wcześniej nikt nie wspomina o takich rzeczach tym bardziej rodzinie z dziećmi, Że od 12 do 18 mają siedzieć w lobby. Hotel wymaga renowacji, nie jest za czysto.

Zalety

Za wyjątkiem recepcji, cała obsługa hotelowa jest bardzo pomocna i sympatyczna. Z tego miejsca polecam kontakt z Panią z geust relation, jest bardziej pomocna. Mając porównanie, lepszym wyborem jest palma de mirette od el palacio, mniejsze oblężenie ilości ludzi na stołówce jaki na basenach, chyba że zjawią się goście z Arabii Saudyjskiej, wtedy jest koszmar.

Wady

Jeszcze raz wspominam jedną osobę na recepcji, totalnie nieodpowiednia osoba na tym miejscu. Szkoda że nie dopatrzyłem imienia tego Pana ponieważ po 17:00 obsługa troszkę grubszego Pana (przepraszam za stwierdzenie) była znacznie lepsza i bardziej komunikatywna. To samo dotyczy przesympatycznej Pani która niestety musiała zapytać wcześniej wspomnianego MARUDĘ. Ogólnie cały mój pobyt jako jedynego znającego angielski w całej grupie 8 osobowej zepsuła jedna osoba w recepcji.

Justyna

Hotel bardzo przyjemny. Spędziliśmy tam właśnie świetny urlop. Piękne morze, super baseny, animacje, Dostęp do wszystkich hoteli. Za taką cenę nie ma na co narzekać!

Zalety

Mozliwosc korzystania z wszystkich hoteli. Pokoje nieco stare, ale czyste, codzienne sprzątane. Napoje można poprosić w szklankach 😅 Fajne animacje, piękne miejsca, hotel super dla rodzin z dziećmi.

Wady

Siłownia ze zdjęcia jest nieczynna, w tej otwartej nic nie działa i jest strasznie brudno😌 Jedzenie choć smaczne i świeże, to bardzo mały wybór. Zaledwie 6, 7 bemarów z potrawami i właściwie codziennie ta sama zawartość. Mini Club w Palma de Mirette to nieporozumienie… za to w El Palacio już całkiem fajny. Barmani w Lobby Bar trochę niesympatyczni, szczególnie jeden. Reszta obsługi super.

Asia

Hotel duży, nie najgorszy, choć pokoje wymagają odświeżenia, tj. drzwi, malutka łazienka Jedzenie, każdy mógł coś wybrać, w niektóre dni podobne, ale smaczne. Jesteśmy zadowoleni z pobytu.

Zalety

Bliskość morza, kilka basenów. Obsługa pomocna i uśmiechnięta, miła, piękne widoki, 3 hotele do dyspozycji, aquapark dla dzieci i młodzieży. Dużo atrakcji poprzez animacje w różnych godzinach, nie można było się nudzić.

Wady

Ostatni dzień, gdy wylot jest o 22 to dramat. Niby można dokupić pokój za 35 dolarów, ale ponoć nie było wolnych pokoi. O 12 zabierają opaski (dorośli) i rób co chcesz w oczekiwaniu na transfer. Pokój nasz stał tak jak go opuściliśmy do 16 i dopiero zaczęli sprzątać. Można było korzystać z basenu, i można było trzymać voucher na jedzenie w zależności kiedy przyjechało się do hotelu.

Sunny Days Palma De Mirette Resort (ex. Sunny Days Resort Spa & Aqua Park)