Sunset Park Resort & Spa

Monotonne sniadania,oprocz sobota-niedziela szwedki stol,poza tym obsluga super

hotel 4 gwiazdkowy, po przeczytanych opiniach spodziewałam się czegoś na wyższym poziomie, minus to odlegość od Pattayi, chociaż jeżdzą z hoteleu busy za 100 batów w swie strony, ale ostatni wraca z Pattayi o 17:30, więc nie warto nim wracać.

Położony może daleko od centrum (15 minut - 20-30 zł Taxi) ale bardzo urokliwy. Hotele w centrum często są położone przy głównej ulicy a do plaży trzeba dojść właśnie przez tą ulice i bulwar. Wole dalej ale w ciszy. Pokoje a szczególnie łazienka pod gołym niebem rewelacyjne. Kolacje zamawiamy jak w restauracji więc jemy co chcemy - jedzenie smaczne i w rozsądnych cenach. Można też się żywić na mieście na ulicy, bardzo tanio i smacznie. Sensacje żołądkowe od takich posiłków się nie zdarzają. Hotel i w ogóle cała Tajlandia jest czysta. Odradzam wykupować wycieczki z kolacja, taniej wyjdzie płacić na miejscu a od czasu do czasu wyskoczyć na kolacje do centrum. POLECAM!!

Hotel jest przepiękny. Jedyny minus - nie ma tam co robić wieczorami. Głucho wszędzie, ciemno wszędzie...

Hotel, bardzo ładny, niska zabudowa domków, co jest rzadko spotykane w Pattay, trochę daleko do centrum, ale do Pattaya dowożą 3 razy dziennie darmowe busy, wieczorkiem czy w nocy można wrócić taksówką za 300 batów. Domki rewelacja, my mieliśmy domek z łódką. Polecam szczerze ten hotel i oczywiście Tajlandię!Cudowny kraj.

Nazwa  Sunset Park Resort & Spa
Miejsce  Tajlandia / Chon Buri / Pattaya
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA

Bezpośrednio przy piaszczystej plaży Sunset Beach

Dostęp do Internetu Wi-Fi w lobby bezpłatnie

Różnorodne menu kuchni tajskiej oraz międzynarodowej

2 baseny z jacuzzi oraz oddzielny brodzik dla dzieci

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
bylem

Pobyt - Październik 2015

Monotonne sniadania,oprocz sobota-niedziela szwedki stol,poza tym obsluga super

Zalety

Swietne polozenie

Wady

Odleglosc od Pattaya ,ale to raczej zaleta

ola

Ramona

Pobyt - Grudzień 2008

Jadwiga Kander

Pobyt - Styczeń 2007

Hotel cudownie położony w egzotycznym ogrodzie. Wspaniałe baseny, jacuzzi, piaszczysta plaża przy hotelu. Restauracja serwuje dania spełniające oczekiwania najwybredniejszych gości. Obsługa sprawna, dyskretna, przykładająca dużą wagę do czystości i komfortu wypoczywających gości. Szczególnej uwadze polecm SPA, kąpiel w egzotycznym ogrodzie pod gołym niebem, w mleku i setkach cudownych, pachnących kwiatów. Śpiew ptaków sprawiał, że czułam się jak w raju. Masaże niepowtarzalne. Hotel w stylu tajskim, dobrze wyposażony, łazienka pod gołym niebem w towarzystwie gwiaz - polecam wszystkim, którzy podczas 15 dniu pragną odzyskać harmonię ducha. Zdecydowanie rekomenduję.

joanna

Pobyt - Styczeń 2007

Zdecydowanie polecam ten hotrel. Jest to najlepszy hotel w jakim miałam przyjemność mieszkać. Położenie rewelacyjne, posiada własną plaże - co jest ewenementem w patayi. Obsługa bardzo miła, anglojęzyczna, bardzo sie starają, i cały czas uśmiechają - ale to norma w Tajlandii :) Jedzenie smaczne, regionalne i europejskie, my wykupiliśmy tylko śniadania, co do obiadokolacji nie wypowiadam sie, bo nie wiem. Domki przcudowne, całe drewniane, meble w środku tez drewniane. Ten w którym my mieszkaliśmy był połóżony nad rzeczką, mieliśmy własny taras, z niego schodki nad wode a na wodzie była przycumowana łódeczka do pływania - rewelacja. Jest też dużo domków z widokiem na morze. Łazienka - jak z bajki - wanna pod gołym niebem. Oczywiscie ogrodzone. Człowiek brał prysznic w cieniu palm (które rosły w mini ogródku łazienkowym). Baseny dwa. My mieliśmy tą przyjemnosć bycia chyba poza sezonem, gdyż było bardzo mało ludzi, praktycznie mieliśmy basen dla siebie, a lezaki mogliśmy "zmieniać co gdodzine" tyle było wolnych. Inni goście hotelowi bardzo kulturalni, nie było chołoty i chmastwa hałasujących późnymi godzinami. Jest możliwość zażycie tajskich masaży. Nasi znajomi skorzystali (choć drogo w porównaniu z cenami na mieście) ale bynajmniej nie zawiodli sie. Podobcno super, klimat, panie masażystki, wszystko robione z namaszczeniem i odpowiednią uwaga poświęconą klientowi. Jedynym minusem była odległośc od centrum, bo koło 15 km, na piechotę nie do przejścia, trzeba brac taksówkę która kosztuje koło 400 bht. Mają własny darmowy busik, ale on jezdzi tylko 3 razy dziennie, i ostatni jest o 17.00 wiec jak ktoś chce zostać na wieczór musi sie liczyc z kosztami powrótu. Dla nas nie było to uciążliwe, bo na 4 dni spędzone w tym hotelu tylko raz byliśmy a Patayi, i sie rozczarowaliśmy mocno, w sumie nie ma tam co robić. Od razu uprzedzam to jest zdecydowanie hotel dla ludzi chcących wypoczać, ceniacych sobie spokój zacisznej plaży z dala od miasta, i długie spacery brzegiem morza. Tym co lubią sie bawić i imprezować, zdecydowanie odradzam.
Jak dla mnie ten hotel to po prostu bajka - tylko na filmach ogladałam takie rzeczy, a tu sie okazało ze takie miejsca istnieją na prawde :)
ps, to co piszą na stronie hotelu - wszystko sie zgadza, i zdjęcia tez :) to na prawde tak wygląda

Sunset Park Resort & Spa