Tylko 250 m do piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza.
Dla dzieci: animacje, miniklub, zajęcia sportowe.
SPA & Wellness: centrum spa, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, hammam, masaże, zabiegi pielęgnacyjne.
3 zadbane baseny, pięknie wkomponowane w hotelowy teren i nubijską architekturę.
Hotel dobry. Wszystko w porządku i nie ma się do czego przyczepić. Jedzenie bardzo dobre. Animatorzy super.
Duży kompleks a mino to wszędzie blisko
Hotel zasługujes na 4 gwiazdki Standard egipski. Pokoje w miare czyste, jedzenie kazdy znajdzie cos dla siebie. Basen podgrzewany w styczniu. Plaża piękna. Rafał jest. Słońce, cieplo. Personel nie natrętny. Jeśli przymkniesz oko na rozbita płytkę czy obitą ścianę to będziesz zadowolony. Hotel spokojny, dużo zieleni. Co wieczór cos sie dzieje. Gdyby nie to ze za każdym razem staramy odwiedzić inny rejon z chęcią bym wróciła.
Spokój, zieleń, duży obiekt, pokoje z widokiem na morze , basen
Pobyt uważam za bardzo udany od samego początku pełen profesjonalizm Byliśmy w hotelu ok 22 gdzie kolacja była do 21.30czekali na ludzi z kolacją.Obsluga bardzo miła ,otoczenie piękne.Byl to mój wyjazd 3 do Egiptu czytając opinie miałam obawy Nic się nie potwierdziło.Mialam urodziny będąc w hotelu zrobili mi niespodziankę z hotelu tort śpiewanie , gdzie się bardzo wzruszyłam Naprawdę polecam z całego serca
Wyróżnia obsługa i animatorzy są cudownie.I piękny krajobraz wkoło hotelu
Atmosfera w hotelu super obsługa bardzo dobra pokoje mają 2 oblicza nam się trafił ten przed remontem . Łazienka wymaga kosmetyki . W obrębie hotelu super dużo zieleni pobyt bardzo udany.
Aniatorzy plaża obsługa kuchnia ok
Ciepła woda problem
Hotel ogólnie dobry, w niskiej zabudowie co w połączeniu z ogrodem daje fajny klimat. Domki z tarasem na basen czy morze super, ja wychodziłem na basen popływać przez drzwi balkonowe i taras. Dobra opcja bo niestety leżaków przy basenie mało, jeśli w sezonie jest podobnie to poważny problem. Jeden basen z barem wodnym podgrzewany. Do plaży z drugim barem kilka kroków. Pokoje ładne z sejfem i lodówką, codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane, serwis kawowy w pokoju na życzenie. Jest tylko jeden problem znany na terenie hotelu, mianowicie ciepła woda. O ile cześć hotelu po lewej stronie patrząc od recepcji na basen była w lepszej sytuacji, to prawa strona była naprawdę nieciekawa. Na ciepłą a w zasadzie letnią tylko wodę trzeba było naprawdę długo czekać przy otwartym kranie często 10 min i więcej. Ciśnienie takie, że przynajmniej w moim pokoju trzeba było się masować słuchawką prysznica. Ten jedyny problem nadrabia dobra kuchnia i duży wybór zarówno potraw jak i deserów, a wiem co mówię bo bywam w Egipcie od 13 lat. Animacje są naprawdę super, ekipa się stara wciągnąć do nich widzów. Różne konkursy, karaoke i pokazy i inne. Po animacjach codzienne tańce przy muzyce disco, po tańcach dla chętnych dyskoteka. To rzadkość w Egipcie, kto bywa to wie. Personel uprzejmy i uśmiechnięty, chcesz żeby nalali ci więcej, nie ma problemu. Bez problemu bym tam wrócił powtórnie.
Ładne pokoje, dużo zieleni. Bliskość piaszczystej plaży. Uprzejmy, nie nachalny na tipsy personel. Dobre jedzenie, ciasta i owoce. Świetne animacje.
Jedyny problem to kłopoty z ciepłą wodą oraz mało leżaków przy basenie.
Hotel typowo orientalny śliczna niska zabudowa w przecudnym zadbanym ogrodzie. Baseny trzy duże w tym jeden podgrzewany woda idealna. Pokój przestronny my mieliśmy z sufitem w kształcie kopuły wykończonej czerwoną cegłą - lubimy takie klimaty. Wielki balkon w widokiem na morze i palmy. Łazienka czysta podstawowe kosmetyki - sprzątana codziennie, ręczniki i pościel czysta a materac nie wygnieciony. Zestaw "kawowy" po zgłoszeniu donoszony, barek płatny. Jedzenie urozmaicone przyprawione pod Europejczyków. Plaża czysta szeroka blisko rafa taka dla amatorów rybki pływają śmiało można snurkować. Obsługa i animatorzy uśmiechnięci pomocni zawsze dostępni. Super opcja z wynajęciem taksówki w hotelu tanio i bardzo bezpiecznie - byliśmy w Port Ghalib. Na koniec przyszła obsługa po nasze walizki byliśmy bardzo zaskoczeni oczywiście pozytywnie, że dba się o klienta do samego końca.
Czystość, dobre jedzenie wieczorami owoce morza, obsługa, piękny ogród, czysta plaża.
Zawsze można się przyczepić, ale my wad nie widzimy.
Pobyt udany, pogoda dopisała, takie ferie to ja rozumiem 😎...zapach świeżo skoszonej trawy o tej porze roku 😁. Hotel kompleksowy, wszędzie blisko, jedzenie urozmaicone ale powtarzalne. (...), obsługa bardzo pomocna i komunikatywna, solidne podejście do każdej sytuacji. Zmiana pokoju załatwiona ekspresowo.
Czyste pokoje hotelowe, blisko do plaży, wydzielona część restauracji dla palących.
Łazienki hotelowe do remontu.
Wspaniałe bungalowy parterowe lub 1 piętrowe z widokiem na morze lub ogród i baseny. Pyszne zróźnicowane jedzenie codziennie ryby owoce morza wołowina. 6-8 rodzajów świeżych owoców. Personel miły animacje fajne duźo dobrej muzyki tańce i śpiew. Polecam masarze. A morze bajka płytkie i ciepłe bo to Zatoka.
Fajne przytulne domki piękne rośliny w ogrodzie i płytkie ciepłe morze i dobre jedzonko
Nic
Oceniam hotel na bardzo dobry jak za te pieniądze,, Piękna długa czysta plaża, basen duży podgrzewany, Wieczorem Dyskoteka, Jedzenie Ok jak na Egipt na 4*Alkohol słaby,,. Pokoje do remontu, ale czysto, codziennie sprzątane,,,
Piękna długa plaża, dużo basen podgrzewany , wieczorem Dyskoteka,,
Hotel starszy bardzo czysty. Bardzo zadbane i piękne rośliny.Jedzenie bardzo dobre. Animacje dość słabe.
Piękne rośliny i pyszne jedzenie.
Animacje i animatorzy. Widać że robią bo muszą nie mają energii i chęci.
Pobyt oceniam jako bardzo udany . Byliśmy z dwójką dzieci . Hotel położony nieopodal centrum nurkowego . W regionie liczne morskie atrakcje żółwie , krowy morskie a nawet udało nam się pływać z delfinami niesamowite wrażenia . Jedzenie dobre , pokoje czyste. Cena dostosowana do jakości . Polecam !
Porządek , obsługa sprzątająca, kelnerzy , ogrodnicy , (...)
Barman przy barze główny, obok grzanego basenu . Pan był bardzo nieprzyjemny .
Bardzo fajne miejsce, kameralne, spokojne i przyjemne. Hotel odnawiany i dosyc zadbany. Personel bardzo życzliwy. Animatorzy świetnie zaangażowani. Jedzenie bardzo smaczne. Napewno tam wrócę 😊
Duże pokoje, bliskość plaży. Dostępność leżaków. Pyszne jedzenie i animacje.
Było tak cudownie, ze wróciliśmy po 11 dniach 29 stycznia i jedziemy ponownie 7 lutego na 14 dni!!! Jesteśmy plażowymi jaszczurkami /para 55-57 lat/. Byliśmy dopieszczeni z każdej strony. Otrzymaliśmy bungalow przy samym basenie. Jedzenie wspaniałe, godziny otwarcia dłuższe, nie wyganiano nikogo. Przemiły serwis w restauracji, można była zabrać ze sobą np owoce na talerzach bez problemu. Fajna czysta duża plaża. Ośrodek idealny dla osób bez dzieci.
Serwis, basen, wi-fi na całym ośrodku
Dla rodzin z dziećmi raczej nudno.
Super miejsce , jedzenie dobre , obsługa miła i pomocna , serdecznie polecam
Blisko morza , dużo zieleni i kwiatów , baseny , prywatna plaża , teren zadbany i czysty.
bez uwag
Od samego początku, już przy meldowaniu - pełen profesjonalizm i fantastyczne podejście do gościa. Zasadniczo zawsze znajdzie się coś do czego można byłoby się przyczepić, wedle zasady jak ktoś chce coś znaleźć to znajdzie. My natomiast nie mamy uwag. Teren wspaniały. Cisza. Dobre jedzenie i świetna obsługa. Na miejscu jest wszystko czego potrzeba. Dla amatorów snurkowania - małe rafy są tutaj w dużej ilości. (...) Jeżeli podobna oferta powtórzy się w przyszłości to z pewnością skorzystamy.
Cisza, spokój, fantastyczne i zadbane otoczenie, czysta plaża, dobre jedzenie.
Hotel oceniam na dobry..ma mankamenty, ale można wypocząć..jedzenie na dobry, ale każdy znajdzie coś dla siebie , obsługa dobry.
Morze blisko..leżaki i parasole darmo, baseny 3 i leżaki i parasole... Siłownia, spa i atrakcje.
Wymaga remontu
Bardzo tani hotel w związku z tym nie można go inaczej niż na piątkę. Pierwsze ludzie, którzy tam pracują starają się abyśmy byli zadowoleni. Wszechobecny uśmiech i uprzejmość. Drugie hotel stary ale zadbany. Bardzo czysty. Hotel położony na dużym wspaniałe zielonym terenie. Plaża piaszczysta ale buty się przydadzą dla kąpiacych się. Jedzenie. Bardzo dobre. Każdy znajdzie coś dla siebie. Wino średnie, piwo też. Mnóstwo wypieków piekarniczych.. Mimo mimo niskiej ceny miałem piękny duży pokój z widokiem na morze. Polecam pobyt poza sezonem.
Wszystko. Darmowe wifi .
Brak pomostu.
Polecam hotel w tej kategorii cenowej. Czytając opinie o tym hotelu byłam bardzo zaskoczona tym co zastałam na miejscu. Wspaniale spędzony czas. Polecam pizze wypiekana na zewnątrz i arabskie placuszki. Jedzenie smaczne, zawsze coś można dobie wybrać. W hotelu było dużo Włochów więc serwowane były nawet smaczne makarony. Codziennie dwie ryby do wyboru, dużo owoców i warzyw. Słabym punktem byly słodycze było ich dużo ale wszystkie to twarde ciasto biszkoptowe i krem.
Cisza, spokoj, rafa koralowa dostępna z plaży. Piękna duża i bardzo zadbana plaża. Leżaki zawsze dostępne. Kilka basenow czynnych z barami, basen z podgrzewana wodą. Wszelkie niedogodności naprawiane są natychmiast np brak czajnika w pokoju. Wieczorem codziennie byly jakieś animacje, dla mnie najwieksza atrakcją był wieczór arabski - super występy tancerzy, tancerki brzucha i wirującego derwisz. Kuchnia też w tym dniu stanęła na wysokości zadania. Obsługa miła i bardzo pomocna.
Jedynym słabym punktem była kolacja w dniu przylotu. W hotelu byliśmy o 21.30 i czekaliśmy na suchy prowiant do 23. To było bardzo słabe bo i tak nie było co zjeść. Trzy małe bułeczki na dwie osoby i arabska różowa wędliny, której nigdy nikt nie je. Do tego msle ciasteczko biszkoptowe. Według wakacji.pl kolacje w tym hotelu są do 22 na miejscu okazało się, że do 21.30. Łazienki wymagaja remontu.
Bardzo fajny hotel dużo zieleni czysto i super rafa.
Piękne widoki, blisko plaża, głęboki basen. Bardzo ładna rafa, dużo kolorowych rybek, podobno można nawet spotkać żółwie (nam się nie udało). Jedzenie niezbyt wyszukane ale w porządku, można znaleźć coś dla siebie. Hotel dość stary i zapewne wymaga odświerzenia lub remontu. Pokoje standardowe z klimatyzacją, sufit w kształcie ciekawej kopuły. Obsługa barów, restauracji oraz sprzątająca pomocna i miła. Animatorzy sympatyczni i uśmiechnięci, choć program animacji nie zawsze był zgodny z wywieszonym grafikiem, każdego wieczoru było show. Pobyt w tym miejscu zdecydowanie udany, bawiliśmy się świetnie, poznaliśmy fajnych ludzi.
Z pięknym widokiem Spokojny Przystępny cenowo
Brak informacji odnoście zmiany programu animacji w danym dniu