Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Starożytne pałace, takie jak Knossos, z bogatą historią minojską
Pokój spełnił moje oczekiwanie było czysto przytulnie i piszcząca klimatyzacja dała się naprawić ale wymagało to trochę pracy
Było czysto i bardzo blisko plaży
Polowanie za jedzeniem (kolejki po dania)stałem jak w latach 80 w kolejce
Byliśmy pod koniec maja. Było super. Temperatura idealna do relaksu, bez upałów. Piękne widoki na góry i morze. Warunki na spokojny wypoczynek. Pokoje po remoncie. Nowocześnie i czyściutko. Czysty basen i kilka kroków na plażę. Jedzenie urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie. Kuchnia grecka, owoce morza, melony, arbuzy. Nam wystarczało. Świeże i smaczne. Nie było kolejek w restauracji, Cały czas donosili to co się kończyło. Wino czerwone, różowe i białe, piwo i inne drinki w restauracji i barze przy basenie. Nam więcej nic nie było potrzeba. Niebieskie niebo, góry, morze i było pięknie. I to że nie było animacji, dla nas super. Odpoczęliśmy.
Pokoje po remoncie, czysto. Widoki na góry i morze. Dobre jedzenie. Plaża bisko. Czysty basen. Spokój i cisza.
Zajmowanie leżaków przy basenie wcześnie rano przez gości, ale to nie wina hotel.u
Swój pobyt w hotelu oceniam jako bardzo dobry. Dostałam bardzo ładne pokoje z dużym tarasem z widokiem na morze oraz góry.Pokoje codziennie sprzątane. Jedzenie bardzo mi smakowało. Były również owoce morza.Hotel położony zaraz przy morzu.Lokalizacja hotelu bardzo dobra. Miejscowość Bali przepiękna. Hotel oceniam na 4 gwiazdki.
Wszystko.
Alkohole mogłyby być lepsze.
Hotel to dużo powiedziane raczej pensjonat.Al inclusive raczej z nazwy woda soköw brak podróbka coli i sprajta owoce to arbuz 🍉 i galaretką z proszku wylana na paterę.Piwo wino i uzo i raki leją wszystko do jednego rodzaju szkła!
Blisko plaży basen czysto i działająca klimatyzacja.To tyle!
To raczej pensjonat nie hotel!Jedzenie przez tydzień ciągle takie same sami Rosjanie i roszczeniowi Ukraińcy co nie potrafią rozmawiać przez telefon tylko drą się na głośniku na cały obiekt a all inclusive to tylko z nazwy!Jak chciałem wypić piwo drinka do sklepu na zakupy bo na tym all inclusive to jest tylko woda paskudne uzo i ich bimber raki!
Hotel oceniam jako hotel dla tych co chcą spędzić wakacje w przystępnej cenie i nie spodziewają się kokosów - hotel budżetowy. Zaletą jest piękna plaża oznaczona niebieską flagą - ciepła, przejrzysta woda z łagodnym zejściem do morza. Ogród też zadbany i ładny. Leżaków przy basenie dość mało ale jak rano się poszło to bez problemu były wolne. Co do wyglądu hotelu moim zdaniem wymaga odświeżenia - trochę starodawny wystrój. Jednak pokoje czyste - codziennie sprzątane, wszystko w pokoju działało nawet klima ( depozyt ), wymiana ręczników codziennie też nie była problemem. Jednak oferta all inclusive uboga: lody tylko dla dzieci, owoce - raptem na okrągło arbuz i melon. Śniadania dzień w dzień to samo, parówki , jakieś sery, dwa rodzaje niedobrej wędliny i płatki, dżem czy musli. Obiady i kolacje lepsze... Podsumowując hotel polecam tym co nie oczekują kokosów 🙂
Plaża
Słabe - ubogie all inclusive
Mój pobyt oceniam dobrze, dla mnie było wszystko w porządku. Ale ja jestem mało wymagajacy i większość czasu spędzam poza hotelem
Piękny ogród, blisko morza
Rezerwacja przez wczasowiczów o 7 rano leżaków przy basenie
Pokój w porządku, codzienne sprzątanie, miła obsługa.
Hotel choć nie pierwszej młodości schludny, czyściutki, przyjazny, obsługa uśmiechnięta i pomocna w razie pytań.
Dominacja Rosjan i Ukraińców, ich głośne, władcze zachowanie, nie liczące się z innymi klientami hotelu. , zajmowanie ręcznikami wszystkich leżaków przy basenie, Podczas obiadokolacji zdarzały się sytuacje np z 3 kobietami z Rosji, które obstawiły się potrójną ilością szklanek wody z lodem z tutejszego all do których dolewały wódkę z przyniesionej osobistej i oficjalnie postawionej butelki. Nikt z obsługi nie zwrócił tym kobietom uwagi na niestosowność sytuacji.
Hotel typowy *** ale bardzo czyściutki, codzienna wymiana ręczników i sprzątanie pokoi. Miły i grzeczny personel (zwłaszcza obsługa przy posiłkach). Kuchnia urozmaicona chodz smakowo dość dziwna.
Klimatyzacja bardzo sprawna, miła i pomocna obsługa. Położenie hotelu przy samej plaży.
All inclusive - serwowane dania: na wpół surowe ryby, przesłodzone desery, nie oryginalne napoje, brak napoi zero.
Hotel ma doskonalą lokalizację, pokoje w budynku 2-pietrowym i pawilonach pośród ogrodu, mila domowa atmosfera, codziennie sprzątane pokoje, wymiana pościeli i ręczników, dyskretnie , ogród zadbany, robi wrażenie ogromny pień fikusa i palmy daktylowe i kwiaty. Posiłki na miarę hotelu 3*, różnorodność grillowanych i faszerowanych warzy, ser feta codzienne, ser żółty w plastrach, dżemy, marmolady, jogurty, mleczne posiłki, jajecznica, mięso duszone, 2 razy była baranina dobrze przyrządzona. Blisko do plaży niedużej , ale piaszczystej. Morska woda w zatoce ciepła i zejście do wody bezpieczne.
zadbany ogród z różnorodną roślinnością, mila, przyjazna atmosfera obsługi hotelu , udzielana szybko pomoc i informacje.
Jedyny mankament to brak windy i problemy z klimatyzacja, ale po zgłoszeniu szybko usuwany.
Jeśli chodzi o hotel: Położenie rewelacyjne, bajeczne, wymarzone, wychodzi sie z pokoju 30 metrów niżej jest basen kolejne 30 jest plaża. Nie można mieć lepszej lokalizacji. Z basenu nie udało nam sie niestety skorzystać, ale to nie wina hotelu tylko "madrych" gości, którzy od 6 rano zajmowali ręcznikami leżaki. Leżaki płatne 15 euro, ale można bez problemu plażować na kocykach. Pokoje- OK. Pani sprzątająca kochana kobieta- olbrzymie uściski dla Pani- codzienna zmiana ręczników, pościeli i dawka uśmiechu. Jedzenie.... I tu największy problem.. dla mnie śniadania przez 3 dni jeszcze jako tako, ale kolejne dni na parówkach iiii wyszuszonych ogórkach i pomidorach.... obiady i kolacje jako tako, ale nie, nie ma to nic wspólnego z all inclusive. Z głodu nie umrzecie, ale jak jesteście wybredni to musicie szukac czegoś innego. Ogólnie daje 7/10.3 punkty zabieram za jedzenie. Innych zastrzeżeń nie mam.
Położenie przy plaży Odległość od lotniska Pani sprzątająca Obsługa bardzo miła
Jedzenie- warto było by popracować, bo ludzie w większości tylko na to narzekali.
Polecam ten hotel. Położenie hotelu jest cudowne. Z basenu widok na piękne góry. Znajduje się bardzo blisko plaży. Piękny ogród przy basenie. Hotel w stylu greckim My zostawialiśmy rzeczy na leżakach przy basenie i biegliśmy do morza. To jakieś 50 m. Jest bardzo cichy i spokojny. Pokoje są czyste, codziennie sprzątane. Jedzenie jest bardzo dobre. Trzy posiłki w formie bufetu. Było w czym wybierać. Bardzo miła i pomocna obsługa. Jedyny minus to napoje, słabej jakości. To można by było poprawić.
Położenie, okolica, jedzenie
Napoje
Jedynym plusem tego hotelu jest bardzo miła obsługa i dostęp do plaży. Ewentualnie (mikro)pokoje z ładnym widokiem na wzgórza. W środku łóżko zajmuje już 3/4 metrażu. Sam pokój i łazienka w nim w standardzie jak w akademiku. Jedzenie tragiczne z małymi wyjątkami. Brak większego wyboru i w kółko to samo. Na „stołówce” - bo inaczej tego nie nazwę - brudno, sztućce to samo. Na śniadanie totalnie nie ma co zjeść - jajecznica z proszku o smaku spalenizny, kiełbaski z dykty… Jedynie co było dobre to kurczak na obiad - o ile był serwowany danego dnia. All inclusive praktycznie tam nie istnieje… piwo, kawa, woda, sok i to tylko w części jadalnianej. Trzeba stać w kolejce po filiżankę na kawę, którą i tak robi się samodzielnie, a sama w sobie kawa bez mleka jest ohydna. Mała ilość leżaków przy basenie, non stop zarezerwowana ręcznikami przez niewiadomo kogo. Tam nawet nie ma gdzie usiąść. Hotel rzędu 1 gwiazdki - nie wiem skąd dwie pozostałe.
Lokalizacja - widok na wzgórza i dostęp do plaży.
Wszystko poza lokalizacją.
Oferta Grecosa zgodna z opisem. Hotel położony jest w zadbanym ogrodzie, kwitną kwiaty i rosną ładne drzewka różnych palm, tam też jest czysty basen z parasolami i leżakami. Wokół góry, widoki piękne. Na plażę należy przejść przez ogród. Woda w morzu jest czysta, dno piaszczyste, łagodne wejście do wody. Na plaży są płatne parasole i leżaki (po 12 euro na komplet). Pokoje hotelowe są duże, wszystkie mają taras lub balkon, codziennie sprzątane. Wyposażenie pokoju wystarczające: lodówka, szafa, szafki przy łóżku, klimatyzacja. Posiłki świeże, spory wybór: mięsa grilowane lub pieczone, ryby smażone, frytki, ryż, makaron, kilka rodzajów sałatek na zimno i ciepło, surówki z czerwonej i białej kapusty, sałata, marchewka, oliwki. Faszerowana papryka, grilowany bakłażan i cukinia, szpinak. Smaczne i kolorowe desery, świeże owoce: melony, arbuzy, pomarańcze i winogrona. W opcji all inclusive są także napoje zimne, herbata i kawa z automatu oraz alkohol. Obok hotelu jest przystanek Little train, którym można objechać całe miasteczko i podziwiać z góry morze i okolicę, Biuro Grecos organizuje ciekawe wycieczki, my skorzystaliśmy z dwóch: do Knossos, Heraklionu i wytwórni wina w malutkiej miejscowości, gdzie można było zrobić zakupy oraz wybraliśmy się w rejs na wyspę Spinalongę. Polecam!
Przejazd z lotniska do hotelu trwa godzinę, dobrze zorganizowany transfer klimatyzowanym autobusem. Hotel jest położony w zatoce, wokół góry, piękne, niezapomniane widoki. Plaża jest zadbana, dużo parasoli i leżaków. Przy plaży znajduje się promenada ze sklepami i restauracjami serwującymi tradycyjne potrawy.Czyste pokoje w hotelu, mili pracownicy, jedzenie smaczne i nigdy nic nie brakowało. Hotel znajduje się w pobliżu różnych marketów. Jest cicho i spokojnie. Hotel nie organizuje animacji.
Bywały problemy z klimatyzacją.
Hotel w porządku Wszystko z godne z opisem. Miła obsługa. Jedzenie dobre zawsze ktoś coś znajdzie dla siebie. Okolica bardzo spokojna
Blisko do morza
Basen czynny do 18 stej
Hotel bardzo przyjemny z bezpośrednim dostępem do piaszczystej plaży, leżaki i parasole płatne. Woda w basenie cieplutka i czysta. Niestety problem rezerwacji leżaków przy basenie, poprzez wieszanie ręczników, już naprawdę od wczesnych godzin rannych. Pokoje czyste , codziennie sprzątane. łazienka całkiem spoko. Jedyny minus to bardzo monotonne jedzenie, szczególnie śniadania.
Położenie.
Jedzenie
Można znaleźć sporo plusów i minusów, ale za te cenę raczej nikt nie nastawia się na 5*. Warto zaktualizować zdjęcia pokojów w ofercie, bo jeśli jest dostępny jedynie pokój standard, a na zdjęciach są widoczne inne pokoje, to trochę to nie fair wobec Klientów. Klimatyzacja działa, widok z okna ładny, łóżka duże i wygodne, łazienka w opłakanym stanie z malutkim brodzikiem i zasłonka, która przykleja się do całego ciała. Super położenie hotelu zaraz przy plaży. Basen niewielki i z wiecznie zajętymi leżakami od rana do nocy. Fajne miejsce (taraz) do spożywania posiłków, ale wydawanie napojów typu cola przez barmana to żart. Ogólnodostępna jest jedynie woda, kawa i herbata. Jedzenie mało zróżnicowane, szczególnie śniadania. Fajny bufet sałatkowy. Mało opcji bezmiesnych. Obsługa robi co do niej należy. Pokoje sprzątane prawie codziennie. Posciel w ciągu tygodnia wymieniona 2 razy.
- Taras przy restauracji - bliska lokalizacja plaży i sklepów - klimatyzacja - kameralnie bez dużej ilości ludzi
- wymaga remontu - okropne łazienki
Polecam hotel osobom które pragną ciszy, spokoju.Jestem zadowolona .
Spokojne miejsce, plaża i morze bardzo blisko.
Nie ma na co narzekać.
Wszystko mi się podobało . Skromnie i przytulnie .
Młody Pan z recepcji , który pracował również jako barista , ponieważ udawał , że nie rozumie czego od niego chcę, kiedy poprosiłam piwo . Też byłam zaskoczona , kiedy chciałam wynająć jeden leżak z parasolką , a okazało się , że niema opcji jednego leżaka , tylko musisz zapłacić za dwa , nawet jak nie będzie nikt na nim leżeć przez cały dzień . Czyli trzeba płacić za cały zestaw . Śniadanie co dzień to samo i fatalne. Szklanek i kubków brak ! Zajmowanie leżaków przy basenie ręcznikami !
Hotel bardzo w porządku, ale bez luksusów. Widoki piękne. Jedzenie smaczne. Hotel dla osób niewymagających nastawionych na zwiedzanie.
Ciepła woda w basenie, zresztą basen codziennie sprzątany. Hotel położony nad samym morzem. Widoki na morze i góry przepiękne. Posiłki smaczne, zawsze można było coś dla siebie znaleść. Uprzejma obsługa nie narzucająca się. Wokół mnóstwo sklepów i restauracji.
Mała łazienka , pod prysznicem brak kabiny czy zasłonki. Mała ilość leżaków przy basenie. Nad morzem leżaki dodatkowo płatne. Napoje w barze przy basenie też płatne.
Nie polecam hotelu,jedzenie wstrętne codziennie to samo (jajecznica z proszku) , kurczak wysuszony na wiór nic nie doprawione, bar allinclusive porażka zmieniają co chwilę zasady wydawania alkoholu . Bar znajduje się na jadalni i trzeba obejść cały hotel żeby z łaską barman który jest za karę w pracy wydał piwo w szklance 200ml. Obsługa tragedia wszyscy pracują za karę,za żadne pieniądze już bym tam nie poleciał.