Taurus Park

3.9

bardzo dobry hotel wart polecenia. warto zdobyc go w jakies przyzwoitej cenie. nalezy pamietac, ze do Hiszpanii, w ten rejon przyjezdza masa dzieciakow - hotel dobrze pod nich dostosowany. serwis, all inclusve - jak najbardziej godne swych gwiazdek, tak samo usytuowanie - blisko fajnej plazy i masy knajp i dyskotek - nie bedziecie sie nudzic tez w hotelu - poniewaz sa bardzo dobre animacje.

ogolne wrazenie: 5. restauracje i atrakcje w okolicy: jak najbardziej przy promenadzie knajpki, a mozliwosci zwiedzania nieograniczone. plaza - odleglosc zadna, piekna piaszczysta, zadbana. pokoje (wielkosc europejska, nie egipska), czyste, dobrze wyposazone. posilki urozmaicone , w odpowiedniej jakosci, ilosci i smaku. Animacje super, obsluga bardzo dobra, baseny rewelacyjne, wystarcza lezakow. polecam wszystkim na udany urlop

Odp: Owszem mieszkałyśmy w pokoju od strony morza (aby nie być gołosłowną załączam zdjęcia wykonane z naszego balkonu). Myślę, że zakwaterowanie uzależnione jest nie od narodowości, ale od tego, który pokój zwalniają poprzedni goście. Hotel jest świetny, bardzo dobrze się w nim czułyśmy, chyba że ktoś nie lubi dzieci, to może narzekać na hałas, ale nam to nie przeszkadzało. Nie można się w nim nudzić, dzięki animacjom dziennym i wieczornym. Jedzenie jest pyszne, a obsługa uśmiechnięta, pomocna i miła.

Czy któreś z Państwa mieszkało w tym Hotelu w pokoju od strony Morza? Cała moja wycieczka była od strony zaplecza kuchennego oraz mini zoo. Bo Polacy.

Fantastyczny hotel, nowoczesny i zadbany. Dużo atrakcji dla dzieci (jeśli ktoś szczególnie za dziećmi nie przepada, to raczej nie bedzie miał tam spokoju, gdyż dzieci zdaje się być wiecej niż dorosłych ;)) Są również ciekawe wieczorne animacje, ale trzeba przyjść ciut wcześniej, bo może nie być miejsc dla wiekszej grupki;) Bardzo smaczne posiłki, duży wybór, dla każdego coś dobrego:) Miła obsługa, zawsze pomocna i uśmiechnięta. Plaża jest bardzo blisko. Okolica raczej spokojna.

Nazwa  Taurus Park
Miejsce  Hiszpania / Majorka / Playa de Palma
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, udogodnienia dla niepełnosprawnych, tenis

Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami

Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą

Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki

Zachwycające krajobrazy i tajemnicze Smocze Jaskinie

3.9

Wyświetlono 12 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Ro

Darek

Natalia

Iza

Pobyt - Lipiec 2009

BYło mega cudownie, hotel tętnił życiem o każdej porze dnia, raj dla dzieci - zoo, plac zabaw, gry i sport, blisko do plaży i centrum. Jedzenie wypasione, wracałam do hotelu z radością. W szafie na półkach było odrobinę kurzu, ale nie więcej niż sprzed tygodnia. W łazience za mało wieszaków na ręczniki - to jedyna uwaga. Gorąco polecam! 8D Jestem bardzo zadowolona.

ewa

Pobyt - Maj 2009

Hotel bardzo fajny, czysty , w małej miejscowości. Do plaży blisko, ale raczej tylko do opalania, bo juz przy brzegu duża głębia.W hotelu 3 baseny i brodzik dla dzieci, plac zabaw, mini-zoo, snack-bar, bary przy basenach. Super animacje przez cały dzień i wieczorem- można nosa nie wystawić z hotelu i też znajdzie sie rozrywkę. Jedzenia full i urozmaicone- każdy znajdzie coś dla siebie, nawet wegetarianie lub ludzie na diecie.Super połączenie z Barceloną-klimatyzowana kolejka Renfe i za 6.80 euro w dwie strony jestes w 1 godz.15 min. w uroczej Barcelonie. A tam poruszanie się metrm banalnie proste.

Kostka

Pobyt - Maj 2009

hotel dla mniej wymagajacych, rodzin z dziecmi (wiele udogodnien, zoo, co prawda przejscie przez ulice na plaze), chcacych zwiedzac. przy plazy, blisko sklepikow, barow. Animacje ok, obsluga hotelu mila i kompetentna. polecam

Ala

Pobyt - Kwiecień 2009

polecam hotel i Pineda de Mar glownie rodzinom z dziecmi, lub ceniacym spokojny wypoczynek (specyfika miejsca). hotel z wieloma atrakcjami dla dzieci (palce zabaw wewnatrz i na zwenatrz), brodzik, obok mini zoo. Animacje zarowno dla dzieci i doroslych ok. wyzywienie rewelacja, pyszne i urozmaicone. Plaza hotelowa niedaleko (zwirkowa, dojscie przez ulice), centrum jakies 10 min spacerkiem (obok hotelu naturalnie sa sklepiki). Pokoiki dobrze wyposazone, czyste. jeszcze raz polecam

Marzena

Pobyt - Styczeń 2009

Dzieci miały wiele radochy z pobytu tutaj. Są w wieku 14 i 13 lat. Może to dziwnie zabrzmi ale czasem działo się tak wiele że można było przegapić poszczególne animacje. Człowiek się gubił we wszystkim. Problemów z zakwaterowaniem nie było. Sprzęty działały sprawnie porządek był. Jeśli jesteście smakoszami to miejsce nie bardzo dla was. Przy takiej ilości gości wydawało mi się że niektóre dania smakują . Być może dodawano tej samej przyprawy. Przed wylotem sprawdźcie sobie co można robić w okolicy bo w hotelu nie ma o tym informacji.

klara

Pobyt - Czerwiec 2008

Hotel duży, mnóstwo gości. Leżaki zajmowane o świcie, ale to raczej norma niemal w każdym hotelu... Jedzenie OK, obsługa miła, bardzo się starają. Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Miasteczko Pinded de Mar przyjemne. Bardzo istotna jest odległość do Barcelony i bezpośrednie połączenie z nią (kolejka), a Barcelona cudna..., więc nie ma co się zastanawiać... Trzeba jechać !!!

mk

Pobyt - Czerwiec 2008

Spędziliśmy tam zeszłoroczne wakacje. Hotel-wg mojej opinii-zasługuje na 4 gwiazdki. Jest duży, czysty. Kuchnia OK (po dłuższym okresie może się nudzić, ale w każdym miejscu tak jest), duże baseny. Obsługa miła i pomocna. Pokoje sprzątane z dużą starannością. Pineda de Mar to raczej spokojne miasteczko. Przyjemne, z rozrywkami, ale raczej dla rodzin, a nie dla młodych szukających całonocnych rozrywek. Bliskość Barcelony i bezpośrednie połączenie (szybka kolej) powoduje, że miejsce zyskuje na atrakcyjności. Plaża w Pineda de Mar-czysta, ale żwirkowa.

Taurus Park