Tylko 450 m do szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do wody, wyróżnionej certyfikatem Błękitnej Flagi.
Udogodnienia dla dzieci: brodzik, wysokie krzesełka w restauracji, bezpłatne wypożyczenie łóżeczka dla dzieci do lat 2.
Bogata oferta rekreacyjna: 2 baseny zewnętrzne z tarasem, basen wewnętrzny, jacuzzi, siatkówka, boisko do koszykówki.
Rozrywka: animacje dzienne i wieczorne, aerobic, aqua aerobic, wieczorne show.
Na miejscu po przylocie na lotnisko dowidziałam się o zmianie hotelu na inny. Powód hotel zajął bank. Oczywiście biuro stanęło na wysokości zadania i dostaliśmy inny hotel. Nie mam żadnej skali porównawczej cz miałam lepiej, czy gorzej.
nie oceniam
nie oceniam
Bardzo fajny hotel za rozsądne pieniądze. Bułgaria od lat 80-tych bardzo się zmieniła, miło na ta zmianę patrzeć. Hotel jest spory z fajnym basenem, jak dla mnie to nawet za nowoczesny. Trafił nam się pokój z widokiem na morze i bardzo miło było po przebudzeniu wypić kawę z taką panoramą za oknem. Pokoje bardzo komfortowo urządzone. Dobra lokalizacja do centrum ok. 2 km, polecamy wypad do Aquaparku w Nessebarze.
lokalizacja
nie ma