Tth Kiris World

Wszytsko na prawdę super, polecam, kameralne położenie, doskonały dla rodzin z dziećmi, jedyna wada - dużo Rosjan.

Hotel naprawdę super, może jest tutaj dużo Rosjan, ale Polacy są bardzo cenieni, szczególnie przez animatorów. Będziecie w Kiris to bawcie się to jest miejsce dla odpoczynku i zabawy.

Duży tłum ludzi wszędzie, plaże kamieniste , zależy kto lubi , ogólnie po tym pobycie zraziłam się fo Turcji . Napeeno hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek

Hotel pięknie położony. Z bujną i pięknie utrzymaną zielenią. Jest gdzie pospacerować. Pokoje duże, ładnie umeblowane. Indywidualnie sterowana klimatyzacja. Sprzatane dość powierzchownie. Fajne animacje w ciągu dnia i wieczorem. Grupa animatorów - Eddy, Benny, Musti i Sabine świetnie wykonują swoją pracę. Za Eddym i Bennym cały czas latają tabuny nastolatków :-)Dla mlodszych mini klub i mini disco wieczorem. Basen czysty, średniej wielkości.Plaże są trzy, czyte, Jedna zaraz przy basenie. Jedzenia bardzo dużo, urozmaicone i smaczne.

Porażka!!!!!!! 5 gwiazdek to jakaś pomyłka, zabrałabym przynajmniej 2.Brudne i śmierdzące materace na leżakach.Leżaki już o 6-tej rano pozajmowane!!! Lazienki w pokojach zagrzybiałe,brrrrr,brudno!!!! Nie polecam tego hotelu !!!!!!!!Nigdy tam nie wrócę!!!!!!

Nazwa  Tth Kiris World
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Kemer
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, rozrywka i życie nocne, nurkowanie

Plaże z widokiem na góry Taurus i czyste morze

Rejsy łodzią do zatok i wodospadu w Phaselis

Tętniące życie nocne i bazary z pamiątkami

Park księżycowy z lunaparkiem i plażą

2.0

Wyświetlono 43 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
tomek81

lukas

Pobyt - Sierpień 2016

Zalety

Nic

Wady

Wszystko

Karolina

super jedzenie

Polecam każdemu

Michal

Pobyt - Wrzesień 2009

Czarujące miejsce.Hotel z trzema plażami rozlokowanymi z dwóch stron obiektu.Duża plaża dla osób ceniących spokój i uspokajający szum fal. Dodatkowo dwie plaże w malowniczej zatoce jedna dla osób ceniących spokój i druga oblegana przez większość gości ze względu na sąsiedztwo z basenem 100-140 cm ,mini aqua parkiem ,pool barem, klubem dla dzieci i zacienionym mini basenem (o którym nie wspomniała poprzedniczka).Znakomita i pełna kompetencji opieka nad dziećmi.Dużo opiekunek zapewniających mnóstwo zabaw i konkursów z nagrodami dla dzieci. Wszystkie zajęcia dla dzieci i animacje dla dorosłych odbywają się praktycznie przez cały dzień na basenie,na plaży i w zadbanym parku gdzie w południe serwowano pizze i lody.Hotel położony na bardzo dużym terenie więc warto podczas zameldowania poprosić o mapę.Warto też dać recepcjonisty 10S aby otrzymać pokój z widokiem na morze.Szczególnie polecam Bella Vista 5400 - 5502 z widokiem na dużą spokojną plażę oraz pełnymi romantyzmu wschodami i zachodami słońca. Hotel bardzo zadbany i wg opinii rezydentów najładniejszy. Obsługa na ogół miła ceniąca czystość. Wart na początku pobytu skorzystać z łaźni tureckiej ( jest w hotelu 65 S) choć z opinii współuczestników dużo lepsza i zdecydowanie tańsza ( 15 S )znajduje się w Kemer . Żona i 7 letnia córka wróciły bardzo zadowolone choć ja mam kilka uwag : Alkohol podawany 24h w pełnym wachlarzu wg mnie rozcieńczony co dla osób chcących pobijać rekordy może przynieść zaskakująco wysokie wyniki :) Osoby znające się na " trunkach firmowych" mogą być nieco zaskoczone więc polecam zaopatrzenie się we własnym zakresie. Małym kłopotem było poranne zajmowanie miejsc przy basenie gdzie odbywały się całodzienne animacje. Mimo to gorąco polecam !!! PS. Warto wspomnieć również o kozicach i innych zwierzętach swobodnie poruszających się po terenie hotelu co zwłaszcza dla dzieci jest niesamowitą atrakcją. Pozdrowienia dla Pani Marii Jurczyk z portalu Easygo która poleciła nam ten hotel. Michał Natalia i Patrycja Habdas.

mark 31

Pobyt - Lipiec 2009

Hotel napewno nie wart swojej ceny ale w lastminute rewelacja. Jedno co mi się podobało to to że nie ma tutaj starych zmarszczonych niemców którym wszystko nie pasuje a rosjanie to chyba wyższa półka bo nie zauważyłem jakiegoś zadymiania itp.Na mocne 5 zasługuje obsługa bo te 5* deluxe to chyba trochę przesada ale naprawde przyjemnie.Byłem z Itaką i wszystko ok.

Dusia

Pobyt - Lipiec 2009

Hotel przepięknie położony.Minusem jest brak basenu dla dzieci przedszkolnych-basen ma 110-140cm.Pokoje średniej jakosci.Wiekszość turystów to Polacy-najczęściej przerzuceni z Joj Pegasos.jedzenie bardzo smaczne,pięknie podane,praktycznie całą dobę.Dużą atrakcją dla dzieci są wolno chodzące kotki,kurczaki i schodzące z gór kozice.Polecam.

jacek

Pobyt - Lipiec 2009

Gdyby nie zachowanie niektórych rodaków byłoby wzorowo, ale nie wszyscy powinni wyjeżdżac za granicę. Kilka razy było mi za nich wstyd

Bianka

Pobyt - Czerwiec 2009

Hotel przepięknie położony, jeden z nielicznych przypadków, gdzie rzeczywistość ładniejsza niż prospekt.Duże, ładne pokoje, codziennie czyste ręczniki. pościel zmieniana co 2 dni, klimatyzacja nie centralna, lecz sterowana indywidualnie. jedzenie w ogromnych ilościach, bardzo urozmaicone, problem z wyborem:) Baseny czyste, plaża żwirowa, ale bez ostrych kamieni. żadnych mazutów czy blach również, cały czas sprzątają,trzeba nawet drinków pilnować:)hotel zasługuje na swoje gwiazdki!Jedynie rezydentka Itaki tragiczna-własciwie za co ta pani bierze pieniądze? Poza informacjami o wycieczkach, które sprzedaje, nie wie nic! A wycieczki radzę kupić w miasteczku-około 20-30e taniej na osobę! my korzystaliśmy z usług biura Bond i byliśmy zadowoleni

Marcin

Pobyt - Czerwiec 2009

Szkoda, że nikt nie wspomina o tym, że ponad 90% gości hotelowych stanowią Rosjanie. Mamy więc wrażenie wakacji na Krymie, a nie w Turcji :) Jeśli to komuś nie przeszkadza, to śmiało ten hotel polecam, bo infrastruktura oraz obsługa nie pozostawiają do życzenia. Ja z pewnością więcej tam nie wrócę, a przed każdym kolejnym wyjazdem potwierdzę w biurze podróży jakie kraje i w jakich proporcjach wykupiły miejsca w hotelu w określonym terminie.

Pobyt - Czerwiec 2009

Ja już wiem gdzie spędzę następne wakacje :) I moim zdaniem mogę go tylko opisać jako BAJKĘ czy tez RAJ na ziemi... Obsługa przemiła, ogólnie Turcy przemili jak i w hotelu ale rownież w miasteczku KIRIS. Pokoje czyste codziennie sprzątane, nie było problemów z leżakami... Jedzenie przepyszne i nie da sie tego opisać - a jestem osoba wybredna. Położenie hotelu,palmy i cały widok itd. nie do opisania ,żaden katalog tego nie pokaże co można tam zobaczyć ... Hotel wart tych pieniędzy. POLECAM !!!!

Zeus

Pobyt - Maj 2009

Na basenie dosyć tłoczno. Animacje prowadzone są na basenie i w okolicy. Dwie zjeżdżalnie otwarte przez kilka godzin. Na plażach miejsca pod dostatkiem. Kamienie na plaży nieprzyjemne dla stóp, na plaży najbliżej basenu można łatwo pobrudzić się mazutem lub uszkodzić nogę o kawałek blachy, pozostałe plaże czyste. Obsługa bardzo pomocna - brak zastrzeżeń. Minibarek uzupełniany codziennie. Położenie hotelu przepiękne. Wieczorem na teren hotelu schodzą kozy górskie. W ogrodzie trochę kotów (nienachalne). Korty tenisowe dostępne bez problemu. Zakwaterowanie - najlepiej w którymś z budynków Hillside, im wyższe piętro tym lepiej. Pasaż handlowy w Kiris jest spory, można też pojechać do Kemer (15 min. dolmuszami jeżdzącymi od rana do północy).

CLAUDIA

Pobyt - Maj 2009

Polecam wszystkim! Cudne położenie,przepiękne widoki, super obsługa,pokoje duże i ładnie urządzone, pyszne jedzenie, świetna dyskoteka na świeżym powietrzu. Hotel z którego nie ma potrzeby się ruszać aby mieć urozmaicony pobyt.

Pobyt - Kwiecień 2009

Super hotel, urocze miejsce. Olbrzymi teren , zadbany ogród. Jedzenie bardzo urozmaicone - każdy znajdzie coś dla siebie. Miła obsługa. Mini bar uzupełniany codziennie. Animacje ok. Większość gości to Rosjanie. Plaża żwirkowata i częściowo kamienista, ale za to woda bardzo czysta. Baseny również czyste. Bar tuż przy basenie z dużą ilością przekąsek i napojów. Polecam.

Edyta

Pobyt - Kwiecień 2009

godny polecenia hotel, bardzo ładne położenie hotelu, posiłki urozmaicone, sporo rozrywek dla dzieci. Generalnie polecam

pestifer

Pobyt - Kwiecień 2009

90% turystów to Rosjanie. Potem Polacy, ale animatorzy nie znali ani słowa po polsku, nawet w głupim karaoke nie było ani jednej polskiej piosenki. Hotel zorientowany całkowicie na Rosjan. Mimo to doskonały wypoczynek. Rezydentka Itaki ma jeden cel-sprzedać wycieczki fakultatywne. W żadnej innej sprawie nawet nie kiwnie palcem. Obsługa standardowo zapomina uzupełniać minibarek.

Dorota

Pobyt - Marzec 2009

Rewelacyjny hotel. Olbrzymi teren , zadbany ogród, codziennie podlewany. Budynki rozsiane na całym terenie, prawie wszystkie pokoje z widokiem na cudne morze. Jedzenie wręcz boskie !!! Animacje super. Dziesięciu animatorów dba przez cały dzień o dobrą rozrywkę. Rosjanie stanowią 95% gości, lecz mnie to osobiście nie przeszkadzało. Naprawdę szczerze polecam wypoczynek w Joy Kiris World. Chętnie powróciłabym tam jeszcze raz !!!!!!!!!!!