Bajeczne rafy koralowe idealne do nurkowania z kolorowymi rybami
Spotkania z żółwiami morskimi i delfinami w naturalnym środowisku
Pustynne safari z noclegiem pod gwiazdami w beduińskich namiotach
Park Narodowy Wadi El Gemal z unikalną fauną i florą
Hotel nowy, jeszcze trwają prace wykończeniowe, ale bardzo nie przeszkadzają. Bardzo mało gości. Pokoje ładne, nowoczesne, dobrze sprzątane. W TV kilka polskich programów. W pokoju szlafroki. Wi-Fi działa bardzo dobrze na terenie całego hotelu i plaży. Plaża i bary na plaży są wspólne z Utopia Beach Resort. Jedzenie smaczne, może trochę mały wybór na śniadanie, ale to pewnie ze względu na małą liczbę gości. Baseny niestety nieogrzewane. Animacji chyba też żadnej nie ma, ale zawsze można podejść do Utopia Beach. Bar w lobby jest czynny 24 godziny. Po przybyciu do hotelu około godziny 24, czekała na nas późna kolacja, do 1 w nocy. Rafa - jedna z piękniejszych. Ja polecam, wracam tu za kilka miesięcy.
Nowoczesny hotel z przepiekną rafą.
Nieogrzewany basen.
Ogólnie pobyt w hotelu oceniam dobrze. Hotel ma 4*,trafił nam sie pokój z basenem (szkoda tylko że woda nie była podgrzewana) jedzenie trochę słabe raczej zimne i często twarde. Hotel jako wyjazd nisko budżetowy może być ale jeśli szukasz czegoś więcej to już lepiej dołożyć parę złotych i wybrać lepszy hotel conajmniej z 5*.
Duże pokoje, czyste codziennie sprzątane. Obsługa hotelu też super. Mieliśmy transfer w nocy i czekała na nas kolacja w restauracji.
Słabe ciśnienie wody w toaletecie i kranie. Jedzenie jest do poprawy niestety zimne i nie do gotowane. Tak to większych wad nie ma.