Vestina (Międzyzdroje)

3.5

Hotel położony bardzo blisko morza, czysto, cicho. Bardzo dobra organizacja posiłków. Pokój przestrony. Dla podróżujących samochodem parking hotelowy, płatny.

Superb fajny byliśmy kila razy zawsze super.jedzenie basen obsługa i bliskość morza

Hotel blisko morza, posiłki wyśmienite, pobyt udany dla rodziny 2+2 ( maluchy 1 i 4 latka). Pogoda dopisała dzieci bawiły się na plaży w piasku, atrakcje hotelowe spełniały nasze oczekiwania. Byliśmy w tym hotelu 3 rok z rzędu i za rok napewno tam wrócimy.

Hotel Ok, lata świetności ma już za sobą ale nic mu nie brakuje jest czysto i schludnie.

Hotel czysty I zadbany. Pokój typu studio składał się z małego korytarza, 2 sypialni i łazienki- miejsca wustarczająco dla 4 osób. Mankamentem jest brak czajnika.

Nazwa  Vestina (Międzyzdroje)
Miejsce  Polska / Pomorze Zachodnie / Międzyzdroje
Wyżywienie  śniadania, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, darmowe wifi, rowery, bez paszportu, parking

Położony blisko plaży.

Szeroka gama zabiegów.

Smaczna kuchnia i przyjazna atmosfera.

Szerokie, piaszczyste plaże, lasy i unikalny mikroklimat - doskonałe warunki do wypoczynku.

3.5

Wyświetlono 170 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Renia

Pobyt - Maj 2025

Zalety

Czystość, spokój, basen, odległość do morza, parking, dobre jedzenie, bardzo duzy wybor potraw, miła obsługa

Wady

Gniazdka elektryczne tylko po jednej stronie łóżka, utrudnione korzystanie ze sprzętu elektronicznego

Dariusz

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Basen jedzenie

Wady

Budowa

Magdalena

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Blisko do morza i parku, daleko od zgiełku jaki jest bliżej centrum tj. molo. Niby hotel na końcu Międzyzdrojów ale wszędzie blisko. Pokoje duże i komfortowe.

Wady

Nie widziałam wad, nawet odbywająca rozbudowa robiła atrakcje dla mojego syna który uwielbia koparki wywrotki i żurawie.

Sebastian

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Położenie tuż przy promenadzie, bardzo dobre wyżywienie.

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Duży basen, brodzik z ciepła wodą. Pyszne posiłki serwowane w formie bufetu. Blisko plaży i centrum miasta. W hotelu jest bawialnia dla dzieci.

Wady

Pan ratownik na basenie bardzo czepialski. Tłumy ludzi na śniadaniu i kolacji - czasem ciężko znaleźć stolik.

Pobyt - Luty 2025

Jak zwykle super Fajne miejsce Blisko centrum Fantastyczny personel i doskonałe gofry🤪

Zalety

Basen ,Strefa SPA , wyżywienie , lokalizacja

Wady

Nie znalazłam

Artur

Pobyt - Luty 2025

W Vestinie w Międzyzdrojach pięć dni nasza morska przygoda trwała. Bliskość morza i lokalnych atrakcji chwile na umilała, a wyborna strawa podniebienie łechtała. SPA po długich wędrówkach odnowę biologiczną gwarantowała, a dobra muzyka i zasobny barek o dobry humor dbała. Obsługa ochoczo się przy nas krzątała i bardzo na czystość uwagę zwracała.

Zalety

Zalet wiele Vestina posiada, o pewnych wspomnieć wypada. - bliskość morza i piękna promenada, - lokalne atrakcje z żubrami, orłami, wilkami, Aleją Gwiazd, Kawczą Górą, Oceanarium i Piastowskimi Skałami, - wyborne i syte jadło z wieloma rybnymi specjałami, - przestronne SPA z cieplutkim basenem i dwoma saunami, - czyściutkie i wielkie pokoje z wygodnymi łóżkami, - przemiła i pomocna obsługa.

Wady

Po długim namyśle i w pamięci szperaniu, maleńką wadę znaleźliśmy przy śniadaniu. Kolejki do gofrów zbyt duże bywały, ale i na to sposób znaleźliśmy mały. Wada dzięki niemu w przyjemność się zmieniła, do wielu ciekawych rozmów doprowadziła.

Lucyna

Pobyt - Luty 2025

Hotel przyjazny o czysty. Świetna obsługa i strefa SPA. Rewelacyjne jedzenie z dodatkowym live cooking. Wygodnie i świetne widoki, rewelacyjna lokalizacja. Jedyny minus to strefa płatnego parkowania wokół hotelu. Ogólnie bardzo polecam. Byłam tam zimą drugi raz.

Zalety

Wszytsko

Wady

Strefa płatnego parkowania wokół hotelu.

Rafał

Pobyt - Styczeń 2025

Świetny hotel 3-gwiazdkowy za rozsądną cenę. Zasługuje na 4 gwiazdki , a może nawet na 5 gwiazdek.

Zalety

Najlepsze jedzenie, wyrozumiała obsługa, codzienne sprzątanie, wszystko można bez problemu załatwić, cena nie jest wygórowana , 2 razy w tygodniu muzyka na żywo i dancing.

Łukasz

Pobyt - Styczeń 2025

Bardzo udany pobyt w hotelu mimo słabszej pogody. Świetna lokalizacja, wielki plus w postaci basenu , bardzo czysto i przemiła obsługa. Piętą Achillesa jest niewątpliwie kuchnia.

Zalety

Czystość i przemiła obsługa.

Wady

Jedzenie jest największą wadą.

Pobyt - Styczeń 2025

Wszystko zorganizowane na wysokim poziomie - od recepcji po hotelowe SPA.

Zalety

Bardzo dobre jedzenie (GOFRY!)

Wady

Nie mam zastrzeżeń.

Pobyt - Styczeń 2025

Przyzwoity hotel , blisko morza z basenem i saunami

Zalety

Bliskość morza, basen, smaczne jedzonko

Wady

Ilość gości, ale pobyt feryjny rządzi się swoimi prawami

Pobyt - Grudzień 2024

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w hotelu. Pomimo,że jesteśmy z Podkarpacia,to co roku przyjeżdżamy do Vestiny,żeby odpocząć.

Zalety

Przesympatyczna obsługa,bliskość do morza, jedzenie,basen,sauny.

Wady

Według mnie nie ma wad

Pobyt - Listopad 2024

Hotel bardzo fajny, pokoje przestrzenne, czyste. Jedzenie bardzo dobre, obsługa miła.

Zalety

Hotel blisko morza i promenady.

Wady

Woda w jacuzzi i basenie mogłaby być cieplejsza.

Piotrek

Pobyt - Listopad 2024

Czysty, duży basen, dobre śniadania, miła obsługa

Zalety

Blisko morza

Wady

Od 2 lat stałe menu obiadokolacji.

Pobyt - Listopad 2024

Pokój spełniał nasze oczekiwania Bardzo dobra lokalizacja , tuż przy promenadzie

Zalety

Śniadania przygotowywane przez kucharzy np. omlety , czy gofry MEGA !!!!!!!!! Bardzo dobre posiłki zarówno śniadania jak i kolacje basen , sauna

Stanisław

Pobyt - Listopad 2024

Opinia bardzo bardzo pozytywna .Profesjonalizm na każdym szczeblu

Zalety

Posiłki ,czystość

Pobyt - Listopad 2024

miła obsługa, bardzo dobra kuchnia, pyszne śniadania i kolacje bardzo dobra lokalizacja wszystko spełniło moje oczekiwania

Zalety

miła obsługa, bardzo dobra kuchnia, pyszne śniadania i kolacje bardzo dobra lokalizacja basen i sauna

Karol

Pobyt - Listopad 2024

Hotel na pewno odwiedzę w przyszłości. Rezerwacja najbardziej opłacalna z portali zajmujących sie ofertami typu wakacje.pl.

Zalety

Bardzo wysoka jakość jedzenia, bardzo smaczne dania, rekompensują mały wybór np. owoców, deserów. Obsługa bardzo miła, bardzo czysto w pokojach i hotelu.

Wady

Brak siłowni, chociaż podstawowy sprzęt, dzisiaj to minimum przy takich obiektach.

Pobyt - Listopad 2024

Hotel nie jest najnowszy jeśli chodzi o wystrój pokoi, posiada odremontowaną strefę saun i basenów. Atutem jest położenie hotelu. Z widokiem na morze. Profesjonalna i miła obsługa- szczególnie Pani Ewelina która była bardzo pomocna kiedy chcieliśmy wymienić pokój koleżance która miała problem z przemieszaniem się windą. 👍

Zalety

Stosunek jakości do ceny. Profesjonalny i życzliwy personel- usciski dla Pani Eweliny Położenie

Wady

Brak właściwej wentylacji

Vestina (Międzyzdroje)