Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Bardzo fajny hotel, miła obsługa, dobre jedzenie. Polecamy kupić rakije od właściciela - dobry trunek.
Czysty, super pokoje, miła obsługa, pyszne jedzonko.
Kiepska lokalizacja i daleko na plażę. Trzeba przechodzić koło śmierdzącego kanału.
Kameralny ale nie za czysty aneks kuchenny do wymiany brak talerz kubków oraz sztućców . Sąsiednia działka z rozpoczeta budowa hałas .Jedzenie monotonne codziennie to samo jajka parówki ser wedlina dzem posiłki dzielone nie zawsze ciepłe .Daleko do centrum około 4 km pieszo nie ma komunikacji ewentualnie taxi .
Nic nie przychodzi i do głowy w ogłoszeniu basen owszem ogrodowy mały nie estetyczny otoczenie beznadziejne tzw. zadupie.
Sam hotel czysty i przejrzysty, bardzo mili i życzliwi właściciele. Jedzenie też bardzo dobre, potwierdzam duże porcje, tylko wszędzie daleko.
Dobre jedzenie.
Wakacje bardzo udane. W hotelu bardzo miła, rodzinna atmosfera. Jedzenie bardzo smaczne, duże porcje, możliwość wyboru dania głównego, desery przyrządzane przez panią domu, świeże i domowe. W hotelu czysto, łóżka bardzo wygodne, atutem jest aneks kuchenny. Do plaży całkiem blisko, więc chodziliśmy pieszo mijając wiele restauracji i kramów z pamiątkami. Moje małe dziecko było dodatkowo rozpieszczane przez gospodarzy słodyczami, co było bardzo miłe. Dodatkowo nasza pani rezydentka mieszkała w tym miasteczku i zawsze mogliśmy liczyć na jej pomoc. Służyła pomocą, radą i w dodatku zarażała uśmiechem. Polecam Villę Ama i biuro Rego Bis. Wspomnę tylko, że jeśli ktoś pisze negatywne komentarze, to po prostu może znalazł się w niewłaściwym czasie i niewłaściwym miejscu, lub nie umie cieszyć się z takich małych rzeczy jakimi są wakacje.
Hotel niewielki, rodzinna atmosfera, cicho , czysto i spokojnie. Balkon do każdego pokoju ze stolikiem i krzesłami.
Hotel zadbany, czysty i co ważne z dala od ruchliwej ulicy! Miła obsługa. Duże porcje jedzenia i w miarę smaczne. Jedynie zupy to porażka. Śniadania mógłby być bardziej urozmaicone, ale jest OK. Pobyt uważam za udany! :)
Czysty, zadbany i z dala od ulicy .
Zupy .
Wlasnie kończymy pobyt w Willi Ama. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Wlasciciel przemiły, obsluga życzliwa i uśmiechnięta, panuje tu rodzinna armosfera. Idealne miejsce na odpoczynek w cichej okolicy. Smaczne posiłki w dużych porcjach. Nie zgodzę się z opiniami dotyczącymi ruchliwej drogi przy Amie, nieprzyjemnego zapachu z rzeki, czy ubogich porcji obiadowych....... Ps. Polecam zakupić oliwę od właściciela. Lepszej nie jadłam .
Czyste, zadbane pokoje, przemiła obsluga, rodzinna atmosfera, cisza i spokoj
Za nic więcej odpoczynek w Ulcinj ! Bardzo nie ciekawe miejsce , najgorsze ze wszystkich w jakich byłam dla tego mówię żegnaj Jugosławia i dziękuje ,a ja jadę gdzie indziej . Właściciel miałam wrażenie że czasami bardzo oszczędzał gdy nakładał obiad, lepiej dołożyć na inny hotel .Niech ktoś im przekaże żeby wyczyścili tą smierdzoncą rzekę i zrobili urozmaicone śniadania , obiady w miarę dobre , desery codziennie tylko arbuzy i jakieś byle jakie desery , raz ze sklepu raz sama robiła .
codziennie wymieniają ręczniki ,nowy budynek ,mili właściciele
wieczorami czuć smród w pokojach od rzeki która tam płynie ,bardzo monotonne śniadania nie było nawet mleka i płatków i twarożku .Hotel dla oszczędnych żałuje że to wybrałam za nic więcej Ulcj nie ciekawe miejsce ,te miasta które przed Ulcij
Bardzo udane wakacje. Hotel zadbany, jedzenie pyszne i miła obsługa ;)
Położenie, obsługa, czystość, jedzenie
Nie zauważyłem
Wyjazd przebiegł bardzo dobrze w przyjemnej atmosferze. Miejscowość bardzo ładna w szczególności stare miasto, ludzie bardzo przyjaźni i uprzejmi. Piękne widoczki, hotel czysty, jedzonko dobre, dobra lokalizacja. Idealny dla par, gdyż dla dzieci w hotelu mało atrakcji.
Pyszne jedzenie w dużej ilości Bardzo czyste pokoje, plus za bezpłatną klimatyzacje, Blisko do piaszczystej plaży Bardzo miła i uśmiechnięta obsługa Super rezydent, bardzo się stara, żeby wszystko było jak należy Bardzo blisko do supermarketu Hotel z dała od ruchliwej drogi, także było cicho i spokojnie
Śniadania troszkę monotonne, ale nadal bardzo smaczne
Hotel bardzo zadbany jak na Czarnogórskie standardy. Jedzenie smaczne i duże porcje. Rezydent Valdec bardzo angażuje się w potrzeby uczestników wyjazdu i jest zawsze chętny do pomocy.
A no i szczególne podziękowania dla rezydenta Valdeta . Za profesjonalizm , podejście do gości hotelu jak i humor .
Czystość pokoi, kameralny zadbany obiekt cisza i spokój. Hotel położony w nowej dzielnicy willowej, która się jeszcze buduje. Sklepy, restauracje obok hotelu. Do piaszczystej plaży 15 minut spacerkiem . Do centrum miasta ok 40 minut pieszo. Ale za 1 euro co chwile kursują busy lub za 5 euro taxi .
Mała wada basen stelażowy --- na miejscu właściciela na miejscu tylnego parkingu wybudował bym fajny basen .
Wszystko super :) Jedyną wadą było dość odległe położenie hotelu :)
Przemili właściciele i rezydent Valdet, pokoje czyste i codziennie sprzątane, posiłki świeże i obfite, kawa/herbata/napoje do posiłków. W hotelu panowała świetna atmosfera, właściciele jak i obsługa hotelu bardzo pomocna i otwarta, stosunek jakości do ceny - nie spodziewałyśmy się, że będzie aż tak fajnie :)
Położenie - Plaża piaszczysta około 15 minut pieszo, plaże kamieniste i centrum miasta - około 40 minut pieszo, dworzec autobusowy - około 35 minut pieszo.
lokalizacja hotelu przy mało ruchliwej drodze ,jednak blisko sklepy i restauracje,sama okolica nieciekawa (budowy nowych hoteli porośniętych ,, chraściami\\\'\\\' Hotel czysty,pokoje i łazienki wygodne . Jedzenie słabe i przeważnie letnie. Ogólnie nie wiem skąd te 4 gwiazdki. Obsługa miła i pomocna.Za to rezydent Valdet świetny organizator i jeszcze lepszy kierowca,zawsze chętny do pomocy i dyspozycyjny mimo , że mieszkał gdzie indziej i miał pod opieką kilka posiadłości w różnych miastach
czystość ,cisza i spokój,codziennie zmieniane ręczniki, pościel co 2 dni
wyżywienie-monotonne śniadania przez 7 dni ta sama wędlina ten sam żółty ser i coś podobnego do fety, parówki pomidor i ogórek zielony ,jajka w cyklu trzydniowym (omlet,sadzone,na twardo)omlet i parówki przeważnie letnie,na obiadokolację ten sam rosołek z paczki przez 7 dni!!! drugie dania dosyć smaczne ale małe porcje i przeważnie letnie lub wręcz zimne (gdy zwróciliśmy uwagę- obraza majestatu).
Hotel o dość słabej lokalizacji, z daleka od plaży, która jest piaszczysta, ale niestety zatłoczona i brudna. Polecam wynająć taksówkę i przejechać się na piękną plażę kamienistą Valdanos, to około 7 km. W pobliżu hotelu znajdują się supermarkety, sama okolica nie zachwyca - śmierdzi kanalizacją, ruchliwa ulica. Około 4 km do centrum Ulcinj - Kalaja. W pokojach niby jest tv, ale.. nie działa antena ;-) przynajmniej nie we wszystkich. Mało miejsca w pokoju 3-osobowym, mało szafek. Ogólnie hotel czysty, jednak w przypadku jakichś problemów, usterek ciężko dogadać się z załogą, ponieważ nikt nie mówi w języku angielskim... Trzeba łapać rezydenta i załatwiać sprawy z właścicielami przez niego, ale na całe szczęście - na rezydencie można polegać. Często do południa, a nawet do godziny 14 nie było prądu, a co za tym idzie - nie było klimatyzacji i internetu. W momencie, gdy na zewnątrz jest duszno i pada (bo tak też się czasem w Czarnogórze zdarza..), jest to niemałe utrapienie. Mały wybór jedzenia, na śniadanie glównie jajka pod różnymi postaciami oraz parówki. Zupa: na 7 dni pięć razy był rosół. Deser - zawsze ciasto biszkoptowe, a na nim codziennie inny krem... :-) drugie dania smaczne, jeśli ktoś dobrze wybrał.. ;-) Do tego śladowa ilość owoców: jabłka, pomarańcze, arbuz, Hotel posiada basen... stelażowy. Na moje oko - nie ma się czym chwalić. Malutki, brudny. Lepiej pominąć to milczeniem ;) Reasumując - Czarnogóra to przepiękny kraj, ale na następną wizytę trzeba się wybrać w okolicę Herceg Novi.
Czysty Szybkie WiFi Smaczne II dania
Daleko od piaszczystej, zatłoczonej plaży (ok. 15 minut pieszo) Brak prądu od rana do wczesnych godzin popołudniowych Mało urozmaicone śniadania, zupy oraz desery. Właściciele oraz obsługa nie mówią w języku angielskim. Basen stelażowy. Duża odległość od lotniska (ponad 2 h drogi)
Wszystko super w hotelu i bardzo tanio.... najlepsi kierowcy na wycieczkach i strasznych \"agrafkach\" - mistrzowie, prze fajni przewodnicy, jedzenia aż za dużo... POLECAM:)
wszystko ok
Jesteśmy właśnie w tym hotelu i jak dla Nas rewelacjaa .Własciciele przesympatyczni jak i cała rodzina zawsze mili i uśmiechnięci.jedzenie bardzo dobre każdy ma wybór co będzie chciał zjesc porcje duże zawsze owoc i ciasto pyszne.do plaży spacerkiem 15 minut .pokoje super.polecam
Fajne pokoje Pyszne jedzenie Przesympatyczni właściciele Basen.
Wakacje -czerwiec 2019. Willa-nowa, czysta, właściciele bardzo dbają o gości. Jedzenie do syta (HB) śniadania do wyboru: zawsze jajka, wędliny, sery coś na słodka. Obiadokolacja danie wybrane poprzedniego dnia z trzech przez każdego indywidualnie. Posiłki przygotowywane na miejscu -rewelacja. Od właścicieli codzienne ekstra deserek-gratis. Bardzo miły gest Codzienne rano transport na plażę gratis -na nogach około 15 minut. Obiekt wart w 100 % polecenia. Rezydent Valdi tzw.człowiek orkiestra. Na prośbę grupy 11 osób zorganizował wycieczkę, której nie miał w ofercie. Bardzo dba o klientów. Miły, często zagląda aby sprawdzić czy wszystko w porządku. Miejsce Willi Ama - początek ogromnej, pięknej plaży Wielka Plaża (15 minut), do centrum starego miasta 1 godz. drogi wzdłuż wybrzeża. Polecamy.
czystość, położenie tzn. bliskość plaży, właściele
czystość, położenie tzn. bliskość plaży, właściele
Hotel OK, za te pieniądze super. Trochę daleko do plaży (po drodze śmierdząca rzeka) na której zarezerwowanie leżaków to spory problem. Możliwy transfer z hotelu na dalszą plażę (naprawdę warto), o wiele czyściej i mniej ludzi. Jedynym problemem była Pani rezydent (Julia). Szkodzi ona właścicielom hotelu i samemu biuru Delta. Angażuje się do zapisów na wycieczki, potem zapomnijcie o niej. Zero kontaktu, zero informacji o zakupionych wycieczkach, zero pomocy w razie problemów. Tu dużo bardziej można liczyć na właściciela. Podczas mojego pobytu jedna osoba miała wypadek, jedna nie pojechała na zapłaconą wycieczkę a ja nie doczekałem się potwierdzenia godziny wyjazdu na wycieczkę prze Panią Rezydent. Zero pomocy. Ogólnie mieliśmy wrażenie, że to ta Pani jest na wczasach i nie powinniśmy jej przeszkadzać. Po kilku skargach pojawiła się \"mamusia\" rezydentki która próbowała załagodzić sprawę.Gdyby nie ta Pani to mogę polecić Czarnogórę i Villę Ama u Osmana.
Miła i pomocna obsługa, czysto, spokojnie, dla rodzin z dziećmi
odległość do plaży, monotonne posiłki (szczególnie śniadania)
Pobyt w okresie koniec lipca-początek sierpnia 2018.Hotel Ama jest obiektem oddalonym od plaży ok 1km , właściciele bardzo mili uczynni i pomocni w załatwieniu wielu spraw, pokoje zawsze czyste wysprzątane, ręczniki papier i śmieci wymieniane codziennie, pościel w połowie turnusu, jedzenie smaczne, śniadania dość monotonne ale duże, obiady super -zawsze zupa, drugie dane(przez 10dni codziennie inny zestaw) i ciasto domowej roboty lub owoce,oraz winko białe lub czerwone. Wadą hotelu jest brak atrakcji dla dzieci nie za duży plac koło villi połączony z parkingiem oraz basen stelażowy. Ogólnie pobyt się się udał jesteśmy zadowoleni, cena adekwatna do jakości atrakcji. Sama Czarnogóra jest troche brudnym krajem zwławszcza ta bliżej Albanii, jednak wszystko rekompensują piękne widoki i niskie ceny w tej części regionu . Polecam wypocząć w Czarnogórze i samemu dostrzec jej piękne zakątki.
klima,tv, lodówka, kuchenka, czajnik w pokoju , czysto, schludnie, sprzątane na czas,
nieopodal śmierdzącej rzeczki, spory kawałek do morza, basen stelażowy, brak atrakcji dla dzieci