Villa Cikuli

Oceniam pobyt na 10. Znaleźliśmy tam wszytko czego szukaliśmy . Piękna plaża, cudowne widoki, mili właściciele i z serem na dłoni Pani rezydent Daria .

Idealne miejsce. Piękna plaża .Korfu na wyciągnięcie ręki. Wspaniały właściciel Sofokli. Wieczorem cisza spokój a zarazem blisko do centrum Ale jest jeszcze jedna ważna sprawa...Najcudowniejsza Najwspanialsza Najukochańsza Pani rezydent Daria. Większość biur podróży może pozazdrościć A wypoczywalismy z kilkoma. Jest to jedno z miejsc które każdemu mogę polecić i zapewne kiedyś tu wrócimy. Igor i Sylwia

p0sciel zmiana samemu raz na turnus papier toaletowy 2 szt na caly pobyt sniadania tylko tosty co 2 dzien jajka sadzone pokoje nie sprzatane

Hotel przy plaży ,posiada prywatną plażę co w Albanii jest atutem. Mieści się w spokojnej części Sarandy w pobliżu dość dużo sklepików w tym tani market. Przepiękne widoki. Dla mniej wymagający Serdecznie Polecamy

Nazwa  Villa Cikuli
Miejsce  Albania / Wybrzeże Jońskie / Saranda
Udogodnienia  dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu

Białe, piaszczyste plaże otoczone lazurową wodą

Malownicze wyspy, takie jak Korfu i Zakynthos

Krystalicznie czysta woda idealna do nurkowania i snorkelingu

4.3

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Honorata Krawczyk

Pobyt - Sierpień 2019

Zalety

Właśnie wróciliśmy z wakacji z Sarandy. Jeszcze długo będziemy pod wrażeniem tego miejsca . Raj na ziemi . Hotel bez zarzutów. Czysto, kameralnie i położenie tuż przy plaży . Niedaleko do centrum Sarandy. Podzielam powyższą opinie. Nasza rezydencja to supernowa osoba . Bardzo dużo pozytywnego wniosła w nasz pobyt swoją pogodą ducha. Polecam wszystkim wachającym się czy wybrać to miejsce

Wady

Nic, co przesądziłoby na niekorzyść pobytu. Nawet dość monotonne śniadania umykają przy całokształcie

Igor Sylwia

Pobyt - Czerwiec 2019

Zalety

Duże 2 pokoje .położenie można powiedzieć na samej plaży Piękne widoki czysta plaża

Wady

Za te pieniądze wad nie zauważyliśmy

iwona

Pobyt - Lipiec 2018

Zalety

hotel polozony zaraz przy morzu pokoje ladne duze

Wady

posciel zmiana samemu raz na turnus papier toaletowy 2 szt na caly pobyt sniadania tylko tosty co 2 dzien jajka sadzone pokoje nie sprzatane

5.2
Bożena

Pobyt - Czerwiec 2018

Zalety

Prywatna plaża, cisza, spokój. Piękne widoki. Blisko do marketów. Do centrum ok. 1,5km. Gospodarz pomocny, bardzo miły. Pokoje dość duże, aneks kuchenny klimatyzacja w cenie.

Wady

Starodawny wystrój, prosi się o wymiane mebli. Łóżka w opłakanym stanie ( chodzi mi o pojedyncze łóżka dla dzieci, ledwo sie trzymały)