Villa Real

Mały rodzinny hotelik, kameralny, spokojny. Blisko plaży, w ładnej zatoczce ok. 100 m. Urządzony skromnie ale robi dobre wrażenie. Apartamenty są czyste, zadbane, składają się z sypialni i pokoju dziennego z aneksem kuchennym. Hotel posiada też średniej wielkości basen. Polecam dla osób szukających spokoju i ciszy.

Hotel położony w centrum maleńkiej miejscowości, ok 100 metrów od plaży. Apartamenty składaja się z 2 pokoi, jeden z aneksem kuchennym, stołem, łóżkiem oraz szafą. Drugi to typowa sypialnia z trzema łóżkami i szafą. Apartament wyposażony jest także w telewizor. Pokoje czyste sprzątane 2 razy w tygodniu. Zmieniana jest także pościel i ręczniki. Nasz apartament znajdował się od strony ulicy co było uciążliwe ze względu na hałas dobiegający od ulicy. Zdecydowanie polecam pokój od strony basenu. W hotelu jest spokojnie i przeważają w nim rodziny z dziećmi. Przy basenie nie brakuje leżaków i stolików, jest tam bar gdzie można coś przekąsić za w miarę przyzwoite pieniądze. Sama miejscowość jest niewielka, plaża piaszczysta z turkusową wodą, kilka knajpek, zero dyskotek. Spokój i cisza. Polecam tę miejscowość i hotel szczególnie rodzinom z dziećmi.

Hotelik jest bardzo łady, jest bardzo spokojnie. Byliśmy z mężem i 1,5 rocznym dzieckiem. Miasteczko i okolica bardzo spokojna i przepiękna. Polecam ceniącym spokój. Jak my byliśmy było bardzo dużo Anglików bardzo sympatycznych. Plaża rewelacja! Przepiękna i bardzo czysta zatoczka. Bardzo chętnie bym tam jeszcze wróciła. Nie wiem dlaczego nie ma teraz wyżywienia, bo jedzenie było super. Byliśmy już w kilku krajach, ale tu jedzenie było rewelacyjne. Bardzo polecam.

Nazwa  Villa Real
Miejsce  Hiszpania / Majorka
Wyżywienie  śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do kuchni / aneks kuchenny

Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami

Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą

Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki

Zachwycające krajobrazy i tajemnicze Smocze Jaskinie

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Michał

Pobyt - Marzec 2009