Zante Village

2.8

Moja opinia ogólnie naprawdę dobra, jestem zadowolona z wyjazdu, dla mnie dużym plusem był głęboki spory basen do którego dołączone były różne dmuchane pączki itp. natomiast jedzenie jak na all in, no dosyć mało, byłam w grecji wcześniej i wybór był dosłownie 10 krotnie większy, tutaj niestesty naprawdę mały wybór, ja tam zawsze ziemniaka zjadłam z jakimś kurczakiem jak był czy makaron jak miał lepszy dzień, no ale mogliby to rozmaicić bardziej, mój chłopak się tam nie najadał, śniadania zawsze takie same bez zmian, mało owoców bo tylko arbuz, soki tak słodkie że nie dało się pić. Co do picia, wystawka z drogim alkoholem ładna, ale to nie dla gości all in, niestety. Jakiś wybór alkoholu był ale ja skończyłam na dwóch spróbowanych drinkach i podziękowałam, piłam podróbę sprite do końca wyjazdu, natomiast mój chłopak pił piwo i mówi że dobre, także chociaż tyle. Droga do plaży faktycznie daleko, busik jeździ tak jak w planie także to jest spoko, miasteczko jest bardzo blisko co jest wielkim plusem, obkupiliśmy się tam w oliwę, pamiątki i spróbowaliśmy pit greckich po 4 euro, polecam;) ogólne wrażenia dobre

Niestety nie mogę polecić tego hotelu. Pobyt nie spełnił naszych oczekiwań. Wielokrotnie byliśmy, na różnych greckich wyspach i zdajemy sobie sprawę, że grecki standard nigdy nie jest tak wysoki jak np. w Turcji czy Egipcie, ale ten hotel przekroczył wszelkie granice.

Stosunek jakości do ceny to trochę żart. Za 7 dni 2800 za osobę a w zamian? Jedzenie przez 7 dni takie samo aż się patrzeć nie chce. Zero przekąsek jak to było opisane w karcie informacyjnej, codziennie jedno i to samo ryż makaron ziemniaki i jakieś mięso. Zero słodkiego stołu. Owoce? Arbuz przez tydzień czasu. Za to arogancki barman który podaje wszystko jak za karę . Na zwykły sok kręci głową, na tanią podrobioną whyski z colą kręci głową. Nie wspominając o „ drinkach „ o ile to można tak nazwać które parzą się w szklanych słojach w 30 stopniach przez cały dzień bo mieszają to wszystko rano. Może jakieś 1,5% te drinki miały .

Nie wiem skąd tak dobre opinie tego hotelu. Miałam opcję all inclusive. To jakiś żart. Przekąski między głównymi posiłkami ???Codziennis zimna kanapka z serem i wędliną wyciągana z lodówki. Nic więcej. Jedzenie dramat. Codziennie rano angielskie śniadanie . Standard pokoju słaby. Zepsuta deska sedesowa, prysznic lał się w każdą stronę, okno w łazience wisiało na jednym zawiasie. Klimatyzacja zagrzybiala i zepsuta. Nie polecam.

Hotel położony jest przede wszystkim w spokojnej okolicy, jednocześnie bardzo blisko centrum Alykanas - ok. 7 min. spacerkiem. Uważam, że główną zaletą hotelu jest duży basen, który czyszczony był codziennie rano, jednakże akurat trafiłam na grupę ludzi którzy koczowali z ręcznikami od wczesnych godzin, więc w ciągu dnia ciężko było dostać się do leżaka; najzwyczajniej trzeba było ciągle zerkać i chodzić, czy nic się nie zwolniło. Nie odejmuję za to oczywiście hotelowi, akurat tacy ludzie wakacjowali. Były to przede wszystkim rodziny z dziećmi oraz pary bądź grupy znajomych. Jedzenie w hotelu było pyszne, co prawda faktycznie wybór był mały (jeśli jesteś przyzwyczajony do standardu tunezji/turcji/egiptu - tutaj nie doświadczysz masy zapełnionych stołów), aczkolwiek wszystko było świeże, doprawione i co chwile donoszone, gdy czegoś zabrakło. Na minus w tej sekcji - bardzo mało napojów innych niż woda, kawa czy herbata. Co prawda w pool barze można było poprosić o colę czy sok, ale na stołówce tego brakowało. NIE jest to opcja dla peaky eaterów; frytek, nuggetsów czy pizzy tu nie znajdziesz. Pokoje to największy minus tego hotelu, są sprzątane codziennie i schludne, aczkolwiek bardzo długo remontu nie widziały. Jeśli planujesz raczej aktywne wakacje, a pokój ma ci służyć głównie do spania i trzymania rzeczy, to śmiało polecam. Do plaży spacer zajmuje ok. 15-20 min. zależnie od tempa - ale spacer jest przyjemny, droga jest prosta, nie ma żadnych wzniesień i przy okazji przechodzi się przez centrum Alykanas. Sama plaża jest piaszczysta, czysta i dość szeroka, więc idealna do typowego plażowania, a w jej okolicy znajduje się sporo barów czy knajp. Morze również czyste i ciepłe. Ogólne wrażenia - bardzo pozytywne :) Polecam ludziom chcącym spokojnego odpoczynku (ze względu na połóżenie w Alykanas) oraz tym, którzy chcą aktywnie spędzić wakacje - w okolicy jest wiele wypożyczalni kładów, samochodów więc bez problemu będzie można przemieścić się i pozwiedzać na własną rękę.

Nazwa  Zante Village
Miejsce  Grecja / Zakynthos / Alycanas
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, sporty wodne, bez paszportu

Centrum handlowo-rozrywkowe położone w niewielkiej odległości od hotelu.

Dla dzieci: plac i pokój zabaw, miniklub.

Doskonała lokalizacja: świetna baza wypadowa do zwiedzania dalszych zakątków wyspy.

Ok. 1 km od hotelu piaszczysta, długa plaża (bezpłatny bus hotelowy kursuje na plażę 5 razy dziennie).

2.8

Wyświetlono 445 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Julia

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Basen

Wady

Jedzenie, brak przekąsek

2.0
Maciej

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Nieduży hotel, brak tłoku przy posiłkach, nie ma problemu z leżakami przy basenie.

Wady

Niemiła obsługa, robi problem o najprostszą prośbę. W pokoju śmierdziało z kanalizacji i była inwazja mrówek. Nie można było zostawić żadnego jedzenia ani śmieci bo to tylko potęgowało problem. W opisie hotelu, który dostaliśmy przy zameldowaniu była informacja, że bar przy basenie jest otwarty do 0:30 (w rzeczywistości był tylko do 23:00), kolacja miała być od 19:00-21:00 a była do 20:30. Jedzenie bardzo słabe. Brak zmienności, z owoców przez 12 dni był tylko arbuz, brak lokalnych produktów.

3.9

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Okolica Obejście hotelu Basen

Wady

To co już wspomniałam + standard pokoi. Pokoje i łazienki do generalnego remontu. Brak możliwości napełnienia woda pitna butelki z saturatora który znajduje się w restauracji ( można tylko korzystać podczas posiłków )( z kranu nie nadje się do spożycia ) warunki warunkami ale wodę do picia powinni zapewniać w pokojach. Musieliśmy tachać zgrzewki wody ze sklepu

1.0

Martyna

Pobyt - Sierpień 2025

Zalety

Basen Jedzenie Położenie/okolica

Pobyt - Sierpień 2025

Po przeczytaniu wielu opini byłam sceptycznie nastawiona do tego hotelu. Na miejscu jednak miło się zaskoczyliśmy. Basen duży i czysty o różnych poziomach głębokości. Jedzenie nie za duży wybór ale nikt głodny nie chodził a nie jesteśmy z tych co wszystko zjedzą. W restauracji jest czysto i na bieżąco jest dokładane. Przy barze na zmianę barmanka (...) lub barman. Mogły by być dwie osoby bo czasem robią sie dwie kolejki- jedna do lodów, druga do baru. Pokoje skromne ale czyste i codziennie sprzątane ( oprócz niedziel) Okolica spokojna i cicha w nocy. Do marketu czy restauracji 5 min spacerkiem. Na plażę ok 20 min ale 4x jedzi bus. Plaża ładna. 2x leżaki i parasol 15€ za dzień. Na miejscu w hotelu dwie animatorki z Rainbow. W ciągu dnia zajęcia dla dzieci, Aqua aerobik, mini disco o 20.30. Raz było karaoke. Dwa razy trafiliśmy na grecki wieczór z tańcem I muzyką na żywo. Może brakowało czegoś więcej wieczorem dla dorosłych do powiedzenia przy drinku. W hotelu sami Polacy i Anglicy. Ogólnie jesteśmy zadowoleni z pobytu. Wczoraj wróciliśmy więc opinia jest na gorąco :) Mimo tego ze bywaliśmy w hotelach o wyższym standardzie ten jest na prawde ok. Stosunek ceny do jakości jest zachowany. Możemy szczerze polecić hotel jak i piękne Zakhyntos to zwiedzania.

Zalety

Duży,czysty basen Miła obsługa Lokalizacja

Wady

Okrojony wybór menu ( ale myślę ze każdy coś dla siebie znajdzie) Mało owoców ( tylko arbuz) 1 barman na zmianie Wieczorne animacje.

Adrianna

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel całkiem okej, łazienki na pewno do remontu wraz ze starą klimatyzacją. Posiłki bardzo dobre, atmosfera też. Pozdrawiam dziewczyny ,które prowadziły super aqua!

Zalety

Jedzenie, pokoje, balkony, basen

Wady

łazienki, klimatyzacja

Iza

Pobyt - Lipiec 2025

Całkiem niezły hotel dla mniej wymagających turystów ;) Jedzenie smaczne, minusem jest mały wybór owoców (w ciągu tygodniowego pobytu codziennie były tylko jabłka i pomarańcze). Raczej nie polecam też dla wegetarian, bo dania główne są zwykle mięsne/rybne/z owocami morza. Basen fajny, chociaż bez żadnych dodatkowych atrakcji, o zróżnicowanej głębokości, więc skorzystają zarówno dorośli jak i dzieci. Raczej bez problemów z zajęciem leżaka, chociaż osób, które rzucają swój ręcznik już o 8 rano nie brakowało. Brak wielu atrakcji dla dzieci - jest mały plac zabaw, z którego ze względów pogodowych da się skorzystać ewentualnie rano/wieczorem. Nadrabiają bardzo fajne panie animatorki :)

Zalety

- duży basen - spokojna okolica - darmowe leżaki - fajne animatorki

Wady

- mały wybór owoców - łazienki wymagające remontu - część napojów serwowana w plastikowych kubkach

Rafał

Pobyt - Czerwiec 2025

Właśnie wróciliśmy z hotelu Zante Village na Zakynthos.Hotel spoko,pokoje skromne ale ok,widok super na góry ,wyżywienie nie takie wymyślate jak w Turcji czy Egipcie,bez efektów wizualnych,ale w cenie poniżej 2tys złotych na tydzień w Europie nie ma czego wymagać.Zawsze były 2-3 rodzaje mięsa np.kurczak,wołowina,baranina,kozina,jakaś ala ryba typu panga,małże, warzywa zawsze były typu brokuła,fasolka szparagowa,brukselka,kalafiar itd. z 5-6 sałatek i ulubione TATZiki:D.Alikanas to chyba najlepsza miejscowość na urlop,a zwiedzilśmy prawie cała wyspę jest spokojnie jest piękna zatoka z widokiem na góry Zakynthosu i Kefalonie.Woda taka,że można wyjść w morze 70metrów i jest do do kolan,także ciepła.Mnóstwo tawern z najtańszym jedzeniem na Zakynthos(...)Początek czerwca temp powietrza 27-31,wody 24-25.Języka nie trzeba umiec żadnego,bo tam prawie każdy Grek gada po Polsku:DTakże (...) razem sam nocleg bez wyżywienia.

Zalety

Lokalizacja,blisko tawern,ładny widok,piwo lane Zorbas,leżaki przy basenie w dużej ilości,spoko kelnerzy,miła obsługa

Wady

może do plaży około kilometra,ale jezdzi bus punktualnie i zamykać okna na wieczór bo was zeżrą komary

2.1
Wiktoria

Pobyt - Czerwiec 2025

KATASTROFA!!!! Przestrzegam wszystkich przed tym hotelem i łudzącymi opiniami na jego temat. Mój wypoczynek zamienił się w przetrwanie!!!! 1. Bardzo stary hotel, pokoje są stare, dziury w ścianach po np. brakujących podpórkach do wanny, bardzo brudne zagrzybione fugi, wiele uszkodzonych leżaków nad basenem. 2. OHYDNE jedzenie dosłownie nie jadłam tam nic poza ryżem lub makaronem który również był ohydny, 3-4 rodzaje sałat w których 90% składników było takie samo a na górze może garść tuńczyka, żeby było że inna sałatka, wszystkie sałatki miały bardzo gorzkie warzywa, były bardzo kwaśne od śmietany. Jednego dnia feta o konsystencji lodów roztopionych a następnego dnia twarda jak kreda, którą można było kruszyć. Makarony ugotowane dobrze, nie rozgotowane, natomiast żaden z sosów nie był zjadliwy, pogniecione pomidory z wodą albo sos Ala carbonara który smakował jak ciasto z kaszką manną i BYŁ SŁODKI jak deser. Mięso obrzydliwe, kurczak śmierdział i odrzucał samym swoim wyglądem, wszystko smażone z kośćmi, które odrzucały na sam widok, jednego dnia były smaczne suflaki, szkoda tylko że było ich ok.20szt na cały hotel, kto zdążył ten zjadł a dla reszty pod spodem brytfanna kiełbasy. Brak wyboru deserów, codziennie ciasto które wyglądało lub smakowało jakby było zmielonym ciastem z dnia wczorajszego. Jedyne owoce to pomarańcza lub jabłka o smaku pomarańczy bo tak długo razem leżały. Brak NAPOJÓW NA STOŁÓWCE DO OBIADU I KOLACJI, tylko do śniadania były dwa rozwadniane soki wodne, a na obiad trzeba było maszerować do baru poza budynkiem, wystać swoje w kolejce bo bar na cały hotel obsługiwała jedna pani. 3. Śniadania całkiem okej natomiast nie po to przyjechałam na wakacje żeby jeść to samo co w domu 7 dni w tygodniu, codziennie to samo bez jakiejkolwiek zmiany, wędliny i parówki bardzo podłej jakości, pomielone tak że nie przypominały mięsa. Reszta śniadania ok. Ale bez jakiekolwiek uśmiechu po zjedzeniu. Ekspres do kawy się psuł, nikt z obsługi się tym nie zainteresował tylko Panie chcące sobie przygotować kawę musiały same go naprawiać. 4. Na barze pani Ania Polka, która nie daje rady sama na barze na cały hotel, z przemęczenia często była bardzo oschła, za co jej nie winie ale nie powinno tak być, hotel powinien zadbać o większą ilość obsługi. W trakcie pobytu została wystawiona karta że można brać tylko 2 napoje na raz podczas zamawiania, co było dla mnie wielkim żartem , bo malutkim kubeczkiem plastikowym to nie widziałam żeby ktoś się napił na cały posiłek, trzeba było kilkukrotnie stawać w kolejce, gdy pani nie chciało się otwierać nowego picia i dolać do końca kubeczka, bo skończył jej się napój to wrzucała pół kubka lodu żeby było że jest pełen. Z napojów nie było szału, wszystkie najtańsze podrabiane napoje „cola” „sprite” itd wszystkie bardzo rozwodnione i mało smaczne. Serwowane były na barze lody, których 4 smaki można było wszystkie zmieszać i wszystkie nadal smakowałyby tak samo cukrem i woda z mlekiem. Miały być w trakcie dnia dwa razy „przekąski” nie było nigdzie oznaczone gdzie je można otrzymać gdy po pół h szukania po hotelu podeszliśmy po nie do baru, pani wyciągnęła jakieś zawiniątko ze starej bagietki ze śniadania z plasterkiem szynki i sera. Oczywscie nie zjadłam tego nawet bo bałabym się o konsekwencje jelitowe. 5. Dla mnie NAJGORSZA sprawa KOTY, które widać że były chore , bo sama ich obecność mi nie przeszkadza, uwielbiam zwierzęta natomiast te były chore miały zagrzybione jakieś pyszczki, dziury bez sierści a mimo to wchodziły do stołówki oraz co dla mnie jest ABSURDEM załatwiały się do doniczek z kwiatami i palmami przy samych leżakach, co powodowało OGROMNY smród, musiałam psikać perfumami w te doniczki żeby móc leżeć na leżaku. 6. W łazience gdy spuszczaliśmy za szybko wodę z wanny to nagle z odpływu na środku pokoju wylatywała na całą łazienkę woda i zalewała nam cały pokój, trzeba było stać i trzymać na pół otwarty korek żeby woda nie wylatywała. 7. Na stronie byliśmy zapewnieniani że od 15 czerwca trwa wysoki sezon co dla nas oznaczało klimatyzację darmową. Na miejscu informacja że klimatyzacja kosztuje 6euro za dzień, nie chciałam płacić takich dodatkowych kosztów bo dla mnie w tym sezonie klima to podstawa. Było w pokoju tak gorąco, że mimo że spaliśmy z otwartymi drzwiami balkonowymi musiałam maczać ręczniki w lodowatej wodzie i takimi się nakrywać zeby jakkolwiek przetrwać noc. Brak normalnej kotary żeby otworzyć drzwi na noc czy dzień bez wpuszczania owadów tylko wielkie metalowe wrota z dziurkami które nagrzewały pokój do takich temperatur że szkoda o tym mówić. 8. Bardzo dziwna sprawa basen zamknięty od 19:00 do 9:00 rano, gdy była największa duchota, musieliśmy napełniać wannę lodowatą wodą i tam leżeć do czasu snu bo inaczej nie dało się wytrzymać w pokoju. 9. Transfer z hotelu do lotniska, pojechaliśmy w taką objazdówkę autokarem bez klimy który był wypchany ludźmi po brzegi, odprawa już trwała a my nadal w autobusie- ogromny niepotrzebny stres. I wiele innych!

Zalety

Duży basen

Wady

Jedzenie ohydne, brak zainteresowania personelu hotelem, szkło w basenie po zabawie dzieci piłka, nikt z hotelu nie zareagował, brud , daleko do „centrum” w którym i tak nie było nic poza kilkoma restauracjami, plaża brudna, brak chodników, chodzenie poboczami po ruchliwych ulicach, sklep pod hoteledrogi, następny sklep ok.10-15 minut od hotelu. Stare pomieszczenia, niefunkcjonalne, koty załatwiające się do doniczek z palmami, za mało obsługi baru, mały wybór jedzenie i napojów brudna posciel

Pobyt - Czerwiec 2025

Hotel bardzo przyjemny, pięknie położony, basen duży, obsługa przemiła i pomocna. Jedzenie smaczne, nikt nie chodził głodny. Bar przy basenie oblegany, ale panie barmanki robiły co w ich mocy, żeby nie stały za długie kolejki. Do plaży jakieś 15 minut spacerem, jeżeli ktoś nie lubi chodzić - 4 razy dziennie jeździ bus hotelowy. Pokoje przestronne, z lodówką, duże balkony. Łazienki to jedyny drobny mankament (przydałby się im remont), ale nie po to jedzie się na urlop, żeby siedzieć w łazience ;)

Zalety

Przemiły personel, duży basen, utrzymanie części wspólnych

Wady

nie było takich rzeczy

Pobyt - Czerwiec 2025

Cena adekwatna do jakości. Basen ładny, okolica spokojna. Do plaży przynajmniej 1km. Jedzenie powtarzalne ale dobre, szkoda że do kolacji nie wystawiają na sali konsumenckiej soków

Łukasz

Pobyt - Maj 2025

3 gwiazdki adekwatne do ceny. Baza wypadowa i spokój podczas nocy.

Zalety

W cichej okolicy, ładny basen.

Wady

Plac zabaw dla dzieci i sala zabaw wymaga solidnego remontu. Zaniedbane obie atrakcje Uszkodzone schodki na zjeżdżalni.

Magdalena

Pobyt - Kwiecień 2025

Sam hotel bardzo ładny ,czysty ,położenie idealne,

Zalety

Położenie bardzo ładne.,czysty,widoki niesamowite ,obsługa bardzo miła (szczególnie pani Ania-pozdrawiamy)codziennie sprzątane pokoje

Wady

Bardzo krotki czas posiłków, kolację i śniadania to samo meni

Agata

Ogólnie hotel sam w sobie jest okej, jedzenie jest na średnim poziomie, nie ma różnorodności, basen i bar super, pokoje i łazienki jedna wielka MASAKRA. Pokój sam w sobie czysty, ale bardzo stary, w łazience brak deski sedesowej o którą prosiliśmy codziennie, w przedostatni dzień pani w recepcji powiedziała że dla nich to nie jest koniec świata jak nie ma deski, no cóż, oprócz tego smród niewyobrażalny w łazience oraz w korytarzu, brak cieplej wody ( cysterna ją dowozi).

Zalety

Czystosc w pokoju Duży czysty basen oraz wygodne leżaki Miła obsługa na barze i w restauracji

Wady

Smród niosący się po pokoju i łazience Brak spełnionych oczekiwań wobec turystów Jedzenie monotonne Brak cieplej wody miedzy 21-23 Klimatyzacja płatna 6€ za dzień

Agata

Ogólnie hotel spoko duży pokój ładny basen jedzenie słabe ale każdy coś sobie znajdzie okolica tak sobie troszkę na uboczu

Zalety

Miły personel ładny basen i oczywiście widoki

Wady

Brak sprzątania brak wymiany ręczników dużo głośnych Polaków na basenie i barze wstyd mi było za nich

2.9
Marzena

NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pokoje brudne, śmierdzące.... W łazience pleśń i odór z kratki odpływowej. Zgłoszone uwagi dla rezydenta, brak reakcji ze strony hotelu. Wczasy KOSZMAR ;(

Zalety

BRAK

Aneta

Najlepsza trzygwiazdkowa lokalizacja w Alikanas. W przeciwieństwie do większości pozostałych obiektów o podobnym standardzie, nie znajduje się bezpośrednio przy głównej trasie. Hotel Zante Village to idealne miejsce na urlop dla całej rodziny. Zarówno dzieci, jak i dorośli znajdą tam coś dla siebie. To dobre miejsce zarówno na odpoczynek wewnątrz kompleksu, dla tych którzy preferują bierny odpoczynek, jak i doskonała baza wypadowa, dla chcących spędzić urlop aktywnie. Duży, czysty basen z wydzielonymi strefami dostosowanymi do wieku urlopowicza i umiejętności pływackich. Siatkówka wodna. Przy basenie spora ilość leżaków i parasoli. 200 m od obiektu znajduje się wypożyczalnia samochodów, quadów, rowerów oraz przystanek autobusowy. Niezwykle serdeczni i pomocni ludzie w okolicznych miejscach usługowych, sklepikach i restauracjach.

Zalety

Przestronne, klimatyzowane pokoje z łazienkami, lustrem, toaletką, balkonem. Pyszne jedzenie, bar (nadwaga gwarantowana). Dla dzieci plac zabaw, rozrywki oferowane przez animatora Adama (zabawy muzyczno- ruchowe, malowanie buziek, tatuaże itp.). Bilard. Możliwość uczestnictwa w wycieczkach fakultatywnych. Wieczór grecki z tradycyjną muzyką i tańcami. Biorąc pod uwagę temperaturę na zewnątrz dużym udogodnieniem jest bezpłatny bus kursujący na piaszczystą plażę kilka razy dziennie.

Wady

Wifi jedynie w hotelowym lobby. Słaby zasięg. Brak poboczy, chodników. Wyspiarski system kanalizacyjny pozostawia wiele do życzenia. Łazienki i ich wyposażenie wymaga rewitalizacji. W owocowym menu oferuje się jedynie arbuza i brzoskwinie z puszki.

Ewelina

Pobyt oceniam jako udany. Hotel zasługuje na te 3*. Pokoje nie są nowe ale są czyste, codziennie sprzątane. Basen bardzo fajny, duży, woda czysta. Duża ilość leżaków przy basenie. Nie ma potrzeby rezerwować. Jedzenie dosyć monotonne ale smaczne. Gorzej dla dzieci, nie było zbyt dużego wyboru. Na śniadanie głównie były jajka gotowane, sadzone, jajecznica, podsmażane kiełbaski. Na obiad i kolację ryż, ziemniaki, makaron i jakieś mięso. Czasami spagetti. Między posiłkami w barze na basenie dostępne były przekąski - kanapki i lody. Dosyć daleko do plaży, ale jak ktoś woli hotel na uboczu to położenie idealne. Z hotelu na plażę jeździł busik 4 razy dziennie. Polecam wykupić wycieczki do zatoki wraku i na wyspę żółwi. Widoki i przeżycia niezapomniane. Ogólnie polecam!

Zalety

Duży, czysty basen. Duża ilość leżaków przy basenie. Czyste pokoje, codzienne sprzątane

Wady

Przydałby się remont łazienek Jedzenie dość monotonne ale smaczne, słaby wybór menu dla dzieci Dość daleko do plaży, ale 4 razy dziennie jeździ bezpłatny busik

Hotel dla nie wymagających turystów. Posiłki bardzo smaczne.

Zalety

Piękny, bardzo duży basen. Organizacja przejazdu busem nad morze bardzo dobra. Wspaniała piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza.

Zante Village