8,9 / 10

Wspaniały
96%
poleca ten hotel
Alf Leila Wa Leila
Egipt / Hurghada

Alf Leila Wa Leila

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 530 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 9.2
    Hotel

    • 9.6 Basen
    • 9.3 Obsługa
    • 9.1 Rozrywka i animacje
    • 8.7 Sport
    • 9.3 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.1
    Pokoje

    • 9.4 Czystość
    • 8.9 Łazienka
    • 9.1 Wielkość
    • 9.0 Wyposażenie
  • 8.0
    Położenie

    • 7.7 Atrakcje w okolicy
    • 9.0 Ciche i kameralne położenie
    • 8.7 Możliwości komunikacyjne
    • 6.9 Odleglość od plaży
    • 7.8 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.3
    Posiłki

    • 9.6 Ilość
    • 9.3 Jakość i smak
    • 9.3 Obsługa/serwis
    • 9.1 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Basen z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
  • Hotel stylizowany na orientalny pałac
  • Codzienny program animacyjny i wieczory tematyczne
  • Obfite posiłki
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Gdańska All Inclusive
    1 679 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 885 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 10 / 10

    gegul19
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Wspanialy hotel,rewelacyjne animacje,gwarancja udanych wakacji.polecam

    Opinia dodana: 27 września 2014
  • 8,1 / 10

    jaroslaw
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety piekny hotel
    • Wady bez wad

    bardzo milo spedzony czas polecam,pozdrawiamy marte animatorke

    Opinia dodana: 23 września 2014
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Damian
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Jedzenie , baseny , miła obsługa , sceneria
    • Wady brak

    Wspaniały hotel najlepszy w hurghadzie pyszne jedzenie wspaniały wybór posiłków , świetna atmosfera , przemili kelnerzy i obsługa , duża liczba basenów , wspaniała sceneria bajkowa 1001 i jednej nocy. GORĄCO POLECAM !!!

    Opinia dodana: 03 września 2014
  • 7,0 / 10

    ZUS
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Pokoje i jedzenie sa minusem tego hotelu natomiast nie tylko tym sie żyje . Z zewnątrz hotel bardzo ładny . Ogólnie polecam

    Opinia dodana: 02 września 2014
  • 9,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Arnold 1971
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Dobre jedzenie , obsługa najlepsza jaką dotychczas miałem , pokoje schludne bez żadnych szaleństw ale , animacje bardzo przyzwoite i ogólnie wszystko ok
    • Wady Za dużo leją alkoholu do drinków to jedyna wada jaka zauważyłem!!!!!!!

    Hotel bardzo przyzwoity wykonany w fajnym pomysłowym stylu , przyjazny dla rodzin z dziećmi . Byłem 8 raz w Egipcie zwiedzałem różne hotele 4i 5 gwiazdkowe ale ten pobił wszystkie na łeb. Rezydentka ( Exim) bardzo fajna kobieta życiowa i komunikatywna a co najważniejsze codziennie miała dyżur i służyła pomocą. Troszeczkę uciążliwi byli SEPARATYŚCI ze wschodu ale jakoś dało się przeżyć. Następnym razem pojadę do tego hotelu lub do sąsiedniego Jungle Park. Ogólnie polecam będziecie mieli udany urlop.!!!!!!!!!!

    Opinia dodana: 26 sierpnia 2014
  • 9,3 / 10

    Bogusia
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety kilka basenów, zróżnicowana głębokość i podział na strefę cichą i z atrakcjami serwowanymi przez animatorów, jedzenie - super, kilka restauracji np. włoska, azjatycka i co dzień coś innego do wyboru, na każdym kroku knajpki i bary z drinkami, mały amfiteatr na którym ciągle coś się dzieje, położenie blisko lotniska
    • Wady brak bezpośredniego dostępu do morza, plaża przy hotelu Dana Beach kamienista chociaż dojazd busem co 20 minut bezproblemowo!

    Hotel 4* ale można go śmiało porównać do niejednego 5* hotelu. Pokoje i łazienki czyste, obsługa dobra, jedzenie sssuuupppeerrr - każdy znajdzie coś dla siebie. My byliśmy z dziećmi wiek 4 i 7 lat. Jak dla dzieci w tym wieku atrakcji pod dostatkiem. Zjeżdżalnia w dużym basenie o głębokości 60 cm - dzieci swobodnie z nich korzystały. Basen głębszy 110 cm z atrakcjami i zabawami z animatorami - dla dzieci też super choć trzeba ich mieć na oku. Poza tym kilka mniejszych basenów przy pokojach - cicho spokojnie, kilka leżaczków z okolicznych pokoi i to wszystko - można odpocząć od hałasu i towarzystwa. Polecam ten hotel dla rodzin z dziećmi! Działa też klub dla dzieci, chociaż my nie trafiliśmy tam na polską animatorkę to dzieci i tak się świetnie bawiły i chętnie korzystały! Obsługa biura Exim na wysokim poziomie, proponują wycieczki w pakietach w dobrych cenach - warto skorzystać bo potem przy zakupie na własną rękę trzeba sporo dołożyć. Jedzonko w kilku tematycznych restauracjach, polecam włoską i azjatycką - dzieci zawsze coś znalazły dla siebie, poza tym przekąski i lody - dzieci zachwycone. Przy plaży też zapewnione jedzonko - nie trzeba wracać na obiad do hotelu! Jedynie plaża kamienista ( odpływ ok 13 ) przydatne buty do pływania!

    Opinia dodana: 23 sierpnia 2014
  • 8,8 / 10

    Tomek567
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety ogromny basen, bardzo duża przestrzeń, świetne animacje (zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych), pyszne jedzenie
    • Wady Brak wad! :)

    Hotel jest bardzo duży, czystość w hotelu utrzymana na wysokim poziomie, jedzenie bardzo bardzo dobre! Można szybko przemieścić się do centrum, pozwiedzać Hurgadę!:) Wszystko jest zrobione na tip-top. Pokoje są przestronne, dobrze oświetlone, obsługa zapewnia opiekę na pokojami w 100%! Polecam każdemu kto się wybiera z rodziną na wakacje ten właśnie hotel w Hurgadzie! Ponadto chciałbym polecić biuro lokalne 3MTours w Hurgadzie! ze świetnym przewodnikiem z polskojęzyczną obsługą, Bylismy na wycieczce do Kairu z biurem 3MTours oraz na quadach z dzieciakami! Profesjonalna obsługa, super ceny! Wybawiliśmy się za wszystkie czasy!

    Opinia dodana: 17 lipca 2014
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Anna Borkowska
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Bajkowa sceneria ,niepowtarzalny klimat ,wspaniali ludzie ,super animatorzy,kilka restauracji i barów ,super baseny i otoczenie ,czystość na wysokim poziomie :) Nie ma się do czego przyczepić same zalety :)
    • Wady BRAK

    Hotel przepiękny ,najlepszy w jakim byłam.Pokoje duże ,czyste zróżnicowane pod kątem komfortu ze względu na nowsze i starsze.My mieliśmy w części nowej,wyposażony dobrze ,każdego dnia sprzątany dokładnie.Na terenie hotelu zielono ,soczysta trawa podlewana każdego dnia.Jedzenie smaczne ,urozmaicone ,kilka restauracji,kilka barów ,wszędzie dostępna woda butelkowana. Animatorzy robią wszystko ,żeby turystom zapewnić rozrywkę. Na szczególną uwagę i pochwałę zasługuje polska animatorka Marta. Dziewczyna bardzo się stara ,zachęca do wspólnej zabawy i aktywnego udziału w niej.Syn z grupą młodzieży był na dyskotece w Coral Beach z Martą i bardzo był zadowolony. Miło było spotkać tam polską animatorkę i uważam ,że jest tam potrzebny ktoś taki.Byliśmy w tym hotelu w kilka zaprzyjażnionych rodzin i wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu i na pewno tam wrócimy. W recepcji miły chłopak Ibrahim A. ,bardzo kontaktowy i super uczynny. Polecam ten hotel wszystkim i każdemu z osobna,już za nim tęsknię

    Opinia dodana: 17 lipca 2014
  • 8,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Donia
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Duży przestronny.
    • Wady Mało leżaków na basenie. Bardzo mało owoców sezonowych.

    Hotel przestronny czysty. Duży basen. Napoje i driki ok. Jedzenie dla każdego coś dobrego. Na plażę busik co 30 min. Bardzo blisko galeria i bazar targowy. Hotel o bardzo ciekawej budowie. Kawa, lody, naleśnik, do oporu.

    Opinia dodana: 15 lipca 2014
  • 7,8 / 10

    Piotr ze Śląska
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Hotel przepiękny w bajkowym scenariuszu.Jedzenie bardzo dobre. Każdy może wybrać coś dla siebie.Czysto - na bieżąco remontowane i usuwane usterki.
    • Wady Notoryczny brak leżaków.

    Hotel bardzo ładny lecz na piedestale są Niemcy (około 80%) Polak zaś jest tam traktowany jak PODRZĘDNY TURYSTA.Czuliśmy się tam z żoną jak piąte koło u wozu.Jak nie znasz języka Angielskiego lub Niemieckiego to jesteś przegrany.Daje się to bardzo głęboko odczuć.Za zmianę pokój nie trzeba nić dopłacać-jak się nie podoba można zgłosić na recepcji i dają inne do wyboru.Mimo wszystko bardzo polecam ten Hotel.

    Opinia dodana: 04 lipca 2014
1 2 3 4 5 ... 53
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi