8,9 / 10

Wspaniały
96%
poleca ten hotel
Alf Leila Wa Leila
Egipt / Hurghada

: /

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 440 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 9.2
    Hotel

    • 9.6 Basen
    • 9.3 Obsługa
    • 9.1 Rozrywka i animacje
    • 8.7 Sport
    • 9.3 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.1
    Pokoje

    • 9.4 Czystość
    • 8.9 Łazienka
    • 9.1 Wielkość
    • 9.0 Wyposażenie
  • 8.0
    Położenie

    • 7.8 Atrakcje w okolicy
    • 9.1 Ciche i kameralne położenie
    • 8.7 Możliwości komunikacyjne
    • 6.9 Odleglość od plaży
    • 7.8 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.3
    Posiłki

    • 9.7 Ilość
    • 9.3 Jakość i smak
    • 9.4 Obsługa/serwis
    • 9.1 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Basen z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
  • Hotel stylizowany na orientalny pałac
  • Codzienny program animacyjny i wieczory tematyczne
  • Obfite posiłki
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 639 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Gdańska All Inclusive
    1 639 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 9,6 / 10

    Agnieszka
    Para
    Pobyt: Marzec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Czystość,baśniowy klimat,przemiła obsługa jednym słowem REWELACJA!
    • Wady Spora ilość turystów ze wschodniej granicy,ale ich nie da się uniknąć bo są wszędzie,sporo też gości z zachodu ale oni akurat mi nie przeszkadzają w przeciwieństwie do tych pierwszych,potrafią się zachować, druga wada to masakryczna liczba natrętnych much ale to nie wada hotelu,te dwie rzeczy przeszkadzały mi najbardziej poza tym Hotel nie posiada żadnych wad.

    Przepiękny Baśniowy Hotel z ogromną ilością basenów,bardzo czysto,przemiła obsługa,jedzenie bardzo smaczne,spory wybór napoi piwa przelewane z butelki,pokoje i łazienki przestronne i bardzo czyste,do dyspozycji gości hotelowych również sąsiadujący aqua park -Jungle park,wcześniej należy w recepcji pobrać wejściówkę do aqua parku,animatorzy SUPER!na terenach hotelu 4 restauracje,lodziarnia,mini przedszkole dla dzieci,amfiteatry,muzeum,sklepy,siłownia,apteka,spa,fryzjer+kosmetyka i dużo by jeszcze wymieniać.Reasumując jak Egipt i Hurgada to tylko Alf Leila Wa Leila !!!! Wrócimy tam na 1000%

    Opinia dodana: 28 marca 2014
  • 8,7 / 10

    RAFAŁ
    Para
    Pobyt: Marzec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety HOTEL SUPER ,WSZYSTKO NA MIEJSCU ,DUŻO ATRAKCJI,KUCHNIA SMACZNA
    • Wady JAK DLA MNIE ZA ZIMNA WODA W BASENIE MIMO 30C POWIETRZA

    JESTEM MILE ZASKOCZONY ,PONIEWAŻ FOLDERY I ZDJĘCIA W OFERTACH BIUR PODRÓŻY CZĘSTO SIĘ RÓŻNIOM Z TYM JAK JEST NA PRAWDĘ , W TYM PRZYPADKU WSZYSTKO ZGADZAŁO SIĘ ,, JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z WYBORY TEGO HOTELU. CHĘTNYM , KTÓRZY PLANUJĄ URLOP W EGIPCIE POLECAM TEN HOTEL ,NIE BĘDZIECIE SIĘ PAŃSTWO TAM NUDZIĆ

    Opinia dodana: 28 marca 2014
  • 8,6 / 10

    Tomasz
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Grudzień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Bardzo miła obsługa na terenie całego kompleksu hotelowego. Hotel położony na ogromnym obszarze z dużą ilością basenów. Każdy może tu znaleźć cichy zakątek :)
    • Wady Zbyt duża ilość gości zza wschodniej granicy.

    Hotel w bajkowej scenerii. Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie. Dobra kawa (różnego rodzaju) i drinki w hotelowym lobby. Darmowy internet w recepcji. Bardzo mili sprzedawcy w butikach na terenie hotelu.

    Opinia dodana: 16 lutego 2014

  • 8,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Tomasz
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Styczeń 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety disco maja zajefajne i codziennie rozrywka i animacje wieczornne the best
    • Wady brak

    bylismy wHurghadzie juzze 20razy i zadko pozytywnie zaskakuja nas HOTELE ten to zrobił polecamy gozarowno dlasinglijak i rodzin z dziecmidlaszukajacych rozrywkii spokoju!!!!!!!

    Opinia dodana: 28 stycznia 2014

  • 8,0 / 10

    Gosia
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Czerwiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety R E W E L A C Y J N Y !!!!!

    byliśmy w tym hotelu w czerwcu klimat,obsługa i wypoczynek pierwsza klasa .Własnie jestem w trakcie szukania oferty na ten rok bo z wielką przyjemnoscią mogę poinformowac ,że wracamy tam znowu :) i co najpiekniejsze JUŻ NIE MOGĘ SIE DOCZEKAĆ :)

    Opinia dodana: 19 stycznia 2014
  • 6,3 / 10

    wojtek
    Para
    Pobyt: Sierpień 2013

    Hotel mocno przereklamowany,widać oszczędności,takich Hoteli jest wiele i to bez nagród,

    Opinia dodana: 27 sierpnia 2013
  • 9,6 / 10

    Marcin
    Para
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Hotel świetnie zorganizowany z bajkową scenerią - nie ma tym grama kiczu! Sporo restauracji, sklepy, apteka i duuużo basenów. Dla szukających rozrywki - basen aktywny z animacjami i muzyką, dla szukających spokoju - sporo basenów w zaciszu. Wieczorny program super, teatr bardzo ładny, klimat ekstra. Chętnie bym wrócił:)

    Opinia dodana: 22 sierpnia 2013
  • 9,2 / 10

    jola
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    czysty, ciekawy, super jedzenie i obsługa. spokojnie.polecam dla rodzin z dziećmi.

    Opinia dodana: 20 sierpnia 2013
  • 9,1 / 10

    L
    Para
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi, aktywnych

    Hotel jest cudowny. Nie długo do niego wrócę :)

    Opinia dodana: 19 sierpnia 2013
  • 9,8 / 10

    Dorota
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi, aktywnych

    Hotel Alf Leila Wa leila jest ogromnym hotelem z bardzo dużą ilością basenów. Hotel zbudowany w stylu baśni z 1001 nocy. Sam obiekt nie przypomina hotelu, gdyż składa się on ze sułtańskich pałacyków, które w nocy są bardzo ładnie oświetlone. Hotel położony jest w drugiej linii brzegowej, jednakże nie jest to problemem ponieważ z hotelu codziennie od 8 do 18 odjeżdżają busy, które zawożą ludzi na plażę do sąsiedniego hotelu Dana Beach. Zaraz po wyjściu z hotelu znajduje się pasaż handlowy Cleopatra oraz Senzo Mall , w ktorym mozna zrobic zakupy. Plaza jednakze nie jest duza. Jest ona dosc mała i odgrodzona od plazy hotelu Dany Beach. Obsługa hotelowa jest bardzo miła i sympatyczna. Za 1 $ można zamówić drinka z dostawą do leżaka, a w pokoju można zobaczyc pare ozdób wykonanych z ręczników przez osobe sprzatajaca. Jedzenie jest ogromnym plusem tego hotelu. Wszystkie posiłki są bardzo urozmaicone. Przede wszystkim na terenie hotelu znajdują się 4 resteuracje, z których można korzystać, bez wczesniejszej rezerwacji. Główna resteuracja to Cave du Roi, włoska resteuracja o nazwie La Casa, marokańska resteuracja Tagina oraz azjatycka resteuracja. Jeśli chodzi o śniadanie: omlety, naleśniki, roznego rodzaju pieczywa, jajecznica, nabial, zupy mleczne. Na obiedzie i kolacji : kazdy rodzaj miesa: wolowina, wieprzowina, baranina, jagnięcina, kurczak pod roznymi postaciami, ryby, indyk, ziemniaki, sosy, ryz, makarony, roznego rodzaju zupy, owoce morza, salatki, warzywa smazone, gotowane, duszone, potrawy z grilla, ciasta, pyszne desery, owoce: arbuzy, melony , pomarancze, figi, sliwki, gruszki, jablka, truskawki, winogrona, kiwi, banany i co tylko dusza zapragnie. Jeśli chodzi o więcej informacji, proszę kontaktować się ze mną pod numerem telefonu: 696 639 204 albo 32 645 90 66 . Pozdrawiam. Dorota.

    Opinia dodana: 17 sierpnia 2013
1 2 3 4 5 ... 52
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi