Zgłoś uwagi do strony Zamknij
Twoje pytanie zostało przesłane do osoby odpowiedzialnej w biurze wakacje.pl za jej sprzedaż przez Internet. Odpowiedź zostanie udzielona Państwu (e-mail'em lub telefonicznie) tak szybko jak to możliwe.

W przypadku niejasności prosimy o kontakt:

tel. 0 801 455 401, (58) 325 29 00
Już teraz życzymy Państwu udanego wypoczynku.
Dziękujemy za wysłanie formularza!
Doradca Wakacje.pl skontaktuje się z Państwem telefonicznie lub e-mailem!
Rezerwacja telefoniczna
0 801 455 401
koszt 0,49 zł/min z VAT
Dziękujemy za przekazanie nam swoich uwag!
Rezerwacja telefoniczna
0 801 455 401
koszt 0,49 zł/min z VAT
Twoje zapytanie właśnie trafiło do jednego z wakacyjnych doradców.
W najbliższym czasie nasz specjalista skontaktuje się z Tobą w celu udzielenia odpowiedzi.

W razie dodatkowych pytań, pozostajemy do dyspozycji pod numerami 801 455 402 oraz 58 325 29 00

Dziękujemy za kontakt i już teraz życzymy udanych podróży z Wakacje.pl

Pola oznaczone gwiazdką (*) są obowiązkowe

Potwierdzam zapoznanie się z polityką prywatności oraz wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu przez Enovatis S.A. w celu:

Wyślij
+ Dodaj swoją opinię
Europa Afryka Azja Ameryka Północna Ameryka Środkowa Ameryka Południowa Australia i Oceania

Opinie - Wenezuela

4.8
    Sport3
    Obsługa4
    Ogólne wrażenie5.0
  • Uwagi: W hotelu byłem w marcu. Muszę przyznać że byłem zafascynowany tym hotelem - bardzo ładny ogród, bardzo dobre i urozmaicone posiłki, bardzo dobre drinki na plaży i w hotelu. Jedyne zastrzeżenie to barman który z rana po prostu nie jest zbyt miły natomiast barmani wieczorem po zmianie bardzo uprzejmi i mili. Pozatym hotel nie przepełniony dużo miejsca na leżakach. Jednym słowem jakbym miał znów leciec na Margarite to wybiore ten sam hotel. Jak ktoś ma jakieś pytania to polecam się. Pozdrawiam

Autor: Asia

Ilość1
    Rozrywka i animacje2
    Basen4
    Ogólne wrażenie2.0
  • Uwagi: Zawsze patrzyłam z przymrużeniem oka na złe oponie o miejscach czy hotelach. Ale teraz wiem, że jeśli zobaczę choćby jedną złą opinie o danym miejscu, to na pewno nie wybierzemy się tam z mężem. Hotel Coche Paradise to najgorszy hotel w jakim byłam. Pokoje a raczej domki są w okropnym stanie (a mieliśmy ten o wyższym standardzie). ściany i drzwi były brudne, w łazience wisiała zerwana żarówka a na ścianach prysznica rósł imponujący grzyb. Woda nie zawsze była ciepła, a ręczniki były w kolorze mocno kremowym, choć pewnie kiedyś były białe. Wprawdzie wymieniali je codziennie, ale nie były prane a tylko parzone gorącym powietrzem. Pościel również nie grzeszyła czystością, tym bardziej, że na narzucie były ślady czyjeś krwi!!! Poza tym na łóżku zdarzały się mrówki, na podłodze pająki a po ścianach chodziły jaszczurki. Jedzenie nie należało do najlepszych, serwowane ciągle to samo. A najlepsze, że byłam światkiem jak kelner z zebranych talerzy pozbierał nienaruszone placki (z jednego otrzepał nawet jajecznicę którą się ubrudził) i odniósł z powrotem do podgrzewacza!!! SKANDAL!!! Przez pierwszy tydzień jedzenie było okropne w drugim tygodniu trochę się poprawiło, ale to dzięki temu, że Polacy którzy byli tam wcześniej napisali pismo ze skargą. A po powrocie do kraju dostali finansową rekompensatę. W opiniach czytałam o psach na wyspie i rzeczywiście było ich sporo, ale nie były groźne i nie przeszkadzały nam wcale. Niestety większość gości widocznie bardzo się skarżyła i postanowili je potruć, więc byliśmy światkami padających psów pod naszymi stolikami!!! Basen był brudny, leżaki na plaży również, a do tego porwane. Uznaliśmy to miejsce za najgorsze w jakim byliśmy za te pieniądze. Jedyne dwudniowa wycieczka do paku Canaima pozostawiła w nas miłe wspomnienia. Choć dodatkowa cena jaką za nią zapłaciliśmy, była dosyć wysoka. Z tego co słyszałam o innych hotelach na Margaricie i wyspie Coche, to nasz podobno był najlepszy. Nie jesteśmy ludźmi wybrednymi,ale za te pieniądze oczekiwaliśmy czegoś więcej!

Autor: Rafał
    Termin wyjazdu: Marzec 2012

Czy polecasz hotel: nie
    Komu polecasz hotel: z dziećmi

• 2012-03-12, 14:59
    1.5
    Sport3
    Basen2
    Ogólne wrażenie2.0
  • Uwagi: Stan hotelu późny PRL. Woda w basenie tak brudna że nie widać dna !!!!, ręczniki w kolorze kawy z mlekiem choć pewnie kiedyś były biale. Stado ( 20 sztuk) bezpańskich psów które załatwiają swoje odchody na trawnikach . Przez tydzień nie widziałem żeby ktoś to sprzątał. Braki w dostawie pradu - nagminne codzienne, ciepłej wody - była w godzinach 18:00- 19:00( 3 dni ) . Pokoje podobno po remoncie w 2006 roku ale uwaga to dotyczy tylko kilku domków . W pozostałych standard 2** egipskie. Jedzenie 7 dni to samo kurczak, wolowina ,ryba. Ryba jeszcze była ok ale wolowina to mozna było wbijac gwożdzie . Stoły jak w barze mlecznym - obrus nigdy sie nie pojawił. Psy biegają miedzy stołami w trakcie posiłków. Na 15 osób z ITAKI która to zaserwowała taki wspanialy hotel wszyscy złożyli reklamacje. Ostrzegam nigdy do Cohe Paradise

• Lti Costa Caribe Beach

Rozrywka i animacje2
    Obsługa2
    Basen1
    1.8
  • Uwagi:  witam właśnie wróciłem z wenezueli hotel lti costa to chyba moge powiedzieć słaby hotel na 4 gwiazkimoze powinnością powinno być 2 jedzenie fatalne szwedzki stół tragedia ogólnie totlny bród brak sztućców łyżek totalny bałagan obsługa na lajcie .jedyniecomoge polecić to alakarte ,basen malo zadbany słona woda,plaża ldna ale poza hotel nie powinno sie wybierac z elektronikom bylem swiatkiem kradzieży aparatów oraz telefonow turystom z polski nie wieczorem ale w biały dzień ,a do tego napadu w nocy na turystów starszych z niemiec na pokój w hotelu potym wypadku znalazła się ochrona hotelu mamy nato światkow . Napweno był nasz ostatniwyjazdy do wenezueli dotego odprawana lotnisku to 4 godziny psy i wojsko sprawdzajace bagaże szukają narkotyków żadne biuro przy zakupie nie mówi napewno itakaWenezuela 11.02.2012 25.02.2012 hotel lti Ramzes łódź

• Caribe Beach

Sport1
    Obsługa3
    Udogodnienia dla dzieci3
    Ogólne wrażenie3.0
  • Uwagi: plaża wystawiona na wiatr (pasat), morze wzburzone, więc trudne do pływania, posiłki zimne,nawet woda do parzenia herbaty była ciepła a nie gorąca, jakość i urozmaicenie słabe, wycieczki fakultatywne, lokalne drogie w stosunku do cen wycieczek np. w Turcji czy Grecji. Ośrodek wygląda na nieremontowany od czasu budowy.

Autor: Marek

Jakość i smak2
    2.0
    2.3
    Ogólne wrażenie2.0
  • Uwagi: Hotel jest tragiczny! Budynek główny - betonowy moloch z z brudnymi fotelami i sofami (pluskwy w opcji HB i all incliusive). Obskurne pokoje sprzedawane jako 4* wyglądają jak nory w peerelowskim hotelu robotniczym (stara część). Część nowa - koszarowa zabudowa blokowiskowa. Huczące klimatyzatory pod oknami. Brud łazienek. Jedzenie tylko dla tubylców. Rozmaitość owoców - kraj przecież tropikalny - wielka: arbuz albo melon lub, jak kto woli: melon albo arbuz. Drinki w plastikowych, jednorazowych kubkach nie tylko przy basenie co byłoby zrozumiałe ale wszędzie. Basen wielki i bardzo ładny. Woda zmieniana i filtrowana w ubiegłym stuleciu. Obsługa średnia. Byłem tam z ITAKĄ. Koszmarni rezydenci. Nigdy więcej!

Autor: Basia

Obsługa/serwis5
    Rozrywka i animacje5
    Sport5
    Ogólne wrażenie5.0
  • Uwagi: Świetne miejsce - bardzo dobre pokoje, urozmaicone jedzenie, dobra grupa animacyjna - w hotelu nie można się nudzić! Piękna plaża z widokiem na latarnie, nie ma problemu z leżakami. Obiekt ładnie zagospodarowany, śliczne ogrody. Po całym terenie hotelowy transport, dowiezie nas na plażę, jak i do restauracji. Bezpłatnie kursuje także busik do miasteczka. Trzeba umówić się dzień wcześniej. Polecam!!

Autor: Anita i Tomek

Obsługa4
    Basen4
    2.6
    Ogólne wrażenie3.0
  • Uwagi: Hotel z czasów PRL. Czystsze pokoje w części premium. Jedzenie słabe, najlepsze lunche w restauracji na plaży. Plaża i widoki rekompensują wszelkie niedostatki. Kilka przepysznych drinków na plaży i wesołe towarzystwo zapewniło nam niezapomniane chwile w słońcu. Polecam wycieczki z plaży od Berniego. Bezpieczne taxi z recepcji. Spacery poza hotel bez przesadnej biżuterii i sprzętu foto.

Autor: Bożena

Urozmaicenie4
    Rozrywka i animacje4
    Sport4
    Ogólne wrażenie5.0
  • Uwagi: Wysepka mała, są na niej trzy hotele i nic poza tym, plaża wspaniała, leżaki przy plaży nieodpłatne, dużo Polaków, posiłki zawsze smaczne, choc nie dużo urozmaicone, pokoje bardzo duże, codziennie sprzątane i za każdym razem mydełka,szmponiki, komary w pokojach, nie wykonują oprysków!. Pod leżakami chodzą jaszczurki,legwany, na stołówce mnóstwo much i ptaków!, nie można zostawic jedzenia bo zaraz się poczęstują!. Są dwie piękne oswojone papugi Ara. W sumie jesteśmy zadowoleni z wyjazdu. Bardzo miła rezydentka Pani Iwonka.......Wyjechaliśmy z biura Itaka. POLECAM..Bożena

kupiłam w wakacje.pl Pokaż oferty do hotelu

• Lti Costa Caribe Beach

Autor: Elwira