Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Zadnych zastrzezen. Skorzystam zapewne z ich uslug kolejny raz odwiedzajac Turcje.
Biuro bez wiekszych zarzutów - wiadomo na jaką resydentke się trafi taka się ma:) My mieliśmy średnią - miała na imie Basia -generalnie była ok ale mimo młodego wieku wszystko robiła z mina jak by mniała zaraz zwymiotować....Za to przewodniczka Iwona na wyciczce fakultatywnej była super. Opieka lekarska zorganizowan przez biuro bez zarzutu. Po zgłoszeniu wizyty w przeciągu 2h przybył pan lekarz Turek:) bardzo miły kompetentny i o dziwo dobrze mówił po angielsku. Zostawił leki i wszystko bezpłatnie. Profesjonalnie. Ogólnie biuro warte polecenia.
Kpina! Polacy będący wielokrotnie w Turcji nie spotkali się z takim złym hotelem 4*, Oszustwo, nikt nic nie może /rezydenci,właściciel/, bez walki, kłótni pokoje z grzybem, stęchlizną, bez wymiany pościeli, sprzątania, marne jedzenie, kubki plastikowe, woda chlorwana do picia, basen brudny, reklamacje na miejscu odmowne. Będziemy reklamowac w kraju/rezydenci nam podpisali/.
Polecam. Wszystko zorganizowane na wysokim poziomie. Bardzo fajni rezydenci, wycieczki dodatkowe stosunkowo tanie w porównaniu do innych biur.
raczej bez uwag jedyne co to brak nformacj o godzine zbiórk na dzeń przed wylotem
Nigdy nikomu nie polecę tego biura według mnie to naciągacze trafiłem do hotelu 4*, który zasługuje max na 3 gwiazdki. brud i smród AYDINBEY RELAX Recepcjonista poinformował mnie, że to nie jest hotel międzynarodowy tylko rosyjski. Wieczne poszukiwanie wolnego miejsca na stołówce i brak sztućców, talerzy i przepychanka przy bufecie kolejki za jedzeniem. Rezydenci nie potrafią wykonać swojej pracy nic ich nie interesuje poza sprzedaniem (naciąganiem na wycieczki) WEZYR NIC PO NIM. ŻENADA. Szkoda kasy
Realizacja wyjazdu całkowicie niezgdona z umową. Zakwaterowanie w innym hotelu, całkowity brak opieki rezydentów. Szczerze nie polecam, wręcz całkowicie odradzam.
Rezydentki to rozkapryszone gówniary,zero pomocy z ich strony.Liczą się tylko wycieczki (prowizja),reszta to SYF
organizacja transferów lotnisko-hotel-lotnisko była bez zarzutu, jednak na miejscu, poza jednym spotkaniem organizacyjnym pierwszego dnia z rezydentem, kiedy namawiano na udział w dość drogich wycieczkach fakultatywnych, praktycznie opieka rezydenta nie była widoczna
Wezyr a właściwie jego przedstawiciele w Turcji są nieuchwytni, nie interesują się swoini klientami . Każdy patrzy żeby sprzedać jak najwięcej wycieczek i na tym jego rola się kończy. Katalog Wezyra jest jednym wielkim oszustwem. Pojechałam z rodziną do hotelu 4* z wyżywieniem All inclusive, to co zastałam na miejscu w niczym bie przypominało zdjęć oraz opisu oferty z katalogu. Nigdy więcej nie skorzystam z oferty Wezyra i będę odradzała każdemu wyjazd z tego biura.
Do momentu spotkania z rezydentem wszystko zorganizowane wzorowo. Jednak rezydentka zasługuje na najgorszą ocenę. Po pierwsze spóźniała się na każde umówione z gośćmi spotkanie. I to nie 5-10 min ale czekaliśmy na nią ponad 2 godziny. Kiedy wreszcie łaskawie zdecydowała się pojawić w naszym hotelu wmawiała nam, że to my się pomyliliśmy i przyszliśmy na złą godzinę (choć wyraźnie była zapisana na ulotce). Poza tym nic innego jej nie interesowało jak sprzedanie nam wycieczek fakultatywnych......
Duży plus dla rezydentów - dobra opieka.
1. Rezydent nie za bardzo chciał z nami rozmawiać - twierdził iż nie ma czasu. 2. Ubezpieczenie w firmie wezyr można by powiedzieć, że to jedna wielka atrapa. 3. Mają bardzo drogie wycieczki w stosunku do innych w Turcji ;)
Co do samej oferty, hotelu, ceny, jakości nie mam zastrzeżeń, bardzo miło wspominam wakacje z Wezyrem, wszystko odbyło się zgodnie z planem , żadnych opóźnień. Natomiast jedna z rezydentek sprawiała wrażenie jakby wykonywała swoją pracę za karę. Kiss dla Mateuszka
Patrzac po opiniach innych, chyba dobrze trafiłem z rezydentką. Fajna babeczka, usmiechnieta i rzetelna... imienia nie pamietam :). Wróciłem niedawno. Byłem w Kemer. Wszystko super: od wylotu, poprzez pobyt na miejscu i powrót. Wszystko bez zarzutu. Ceny Wezyra super. Za rok tylko z nimi.
Helllo. Z oferty Wezyra korzystałam juz kilka razy. Na Turcji znaja sie bardzo dobrze. Maja bardzo duza oferte i dobrze dobrane hotele. Oczywiscie nalezy wybierac z tych 4 i 5 gwiazdkowych, nie odwazylam sie leciec do hotelu o nizszym standardzie. Jedna uwaga, rzecz do ktorej moge sie przyczepic to rezydenci na miejscu. Zalezy jak sie trafi. Raz sa to wspaniale osoby, ktore moga tylko uatrakcyjnic pobyt i naprawde pomoc w razie potrzeby, ale zdarzylo sie tez ze byly to takie osoby bez wyrazu, ze az krew zalewa. Tak wiec prosba do Wezyra aby bardziej starannie dobierali rezydentow a cala reszta bedzie w porzadku. Pozdrowienia, Jola
beznadziejna organizacja,menager p.Małgorzata która rezyduje w Alanii niekompetentna,nierzetelna,rzucająca słowa na wiatr!!!!!
Wycieczka, jaką kupiłam odbiegała od oferty
Wezyr to beznadziejne biuro. Właściciel biura bez odrobiny honoru. Uzasadnienie w opiniach przy Xanthe Resort.
Byłem w drugiej połowie czerwca z biurem Wezyr. Korzystam już kolejny raz z oferty tego biura i jestem pod wielkim, pozytywnym wrażeniem jakości obsługi. Oferta jest duża, hotele w większości przypadków starannie dobrane, w ofercie znalazłem zarówno ekskluzywne hotele, jak również tanie bardzo przystępne cenowo. Opieka rezydentów bardzo sprawna, bez uwag. Transfer z lotniska i do lotniska bez najmniejszych przygód. Przelot z Gdańska liniami Freebird bardzo miły i sprawny, podczas podróży całkiem dobry posiłek. Nawet głęboko szukając w pamięci nie znalazłem żadnym nieprzyjemnych zdarzeń. Naprawdę profesjonalne biuro, polecam, zwłaszcza jeżeli chodzi o wyjazdy do Turcji. Pozdrawiam