Turcja, hotel Ozkaymak Selekt Resort Spa- rzeczywistość zgodna z ofertą. Rezydent pan Piotr -pierwszego dnia udzielił wszystkich potrzebnych informacji dotyczących pobytu. Był w kontakcie telefonicznych, szybko odpisywał na wysyłane pytania. Jedyny minus to włączanie do programu wycieczek fakultatywnych - pobytu w outletach i innych sklepach. Byłam na 3 wycieczkach fakultatywnych i na każdej wycieczce - czas na zakupy, który można było przeznaczyć na spokojniejsze zwiedzanie.
Drugi raz zostałem oszukany przez biuro ,a dokładnie przez rezydenta biura ,na mawiał na wycieczki fakultatywne ,twierdził żeby nie brać gdzie indziej wycieczek bo oni mają pełne ubezpieczenie i polskich przewodników oszust ,Na wycieczkę zostaliśmy wysłani z Rosjanami i kazano nam na jachcie podpisywać glejt że w razie jakichś kłopotów organizator nie ponosi odpowiedzialności .rezydent mówił po rosyjsku i angielsku na drugiej wycieczce to samo tylko że już tylko po rosyjsku mówił Drugi raz i ost
Mnie biuro bardzo rozczarowało, o ile zakup wycieczki przebiegł sprawnie to po dwóch tygodniach od zakupu zadzwonili że hotel nie potwierdził rezerwacji i nie dojdzie do skutku Nasz wyjazd. Jak dzwonimy do Pani , która to załatwiała, to albo jej niema, albo ma zebranie i wogóle nie oddzwania :( Potraktowali Nas jak gówniarzy , oczywiście sprawa jest jeszcze w toku , bo do dzisiaj cisza.... dostaliśmy jedną propozycję wyjazdu w naszym terminie ale od razu z zaznaczeniem żeby szybko się decydować.
Organizacja wycieczki kiepska. Dostaliśmy rezydenta który poszedł na urlop i nikt go nie zastępował. Wycieczki po Alanii nie polecam. Jeździliśmy autokarem i do każdego miejsca gzie dotarliśmy polot mówìł"macie państwo czas wolny".zero zainteresowania. Natomiast bardzo polecam eycieczke do Dide i Zielony Kanion. Pani Jagoda super przewodniczka.
Transfer do hotelu przebiegł pomyślnie spotkanie z rezydentem i kontakt również. NIE POLECAM wycieczek fakultatywnych z tego biura które proponuje rezydent a szczególnie Alania by night. Zero organizacji.Czasu wolego raptem 2 godz wszystko w biegu. 1 godzina zmarnowana na czas w sklepie ze złotem nie wiadomo po co. Czas przy napisie i love alania 25 min. Reszta to kolejki albo bieganie za autokarem. Brak plażowania który był w opisie. 1 godz na zakupu i jedzenie. MASAKRA
Pokój **** w hotelu sunshine na Krecie okazał się fatalny, Doba hotelowa kończy się o 11 a wylot o 22.45. Rezydent zapewnia ze dokupienie kolejnej doby w hotelu kosztuje 20 euro,a w hotelu okazuje się ze to kwota 45.
Super byliśmy w Tytanic lara hotel super ale Pani Angelikapr,przebija wszystkich rezydentow . każdemu życzę takiego rezydenta bez problemów załatwienie spraw zawsze pod telefonem . Jak będziecie mieć wybór to tylko ona . Polecam
Nie polecam!!!!!!!!!!!!Nie dbają o klientów porażka
Wakacje w turcji. 5 cio osobowarodzina. Wszystko ok oprócz ZEROWEGO KONTAKTU Z REZYDENTEM! nawet nie miałam numeru telefonu do rezydentki Magdy. Nie pojawiła się na umówionym spotkaniu . Dla mnie to ogromny minus. Informacja o transferze powrotnym pojawiła się dopiero na 4 godziny przed opuszczeniem hotelu. Niestety z tego względu już nie skorzystam z usług tego biura.
Korzystna cena zakupu, gwarantowana opieka rezydenta
Byliśmy na wakacjach w Turcji z rodziną, od początku zorientowani na zwiedzanie. Na obie wycieczki - Kapadocja i Pamukkale pojechaliśmy z przewodnikiem Ismetem i dzięki niemu jesteśmy wszyscy zachwyceni Turcją. Wszystko było świetnie zorganizowane, dużo porównań odnoszących się do życia w obu krajach, ciekawostek, ale bez zanudzania. Do tego przewodnik sprostał wielu problematycznym sytuacjom takim jak nagła choroba czy brak dowodu do zameldowania w hotelu. Jeden z najlepszych przewodników!
W biurze podróży Iława .Obsługa bardzo przyjemna i pomocna-korzystam już z biura 5rok-najpierw przedstawiam czego oczekuje(dyskoteki,animacje,zjezdzalnie dla dzieci ,wycieczki fakultatywne ,rejon czy Europa czy jakieś wyspy its) Pracownik szuka oferty i mnie informuje-akceptuje. ew. Cos zmieniamy.Ot cała filozofia.Nigdy nie narzekam na biuro ponieważ biuro Coral Travel na początku wie czego ja oczekuje.Nie miałam też przypadku że nie została jakaś wycieczka niezrealizowana,-Pozdrawiam
Hotel: Thor Luxury Boutique Hotel. Oferta znacząco odbiegała od warunków rzeczywistych. Uwagi były zgłaszane w trakcie pobytu od 1 dnia, ale ich realizacja była bardzo opieszała i przeciwskuteczna. Przedstawiciel Coral Travel poradził wypełnienie reklamacji na miejscu, żeby ubiegać się o zwrot po przyjeździe, ale reklamacja nie została uwzględniona, pomimo dowodów zdjęciowych i działań podejmowanych już na miejscu w hotelu.
Ciąg dalszy Turcja hotel Amelia Beach rezydent p.Krzysztof Trochę dziwnie z wylotem bo może zginąć jedna kartka z informacją ale odlatywaliśmy do Łódź, Rzeszów,Radom i wszystkie kartki z informacją ktoś zabrał jako pamiątkę,to był żart chyba że strony pana rezydenta
Właśnie wróciliśmy z Turcji hotel Amelia Beach rezydent p.Krzysztof porażka wprowadza ludzi w błąd oferuje wycieczki tylko zapomina dodać że obowiązkowo trzeba jechać do sklepu na 1,5 godz.Płacisz za wycieczkę i zwiedzasz sklep. A stare miasto Side oglądasz w biegu mając na to dwie godziny. Dzień przed odlotem o godzinie 19 mają być podane godziny wyjazdu z hotelu ,o godzinie 21 nie ma nic po wiadomości wysłanej do niego pan rezydent twierdzi że ktoś wyjął kartki.
Po wcześniejszym przeczytaniu na różnych stronach bardzo dużo opini na temat wybranego przeze mnie hotelu w Alanyi zabukowalam wczasy przez Internet z Coral Trawel. Nie zawiodlam się. Hotel w/g moich oczekiwań spełniał wszystkie standarty. W hotelu czysto, jedzenie smaczne i urozmaicone. Piekna wycieczka do Pamukale Na pochwałe zasługuje rezydent Pan Seweryn. Mily,grzeczny, pomocny. Zawsze odbierający telefony.Polecam Coral Trawel.
Osobiście odradzam zakup wycieczek fakultatywnych oferowanych przez przedstawicieli biura Coral Travel. W naszym przypadku i przypadku naszych znajomych rzeczywistość mocno różniła się od tego, co przedstawiła nam nasza rezydentka. Spływ pontonem był o ok 1h krótszy niż w opisie ustnym; na miejscu okazało się, że atrakcja która miała być w cenie, była dodatkowo płatna; atrakcja z której wg opowieści mogły korzystać dzieci od 12 lat w rzeczywistości była dostępna dla dzieci od 15 roku życia.
Biuro najgorsze z możliwych. Sprzedają oferty zupełnie nie zgodne ze stanem faktycznym. Opieka rezydenta żadna. Nie polecam nikomu. Wczasy w Egipcie w hotelu Concorde moreen beach resort, z coral travel najgorsze że wszystkich. W Egipcie byłam już kilkanaście razy ale takiego dziadostwa jak sprzedaje coral jeszcze nie widziałam
Wszystko super, nie mam się do czego przyczepić. Szybko, kompetentnie, przystępnie cenowo, rzetelnie i na wysokim poziomie.
Pobyt w Turcji z biurem podróży Coral Travel uważam za udany. Czułam się zaopiekowana. Na każdym kroku jest Coral Travel. Zarówno lot beż żadnych opóźnień *(wiem, że opoznienie nie byloby winą biura jednak krążyly opinie, że biuro celowo zmienia godziny lotów. U nas zgodnie z oferta wstępną loty odbyly się o czasie) transfery Ok, mieliśmy problem z pokojem w hotelu otrzymaliśmy inny niż w ofercie ale rezydentka zareagowała i udało się zmienić. Wycieczki Super. Wszystko zgodne z opisem