Wakacje zakupione na wakacje.pl przylot do Turcji. Brak transferu oczekiwanie 2 h na lotnisku w Turcji po kilku tel do Polski że brak rezydenta podstawiony transfer z Akay. Rezydentka w hotelu zdziwiona że nie było nas na spisie do transferu oraz gości stąd brak jak w umowie transferu i polskojęzycznego rezydenta . Nie polecam biura Kompas .. to nie mój pierwszy wyjazd do Turcji i znam procedury po wyjściu z lotniska. A tu zrzucają winę na klienta że nie widział tabliczki. Wstyd!!!
Biuro podróży ok ale opiekunowie ktorzy opiekuje się dziećmi w miejscowości Dabki to jedna wielka porażka.Jak któreś dziecko spóźniło się na zbiórkę minutę to ponizaly przy wszystkich i kazaly bic brawa hańby.Posilki które też dzieciaki dostawaly nie nadawały się do spożycia. Warunki w pensjonacie Duet też tragedia, pościel porwana że dziecko nie chciało pod nią spać. Mało zwiedzania przeważnie dzieci przebywały w pensjonacie, albo przy nim .
Witam bardzo polecam córka właśnie wrócila z obozu z Dewini survival mega zadowolona . Opieka i kadra pełen profesjonalizm za rok na pewno też skorzystamy . Pozdrawiam całą załogę i dziękuję za opiekę nad naszymi pociechami . Jeszcze raz polecam nie ma lepszej firmy niż KOMPAS
Bardzo łatwy zakup oferty online. Oferta przejrzysta, program rzeczywisty bardziej bogaty niż zakłada oferta. Dobrze zorganizowane zajęcia od rana do wieczora. Możliwość wykupienia ubezpieczenia umożliwiającego rezygnację z wyjazdu. Córka była na obozie na Jurze - bardzo kompetentni opiekunowie i pani kierownik obozu. Bardzo ładne pokoje z łazienką.
Mój syn jeździ z nimi od 6 lat - imprezy letnie i zimowe - zawsze zadowolony a należy raczej do kaprysnych :-) Obiekty i program zawsze zgodne z oferta , jedynie kwestia jedzenia była czasem dyskusyjna . Bardzo polecam