Bardzo dobry obóz śiwtna atmosfera mili wychowawcy jestem mega zadowolony nigdy w życiu się tak nie bawiłem serdecznie wszystkim polecam
było super, mimo wielu zakazów które były dla naszego dobra bawiłam się świetnie, dużo osób pisze o problemie z alkoholem a ten problem był tylko na obozach 18+, na naszym nawet nie było w jaki sposób go kupić bo np. Sprawdzali nas po wyjściu ze sklepu. Pozdrawiam jadę znów za rok jeśli zastanawiacie się czy puścić dziecko to zróbcie to yolo
Mój syn wrócił bardzo zadowolony z koloni w Dąbkach - Mali Komandosi. Jechał pierwszy raz i to zupełnie sam. Wychowawca rewelacyjny ( pan Bartek ), super podejście do dzieci, rewelacyjnie zorganizowany czas. Polecam serdecznie.
Rewelacja! Obóz w Dąbkach Bez Nudy - mnóstwo atrakcji, wrażeń, zabawy, integracji, humoru. Organizacja na najwyższym poziomie.
Rewelacja! Obóz Bez nudy świetnie zorganizowany, mnóstwo atrakcji, kadra rewelacyjna, młodzież zadowolona, pełna wrażeń i pozytywnej energii.
Syn wrócił z obozu w Grecji bardzo zadowolony. Stwierdził że było idealnie???? Wychowawcy z super podejściem do młodzieży. Napewno w przyszłym roku pojedzie z biura OK Tours ale tym razem do Hiszpanii. Pozdrawiamy Mama Gabrysia
Dzieciaki zadowolone z pobytu na Mazurach. Apartamenty dobrej jakości. Nie mam uwag
Córka wróciła z Bułgarii bardzo zadowolona. Skorzystamy jeszcze nie raz.
Nicole wróciła z obozu mega zadowolona wychowawca z Łowicz super Napewno pojedzie w przyszłym roku ponownie dziękuję pozdrawiam serdecznie Agnieszka Embradora
Jest totalnie Słabo Fatalnie , wychowawcy ?niektórzy? się zatrzymali w PRL Niestety bo większość osób traktują jak dzieci i na każdym kroku nas pilnują gdybyśmy byli małymi smarkaczami bez mózgu nie polecam biorą oktours Jest naprawdę fatalnie.!!!
Ala wróciła bardzo zadowolona z obozu. Na wakacjach w Grecji byliśmy z rodziną wielokrotnie, jednak wspaniała organizacja kolonii przez biuro Ok Tours sprawiła,że przywiozła ze sobą mnóstwo radości i pozytywnych wrażeń . Dziękuję panu kierownikowi i wychowawcom za profesjonalną opiekę, wycieczki w piękne miejsce i świetną atmosferę.
Wychowawcy na obozie w Bułgarii znajdują sobie swoich ?ulubieńców? a nad reszta można powiedzieć ze się postawią. wchodzenie do pokoi bez pukania to standard u kadry, warto dodać ze jeżeli jesteś ulubieńcem kadry to możesz robić co chcesz bez konsekwencji natomiast jeśli nie przy każdym wejściu i wyjściu z hotelu jesteś przeszukiwany, nie polecam i polecam. Organizatorzy dobrze wszystko planują natomiast kadra jest jaka jest, oprócz opiekunów bardzo dobra atmosfera w gronie rówieśników .
Na terenie osrodka obozu w Łazach doszło do licznych kradzieży pieniędzy, rzeczy osobistych i pamiątek. Było zebranie w sprawie wyjaśnienia lecz do nieczego nie doprowadziło, rzeczy nie odnalazły się. Po tym incydencie na kolejny dzień o 2 w nocy prawdopodbnie wychowawcy chodzili po pokojach i slyszałam niepokojące dźwieki taśm oraz chodzenia po pokoju, przez to nie mogłam spać w spokoju. Przez całą tą sytuacje przestałam czuć się tu komfortowo oraz bezpiecznie. Osobiście odradzam wybierania obozów z tego biura.
Jedna wielka porażka, to co się dzieje na obozie jest kompletnie nie zgodne z jego opisem. Serdecznie odradzam, najgorszy oboz na jakim bylem
Jedna wielka tragedia, wychowawcy zatrzymali sie w PRL-u, nie mają podejscia do dzieci 14-18 lat. Kadra ogranicza i nie pozwala na nic. Jak w więzieniu. Wszystkim zdecydowanie odradzam zapisanie się na jakikolwiek oboz z oktours.
moj syn byl bardzo zadowolony z obozu w blugarii 0 alkoholu i jakichkolwiek innych uzywek wiec jestem bardzo zadowolona kadra super dzieciaki praktycznie nie uzywali telefonu.Polecam kazdemu i pozdrawiam
Jedna wielka porażka. Biuro wypieło się na klientów i odwołało nasz obóz. W tym roku znowu wprowadzają klienta w błąd. Lepiej nie ryzykować.
Ok Tours to jedno z lepszych biuro na rynku z wyjazdami młodzieżowymi! Totaaaaalnie na tak! Bogata oferta jak i w Polsce, jak i na kierunki zagraniczne! Super kadra, ciekawe atrakcje w programie, mega atmosfera na wyjazdach- a co najważniejsze meeeega wspomnienia! Moi znajomi śmiało to też potwierdzą :) No i super kontakt z biurem - łatwo i szybko można uzyskać potrzebne info! P O L E C A M!
Nie polecam! Odwołali wszystkie wyjazdy, a później był tylko problem ze zwrotami!
Uważam, ze to był najlepszy wyjazd mojego życia, a miałam go sporo. Wcale nie jest tak jak piszą inni. wychowawcy idealni, mili i pomocni i dbali o porządek. Nikt nie spożywał przy nas żadnego alkoholu. Poznałam wielu ludzi z którymi utrzymuje kontakt do dzisiaj!!! Polecam bardzo serdecznie