Bogata oferta rekreacyjna: program zajęć animacyjnych, sauna, masaże wodne, łaźnia turecka, tenis, aerobik, fitness.
Tylko 200 m do najpopularniejszej plaży na wyspie - Nissi Beach.
Udogodnienia dla dzieci: oddzielny brodzik, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), mini disco.
Rozrywka: w zależności od pogody i sezonu muzyka na żywo i przedstawienia wieczorne.
Kameralny hotel w dobrej lokalizacji, spokojna okolica, przy hotelu plaża do snurkowania ze skałkami, 5 minut plaża Nissi, niedaleko do centrum Ayia Napa, blisko przystanek autobusowy. Dobre jedzenie, możliwość zjedzenia posiłków na zewnątrz. Miły, pomocny personel.
Dobre urozmaicone jedzenie, bliskość morza, tuż przy hotelu plaża do snurkowania, promenada wzdłuż morza, codziennie sprzątane pokoje, miły personel.
Doba hotelowa zaczyna się o 14 więc jak przylatujesz o 10,30 czekasz nawet do 15 (tak ja czekałam) . Wiec jest to pierwszy minus tym bardziej jak startujesz z domu 12 godzin wcześniej . Drugi to czekanie w kolejce przy zamkniętych drzwiach do restauracji bo brak wolnych stolików (taras zamknięty nie wiadomo z jakiego powodu lenistwo ? )Jedzenie średnie -mało owoców a ananas z puszki to już cios poniżej pasa jedyny plus ze nic nie przytyłam ( na marginesie nie jestem wymagająca osoba jeśli mi coś już przeszkadza to musi być już źle )Nie polecam wycieczki najpiękniejsze zakątki Cypru - cerkwia tak ok a reszta to tylko kupowanie i jeżdżenie srebro wino miód sery mi się nie podobało , jedynie jedzenie w czasie wycieczki było na bardzo wysokim poziomie . Basen mały ale wystarczający na miesiąc wrzesień . Byłam w wielu miejscach i te wczasy są na ostatnim miejscu choć nie należały do tanich ( herbata i kawa też powinna być w pokoju ).Zanim wybierzesz ten hotel to się dobrze zastanów
Plaża przy hotelu powinna mieć pomost do zejścia do morza
Hotel bardzo przyjemny, fajny układ, nie przepełniony. Świetna baza wypadowa, blisko Ayia Napy, do plaży Nissi 5 minut spacerkiem. Miła, pomocna obsługa. Możliwość jedzenia śniadania/lunchu przy stoliku na zewnątrz. Dużo dostępnych leżaków, fajny basen z ratownikiem.
- położenie blisko centrum, przy hotelu fajna infrastruktura gastronomiczna i sklepowa - ręczniki wymieniane codziennie, codziennie można także pobrać świeże ręczniki basenowe - mini sklepik na terenie obiektu, dobrze zaopatrzony, ceny lekko zawyżone w stosunku do tych kilka metrów dalej, ale nie jakieś wygórowane - przyjemna okolica - jedzenie smaczne, choć monotonne i średni wybór - miła pomocna, obsługa - dostępne animacje
- monotonne, mało różnorodne choć smaczne jedzenie - animacje dość niskobudżetowe, ale w porządku - sprzątanie pokoju mogłoby być dokładniejsze, szczególne łazienka, meble w pokoju także wymagały dokładniejszego wyczyszczenia
Hotel cudowny! Mały kameralny z pysznym jedzieniem. Obsługa bardzo miła i trzymająca porządek. Z całego serca polecam.
Pyszne jedzenie. Każdy znajdzie coś dla siebie. Blisko morza.
Nie znalazłam wad.
Hotel położony nad samym morzem, z basenu (leżaków) widok na piękne turkusowe morze. Prosto z hotelu wychodzi się na ścieżkę , którą w parę minut można dojść do plaży Nissi, a w drugą stronę - do równie ładnej, ale mniejszej , spokojniejszej plaży. Pokoje przestronne, czyśiutkie, codziennie sprzątane, aneks kuchenny( czajnik, lodówka, kuchenka, sztućce, naczynia-jakby ktoś chciał przygotowywać posiłki samodzielnie). Jedzenie różnorodne, świeże, bardzo dobre, bardzo dobre drinki, obsługa uśmiechnięta, sympatyczna. Wieczorami animacje dla dzieci, a później występy artystyczne , a w ciągu dnia - zajęcia sportowe. Na terenie hotelu sklepik, w którym można kupić najpotrzebniejsze rzeczy. Wychodząc z hotelu w stronę miasta parę minut i jesteśmy przy głównej drodze prowadzącej do rozrywkowego i głośnego centrum. Przy głównej drodze znajduje się przystanek, z którego można dojechać do centrum, dalej do Cape Greco, Protaras.
Bliskość morza, przestronne pokoje, spokój, bardzo dobre jedzenie, miła obsługa
Nie jest to typowy wielki hotel. Przypomina taką małą „wioskę ”. Hotel nie jest najnowszy ale na podstawie tego co tam doświadczyliśmy z rodziną uważam, że jest bardzo dobry. Pokoje przestronne i sprzątane codziennie(wymiana ręczników, mycie podłogi itp.). Obsługa hotelowa na bardzo wysokim poziomie, wszyscy są bardzo pomocni i pozytywnie nastawieni. Jedzenie bardzo różnorodne. Dodatkowo przy śniadaniu lub obiedzie kucharz serwował dodatkowe danie, pięknie przyozdobione. Do tego piękny widok na morze. Blisko do plaży Nissi Beach. Bardzo dobra lokalizacja - w pobliżu duża ilość sklepów spożywczych jak i tym z pamiątkami, blisko do przystanku autobusowego. Bardzo polecam ten hotel.
- różnorodne jedzenie: bardzo bogaty snack bar, różnorodność napoi, główne posiłki również bardzo różnorodne - bardzo sympatyczny personel - dobra lokalizacja: blisko do plaży, przystanku autobusowego, sklepów - codzienne atrakcje dla dzieci jak i dorosłych np. tańce w basenie, wieczorne tańce dla dzieci, codzienne wieczorne pokazy (np. iluzjonista, pokaz papug) -na terenie całego hotelu było bardzo czysto -przepiękny widok z hotelu
Nieznalazłam żadnych
Hotel kameralny, położony w cichej okolicy. Niedaleko do pięknej plaży Nissi Beach. Niedaleko również do centrum, gdzie jest mnóstwo sklepów i restauracji.
Bardzo dobre jedzenie, drinki. Czyściutko. Codziennie sprzątany pokój, wymieniane ręczniki. Bardzo miła obsługa. Leżaki dostępne, nie trzeba zajmować, bo zawsze są jakieś wolne. Wieczorem występy albo bingo. Na basenie super. Piękne widoki. Polecam serdecznie. Jeszcze tu wrócimy.
Nie można się niczego przyczepić. Po prostu było super.
Miejsce bardzo ładne, piękne plaze i woda ale jeśli chodzi o hotel to niestety jest kilka zastrzeżeń, przy takim upale trochę nie na miejscu jest zabieranie napójw do lunchu i obiado kolacji,tylko są płatne. Zabierana nawet na recepcji woda z sokiem. Tylko do śniadania są napoje bez ograniczeń. W pokojach brak wody dla turystów,trzeba samemu sobie zakupić w pobliskich marketach i ciągle psującą sie klimatyzacja w pokoju.
Brak dostępnej wody dla turystów
Wraz z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni. Na pewno wrócimy w to samo miejsce.
Hotel jest w postaci wioski - są domki w których są mieszkanka. Czyściutko,przemiła obsługa. Wszyscy uśmiechnięci i bardzo pomocni. Na terenie jest animator,z którym można grać w rzutki,kule ,bingo wszystko dla tych którzy lubią bardziej aktywne spędzać czas. Do plaży Nissi 5min spacerkiem. Jedzenie pyszne - świeże. Polecam również dla rodzin z dziećmi.
Brak 🙂
Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze. Pokoje przestronne, czyste i dobrze wyposażone. Położony jest bardzo blisko morza, blisko ładnej, piaszczystej plaży Nissi z leżakami (w tym czasie bezpłatne). Turystom sugeruję zamykanie na parterze drzwi balkonowych, ponieważ dużo kotów wchodzi do pokoi.
Kompleks jednopiętrowym domków z czterema apartamentami i wejściem bezpośrednio z zewnątrz, sprawia wrażenie domowej i spokojnej atmosfery. Podobała nam się możliwość spożywania posiłków przy samym basenie.
Nie podobała mi duża ilość kotów, które nieproszone wchodziły do pokoi. Poza tym było wszystko w porządku. Zieleń i kwitnące egzotyczne drzewa, dodawały uroku otoczenia.
Hotel położony w pięknym miejscu, blisko plaży Nissi, wygodne czyste pokoje, komfort pokoju oceniam bardzo wysoko. Miła obsługa. Jedzenie ok, ale bez szału. Ogólnie wyjazd super, okolica niesamowita.
Wygodne studia, położenie na +
Hotel spełnił nasze oczekiwania. Pokoje przestronne, czyste. Jedzenie fantastyczne. Polozenie hotelu idealne, nad samym morzem. Siłownia dobrze wyposazonq. Basen , wewnatrz, byl do naszej dyspozycji gdyz nie bylo zbyt wiele gosci. Obsługa bardzo miła i pomocna. Polecam.
Połozenie oraz bardzo dobre jedzenie.
Brak bidetu w łazience.
Pobyt w hotelu oceniam dobrze.Dobre polozenie,bliskosc plaz,komunikacji publicznej. Pokoje czyste,codziennie sprzatane.Jedzenie-kazdy znajdzie cos dla siebie.
Hotel polozony w spokojnej okolicy,z dala od glownej ruchliwej drogi.Czysto i w miare kameralnie.Preferuje niewielkie hotele,unikam wielkich molochow.
Hotel spelnil moje oczekiwania.
Hotel świetnie usytuowany przy uroczej zatoczce którą można podziwiać z terenu basenów a do plaży Nissi tylko 5 minut spacerkiem. Bardzo dobre jedzenie , ładne i czyste pokoje wyposażone w kuchnie , 1 piętrowe budynki usytuowane blisko siebie z ciekawą zielenią też mają swój urok. Bardzo polecam ten Hotel.
Położenie , dobre jedzenie , infrastruktura
Hotel przewyższył moje oczekiwania. Obsługa na najwyższym poziomie, pokoje przestronne i komfortowe. Bardzo czysto. Jedzenie to absolutna poezja - codziennie inne dania, bardzo duży wybór mięs, dodatków, owoców i słodkości, a wszystko idealnie przyprawione i świeże. W basenie ciepła woda a z leżaków widok na piękną zatoczkę. Dojście do większej plaży zajmuje około 7 minut , niezależnie w którą stronę się udamy. Hotelowe ogrody są bardzo zadbane i toną w kwiatach i drzewkach owocowych. Dużym plusem są hotelowe animacje i zajęcia sportowe - joga, siłownia,aqua aerobic, a wieczorami występy artystyczne umilające pobyt. Na terenie hotelu świetnie zaopatrzony sklepik. Bardzo polecam pobyt w hotelu Aktea Beach Village i na pewno jeszcze sama tam wrócę ❤️
Czysto, pyszne jedzenie, przestronne pokoje, wygodne łóżka, zadbana przestrzeń wspólna, miła obsługa, bliskość plaż, świetne animacje, sprawny dojazd z lotniska
apartament (salon z aneksem kuchennym, sypialnia, łazienka) z tarasem bez zarzutów, duże pomieszczenia, klimatyzacja oddzielnie w sypialni, oddzielnie w salonie, lokum codziennie sprzątane, baaardzo mila obsługa (panie sprzątające, obsługa barów, restauracji, recepcja) uczynni, pomocni. Smaczne jedzenie, bardzo dobre drinki (jakościowo). Usytuowanie hotelu -rewelacyjne
usytuowanie, bliskość wody z jednej strony a z drugiej bliskość centrum, bez wpływu na spokój i ciszę (przynajmniej w październiku)
nie mieliśmy zastrzeżeń
Hotel czysty, pokoje codziennie sprzątane, bardzo miła obsługa. Jedzenie smaczne, duży wybór posiłków także dla wegetarian. Jedyny minus wg mnie to niesmaczna kawa. Hotel położony blisko plaży i przystanków autobusowych. Dobry punkt dla osób, które samodzielnie chcą zwiedzać wyspę.
Spokojne miejsce, kameralne, wygodne. Bliskość plaży i przystanków autobusowych.
Tylko niesmaczna kawa.
Położenie Faje miejsce przy samym brzegu morza. Po lewej basen, po prawej mała plaża. Skalisty dostęp do morza przy hotelu, więc na tej plaży brak ludzi ale wejść do wody żeby posnurkować się da. 200 metrów dalej piękna plaża z piaskiem i ludźmi. Do centrum Ayia Napa (tłumy, knajpy i ogólnie imprezownia) około 3 km, można dojechać autobusem (bilet 1,5 EUR). Ale potrzebne sklepy są blisko hotelu. Hotel Przyzwoity poziom choć bez szału. Fajny basen, nie brakuje leżaków, dostępnych o każdej porze. Nie ma porannych wyścigów i rezerwowania miejsca ręcznikami. Jedzenie Śniadanie: duży wybór choć mało wędlin, brakowało mi jajecznicy i omletów przyrządzanych na życzenie. Obiadokolacje: W każdym dniu tygodnia nawiązanie do kuchni innego regionu świata (kuchnia włoska, meksykańska, śródziemnomorska etc). W wariancie śniadanie i obiadokolacje zbyt długa przerwa między posiłkami. Kolacje podają dopiero od 19.00.
- Położenie przy samym brzegu można - Fajny basen - Piaszczysta plaża 200 metrów od hotelu
- W wariancie śniadanie i obiadokolacja zbyt długa przerwa między posiłkami
Hotel wart polecenia. Fantastyczna lokalizacja przy cudnej Nissi Beach. Blisko inne ładne plaże. Apartamenty dwupokojowe dla rodzin 4os - czyste i wygodne, bardzo przestronne. Kameralne. Bez nocnego hałasu. Jedzenie dobre, świeże, bardzo dobre drinki i mrożona kawa. Jedyne co bym zmieniła to wygląd głównego holu i jadalni. Trochę wieje PRLem. Ale to rzecz gustu. Wczasy zdecydowanie udane a Nissi Beach i Cavo Greco niezapomniane. Polecam.
Hotel raczej kameralny , bez nadmiernego hałasu. Trochę na uboczu, do samego centrum centrum jest ze 20 min spaceru. Knajpy zaczynają się już zaraz przy wyjściu z hotelu ale jest raczej drogo
Wszystko było ok, naprawdę ciężko się do czegoś przyczepić , nawet ciężko coś wymyślić :)
Hotel nie ma zagospodarowanej plaży więc nie da się wejść do morza