Park archeologiczny z mozaikami i ruinami
Zamek w porcie i malownicza marina
Plaże z możliwością nurkowania i snorkelingu
Groty morskie i skała Afrodyty
Polecam super miejsce, pyszne jedzonko jeśli ktoś narzeka na jedzenie to naprawdę grzeszy 😡 obsługa uśmiechnięta,mega sympatyczna i pomocna ,wi-fi super działa. Mieliśmy wynajęte auto więc z parkingiem nie było żadnego problemu 😍 dostępność leżaków bez żadnego problemu. Generalnie wszystko super mega udany pobyt
Bardzo fajny hotel w dobrej lokalizacji. Lekko monotonne śniadania, ale bardzo dobre kolacje.
Super bardzo polecam przy samym morzu jedzenie bardzo dobre 👍👍👍
Miła i pomocna obsługa hotelu, śniadania smaczne choć troche monotonne, kolacje dobre. Dobra lokalizacja hotelu nad samym morzem, jedno zejscie do zatoki przy samym hotelu do plaży wenus i kilku mniejszych zejsc z piaszczystą plażą prowadzi nowa ścieżka spacerowa.
Lokalozacja, zachody słońca, oświetlona ścieżka spacerowa, miła odsługa.
Dzielone Podwójne łózko na kółkach. Monotonne śniadania.
Hotel OK, czyściutko jak na hotel, fajna obsługa choć hotel nieco zużyty ale nie jedzie się po to by siedzieć w pokoju.
Czysto oraz miła i pomocna obsługa
Nieco zużyty ale czysty
Pokój przestronny, czysty, usytuowany w pawilonie w pięknym parku. Dobrze wyposażony.
Usytuowany praktycznie przy samej plaży. Dwa baseny. Obsługa miła i pomocna. Świetne i urozmaicone wyżywienie.
Brak uwag.
Polecam super miejsce, pyszne jedzonko. Hotel klimatyczny, położenie blisko morza z dala od zgiełku miasta. Obsługa uśmiechnięta, sympatyczna i pomocna ,wi-fi super działa. Świetne bungalowy z klimatyzacją, czyste i przestronne. Zatoczka do pływania urzekająca, piękne skały i zachwycająca roślinność. Plaża z mnóstwem bezpłatnych wygodnych i niezniszczonych leżaków i parasoli, dwa baseny. Na terenie hotelu znajduje się mini market w którym można dokonać zakupów w przystępnych cenach. Regularne atrakcje muzyczne, karaoke, występy live, bingo. Codziennie są tematyczne kolacje na których można zjeść dobre jedzenie. Alkohol w opcji al- bardzo dobry. Wieczorami w restauracji kelnerzy zbierają zamówienia przy stolikach. Sama Chloraka świetna, nadmorska promenada, która z jednej strony kończy się w porcie w Pafos, po drodze mijamy latarnię, część grobowców. Dla tych którzy nie lubią chodzić, a nie czują się komfortowo z ruchem lewostronnym jest dobra komunikacja miejska. Mega udany pobyt. Polecam
widok z hotelu ,obsługa i jedzenie
Brak łóżka małżeńskiego (rozjeżdżające się dwa łóżka)
Hotel bardzo ladny polożenie blizko morza i bardzo cieplo
widok z hotelu obsluga i jedzenie
nie mialem zlych spostrzeżeń
Hotel pod każdym względem przeciętny, nie ma za co specjalnie chwalić ani też narzekać. Wyróżnić można obsługę, bardzo miła i pomocna.
położenie hotelu
w zasadzie wszystko w normie, tak jak napisałem wyżej
Wspaniały cichy hotel z dala od zgiełku miasta, świetne bungalowy z klimatyzacja, czyste i przestronne. Jedzonko mega pyszne(od sushi po kaczkę) i obsługa uśmiechnięta. Zatoczka do pływania urzekająca, piękne skały i zachwycająca roślinność.
Blisko od lotniska ok.30 min, plaża z mnóstwem bezpłatnych wygodnych i niezniszczonych leżaków i parasoli, obiadek na świeżym powietrzu obok plaży (coś innego niż we wszystkich hotelach), zatoczka do pływania kameralna (buty do pływania), czasem mała jaszczurka w pokoju (mieszkaliśmy na parterze ), busik do Pafos dwa razy dziennie (super wypad na zwiedzanie i zakupy), między bungalowami dostępne drzewa cytryn i bananów na wyciągniecie ręki, animacje wieczorne ciekawe i procentowe!
Brak łóżka małżeńskiego (rozjeżdżające się dwa łóżka)
Bardzo fajna lokalizacja, blisko morza. Brzegi skaliste ale zapewnione dojście do wody. Otoczenie czyste, pokoje również.
Pyszne jedzenie, całodniowe animacje, miła obsługa. Nawet telewizja w pokojach po polsku.
W pobliżu brak sklepików, tawern, restauracji. Do najbliższego Lidla ok. 2,5 km.
Hotel ładny, przestronny, położony przy pięknym miejscu. Kąpieli wśród skał ze świetnym zejściem, nigdzie indziej nie widzieliśmy takiej zatoczki. Zadbane otoczenie, piękna roślinność. Obsługa życzliwa, pomocna. Generalnie czysto z niewielkim przymrużeniem oka. Jedzenie smaczne.
Położenie, pokój zgodny z opisem, piękny widok z okna.
Zaskoczyła nas powierzchnia pokoju, a właściwie mieszkania. Było bardzo przestronne, czyste i wygodne. Lokalizacja dogodna i cicha.
Przy samym morzy, blisko do przystanku autobusowego, do kilku plaż , ładny deptak, duży basen.
Nie egzekwuje zakazu zajmowania leżaków przy basenie i przy morzu.
Wspaniały kameralny czyściutki hotelik w cudownym wejściem do morza przez zatoczkę. Jedzenie świetne różnorodne. Niech ci którzy twierdzą że jest monotonne powiedzą co jadają na śniadania... Mnóstwo owoców tematyczne kolacje cóż chcieć więcej?
Hotel posiada swoje wejście do morza.
Mimo wspaniałych artystów występujących wieczorami miejsce przeznaczone na te występy jest kiepskie
W Akti Beach Village byliśmy na przełomie sierpnia i września. Przecudna lokalizacja hotelu z dostępem do kameralnej zatoczki, dwa baseny. Teren hotelu bardzo zielony, zadbany. Przepiękna plaża na klifie, zawsze były wolne leżaki, bo większość osób przebywała przy basenie. Sam hotel pamięta lepsze czasy. Mieszkaliśmy w bungalowie, bardzo przestronny pokój z aneksem, duża łazienka niestety z wanną. Codziennie sprzątane pokoje i wymieniane ręczniki, ale czystość pozostawia wiele do życzenia. Jedzenie w hotelu poprawne, najsłabsze chyba śniadania, bardzo dobre kolację. Wspaniała obsługa, to naprawdę mocny plus hotelu. Sama Chloraka świetna, nadmorska promenada, która z jednej strony kończy się w porcie w Pafos, po drodze mijamy latarnię, część grobowców. Dla tych którzy nie lubią chodzić, a nie czują się komfortowo z ruchem lewostronnym jest dobra komunikacja miejska, którą można zwiedzić nawet odległe rejony. Dla nas ogólnie wszystko na plus, może jeszcze tam zawitamy.
Lokalizacja, plaża, obsługa.
Czystość, monotonne śniadania.
Świetny hotel dla rodzin z dziećmi, jak i podróżujących solo. Bardzo wygodne położenie, 30 minut od lotniska, 4 km promenadą do Paphos. Jedzenie przepyszne i różnorodne. Pokoje w bungalowach przestronne i codziennie sprzątane choć może nie najnowsze. Personel pomocny i zawsze uśmiechnięty. Bardzo rozbudowany program animacji dla małych i dużych. Pani animatorka robi cudowną robotę-córka nie chciała opuszczać hotelu bo zajęcia są! Okolica hotelu cicha i spokojna, bardzo czysto, dużo kotów. Bardzo polecamy i dziękujemy za miło spędzony urlop.
Okolica, wyżywienie, animacje
Położenie hotelu idealne dla osób ceniących kameralność. Bardzo dobre i różnorodne posiłki. Hotel zlokalizowany jest nad promenadą prowadząca do Pafos. Niezwykły widok na morze z prywatną plażą. Zakwaterowanie w pokojach rozlokowanych po kompleksowe hotelowym, które stwarzają poczucie prywatności. Miejsce do którego na pewno wrócę. Polecam. MB
Piękna plaża nad kameralna zatoka. Dokonała lokalizacja.
Hotel godny polecenia, Mieliśmy pokój 2 osobowy w budynku głównym, codziennie sprzatany + wymiana ręczników. Możliwość zrobienia kawy. herbaty. Jedzenie w opcji HB bardzo dobre I urozmaicone. Klimatyczna zatoczka do kąpieli otoczona piękna roślinnością, wzdłuż, wybrzeza oswietlona promenada. Ok 500 m do przystanku autobusowego. Obsługa miła i przyjazna. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Czysto, spokojnie, pyszne jedzenie.
Nie ma się do czego przyczepic.
Bardzo przyjemny kameralny hotel w którym odpoczywają ludzie ceniący spokój i ciszę.
Dobra lokalizacja. Czystość, obsługa.
Kamienista plaża ale to norma w tym rejonie.
To jest naprawdę fajny hotel:) Wszędzie czyściutko, codzienne sprzątanie pokoju wraz z wymianą ręczników. Posiłki smaczne - każdego dnia coś innego. Obsługa pomocna i bezproblemowa. Bardzo dziękujemy!!! Przed zameldowaniem mieliśmy możliwość obejrzenia 3 pokoi aby wybrać sobie najlepszy. Zdecydowaliśmy się na 727 (wszystkie 7... w budynku głównym są super)- nieduży, ale świeży i odnowiony. W budynku głównym pokoje są wyremontowane z nowymi mebelkami i komfortowymi łazienkami. W bungalowach niestety jeszcze stare meble i wanny w łazienkach. Pierwotnie zależało nam na widoku na morze, ale ostatecznie wybraliśmy widok na wewnętrzny basen ze względu na ciszę i spokój - jednak od strony morza są organizowane różne imprezy i jest dość głośno. Co do imprez - goście cały czas mieli możliwość skorzystania z różnych aktywności i atrakcji. W ciągu dnia przy basenie ćwiczenia i gry, wieczorem występy taneczne akrobatyczne, regionalne, różne pokazy - z papugami, iluzjonistyczne itp. Podobało nam się również to, że leżaki ustawione były na trawie- zawsze chłodnej, dzięki temu odpadało dość nieprzyjemne dotykanie stopami rozgrzanego piasku. Kąpiel morska tylko w ciekawej zatoczce - buty wodne są konieczne :), ale klimat miejsca super! Do zabytków Pafos jest dość blisko- można spacerem promenadą wzdłuż morza dojść do zamku w porcie i parku archeologicznego, pod drodze są grobowce królewskie. Ogólne wrażenie super!
Podobało nam się wszystko!:)
Nie było nic negatywnego.