Albatros Sea World Resort Marsa Alam

4.7

Hotel bardzo ogromny ale spokojnie wszędzie można trafić

Pobyt naprawdę udany! Hotel zasługuje na wysokie noty!

Hotel bardzo dobry nie ma, do czego się przyczepić

Hotel zupełnie nie jest wart swojej ceny. Z 4 basenów, które miały być podgrzewane był 1 i to jednego dnia do godz 14.00 i nawet woda w nim była letnia. Więc resztę pobytu nie kąpaliśmy się w basenach. Jesteśmy właśnie tutaj i jesteśmy bardzo rozczarowani. Często wypoczywamy w Egipcie i pierwszy raz piszemy opinię. Ja zawsze przed wyborem hotelu czytam opinie i szkoda, że nikt nie napisał jak wygląda sprawa z basenami. Reszta czyli pokój i jedzenie są poprawne( pokoje duże i czyste, a jedzenie oszczędne w różnorodności, ale nikt głodny noe chodzi). Ale nam najbardziej zależało na basenach. Nie polecamy tego hotelu rodzinom z dziećmi, obiekt jest ogromny i wszędzie jest daleko) no i te zimne baseny :(

Pobyt w tym hotelu to jeden z lepszych, w ktorych juz bylismy. Duzy obiekt, jest gdzie pochodzic. Ilosc basebow sprawia ze kazdy znajdzie to czego oczekuje. Chcesz ciszy i spokoju-masz, chcesz animacji i glosniej muzyki masz. Codziennie animacje-zarowno w dzien- gry, cwiczenia i to roznorodne, jak i wieczorne. Ofromby aquapark, szkoda tylko ze 4 godziny( dwie od 10:00 i dwie od 14:30). Snurkowac tez jest gdzie. Co do pokoju- codziennie sprzatany, uzupelniane braki w srodkach kosmetycznych jak i herbatach. Boy bardzo uczynny i chetny do pomocy. Co do jedzenia- mozna powiedziec, ze kazdy znajdzie cos dla siebie, brajowalo mi tylko informacji co w ktorej restauracji mozna zjesc wieczorem, ale za to byl pretekst by przejsc sie po wszystkich.

Nazwa  Albatros Sea World Resort Marsa Alam
Miejsce  Egipt / Marsa El Alam / Al-Kusajr
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark

Nowo otwarty hotel (w 2018 roku) idealny dla rodzin i aktywnych turystów.

Udogodnienia dla dzieci: animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 4-12 lat oraz aquapark z 15 zjeżdżalniami.

Przy hotelu prywatna, piaszczysta plaża.

Sport i rekreacja: siłownia, minigolf, miniboisko do piłki nożnej, kort tenisowy, siatkówka plażowa, animacje.

4.7

Wyświetlono 557 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Alicja

Hotel bardzo ogromny ale spokojnie wszędzie można trafić

Zalety

Jedzenie przepyszne obsługa pomocna

Wady

Dla mnie brak wad

Paulina

Pobyt - Grudzień 2025

Pobyt naprawdę udany! Hotel zasługuje na wysokie noty!

Zalety

wspaniałe jedzenie i obsługa :)

Dariusz

Hotel bardzo dobry nie ma, do czego się przyczepić

Zalety

Jedzenie bardzo dobre dużo basenów bardzo czysty

Wady

Brak wad

2.3
Inga

Pobyt - Grudzień 2025

Zalety

Brak ja na jego cenę

Wady

Zbyt duży i wszędzie daleko i wiele kłamstw w ofercie typu brak lodów itp Może to drobiazgi , gdyby nam na tym nie zależało to jest ogromna gama hoteli o podobnym standardzie w dużo lepszych cenach

Sylwia

Pobyt - Listopad 2025

Zalety

Mimo ze ludzi bylo sporo nie odczuwalo sie tego tloku.

Wady

Jak dla nas brak wad

Julia

Pobyt - Listopad 2025

Hotel TOP w Marsa Alam. Hotel potencjalnie nowy z 2017 roku. Nowe czyste pokoje, duże, jak i sam obiekt ogromny. Idealny dla rodzin z dziećmi, ale również dla osób które chcą odpocząć i mieć trochę zabawy. Codzienne animacje, dyskoteka po 23, salon z okularami VR, 4 restauracje do wyboru, aquapark

Zalety

Czystość, wielkość obiektu, nowość, zrobiony na hotel premium jak na Egipt, smaczne jedzenie

Wady

Dużo oszustów w centrum handlowym przy hotelu, płatne lody ponieważ jest prywatna lodziarnia na terenie hotelu, w godzinach szczytu przeludnienie w niektórych miejscach w hotelu

2.6
Damian

Pobyt - Listopad 2025

Hotel na pewno nie zasługuje na 5*. *Po pierwsze widać po nim upływ czasu, zarówno w basenach jak i w pokojowej łazience wszechobecna pleśń. *Dodatkowe atrakcje istnieją tylko na papierze: np. bumper boats w teorii jest 5 szt. w praktyce działają tylko 2, kolejny przykład to siłownie, są trzy, ale połowa sprzętu ma pozrywane linki. *Zaraz za płotem hotelu wysypisko śmieci, które w trakcie naszego pobytu się paliło. Toksyczny smród nie do wytrzymania przez całe popołudnie, noc, i poranek kolejnego dnia. *Obsługa bardzo nieuprzejma. Kelnerzy w restauracjach rzucają sztućcami, prawie nikt się nie uśmiecha, w jednym z barów barman pozwolił sobie na bardzo brzydki komentarz w stosunku do mojej żony. Gość w lobby nawet nie próbował udawać, że słucha naszego zgłoszenia o problemie z pokojem *Na 7 dni pobyt 3x był problem z ręcznikami. Mieliśmy pokój 3 osobowy, osoba sprzątająca zabierała 3 komplety brudnych ręczników, ale zostawiała tylko jeden komplet czystych. Mimo zgłaszania do recepcji sprawa ani razu nie została załatwiona, musieliśmy biegać po hotelu szukać sprzątającego żeby dał ręczniki. To wszystko mimo tego, że pierwsze dnia od razu zostawiliśmy mu napiwek. *Jedzenie tragicznie monotonne, przez cały tydzień to samo, zmieniały się może 2-3 potrawy z 10-15 dostępnych. Większość jedzenia w ogóle nieprzyprawiona, bez smaku. Ogólnie z całego serca nie polecam tego hotelu. Nie było to nasze pierwsze all inslusive, nie było nawet pierwsze w Egipcie, ale jest to zdecydowanie najgorszy hotel w jakim byliśmy, za to jeden z droższych. Skusiliśmy się ze względu na bardzo dużą ilość pozytywnych opinii, natomiast nie mamy pojęcia z czego one wynikają, bo hotel absolutnie na nie nie zasługuje.

Zalety

*zadbana zieleń *dobra kawa i słodkie przekąski w lobby

Wady

*niemiła, nieuprzejma obsługa *bardzo słabe monotonne jedzenie *palące się śmieci za bramą hotelu *problem ze sprzątaniem pokoju, nie rozumiem jak sprzątający może zabrać 3 komplety ręczników i pościelić trzy łóżka, a zostawić tylko jeden komplet świeżych. dla mnie to zdecydowanie specjalne działanie na złość, mimo że dostał napiwek od razu pierwszego dnia.

Krzysiek

Pobyt - Listopad 2025

Jestem pod ogromnym wrażeniem,to mój 4 pobyt w Egipcie i z pewnością najlepszy z pewnością wrócimy polecam z czystym sumieniem Krzysztof (...) Warszawa

Zalety

Ogromna ilość basenów piękna plaża super jedzenie nareszcie wolne leżaki super życie nocne małe miasteczko

Iwona

Pobyt - Listopad 2025

Rewelacja wszystko na najwyższym poziomie.... Duża przestrzeń, nowoczesna struktura, czystość, estetyka, duży wybór jedzenia, przedstawienia wieczorne super

Zalety

Wady

przerwa w możliwości spożycia posiłku we wszystkich restauracjach w godzinach 11.00 - 12.30. Problem, że wycieczki są umawiane np o godzinie 12.00 i powrót jest dopiero na kolacje. Tym samym wiele turystów zostaje pozbawionych obiadu. Największy problem jest z dziećmi, które powinny zjeść obiad.

Tomasz

Pobyt - Listopad 2025

Hotel w 100 % spełnił nasze oczekiwania i był zgodny z przedstawioną ofertą. Duży obiekt, duży, czysty, sprzątany każdego dnia pokój, dużo restauracji i barów. Fajne baseny, chociaż o tej porze roku woda nie była zbytnio nagrzana, ale dzięki temu było mnóstwo miejsca dla amatorów pływania. Plaża przy hotelu również super, łagodne wejście do wody, sporo leżaków, ale w wysokim sezonie może brakować miejsc leżących. W listopadzie też czasem trzeba było poszukać, ale zawsze coś się znalazło. Nie udało się ponurkować przy molo, gdyż zazwyczaj mocno wiało i nie było wstępu do wody. Przy plaży woda spokojna i codziennie można było popływać, również z maską. Cały personel bardzo pomocny i przemiły. Nie korzystaliśmy z wycieczek, ponieważ celem było boskie lenistwo i to się udało. (...) Ogólnie całość wycieczki oceniam bardzo dobrze i polecam.

Maryla

Pobyt - Listopad 2025

Pobyt był cudowny . Miła obsługa na każdym kroku. Czysto i, dużo restauracji i kawiarni , bez tłoku i kolejek . Bardzo dużo basenów, nawet z podgrzewaną wodą.

Zalety

Dużo basenów, nie trzeba walczyć o leżaki. Obsluga wszędzie , miła , uśmiechnięta. Duży obiekt z Aqua parkiem z. Tak dla dzieci.

Pobyt - Listopad 2025

Hotel bardzo fajny, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi, ale nie tylko. Nowy, przestronne pokoje, dużo basenów, więc nie trzeba było biec rankiem żeby zająć ostatni wolny leżak, jedzenie ok, plażą z rafą super. Fajny aquapark, atrakcje typu salon gier VR, kącik sziszy, fajne animacje dla dzieci i dorosłych. Idealne miejsce żeby wyskoczyć i złapać trochę słońca kiedy u nas szaro i zmino

Zalety

Przestronne pokoje, atrakcje

Wady

wszytsko było ok

Maciek

Pobyt - Listopad 2025

Hotel bardzo fajny, Bardzo dużo basenów wiec duży spokój z leżakami i bliskimi sąsiadami. Duża plaża z naprawdę wieloma leżakami. Aqua park z 5 strefami dla dzieci w rożnym wieku i oczywiście dorosłych. 2 korty do padle, kort do tenisa. Można było spokojnie się wyluzować i odpocząć. Duże miejsce wieczornych spotkań przy restauracjach-kanapy ze stoliczkami, całkiem spoko atrakcje wieczorne. Naprawdę udany urlop.

Zalety

Ilość basenów

Wady

Trochę monotonne jedzenie i przekąski.

Dawid

Pobyt - Listopad 2025

Pokój, obsługa, hotel wszystko super ! Jedzenie średnie ale każdy znajdzie coś dla siebie ! Myślę że wybrałbym się ponownie do tego hotelu chcąc ponownie odwiedzić marsa alam.

Zalety

Myślę ze wielkość hotelu, wiele basenów, pomost z rafą, przestrzeń do odpoczynku oraz wiele atrakcji

Wady

Jedyną wadą to średnie jedzenie (ale może to mój gust) oraz średnie smakowo drinki.

Margin

Pobyt - Listopad 2025

Spędziliśmy cudowny pobyt w hotelu Pickalbatros Sea World w Marsa Alam! Jedzenie było pyszne, z dużym wyborem każdego dnia, a obsługa zawsze miła i pomocna. Zespół animatorów był absolutnie fantastyczny – pełen energii, zabawy i zawsze dbał o to, żeby każdy świetnie się bawił. Nasz pokój był czysty, przestronny i bardzo zadbany. Cały ośrodek jest doskonale zorganizowany, idealny zarówno do relaksu, jak i rozrywki. Gorąco polecam ten hotel – na pewno tu wrócimy!

Zalety

Różnorodność atrakcji, fantastyczna obsługa

EMILIA

Pobyt - Listopad 2025

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu,Hotel piękny, czysty, obsługa bardzo miła. Naprawdę nie ma na co narzekać.

Zalety

Czystość, wysoki standard jak na Egipt, ładne pokoje, dobre jedzenie, obsługa miła

DOROTA

Pobyt - Listopad 2025

wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo polecam ten hotel. Duzy ale da się ogarnąć wszystko

Zalety

dużo miejsca, restauracji, super obsługa, czystość

Ryszard

Pobyt - Listopad 2025

Hotel rozległy co daje poczucie swobody, pokoje przestronne sprzątane każdego dnia,obsługa miła .

Zalety

Dla każdego gościa jest oferta spędzenia czasu aktywnie i na leniucha.

Pobyt - Listopad 2025

Hotel godny polecenia, czysty i bardzo zadbany. Bardzo miły personel, fajne wieczorne animacje, przepyszne, różnorodne jedzenie. Do tego bardzo ładna plaża z piękną rafą i świetny aquapark.

Zalety

Otoczenie, plaża, jedzenie, animacje.

Wady

Brak wad

Grzegorz

Pobyt - Listopad 2025

Wszystko na 5, bardzo miła obsługa, dbałość o czystość na najwyższym poziomie, smaczne jedzenie- duży wybór w kilku restauracjach

Zalety

Obsługa, jedzenie, czystość

Albatros Sea World Resort Marsa Alam