Plaża Fig Tree Bay z turkusową wodą i palmami
Szlaki spacerowe wzdłuż wybrzeża z punktami widokowymi
Możliwość snorkelingu i rejsów katamaranem
Bliskość Paralimni z tradycyjną kuchnią cypryjską
Dla wszystkich którzy zastanawiają się nad wyborem tego hotelu. Polecam serdecznie. Hotel położony jest w przepięknym miejscu obok promenady wzdłuż wybrzeża. Hotel sam w sobie w porządku. Choć wymaga sprzątania zwłaszcza na korytarzach i rzadko sprzątane pokoje. Nie przeszkadzało nam to mimo to w wypoczynku. Baseny super pięknie położone wśród palm. Alkohole bardzo dobrej jakości. Jedzenie też w porządku. Kolacje tematyczne codziennie inna. Brak placu zabaw na miejscu jak podane jest w ofercie. Jest zniszczony i nieczynny. Mini club porazka. Lokalizacja sprzyja spacerom. Wyspa przepiękna . Kolor wody oszałamiający. Chętnie wróciłbym ponownie. Jeżeli ktoś przyjeżdża po to żeby szukać wad to wszędzie je znajdzie. Dla mnie wady nie przysłoniły zalet pobytu tam.
Piękne położenie Wszędzie blisko Baseny Alkohole Aqua park
Czystość Rzadko sprzątane pokoje
Hotel porażka jak przyjechałem to wierzyć mi się nie chciało że tak może wyglądać hotel 3 gwiazdkowy. Wszechobecny bród, winda w opłakanym stanie, zniszczone meble, łóżko na którym nie dało się spać. Nie wymieniane ręczniki oraz nie uzupełniane mydło. Wyżywienie również porażka.
Miejsce położenia.