Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Polecam ten hotel mimo złego jedzenia. Wspaniałe miejsce i miła atmosfera. Obsługa stara się bardzo umilić gościom pobyt. Cypr o tej porze roku (przełom września i października) jest piekny i bardzo ciepły.
Niskie zabudowania, dość duży basen, czysto i pachnąco w całym obiekcie. Duże pokoje uprzejma obsługa .
Kucharz do wymiany. To jest przykład jak można zepsuć bardzo produkty przez niedbałośc i brak wiedzy o gotowaniu. Dość monotonne jedzenie choć w dużych ilościach. Po kilku dniach nie ma już w czym wybierać. Na dodatek bardzo podobny sos stosowany do drobiu i wieprzowych mięs (chyba sztuczny) smakował jak smar do maszyn. Mięsa spieczone na suche wióry. Natomiast dużo dobrego można powiedzieć o wyrobach cukierniczych. Torty, ciasta, galaretki SUPER .
Bardzo jesteśmy zadowileni, kazdy znalazł coś dla siebie, fajny basen, animacje? My chodziliśmy na długie spacery. Polecam. Phafos jest piękne.
Blisko restauracje, deptak, morze, miła obsługa, nie ma do czego się przyczepić choć zawsze komuś może nie pasować krzywo postawiony leżak albo piwo nie w takim kubku. My byliśmy na 30- to lecie ślubu i cieszyliśmy się każdym dniem. Poznaliśmy super ludzi (TINA), na pewno jeszcze wrócimy.
Jeżeli jakieś były to na pewno nie na tyle aby uprzykszyć nam pobyt.
Cypr jest fajny, a hotel Avlida godzien polecenia. Bez fajerwerków, ale za tą cenę OK.
Zaleta tego Hotelu są kucharze, którzy starają się każdego dnia wymyślać nowe posiłki. Następną zaletą jest międzynarodowa obsługa więc praktycznie można rozmawiać w każdym języku - spotkaliśmy też kelnerów i kelnerki z Polski.
Fakt, że duże autokary nie mogą podjeżdżać pod samo główne wejście Hotelu.
informacja o hotelu , iz jest on położony 250 m od plaży jest kłamliwa. Plaży w ogóle nie ma w promieniu 2 km a dojście do morza Najbliższe dojście do skalistego brzegu morza - nie do plaży ,jest w odległości 500 . Ponadto droga ta wiedzie wzdłuż lokalnego osadnika oczyszczalni ściekow , skąd wydobywał się smród Ponadto w hotelu przez cały czas pobytu trwał remont elewacji i huk maszyny budowlanej oraz smród spalin uniemożliwiał otwarcie okna okna w pokoju. Basen i teren wokół zatłoczony, o wolnym leżaku można tylko marzyć.
bliska komunikacja, dobre sprzątanie pokoi
chociaż morze widoczne jest z pokoi na 1 pi,,etrze i powyżej to to by dojść dotrzeć nad brzeh morza trzeba pokonać ponad 500m,plaży w ogólele nie ma. Droga wiedzie przy śmirdzących osadnikach lokalnej oczyszczalni ścieków
Spokojne miejsce\\\' gwarancja spokojnego wypoczynku.
Blisko komunikacji miejskiej
Brak plazy przy hotelu,brak atrakcji dla dzieci